Jump to content

Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό?

Seeker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε ένα PC με Sempron 2600+ έχω μια Kingston 256ΜΒ με τσιπάκια της Infineon (δεν ξέρω ποιά). Μέχρι χθές τον έτρεχα στα 2,5-3-3-6 και στα 166MHz (το φυσιολογικό είναι 3-3-3-8 με 200MHz). Σήμερα την έβαλα στα 2,5-3-2-6 και με διαιρέτη στα 200MHz αλλά το σκόρ μου στο Fresh Diagnose σε μερικά τεστ αντί να βελτιωθεί χειροτέρεψε!

Είναι φυσιολογικό αυτό? :blink::getlost:

Κάποιο άλλο τεστ για την ταχύτητα της μνήμης?

πηγενε στην σελιδα με τα TOOLS και κατεβασε το sisoft sandra και πιγενε στο memory bencmark και πες μας τα σκορ σου

Τι μητρική έχεις?

Τα nforce2 chipsets (και όχι μόνο) προτιμούν τις μνήμες να τρέχουν σύγχρονα με τον επεξεργαστή..

Αν θες πραγματική αύξηση του bandwidth χωρίς O/C

’λλαξε τον πολλαπλασιαστή σε 9 και βαλε fsb 200 και οι μνήμες 1:1

ΚΤ600 έχω. Προτείνεις δηλαδή να βάλω τις μνήμες στο 1:1 με τον επεξεργαστή? Τον πολλαπλασιαστή δεν μπορώ να τον πειράξω γιατί είναι κλειδωμένος στους Sempron...

Tο καλυτερο ειναι να τα τρεχεις 1:1 οπως ανεφερθηκε για τους AthlonXP.Αφου εχεις κλειδωμενο πολ/στη ειναι καπως δυσκολο πλεον..οποτε ασ'το(ειδικα με via τσιπακι!).Για τις επιδοσεις δες τις αλλαγες με το Sisoft Sandra ή το Everest..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.