Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Παιδιά τα τελευταια tccd ακούν πολύ στο ρεύμα και μάλιστα με 2-3-3-5 εμενα πάνε μέχρι 253 με 3,2volt και είναι από τελευταία...Έχω περάσει 5ωρο μεμτεστ στα 320 με 3ν και 2.5-4-3-5 επομενος παιζει να αληθεθει αυτο που διαβασα για τις PQI turbo..........οτι μπορουν να ξεπερασουν τα 300mhz με χαλαρα timmings και λιγο παρα πανω ρευμα.....αλλα βεβεα και με αυξιση θερμοκρασιων γιατι αυτες οι μνημες παρα καινεμηπως ξερει κανεις την θερμικη αντοχη τους ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 27, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ TOPIC ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.....ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 27, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 τελευταίο.....’μα βάλεις έναν 80άρη να τις φυσάνε δεν έχεις κανένα απολύτως προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 παντος αν θελουν τα παιδια μετα τις πανελλινιες εδω θα ειμαι τα TCCD μου κα θα τους περιμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 27, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μετά τις πανελλήνιες εμείς θα έχουμε αγοράσει... Δε μένει κανένας κέντρο να μας βοηθήσει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 27, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 καλημερα σε ολο το φορουμ.εντελι παιδια θα μου πει καποιος ποιες ειναι οι καταλυλοτερες μνημες για dfi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 TCCD για να παιζεις 1/1 στα 285+......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 27, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr TCCD για να παιζεις 1/1 στα 285+......... ΑΛΕΞ και απο μαρκα μηπως ozc-corsair; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 <<PQI power>>αλλα καλες ειναι και οι OCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 αλλα αν εχετε και κανα maximaizer βαλτε επανο καμια ΒΗ-5 με 3,8 volt και χτιπιστε 260 με 2-2-2-5ενο τα TCCD θελουν οσο το δινατον πιο χαλαρα timmings για να ανεβουν εκει πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 27, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 κοιτα καμμια speed premium μηπως βρεις κανενα καλο κομματακι.... αλλιως παρε pqi... alex δεν εχει νοημα να χαλαρωσω τοσο τα timings για να ανεβω 10-15 HT αα και ενα τιπ, η dfi δινει 3,17 ειτε βαλεις 3,1 ειτε βαλεις 3,2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 27, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller κοιτα καμμια speed premium μηπως βρεις κανενα καλο κομματακι.... αλλιως παρε pqi... alex δεν εχει νοημα να χαλαρωσω τοσο τα timings για να ανεβω 10-15 HT αα και ενα τιπ, η dfi δινει 3,17 ειτε βαλεις 3,1 ειτε βαλεις 3,2! αν δεν κλοκαρις και ανεβασηs ταση απο 2,6 σε 2,8 θα εχεις προβληματα; μιλαω παντα για απλες μνημες tiwmmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sornok Απρίλιος 27, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 δεν βλέπω φως στο τούνελ... από τις 31 απαντήσεις 3-4 είναι σχετικές με το thread... plz guyz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 27, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 default μεχρι 2,8 δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα! (αν καταλαβα καλα τι με ρωτησες!)Αρχική απάντηση από sornok δεν βλέπω φως στο τούνελ... από τις 31 απαντήσεις 3-4 είναι σχετικές με το thread... plz guyz help Αρχική απάντηση από SlotKiller κοιτα καμμια speed premium μηπως βρεις κανενα καλο κομματακι.... αλλιως παρε pqi... εδιτ: ρε μαν μολις σου απαντησα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 27, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller default μεχρι 2,8 δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα! (αν καταλαβα καλα τι με ρωτησες!) ok σε ευχαριστω,στο ρωταω γιατι εχω ακουσει αν δωσεις λιγη ταση παραπανω θα ειναι πιο σταθερο το pc,αυτο ισχυει και για το cpu νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 27, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από def ok σε ευχαριστω,στο ρωταω γιατι εχω ακουσει αν δωσεις λιγη ταση παραπανω θα ειναι πιο σταθερο το pc,αυτο ισχυει και για το cpu νομιζω wtf! τι ποιο σταθερο??? με δουλευεις? μιλας για default! AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΑ DEFAULT ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ RMA!! γιατι να δωσεις περισσοτερο ρευμα? εχετε μπερδευτει λιγο μου φαινεται! το παραπανω ρευμα δημιουργει περισσοτερη θερμοτητα..... δεν δινουμε ετσι παραπανω ρευμα χωρις λογο! οσο λιγοτερο τοσο το καλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 27, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller wtf! τι ποιο σταθερο??? με δουλευεις? μιλας για default! AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΑ DEFAULT ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ RMA!! γιατι να δωσεις περισσοτερο ρευμα? εχετε μπερδευτει λιγο μου φαινεται! το παραπανω ρευμα δημιουργει περισσοτερη θερμοτητα..... δεν δινουμε ετσι παραπανω ρευμα χωρις λογο! οσο λιγοτερο τοσο το καλυτερο! αρα αυτα που λες ισχυουν μονο για κλοκαρισμα για σταθεροτητα του pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 27, 2005 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Καλό θα ήταν άμα το δουλεύεις default να μην δίνεις πάνω από 2,6 για να μην ζεστένοντε τζάμπα +υπάρχουν μερικά στικάκια (κυρίως Kingston) που αν φάνε 2,8 το pc δεν ανοίγει και θέλει clear cmos...Παίδες δυστηχός δεν είμαι Αθήνα να σα φέρω ένα ζευγάρι tccd να δοκιμάσουμε...Αλλά τουλάχιστον το DFI (που το έχω και εγώ) πάει πάρα πολύ καλά με tccd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 27, 2005 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Εδώ και πολλλυυυυυυυ καιρό ψήνομαι και εγώ για ένα ζευγάρι TCCD αλλά ακόμη δεν βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία ρε γαμ@το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 27, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sornok δεν βλέπω φως στο τούνελ... από τις 31 απαντήσεις 3-4 είναι σχετικές με το thread... plz guyz help σου ειπα οτι μετα τις πανελλινιες θα ειμαι free να δοκιμασεις τις δικες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.