Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

53 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Μολις κουμπωσα και την τριτη. 3 δοσεις, και ενδιαμεση νοσηση. Covid Highlander  με λες πια! Λογικα οταν ξαναπροσβληθω θα φυγει απο μονος του σε ενδειξη σεβασμου!

Spongebob Squarepants Reaction GIF

• Haha 5

2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Hide contents

111.gif

Spoiler

fail black and white GIF 

Spoiler

Hold Up Wait GIF by Rob Zombie

Spoiler

Confused Marvel Studios GIF by Disney+

Spoiler

@astrolabos, δεν ήξερα ότι σου έχουν πάρει την πρωτιά .

tank GIF

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Νικόλα, μας τα έχεις κάνει ζέπελιν. Κάνε το εμβόλιο και θα νιώσεις καλύτερα, trust me.

1-covid-19-g1cefe5167_1920-1024x684-768x
WWW.IN.GR

Πνευμονολόγοι του Duke μίλησαν για τα συμπτώματα, τις θεραπείες και τι παραμένει άγνωστο σχετικά με...

Στη Long Covid είναι και η @Olianna, έχοντας χάσει μερικώς την όσφρησή της. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε πως, από τον Ιούνιο του 2021 έως τώρα, θα την είχε βρει αν ήταν να επιστρέψει. Για να μυρίσει πράγματα που εγώ μυρίζω εύκολα, πρέπει να χώσει τη μύτη της και δεν έχει αποτέλεσμα πάντα.  Οι γιατροί έλεγαν ότι θα επανέλθοι αλλά δεν συνέβη αυτό. Είναι 50-50.

On the bright side, μπαίνει στα ΜΜΜ και συναναστρέφεται με πελάτες που δεν ξέρουν τι είναι το μπάνιο, οπότε να και ένα θετικό :p 

• Haha 1
  • Sad 2

Εγώ πάντως μετά την νόσηση που είχα πριν περίπου έναμησι μήνα, ξανατσίπησα μια ιωσούλα. Αυτή που κυκλοφορεί εκεί έξω. Φουλ συνάχι και πονόλαιμος. Ένα καρουμπαλάκι στο λαιμό,  ξαναέκανε τώρα την εμφάνιση του, με την ίωση.  Δεν υπήρχε πριν τον COVID.

Συμπέρασμα λοιπόν. Δεν υπάρχει long covid. Δεν υπάρχει COVID. Μην κάνετε εμβόλιο. Τον Τράγκα τον φάγανε. Ο Χριστόδουλος ζεί και ο Κλεομένης είναι προτεστάντης. Και όλα τα συναφή.

Όπως είπε και ο γνωστός μπακλαβάς, Μπαλάφας...."θα το ρισκάρουμε".

• Like 1

EMBOLIO-KENTRO-YGEIAS-KALAMATAS-3.jpeg
WWW.MESSINIALIVE.GR

ΠΛΕΥΡΗΣ: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 Την πρόθεση της...

bonus

Spoiler

• Like 1

coronavirus_nigeria.jpg
WWW.BMJ.COM

More than three times as many people may have died worldwide as a result of the covid-19 pandemic than official statistics suggest...

Παράθεση

18.2 million excess deaths globally between 1 January 2020 and 31 December 2021

Εν τω μεταξύ, ξέρω έναν δύο που το πέρασαν χαλαρά και δεν καταλαβαίνουν προς τι ο ντόρος, τα εμβόλια, οι αποκλεισμοί. Γρίφος...

Εσείς γνωρίζετε κανένα που να μην καταλαβαίνει προς τι η ...αναστάτωση;😉

• Like 3

1 λεπτό πριν, το μέλος schumifer έγραψε:

Εν τω μεταξύ, ξέρω έναν δύο που το πέρασαν χαλαρά και δεν καταλαβαίνουν προς τι ο ντόρος, τα εμβόλια, οι αποκλεισμοί. Γρίφος...

Μαλακιες... Κι εγω ξερω εναν. Κολλητος φιλος του πατερα μου, εχουν ταξιδεψει παρα πολυ με τις μηχανες. 10 μποαναρισμενα accounts στο fb μιλαμε...........

Αυτη τη στιγμη εχει περασει στο σταδιο χωρις επιστροφη.... 10 οικογενειες ειμαστε χαλια ψυχολογικα, εξαιτιας αυτων των μαλακιων. Υποχχρεωτικος εμβολιασμος ΧΘΕΣ για ΟΛΟΥΣ

• Like 4

18 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Μαλακιες... Κι εγω ξερω εναν. Κολλητος φιλος του πατερα μου, εχουν ταξιδεψει παρα πολυ με τις μηχανες. 10 μποαναρισμενα accounts στο fb μιλαμε...........

Αυτη τη στιγμη εχει περασει στο σταδιο χωρις επιστροφη.... 10 οικογενειες ειμαστε χαλια ψυχολογικα, εξαιτιας αυτων των μαλακιων. Υποχχρεωτικος εμβολιασμος ΧΘΕΣ για ΟΛΟΥΣ

Τέτοια λύσσα τέτοια πεποίθηση ο άνθρωπος αποφάσισε να ζήσει έτσι από εκεί και πέρα το σύστημα που υποστηρίζετε έχει τα προβλήματά του

οι "σωτήρες" μας φταίνε γιατί δεν έχουν βρει ακόμη κάποιο φάρμακο που να βοηθάει και κατά συνέπεια και εμείς που δεν τους έχουμε πάρει στο κυνήγι  ...
όλοι οι πολιτικοί μόλις κολλήσουν covid τσουπ μονοκλωνικά για αυτούς έχουν. Οι υπόλοιποι στο πηγάδι να ψοφήσουν !

