karmen1983 Μάρτιος 3, 2020 Author #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 ok TV θα ειναι αύριο εδώ Εχω μπλέξει λίγο με και καλά άμεσα διαθέσιμη κάρτα και καλώδια και με πάνε για 2-3 μέρες. Πλάκα θα έχει να έρθει η TV και να μην έχω κάρτα και καλώδια Σας ευχαριστώ όλους παίδες. Θα επανέλθω με φωτορεπορταζ και εντυπώσεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 3, 2020 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 43 minutes ago, karmen1983 said: Θα επανέλθω με φωτορεπορταζ και εντυπώσεις Μας ενδιαφέρουν τα φωτορεπορτάζ κι οι εντυπώσεις των ειδικών -οκ κι οι δικές σου, νομίζω κι εσύ μπορείς να διακρίνεις διαφορές- σε ποδόσφαιρο, τέννις. (το τέννις στο γράφω για να σε καλοπιάσω) Αν η καθυστέρηση είναι μονάχα 2-3 μέρες, υπομονή και μην αγχώνεσαι. Έχω πάντοτε την απορία, σε συζητήσεις περί τηλεοράσεων. Τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν βλέπει κανείς; Τι κάνετε, μπαίνει άλλη τηλεόραση αλλού; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Μάρτιος 3, 2020 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 8 minutes ago, salde said: Τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν βλέπει κανείς; Τι κάνετε, μπαίνει άλλη τηλεόραση αλλού; Μέχρι λίγο καιρό πριν, δεν είχα συνδέσει καν την κεραία. Τώρα τελευταία την έβαλα γιατί μια στο τόσο έρχεται η mother και θέλει την δόση της. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 3, 2020 Author #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 Πήγα από το κατάστημα και παρέλαβα. Απλά έπρεπε να ψάξω εγώ το ράφι και να βρω τα καλώδια που ενώ φαινόταν σε στοκ, μου λέγανε ότι δεν υπήρχαν... Αχ αν δεν βάλω το χεράκι μου τίποτα δεν γίνεται Αλλαγή και στην κάρτα μιας και ψαχνόμουν για άμεσα διαθέσιμη. Και ετοιμάζω το τοπίο για να υποδεχτώ την κυρά LG αύριο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 3, 2020 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 Ελπίζω στο PC να έχεις σοβαρό player + renderer ( MPC-HC + MadVR beta ) και ρυθμίσεις στον player να κάνει bitstreaming τα Dolby & Atmos streams. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 3, 2020 Author #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 Τον media player classic εχω, αλλά αυτό το madvr δεν μου λέει κάτι Θα το ψάξω Thanks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 4, 2020 Author #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Η TV ηρθε αλλά δεν χωράει ούτε από το κλιμακοστάσιο, ούτε από το ασανσερ Αναμένω αναβατόριο. Στο κατάστημα ρε γαμώτο μου φάνηκε πιο μικρη 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 4, 2020 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Στείλε την σε εμένα που χωράει σίγουρα, μη ψάχνεις και αναβατοριο για μια τηλεόραση, δε λέει. Καλοριζικη! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 4, 2020 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 19 minutes ago, karmen1983 said: Η TV ηρθε αλλά δεν χωράει ούτε από το κλιμακοστάσιο, ούτε από το ασανσερ βέβαια τα γράψαμε με διαφορετικό σκεπτικό, παρά ταύτα είχατε προειδοποιηθεί εγκαίρως για τα προβλήματα των νέων τεχνολογιών, Κυρία. Ξαναπείτε μου για τις 300 ίντσες. Καλορίζικη και κάθε εμπόδιο για καλό, εκτός από ποδόσφαιρο θέλουμε και μυθιστόρημα με τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών του σπιτιού στο καινούργιο κουτάκι. Μην μου τα τρομάξεις με το αναβατόρι και κρυφτούν, να είναι παρόντα στο ξεπακετάρισμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάρτιος 4, 2020 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Ανεβηκε 9 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 4, 2020 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Τι να λέμε τώρα . . . μεγαλείο ! ! Αγάπη, ΜΕΓΕΙΑ ! ! ! ! και καλές θεάσεις ! ! ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 4, 2020 Author #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Ξαναπείτε μου για τις 300 ίντσες. E καλά δεν ειναι τίποτα ένα πανάκι για 300 ίντσες. Ασε που σε τέτοια περίπτωση θα σπατουλάρω εκ νέου τον τοίχο και θα τον βάψω πριν 3 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Μην μου τα τρομάξεις με το αναβατόρι και κρυφτούν, να είναι παρόντα στο ξεπακετάρισμα. Μπα κανένας τρόμος. Πολύ περιέργεια όμως Ακόμα δεν την έχω ξεπακετάρει μιας και θα χρειαστώ ένα ζευγάρι χέρια ακόμα και περιμένω. πριν 2 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Τι να λέμε τώρα . . . μεγαλείο ! ! Αγάπη, ΜΕΓΕΙΑ ! ! ! ! και καλές θεάσεις ! ! ! Να σαι καλά βρε Στέλιο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 4, 2020 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Καλοριζικια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Μάρτιος 4, 2020 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Καλη θέαση! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάρτιος 4, 2020 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Κοπη πιτας 2020 στη Μαρικα ραααααααααααααα! 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάρτιος 4, 2020 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 Ολα ωραια ολα καλα. Μονο απο το app του netflix της tv δε μπορω να στειλω τον ηχο του στον yamaha. Εχω κανει ολα οσα λενε. Αλλα αρνείται. Δεν ειμαι βεβαια η μονη απο ενα search που εκανα στο νετ. Αλλα δε με καιει κιολας να μπω στη διαδικασια οπτικης μιας κ ολα δουλευουν πολυ καλα. Θα δουλευω το netflix απο το violet οπως εκανα. Το browsing ειναι απλα ανεκτο, αλλα οπως ειπα δεν χρησιμοποιώ το violet για browsing οποτε δε με απασχολει. Το smart remote ειναι πολυ μεγαλο πλεονεκτημα. Αυτη τη στιγμη εχει γινει καταληψη στην tv απο ποδοσφαιροφιλους βεβαια, οποτε απο αυριο οτι αλλες δοκιμες κανω. Με μια προταση παντως ειναι απολαυση η μεγαλη τηλεοραση κ διαπιστωσα οτι διαβαζω υποτιτλους επιτελους χωρις γυαλια και οχι δεν ξεστραβωθηκα σε μια μερα 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 5, 2020 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Size... does matter 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 5, 2020 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Διαβαζω υποτιτλους επιτελους χωρις γυαλια και οχι δεν ξεστραβωθηκα σε μια μερα Αν ειναι να κάθεσαι στα 4 μέτρα χωρίς γυαλιά, νομίζω πως μπορείς άνετα να ασχολείσαι μόνο με 480p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 5, 2020 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Την εχεις βαλει στον τοιχο? Αν ναι τι βαση αγορασες? ψαχνω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 5, 2020 Author #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Ηλία πάνω σε έπιπλο την έχω Ειχα φτιάξει ένα ειδικά για τέτοια δουλειά και να περικλείει και το violet. Διαστάσεις επιφάνειας 175χ57 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts