Qlim4X Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 θα ηθελα να μου προτινετε καπια προγραματα ιτε free ιτε demo;) που να παιζουν τις ταινιες απο DVD χωρις σκαλοματα και καθιστερισεις αλλα και αν ειναι ψιλο φθαρμενο το dvd να τα παιζει............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 το power dvd το ξες ? νομιζω αυτο θα σου κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 μου κολαει πολυ και δεν το θελω πια εχει καταντισει πολυ σπαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Μήπως όμως δεν είναι πρόβλημα του power dvd? Εγω τοσα χρόνια που το χρησιμοποιώ καμία εκδοση δεν μου δημιούργησε προβλήματα. Μπορείς να δοκιμάσεις και το media player επίσης. Δοκίμασες να κάνεις συμπίεση το dvd με το dvd shrink ή να τό κάνεις image και να το παίξεις απο το σκληρό με daemon tools? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the mad teo Απρίλιος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 να υποθεσω οτι το dvd rom σου ειναι οκ,ετσι?στο κανει σε ολες τις ταινιες?λιγο προβληματικο ηταν το power dvd το 5.0 και ιδιως σε p4.....αλλα το power dvd 6.0ειναι τζετ.....παλι αν θες δοκιμασε να κατεβασεις κανα K-lite codec pack οπου θα εχει μεσα ενα media player classic με plugins ο οποιος παιζει απο divx μεχρι dvd...ειναι αρκετα καλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 βασικα την τελευτεα ευδομαδα δεν μπορω να παιξω κανενα αρχιο avi η καπιο dvd,vsdολλα μου βγαζουνε σφαλματα..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 το divX ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Δοκήμασε με τον Media Player Classic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 26, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 εχω μια καλητερι ιδεα ΦΟΡΜΑΤκαι περασμα ολων τον codexs απο την αρχη και το power DVD 6δεν αντεχω αλλο την κατασταση με το παραμικρο λαθος να μου διμιουργουντε αλλα...................το K-lite codec pack που μπορω να το βρω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the mad teo Απρίλιος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:04] εχω μια καλητερι ιδεα ΦΟΡΜΑΤκαι περασμα ολων τον codexs απο την αρχη και το power DVD 6δεν αντεχω αλλο την κατασταση με το παραμικρο λαθος να μου διμιουργουντε αλλα...................το K-lite codec pack που μπορω να το βρω????? για δες το παρακατω link για το klite codec pack fullhttp://ftp2.ttdown.com:8081/2005/04B/K.Lite.Codec.Full.Pack.v2.45.Final.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 το wmp10???? το δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Απρίλιος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αν χρησιμοποιείς PowerDVD σιγουρέψου ότι είναι ενεργοποιημένο το DMA (αν είσαι σε ΧΡ λογικά θα είναι, αλλά σε παλιότερα Windows μάλλον όχι) και επίσης τσέκαρε στις ρυθμίσεις του PowerDVD αν χρησιμοποιεί το hardware acceleration της κάρτας σου (πιο χρήσιμο σε παλιά μηχανήματα που ο επεξεργαστής μόνος του δεν αρκούσε).Φαντάζομαι ότι η έκδοση που έχεις είναι η 5 ή 6...Κι εγώ νομίζω ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά αυτή πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 το DMA απο τα winXP πως ενεργοπιητε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από the mad teo για δες το παρακατω link για το klite codec pack fullhttp://ftp2.ttdown.com:8081/2005/04B/K.Lite.Codec.Full.Pack.v2.45.Final.rar το link που μου εδωσες ειναι ατα αλαμπουρνεζικα και δεν κανει τιποτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Απρίλιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Από τη διαχείριση συσκευών (device manager), πήγαινε στους IDE/ATAPI controllers και βρες το channel στο οποίο έχεις βάλει το DVD (primary ή secondary).Στις "ιδιότητες" μετά, δες αν ο "τρόπος μετάδοσης" (transfer mode) είναι στο "DMA if available" και αν όχι βάλτο.Λογικά πάντως επαναλαμβάνω, στα ΧΡ έτσι θα είναι από μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 vlc Link to comment Share on other sites More sharing options...
the mad teo Απρίλιος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 12:01] το link που μου εδωσες ειναι ατα αλαμπουρνεζικα και δεν κανει τιποτα..... για δοκιμασε αυτο http://www.codecguide.com/download_kl.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 28, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden Από τη διαχείριση συσκευών (device manager), πήγαινε στους IDE/ATAPI controllers και βρες το channel στο οποίο έχεις βάλει το DVD (primary ή secondary).Στις "ιδιότητες" μετά, δες αν ο "τρόπος μετάδοσης" (transfer mode) είναι στο "DMA if available" και αν όχι βάλτο.Λογικά πάντως επαναλαμβάνω, στα ΧΡ έτσι θα είναι από μόνο του. ολα οκ απο εκει. THANKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 28, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από the mad teo για δοκιμασε αυτο http://www.codecguide.com/download_kl.htm THANKS ειναι οκ το λινκ κατεβενει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.