apostatis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2020 εχω ενα σκληρο western digital passport και ξαφνικα κολλησε ο υπολογιστης καθως λειτουργουσεκαι εκτοτε δεν βλεπω τον σκληρο και στο disk manager μου τον βγαζει μαυρο και οτι δεν εχει εκχωρηθειπρεπει να σωσω τα αρχεια μου οπωσδηποτε δοκιμασα διαφορα προγραμματα ανακτησηςοπως το File Scavenger και το Power Data Recovery αλλα δεν βρηκαν τιποτα μετα απο 12ωρες αναζητησηςκαι χωρισ να εχω γραψει κατι πανω στο δισκο μετα το προβλημασε παλαιοτερο παρομοιο προβλημα το File Scavenger μου τα βρηκε ολα και μαλιστα οχι χυμα αλλα στους φακελους που τα ειχααυτη την φορα τιποταπεριμενω την βοηθεια σας για να ανακτησω τα αρχεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Μάρτιος 25, 2020 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2020 (edited) Κάτι παρόμοιο έπαθα πριν κανα-δυο μήνες, και ο δίσκος αναγνωρίστηκε μετά από quick format. Ανέκτησα τα αρχεία με το MiniTool® Power Data Recovery. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 25, 2020 από BASSstarlet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts