Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Μάρτιος 28, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 (edited) παω να βρω το μέτρο edit: ναι ειανι στραβό. ΔΕΝ θα το διορθώσω, καλημέρα σας κύριοι Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2020 από sotiris 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 28, 2020 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 μην κουνισεις τον πινακα ομως!!!@panoc αυτο μου βρισκει σαν προφαιλ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 28, 2020 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 Πηρα τσουλου με ΣανκτΠαουλι. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 28, 2020 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: μην κουνισεις τον πινακα ομως!!!@panoc αυτο μου βρισκει σαν προφαιλ. το XS εχει αλλους φακους απο το X, και εχει 2, 4.25 και 6mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Μάρτιος 28, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 ναιιιιιιιιιιιιιιιι εχω δικιοοοοοοο Για αλλη μια φορα δεν επεσα εξω 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Μάρτιος 28, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 (edited) 4 minutes ago, panoc said: το XS εχει αλλους φακους απο το X, και εχει 2, 4.25 και 6mm. ίδιους με το X έχει ακριβώς. δεν έχω το 11plus, το Xs έχω. edit: να σου πω @GoMaR αυτά καλά είναι ή έχουν πάρει σασί? μην τα βάλεις 3ds λίγο με το μάτι δες τα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2020 από sotiris 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 28, 2020 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 @sotiris μετα απο ολα αυτα, οφειλεις να τον διορθωσεις!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 28, 2020 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος sotiris έγραψε: ίδιους με το X έχει ακριβώς. δεν έχω το 11plus, το Xs έχω. μα δεν ειναι ιδιοι οι φακοι απο προχειρο search https://www.cnet.com/news/iphone-xs-vs-iphone-x-which-phone-has-the-best-camera/ επισης και η adobe εχει διαφορετικα προφιλ, εαν το αποτελεσμα της καμερα (φακος, φακος σερνορας και engine) ηταν το ιδιο θα ειχε τα κινητα αυτα στο ιδιο προφιλ πριν 1 λεπτό, το μέλος GoMaR έγραψε: @sotiris μετα απο ολα αυτα, οφειλεις να τον διορθωσεις!! και μετα θελουμε παλι φωτο ! πριν 9 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: edit: να σου πω @GoMaR αυτά καλά είναι ή έχουν πάρει σασί? μην τα βάλεις 3ds λίγο με το μάτι δες τα καλα μια φωτογραφια να κρατας οριζοντια το κινητο δε μπορεις να τραβηξεις? περισσοτερο με χαλαει που δεν ειναι οριζοντια οι φωτογραφιες παρα οποιοδηποτε στραβο 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 28, 2020 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 7 minutes ago, panoc said: καλα μια φωτογραφια να κρατας οριζοντια το κινητο δε μπορεις να τραβηξεις? περισσοτερο με χαλαει που δεν ειναι οριζοντια οι φωτογραφιες παρα οποιοδηποτε στραβο Αστα αυτα..Εχασες παραδεξου το 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 28, 2020 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος GoMaR έγραψε: Αστα αυτα..Εχασες παραδεξου το εχασα γμτ αλλα ρε πουστη μου μια φωτογραφια ισια σε smartphone εχω να δω απο ποτε 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 28, 2020 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 16 minutes ago, Rusty_Cookie said: Πηρα τσουλου με ΣανκτΠαουλι. παρακμή Ας διάλεγες καμιά από τις Χάποελ ή την Ομόνοια άμα θες τέτοια. Τουλάχιστον το Αμβούργο έχει πάρει κι ένα αληθινό πρωταθλητριών, είχε και τον Κέβιν Κίγκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 28, 2020 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 νταξει πεθαίνω 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 28, 2020 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 2 minutes ago, karmen1983 said: νταξει πεθαίνω αν δεν τις διορθώσει, βλέπω τον Γκομάρ να μπουκάρει σπίτι του με στολή Πούτιν να ισιώνει κάδρα 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 28, 2020 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 26 minutes ago, panoc said: καλα μια φωτογραφια να κρατας οριζοντια το κινητο δε μπορεις να τραβηξεις? περισσοτερο με χαλαει που δεν ειναι οριζοντια οι φωτογραφιες παρα οποιοδηποτε στραβο 1. είχα διαβάσει ότι έχει τους ίδιους. Τελικά φάινεται ότι έχει άλλη εστιακή απόσταση στον 1x? δεν το ήξερα 2. είμαι δίποδο και μάλλον αυτό που λες θέλει τρίποδο 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 28, 2020 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 Ο καημενος ο @sotiris μια φωτο ανεβασε και εγιναν πουτ@να ολα 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 28, 2020 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 (edited) πριν 53 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: ίδιους με το X έχει ακριβώς. δεν έχω το 11plus, το Xs έχω. edit: να σου πω @GoMaR αυτά καλά είναι ή έχουν πάρει σασί? μην τα βάλεις 3ds λίγο με το μάτι δες τα η αριστερη μικρη κορνιζα ισως θελει ενα ελαχιστο κλικ .απειροελαχιστο γιατι με την φωτο με δυσκολευει λιγο. O καμβας δεξια κλασσικα εχει παρει το σασι του και ειναι ιδιαζουσα περιπτωση. Ο αποκατω πινακας ειναι μαλλον οκ γιατι το τραβηξες με γωνια και ισως χανει εκει.Ειναι και ο καναπες και δεν μπορω να παρω αλφαδιες απο το πατωμα : P εδιτ ακυρος ο καμβας.δεν ανοιξα την φωτο.το καρφι στο τοιχο η οτι αλλο εχει δεν ειναι καρφωμενο καλα και εχει σαν αποτελεσμα να το πιεζει προς τα εξω και να εχει αυτη την ανοχη μεταξυ τοιχου -πινακα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2020 από 2cpu 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση schumifer Μάρτιος 28, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 Παιδιά πάρτε τηλέφωνο το γιατρό σας, πείτε του ότι δεν έχετε κορόνα, αλλά πιθανώς όλα τα άλλα... 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 28, 2020 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 Ποιος covid-19; Ocd. Θερίζει και είναι ύπουλη αρρώστια... 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 28, 2020 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος 2cpu έγραψε: να πω την αμαρτια μου και μενα με φαινεται οτι γερνει ( ο πινακας) : P Μιλαει ανθρωπος που πηγε στον γιατρο και του αντι να τον ακουει ισιαζε τους πινακες .. Ντετέκτιβ Μόνκ, εσύ; 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegr Μάρτιος 28, 2020 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 Εν τω μεταξύ, είναι στραβά τοποθετημένα τα λαπτοπ ως προς το κεντρικό, δεν έχουν την ίδια γωνία ... μόνο εγώ το βλέπω ? 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts