Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πριν 6 ώρες, το μέλος sdim έγραψε:

Σημειώστε λάθος

Πόσα πχια λάθη να σημειώσουμε; 

Άντε, επειδή σε πιάσαμε πρώτη φορά αδιάβαστο, στη χαρίζουμε.

Να μην επαναληφθεί, όμως, ε;

• Like 1
  • Haha 7

πριν 6 ώρες, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

το εμβόλιο προστατεύει για 5-10% αφου (5σουτζουκακια+1κιλορυζι)/*500θερμιδες*100% = 10 σε τριγωνικό ραντάρ ξέρω γω....

:hehe:

• Like 2

Είμαι περίεργος να δω αντιδράσεις σε πιθανό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Βασικά το εύχομαι, για να γίνει επιτέλους αυτό το πολυπόθητο reset σε αυτή τη χώρα.

Απαγόρευση παντού, ούτε rapid ούτε μαλλιά. Ούτε ΜΜΜ, ούτε μαγαζί να ανοίγεις ούτε μεροκάματο να βλέπεις.

Να δω αν θα σκέφτονται μετά χαράγματα, τσιπάκια και μυοκαρδίτιδες.

Πολύ κράτησε η κοροϊδία με τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σε βάρος όλων. 

Υπάρχει κάποια κατηγορία να προσθέσω παρακάτω;

Δεν εμβολιάζομαι επειδή:

-Φοβαμαι τη βελόνα. Περιμένω να βγει το εμβόλιο σε χάπι η παστίλια.

-Είμαι αριστερός και δεν υπακούω σε δεξιά κυβέρνηση (σιγά τη δεξιά).

-Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και φοράω 5 κομποσκοίνια σε κάθε χέρι και έχω φυλαχτό με τίμιο ξύλο και διαβάζω Παϊσίο μόλις τελειώνουν οι Άγριες Μέλισσες.

-Δεν δίνω λεφτά στις διαβολικές φαρμακοβιομηχανίες που μας κρατάνε με το ζόρι να ζούμε μέχρι τα 75+. Θέλω να ζω μέχρι τα 50 όπως γίνοταν παλιά... Και δεν θα πληρώνω εγώ τα συνέδρια των γιατρών.

-Δεν θα γίνω θύμα του Gates. Μισώ την MS. Έχω Linux.

-Διαβασα Dan Brown, βλέπω Λιακόπουλο, παρήγγειλα κεραλοιφη από Βελό και ξέρω τι παίζει. Έχω μύτη εγώ.

-Ειχαν κάνει λάθος ότι ο κόσμος θα τελειώσει με το millennium. ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα.

-Δεν πιστεύω σε επιστημονικά δεδομένα. Οι επιστήμονες είναι υπεύθυνοι για την ατομική βόμβα και τους δορυφόρους που μας κατασκοπεύουν.

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 2
  • Haha 6

πριν 38 λεπτά, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Τη φυλακή και την ευθανασία ξέχασες να προτείνεις

Το πρώτο χρειάζεται περισσότερους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Είπαμε οι Έλληνες δεν θέλουν δημόσιους υπαλλήλους. Βρες  εσύ τα κονδύλια και στέλνω εγώ την εισήγηση στον Κούλη.

Το δεύτερο δεν το σκέφτηκα για να είμαι ειλικρινής. Αλλά πρόσεξε να δεις.  Αν και υπάρχουν πολλά οικονομοτεχνικα θεματα μιας τέτοιας λύσης, επειδή είμαι άνθρωπος με θετική σκέψη, δεν είναι τελικά πολύ κακό. Αν προλάβει και ολοκληρωθεί δε σαν μέτρο μέχρι τις επόμενες εκλογές, δια της επαγωγικής μεθόδου, προκύπτει ότι το ποσοστό των λογικά σκεπτόμενων ψηφοφόρων θα είναι μεγαλύτερο. Όσο μπορεί αυτό το "λογικά σκεπτόμενων" να σταθεί σαν έκφραση στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν ήθελες απάντηση μη ντε μη ή με καρδούλες και ελαφαντάκια τριγύρω. 

• Like 3

Πήγα να πλύνω αυτοκίνητο μέσα έξω και δεν μου ζήτησαν τίποτα εκτός από λεφτά! Απαράδεκτο να πλένονται έτσι ανεξέλεγκτα τα αυτοκίνητα των ανεμβολίαστων, πρέπει να μένουν βρώμικα να τους ξεχωρίζουμε, αυτό να εισηγηθείς μια που είσαι άνθρωπος με θετική σκέψη.

Και μην ακούσω τίποτα ψεκιές για όσους έχουν αντένδειξη, καμία εξαίρεση! Τι κι αν στην πρώτη δόση έπαθες κάτι και σου είπαν 2-3 (ψεκ) αιματολόγοι ότι δεν σου <<επιτρέπουν>> να κάνεις δεύτερη! Δικαιολογίες της κακιάς ώρας. No mercy και στέρηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους εν λόγω αιματολόγους :crazy: ?

πριν 29 λεπτά, το μέλος xdoc έγραψε:

Μια από τις πιο προηγμένες χώρες στον κόσμο πλέον.

• Like 2

Για ποιο λόγο τόση κακία για τις προσωπικές επιλογές του καθενός;

Είναι κοινωνικά αποδεκτή η ομοφιλοφιλία, οι καταχρήσεις (αλκοολισμός, κάπνισμα, ουσίες, τζόγος (π.χ. καζίνο και ΟΠΑΠ)), οι μετανάστες χωρίς κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο και δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή η επιλογή κάποιου για την υγεία του;

Έγινε επεξεργασία από sdim
  • Sad 1

πριν 21 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Για ποιο λόγο τόση κακία για τις προσωπικές επιλογές του καθενός;

Είναι κοινωνικά αποδεκτή η ομοφιλοφιλία, οι καταχρήσεις (αλκοολισμός, κάπνισμα, ουσίες, τζόγος (π.χ. καζίνο και ΟΠΑΠ)), οι μετανάστες χωρίς κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο και δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή η επιλογή κάποιου για την υγεία του;

Εχουν ξαναειπωθει πολλες φορές. Ακόμα δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορά? Αλκοολισμος, καπνισμα κλπ δεν επηρεαζουν τους αλλους, παρα μόνο τους ιδιους τους χρήστες. Παλι τα ίδια θα λέμε? Τόσα εμβόλια κάνατε οταν ήσασταν μωρά...

Αφού οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν, γι'αυτό δεν εμβολιάστηκαν;

Αυτά που ανάφερα δεν επηρεάζουν μόνο τους χρήστες, επηρεάζουν γενικότερα την κοινωνία. Σε πολλά θα δεις το αντίστοιχο ταμπελάκι.:

- Ο καπνός από τα τσιγάρα επηρεάζει και τους παθητικούς καπνιστές (έχει πάνω στο πακέτο προειδοποιητικό μήνυμα). Επιβαρύνουν και το σύστημα υγείας.

- Ο τζόγος έχει οδηγήσει πολλούς σε πτώχευση και μαζί έχουν πάρει μπάλα με ακάλυπτες επιταγές και άλλους. Υπάρχει ενημέρωση ακόμα και στις διαφημίσεις ότι μπορεί να προκαλέσει εξάρτηση.

- Οι μετανάστες ρίχνουν στην πιάτσα τις τιμές στα μεροκάματα με αποτέλεσμα ο Έλληνας να μην μπορεί να πιάσει καλό μεροκάματο. Οι μετανάστες εργάζονται ανασφάλιστοι οπότε προτιμούνται πάλι από τους Έλληνες. Επιπλέον επειδή δεν είναι φακελωμένοι δεν μπορεί να τους βρει η σήμανση αν κάνουν κάποιο έγκλημα. Σε πόσες πιάτσες και σταθμούς μετρό έχουν πιάσει μετανάστες να διακινούν απαγορευμένες ουσίες; Μια που τους πιάνουν, μια που τους αφήνουν, μια που εξαφανίζονται.

- Η ομοφιλοφιλία επίσης επιβαρύνει την κοινωνία με βάση το τωρινό ασφαλιστικό σύστημα. Οι σημερινοί συνταξιούχοι παίρνουν σύνταξη με χρήματα που εισπράττει το κράτος από τις ασφαλιστικές εισφορές των σημερινών εργαζόμενων. Ουσιαστικά τα παιδιά πληρώνουν τις συντάξεις και την υγεία των γονιών τους. Οι ομοφιλόφιλοι δεν κάνουν παιδιά οπότε η σύνταξή τους εισπράττεται από τα παιδιά των άλλων.

Τα παραπάνω όμως είναι κοινωνικά αποδεκτά.

Έγινε επεξεργασία από sdim
  • Wow 1

πριν 3 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Αφού οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν, γι'αυτό δεν εμβολιάστηκαν;

Αυτό κατάλαβες εσύ από όλο το νήμα? Οτι κάνεις το εμβόλιο και γίνεσαι ο superman ? Οσοι κάνουν το εμβόλιο κινδυνέουν λιγότερο και μεταδίδουν λίγότερο. Οσο περισσότεροι το κάνουν λοιπόν, μειώνεται σιγά σιγα και το ιικο φορτίο. Οπως φαίνεται και σε ολα τα στατιστικά που μπορείς να βρεις. Όσο παραμένουμε μπανανία και αρνούμαστε τα προφανή, τόσο θα παρατείνεται η διάδωση του ιού, τόσο ολοι θα ταλαιπωρούμαστε με τα μέτρα. Κάντε το εμβόλιο να τελειώνουμε!

• Like 1

Τα στατιστικά σε σχέση με πέρυσι δείχνουν  ότι ναι μεν έχει αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμένων αλλά παράλληλα έχουν αυξηθεί σημαντικά και τα κρούσματα.

Θα περίμενα το αντίθετο.

Πιλάτος+Δαμανάκη+Χαλβατζής= Στου κουφού την πόρτα...

5a738e73206fdbc895b659597d411c2f_GRAV1-1
WWW.KATHIMERINI.GR

Η πραγματική ζωή είναι πάντα η σοβαρότερη δοκιμασία για τις θρησκείες.

• Haha 1