aspirin Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 μου έδωσαν μια κασσέτα ή οποία είναι γραμμένη με μισή ταχύτητα από την κανονικη. Χρησιμοποιήκε ένα κασετοφωνάκι το οποίο γράφει σε 2 ταχύτητες. Επειδή ΄δεν έχω μηχάνημα για να παίξει τη κασσέτα σε μισή ταχύτητα, πέρασα την κασέτα στον υπολογιστή σε .wma μορφή. Και με κάποιο πρόγραμμα σκοπεύω να του ρίξω την ταχύτητα στο μισό. Αλλά με ποιό πρόγραμμα είναι το θέμα? Παλια χρησιμοποιούσα το adobe audition αλλά δεν το βρίσκω. Κάποιο άλλο που να μου κάνει κ αν γίνεται να είναι μικρό μέφεθος και free υπάρχει?
colt3003 Απρίλιος 26, 2005 #2 Απρίλιος 26, 2005 Καλησπέρατο audition που αναφέρεις είναι η συνέχεια του cool edit 2000 και cool edit pro το πρώτο από όσο θυμάμαι ήταν δωρεάν το δεύτερο όχι. παρόμοιες λειτουργίες πραγματοποιεί το goldwave 5.xx που είναι και μικρό και δωρεάν, αλλώς οι λύσεις που προτείνω είναι το mix meister ή το BPM audio mixer αλλά δυστυχώς είναι πανάκριβα...
aspirin Απρίλιος 26, 2005 Author #3 Απρίλιος 26, 2005 μην σκάς έχω λεφτά :-) Όσο κ να κάνουν θα τα "αγοράσω"! Κατεβάζω το goldwave. Πιστεύω να κανω δουλειά.
colt3003 Απρίλιος 26, 2005 #4 Απρίλιος 26, 2005 Για το BPM δεν αμφιβάλλω αλλά για το άλλο δεν ξέρω αν θα το βρείς να το αγοράσεις.... αν ναι πμ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.