sornok Απρίλιος 27, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 ως τις πανελληνιες μπορεί να έχω πεθάνει εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει !!! στην msi μου κατάφερα να τρέξω memtest 245 1:1 2250mhz 7:4:4:2.5 και να βγάλει όλο τα test , και έβγαλε και το test5 10 φορές χωρίς errors, παρόλλαυτα μόλις μπήκε win βάρεσε μπλε οθόνη αμέσως και στο Prime95 Κολλάει στο memtest και αυτό αμέσως... anyway κανένας με ocz booster να τεστάρουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 27, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sornokκανένας με ocz booster να τεστάρουμε ? δοκιμαστε στην dfi ρε σεις....αφου δινει μεχρι 4V....τοσο δυσκολο ειναι?ΥΓ τοboοster ειναι γτπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 27, 2005 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Είμαστε απελπισμένοι...Εϊμαστε δύο φίλοι που είχαμε αγοράσει (από την XP πλατφόρμα) OCZ Gold pc-4000 (hynix d43). Μετά την αναβάθμιση σε πλατφόρμα AMD64 (DFI NF4 Ultra-D & 3000+ o ένας), (msi K8N Neo2 & 3000+ ο άλλος ), διαπιστώσαμε ότι οι μνήμες δεν ανεβαίνουν με τίποτα. Στη DFI πάνε μέχρι 220 και στην MSI μέχρι 240 και στα δύο με δυσκολία. Κοινώς έχουμε φάει ήττα. Διαπιστώσαμε ότι μόνο με tccd θα δούμε άσπρη μέρα (αφού και τα BH-5 & 6 είναι τα ίδια χάλια). Ζητούμενο : Πριν τα σκάσουμε χοντρά για tccd θα θέλαμε κάποιον που διαθέτει τέτοια τσιπάκια να μας τα δανείσει για μία ώρα για να δούμε ότι όντως ανεβαίνουν στα συτήματά μας. Φυσικά το testing θα γίνει παρουσία του κατόχου και είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε 30 για την ταλαιπωρία του. Μένουμε στην Κυψέλη ( τα σπίτια μας απέχουν 50μ) και το testing θα μας πάρει μια ώρα περίπου. Όποιος ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει pm στα accounts (sornok - gdp77) ή μήνυμα στο 6944-224041 (Γιώργος - Δημήτρης) Έχουμε ήδη dfi και τα αποτελέσματα είναι χειρότερα εκεί ακόμα και με 3.5v στις μνήμες... Μα κανείς ρε παιδιά δε μπορεί να μας βοηθήσει? Προσφέρουμε και καφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 γκομενα θελλουμε τωρα την εθελουμε δεν γινετε ρε παιδια τσιλαρετε λιγο................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 5, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 που μενετε? χθες γυρισα αθηνα, αλλα δεν υποσχομαι γιατι δεν ξερω αν θα βρω χρονο.... στειλτε πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάϊος 25, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 τι εγινε τελικα με τις μνημες? εχω απο χθες κατι corsair 4000 .αποτι ξερω εχουν τα hynix τσιπακια, σαν τις OCZ σας δηλαδη. αν και θα τις χρησημοποιησω σε p4 πρωτα, ελεγα να τις βαλω και στο καινουριο DFI που θα παρω. αλλα με αυτα που βλεπω.. Εχω και κατι twinmos 3700 TCCC. αυτα τι θα κανουν στην DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 25, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 τα tccc δουλευουν στην dfi...με hynix D43 ειχαν παρουσιαστει προβληματα...δεν ξερω αν διορθωθηκαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sornok Μάϊος 25, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 πήραμε tccd αρχικά και δουλεύουν ρολόι ... tccc δοκίμασα στην MSI και δεν ανέβαιναν, για την DFI δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 25, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Ποιας ετεριας πήρατε αν επιτρέπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.