Jump to content

ADSL modem + router + wireless ποιο ???

kostasm

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους...

Ελπίζω να μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Αυτή τι στιγμή έχω ένα jetspeed 500i απο τον Ο.Τ.Ε μέσω ISDN και θέλω να συνδέσω ακόμα άλλους δυο υπολογιστές και ένα pocketpc hp4700 με Integrated WLAN 802.11b οπότε αναγκαστικά θέλω ένα adsl modem router wireless, ελπίζω να τα λέω καλά μέχρι τώρα.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό ? μέχρι τώρα έχω βρεί αυτό το 3com τί λέτε ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613009

Πήρα τηλ. στο cosmodata και μου είπαν για ένα LEVEL ONE αλλά μου φένεται ψιλοψεύτικο, θέλω να είναι καλό το router να έχει δηλαδή καλό software. Για ένα άλλο Zyxel που έμαθα ήταν πολύ ψιλοακριβό οπότε είπα να το αφήσω.

Thanks...

ps. Κάτι που διάβασα στα specifications του 3com άλλα δεν κατάλαβα αν είναι combatible με το 802.11b, δηλαδή τι σημαίνει BACKWARD-COMBATIBLE WITH 802.11b ???

The 11g ADSL router provides a high-speed, 54 Mbps wireless connection for users with 802.11g-equipped PCs and laptops. It is also backward-compatible with 802.11b wireless LAN equipment, preserving existing network investments. And the Wi-Fi compatible router interoperates with Wi-Fi-certified products from other vendors.

Ρίξε μια ματιά και στη στην σελίδα της Linksys. www.linksys.com

Αφού, όμως, έχεις ADSL modem/router γιατί να πάρεις άλλο ένα ADSL modem/router/wifi? Πάρε ένα wifi router. Συνδέεις το ήδη υπάρχον modem/router με το wifi router κι έχεις συνολικά 7 ethernet ports για να συνδέσεις ότι αγαπάει η ψυχή σου. Και νομίζω πιο οικονομικά θα σου έρθει.

Παιδιά έκανα λάθος σας είπα το jetspeed 500i που έχω στο γραφείο και μπερδεύτικα.

Στο σπίτι έχω ένα siemens που μου είχε φέρει ο ote που δεν είναι καν router, συνδέεται με ένα υπολογιστή μόνο, οπότε γι'αυτό θέλω να είναι και router.

Για το 3com τι λέτε ?

Αρχική απάντηση από kostasm [Σήμερα, στις 00:33]

Για το 3com τι λέτε ?

Εχω το 3Com wireless Office Connect και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...;)

Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, και το σημαντικότερο απ'όλα δεν μπουκώνει από το e-moule και άλλα Peer to Peer .... :T:

Πρόσεξε μόνο ότι το συγκεκριμένο υποστηρίζει μόνο ANNEX_B(Over ISDN)....

Aν έχεις σύνδεση ADSL Over PSTN δε θα σου δουλέψει..... :eek:

Πληροφορίες και τιμές ΕΔΩ

Και κάποιες EXTRA πληροφορίες ..... ΕΔΩ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.