Νοσοκομεία εκεί το μεγαλύτερο αστείο, πεθαίνουν λόγο έλλειψης φροντίδας και λανθασμένων πρωτοκόλλων + ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων !

πάντως όσο για τα γραφήματα στατιστικά

θέλω γράφημα από την αρχή χωρίς εμβόλια ποσοστό θετικών και θανάτων 20 (θνητότητα)

θέλω γράφημα από την με εμβόλια ποσοστό θετικών και θανάτων 21 (θνητότητα)

θέλω γράφημα με εμβόλια μη εμβόλια του 21 Οκτώβριος μέχρι τώρα με την όμικρον ποσοστό θετικών και θανάτων (θνητότητα)

το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ότι η θνητότητα είναι περίπου η ίδια οπότε ...με εξαίρεση το αρχικό στέλεχος

• Like 1
  • Sad 1

@ARMAGEDDON

Μωρε, το να ζησει ο αλλος που βαζει απο ηλιθιοτητα τη ζωη του σε κινδυνο, παντα με λυσσα θα το υποστηριζω. Και παντα με λυσσα θα το κυνηγαω. Δοξα τω Θεω η λυσσα μου εβαλε μυαλο εστω και σε λιγους. Απο κει και περα σου εχω πει προσωπικα. Το κεφαλι σου ειναι γεματο ******. Σε καθε θεμα γραφεις απο αρλουμπες εως ******. Επαφη με την πραγματικοτητα δεν εχεις καμια, και η αμαθεια σου ειναι πιο προφανης και απο το οτι σημερα ειναι Πεμπτη. Και μονο τα πραγματα που προσπαθεις να συσχετισεις μεσα σε μια απαντηση δειχνουν οτι περα απο χαος δεν νιωθεις τπτ αλλο. Θα μπορουσα να σ πω πανευκολα ενα "σαλτα ******" αλλα αυτο θα εδειχνε οτι απλα σε μισω ας πουμε. Πραγματικα προσπαθησε να καταλαβεις λιγο τι σου γινεται. Προσπαθησε να καταλαβεις οτι καποιοι που ΔΕΝ σε ξερουν ακομα ανεχονται να σου απαντησουν μεσα σε ενα φορουμ αγνωστων, προκειμενου να κανεις κατι σωστο, η εστω να σταματησεις να πιστευεις τη μια αηδια μετα την αλλη. Θα μου πεις τωρα κι εμενα οτι αππο συμφερον προσπαθω να σε κανω να μπολιαστεις; Ναι οκ, μακαρι να χα συμφερον, αλλα δεν εχω. 

• Like 1
  • Agree 1

ευχαριστώ που μου το επιβεβαιώνεις & να είσαι καλά για όλα τα ωραία κοσμητικά που μου συνάπτεις

δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν με όλους διότι θα επρόκειτο για μάζα

21 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

ευχαριστώ που μου το επιβεβαιώνεις & να είσαι καλά για όλα τα ωραία κοσμητικά που μου συνάπτεις

δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν με όλους διότι θα επρόκειτο για μάζα

Δεν τιθεται θεμα συμφωνιας ολων με ολους οταν το θεμα ειναι καθαρα επιστημονικο, οκ; Στο ξαναλεω, ενα fuck off και ενα ignore list θα ηταν οτι πιο ευκολο και ανωδυνο και για τους δυο μας.

Αλλα οσα σου λεω, στα λεω απλα ωμα, οχι απο κακια. Μπας και ξυπνησεις. 

Ο πατερας μου, αρχικα ξερεις τι ελεγε; Ακριβως τα ιδια με οσα λες εσυ! Μα ακριβως! Ωσπου του ειπα οτι απορω εαν εξακολουθουσε να ειναι ο ανθρωπος που θυμομουν απο παιδι. Τελος παντων αυτος επεισθη. Τωρα που βλεπει τον κολλητο του, ο οποιος επισης ελεγε ολα οσα λες κι εσυ, θες να τον ρωτησεις προσωπικα το πως αισθανεται; αν θες, ελα σαλαμινα, να κατσουμε να τα πουμε, και κερναω ψαρακι by the sea. Χωρις ειρωνια, χωρις κακια. 

Απλα παρτε χαμπαρι οτι για να τα μετανιωσετε τα οσα λετε υπαρχουν διαφοροι τροποι. Ενας απο αυτους ομως ειναι παρα πολυ κακος. Γιατι απλα συνειδητοποιεις οτι καποιος δε θα ξαναεπιστρεψει!!!!!!!! Ξυπνατε!!!!!

• Like 1
  • Agree 1

θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά ποίοι διέσπειραν τον ιό από τον Νοέμβριο 21 έως τώρα, την αλήθεια όχι το πολιτικό αφήγημα

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπετε το πραγματικό πρόβλημα (δάσος) αλλά το δέντρο επειδή κάποιοι σας είπαν να αυτό εκεί το δέντρο

14 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά ποίοι διέσπειραν τον ιό

Ποιοι; δεν ξερω, δεν καταλαβαινω την ερωτηση. Ποιο αφηγημα; ποιο ειναι το δεντρο και ποιο το δασος;