Δημοφιλής Δημοσίευση yanni Απρίλιος 8, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #181 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος 2cpu έγραψε: @jax7480 & all 3080 κοριτσακι.Μπηκαμε 915 το πρωι 9 45 την ακουσα να ουρλιαζει (την μικρη) Οσοι δεν εχετε παιδια καντε.Οσοι εχετε να κανετε και αλλα και πλεον μπορω να σας καταλαβω πληρως. Απλα δεν υπαρχει. Υγεια σε ολους και ολες το βασικοτερο.Παω να σαβουριαστω απο τις 6 30 ειμαι στο ποδι. Να σας ζήσει. Τώρα, AMDας είμαι, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι η μικρή ήδη σου έστειλε μήνυμα για το δώρο της. Μας τα χάλασε λίγο με την επιλογή της εταιρίας, αλλά χαλάλι της. Και βέβαια δείχνει να βλέπει ήδη μπροστά. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 8, 2020 #182 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2020 Ρε σεις ποιος παρηγγείλε καινουριο λαμπιονι γενους θηλυκου και δεν ειπε για ομαδικη να μοιραστουμε εξοδα εεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Αντε σαν τα ψηλα βουνα! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Απρίλιος 8, 2020 #183 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2020 πριν 18 ώρες, το μέλος 2cpu έγραψε: @jax7480 & all 3080 κοριτσακι.Μπηκαμε 915 το πρωι 9 45 την ακουσα να ουρλιαζει (την μικρη) Οσοι δεν εχετε παιδια καντε.Οσοι εχετε να κανετε και αλλα και πλεον μπορω να σας καταλαβω πληρως. Απλα δεν υπαρχει. Υγεια σε ολους και ολες το βασικοτερο.Παω να σαβουριαστω απο τις 6 30 ειμαι στο ποδι. Να σας ζήσει, ετοιμάσου για πραγματικά δημιουργικά χρόνια τώρα καταγράφοντας τα πάντα σε βίντεο... Όλοι είμαστε χαζομπαμπάδες. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GregEl Απρίλιος 20, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #184 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2020 Pharaoh, το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στον πρώτο μου υπολογιστή περίπου πριν 20 χρόνια, πλέον το έχω από gog και παίζω όσο εκτυπώνονται οι ασπίδες για την ομάδα Hellas Covid19 3d printing supplies. Έχω στείλει 90 και είναι σχεδόν έτοιμη κούτα με άλλες 80. Ευχάριστο είναι ότι η κίνηση έχει αποτελέσματα. Ο πατέρας μου στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης μου επιβεβαίωσε ότι έχουν παραλάβει από τις ασπίδες της συγκεκριμένης ομάδας. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Απρίλιος 20, 2020 #185 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2020 Έχω φτιάξει far cry server (far cry 1 από gog) και λιώνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα η παρέα του αδερφού μου εναντίον της δικιάς μου. Ξεκινήσαμε 2 εναντίον 2 και έχει φτάσει 6 εναντίον 6! Εν τω μεταξύ το παιχνίδι δεν δεχόταν lan με public ip και αναγκάστηκα να φτιάξω vpn server με το neorouter free και να τους κάνω όλους client για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Αλλά το αποτέλεσμα είναι απόλαυση. Απίστευτος χαβαλές, ατάκες κτλ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts