karmen1983 Απρίλιος 5, 2020 #141 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2020 Καλα ντε μια κουβεντα ειπαμε 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2020 #142 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 @GriGaS Άμα δε θες να τα δώσεις στην Αγάπη, τα αγοράζω εγώ. (θα στα στείλω με acs μετά Αγάπη) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2020 #143 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 με δωρεάν μεταφορικά ή θα πληρώσω το +22.5%? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2020 #144 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 @fatalara Σε ζητάνε 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GriGaS Απρίλιος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #145 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 Πρωινό Κυριακής. Ξυπνημα κατά τις 8 (θέλουμε δε θέλουμε, ο μπέμπης αποφασίζει), φραπεδάκι, τσιγαράκι και όλα όσα ακολουθούν και κατά τις 9 είσοδος στην κουζίνα. Γενικό άδεισμα νεροχύτη και πάγκου. Και ξεκινάμε ως εξής 1. Σαπούνισμα ντομάτες αγγούρια και κολοκύθια που είχαν αγοραστεί το σάββατο στη λαική και είχαν διανυκτερεύσει στο κλιμακοστάσιο. (όποιος σαπουνίσει αγγούρι θα του φανεί πολύ γνώριμη η κίνηση) 2. Σαπούνισμα άνηθος μαιντανός σέλινο. Χρησιμοποιήθηκε προδέρμ για παιδικά μπιμπερό με πράσινο σαπούνι. 3. Σαπούνισμα μήλα και αχλάδια. Για τις παραπάνω διαδικασίες παίζει να χρειάστηκα ίσα με μισό κυβικό νερό. Στη συνέχεια ο άνηθος και ο μαιντανός ψιλοκόφτηκαν και τοποθετήθηκαν σε δοχεία για την κατάψυξη. Σειρά είχαν τα σέλινα και τα κολοκύθια που χωρίστηκαν σε 10 ίσα τμήματα και επίσης μπήκαν στην κατάψυξη για το φαγητό του μπέμπη. Μετά χωρίστηκαν 12 μωρουδιακές μερίδες μοσχάρι και κοτόπουλο τοποθετήθηκαν σε πλαστικά σακουλάκια και πήγα επίσης στην κατάψυξη να κάνουν παρέα στα σέλινα. Όλα τα παραπάνω με ενδιάμεσα πλυσίματα - απολυμάνσεις νεροχύτη. Κάπως έτσι η ώρα έφτασε 11 και ακόμα δεν είχα καν αρχίσει να φτιάχνω το φαγητό της ημέρας. Εντωμεταξύ ο μπέμπης είχε αποφασίσει ότι δεν θέλει να κοιμηθεί και γύρναγε γύρω γύρω από τη σιδερώστρα όπου η σύζυγος πάλευε να βάλει τάξη σε 2 πλυντήρια ρούχα. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 6, 2020 #146 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 δηλαδή αν δεν πας από ίο θα πας από δηλητηρίαση... αν φοβάσαι τόσο πολύ δεν θα ήταν προτιμότερο να πάρεις μία λάμπα UVC? 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 6, 2020 #147 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε: Και που να σας δείξω τα πρώτα 120 τεύχη του Κομιξ.... Δικός μου είσαι εσύ. Όλα τα τεύχη του Αστερίξ (εντάξει, την έκδοση στα ποντιακά την απέφυγα)+κάποιες εκατοντάδες τεύχη σούπερ ηρώων των marvel+dc (thor/superman/batman/spiderman/ fantastic4/iron man/xmen/hulk κτλ κτλ). Ή είσαι nerd ή δεν είσαι... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Απρίλιος 6, 2020 #148 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος GriGaS έγραψε: (όποιος σαπουνίσει αγγούρι θα του φανεί πολύ γνώριμη η κίνηση) 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 6, 2020 #149 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος GriGaS έγραψε: φραπεδάκι, τσιγαράκι και όλα όσα ακολουθούν Ε, με φραπεδάκι και τσιγαράκι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 6, 2020 #150 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 πριν 23 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Καθαριζω... Οποτε ΣΗΜΕΡΑ υποθετω θα λαμπουν....... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GriGaS Απρίλιος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #151 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 Κουρεύτηκα. ΜΟΝΟΣ. Τα έκανα καλύτερα από την κομμώτρια που μας είχε κουρεψει πριν να ορκιστουμε στο στρατό. 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση p55 Απρίλιος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #152 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Κουρεύτηκα. ΜΟΝΟΣ. Σκέφτηκα να το κάνω και εγώ αλλά ύστερα σκέφτηκα ότι χωρίς αυτιά τα γυαλιά δεν θα μου στεκόντουσαν καλά και έμεινα όπως ήμουν πριν. 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση 2cpu Απρίλιος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #153 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 Γενναμε αυριο.Σημερα πεταμε παμπερ εεε πωματα απο μπουκαλια να περασει η ωρα. 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2020 #154 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 Η ώρα η καλή!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Απρίλιος 6, 2020 #155 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 Η ώρα η καλη!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 6, 2020 #156 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 1 hour ago, GriGaS said: Κουρεύτηκα. ΜΟΝΟΣ. Τα έκανα καλύτερα από την κομμώτρια που μας είχε κουρεψει πριν να ορκιστουμε στο στρατό. Ανακοίνωσες κι εσύ ότι, αφού τα έκανες τόσο όμορφα, θα σταματήσεις τις επισκέψεις στο hair salon μετά την καραντίνα; Όχι τίποτα άλλο, είμαι συνεπέστερος στο ραντεβού από τον κουρέα και δεν μου πολυμιλάω όταν με κουρεύω. Και δεν είπα καν ότι με κουρεύω τσάμπα... Win, win, win. Για να είμαι δίκαιος, ζήτησα λίγη βοήθεια για τον σβέρκο, είναι καλή στιγμή για family unit bonding το σβέρκωμα... 29 minutes ago, 2cpu said: Γενναμε αυριο.Σημερα πεταμε παμπερ εεε πωματα απο μπουκαλια να περασει η ωρα. Μια χαρά σας βγήκε η καραντίνα! Με το καλό! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 6, 2020 #157 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 πριν 38 λεπτά, το μέλος 2cpu έγραψε: Γενναμε αυριο.Σημερα πεταμε παμπερ εεε πωματα απο μπουκαλια να περασει η ωρα. Με το καλό, με ένα πόνο, και το συντομότερο σπίτι σας. @acct ακριβώς έτσι. Σβέρκο περιποιηθηκε η σύζυγος, όλα τα άλλα μόνος. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 6, 2020 #158 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Για να είμαι δίκαιος, ζήτησα λίγη βοήθεια για τον σβέρκο, είναι καλή στιγμή για family unit bonding το σβέρκωμα. πριν 6 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Σβέρκο περιποιηθηκε η σύζυγος, όλα τα άλλα μόνος. Ιερός νόμος. Παντόφλα και σβέρκος ανήκουν στη σύζυγο. Αξία ανεκτίμητη. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 6, 2020 #159 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 2 hours ago, 2cpu said: Γενναμε αυριο. Η ώρα η καλή ! Με ένα πόνο! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 6, 2020 #160 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2020 2 hours ago, 2cpu said: Γενναμε αυριο.Σημερα πεταμε παμπερ εεε πωματα απο μπουκαλια να περασει η ωρα. Με το καλό, πάντα υγεία 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts