Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/koronoios-ypegrapse-na-pethanei-thrinos-gia-ton-55xrono-pou-epelekse-na-min-diasolinothei/3401552/

Aν αληθεύει η όλη ιστορία, (για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου με Τριανταφυλλόπουλους και "εντατικές"), τότε μιλάμε για τραγική κατάσταση.

πριν 5 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

ένας είναι ο εχθρός αυτός που χωρίζει τον κόσμο για να βασιλέψει !

Τους Σουηδούς πχ που κάνανε κοντά στο 90% το εμβόλιο χωρίς πολλά πολλά, ποιος ακριβώς τους "χώρισε";

Ή μήπως δεν έχουν socials εκεί;

Ή μήπως σκύβουν πιο εύκολα το κεφάλι στον δυνάστη Τέκτονα;

Ή μήπως Θεωρίες συνομωσίας δεν ακούγονται στην Σουηδία;

Ή μήπως ο Κούλης τους συμπεριφέρθηκε καλύτερα;

Ή μήπως δεν έχουν ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ και "γιατρούς" να λένε αρλούμπες δημοσίως και το κάθε παρδαλό κατσίκι, θρησκόληπτο ή μη, να αισθάνεται πνευματικά ανώτερο και καλύτερα ενημερωμένο από τα κοινά "τραγιά" που πάνε για σφαγή κλείνοντας ραντεβού για εμβολιασμό.

Αλήθεια. Αν το 80% του πληθυσμού της χώρας, πάρουμε όλοι ταυτόχρονα Augmentin πχ,  πόσο ποσοστό λες να εμφανίσουν κάποιες από τις παρενέργειες που περιγράφονται στο φυλλάδιο; Έτσι για να δούμε τι λέει η στατιστική και τα ζάρια.

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 1

Οι Σουηδοί είναι κότες λυράτες δες την ιστορία τους, σε post it την γράφεις !

Πήγαινε δες βιοτικό επίπεδο εκεί Χρήματα - Εργασία  - Υποδομές γενικά κλπ

Ενώ εδώ Μπάμπης έχει 3 παιδιά και παίρνει για 8ωρο 600 ευρώ και στρες για τι του ξημερώνει πάνω από 999,99%, εξήγησε μου γιατί έχουμε γίνει η Κίνα της Ευρώπης ποιος όρισε ότι οι Σουηδοί θα παίρνουν 2000 ευρώ πχ μισθό για την ίδια δουλειά που κάνουμε εμείς με 600 ευρώ. Έλα να ακούσω τις βλακείες τώρα από την τράπεζα θεμάτων. Λέει ο άλλος ο βλάκας το 2030 τέλος τα αυτοκίνητα με βενζίνη και πετρέλαιο μόνο ηλεκτρικά και λες ρε ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ποιος θα δώσει 30.000-50.000 χιλιάρικα για αμάξι με μισθό 600-800 ευρώ το μήνα ! (αν έχετε πιάσει την καλή πάσο πάρτε και δωρίστε το ένα σε έναν συνάνθρωπό σας)

Ποιος αποφάσισε να γίνουμε η Σενεγάλη-Πακιστάν-Κίνα της Ευρώπης

Και να ήθελες να πάρουμε όλοι Augmentin δεν μπορούμε γιατί πρέπει να γραφτεί σε συνταγή από γιατρό και μάντεψε αυτό ξεκίνησε με την Έναρξη της Πανδημίας ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ρε Λάκη !

Κατά τα άλλα σε έχει πιάσει έπαρση ! Και βλέπω μπερδεμένες σκέψεις στο εσωτερικό σου !

Έλα για πάμε να επιβάλουμε την AGENDA

Αυτή η επιστήμη είναι θεότυφλη τελικά σαν την δικαιοσύνη ώρες ώρες, αλλά με την δικαιολογία το είπε ο Μπάμπης άρα έτσι θα είναι !

Αυτά ήταν Γνωστά ότι θα έρθει και άλλη δόση από τον Μάρτιο του 21

Μετά θα έρθει και άλλη δόση και πάει λέγοντας είναι πολλά τα λεφτά Άρη !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 2
  • Sad 1

πριν 33 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

ποιος

πριν 33 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Ποιος

Ο κυρίαρχος λαός.  2 - 0. 

Πρώτον, να ψηφίζατε σωστά και όχι με  βάση το μικροσυμφέρον σας και δεύτερον όταν οι Σουηδοί ήταν ήδη κράτος κάποιους αιώνες, εδώ φορούσανε προβιές ακόμα.

Αλλά αυτή είναι ιστορία από άλλο καρτούν.

Εδώ στο νήμα μιλάμε για κοβιντ και λοιπές εμβολιαστικές συνωμοσίες.

• Like 5
  • Haha 2

εεε @giorgos2187 αν απαντήσεις η επιστήμη σου τα παίρνει !

σε προλαβαίνω να μην απαντήσεις μιλάω γενικά για την Επιστήμη - Επιστήμες

χρησιμοποιούν τον εμβολιασμό για να επιβάλουν freedom pass και κουραφέξαλα

όλο το θέμα το έχουν χειριστεί λάθος από την αρχή, φλομώνουν τον κόσμο με ψέματα, δεν λένε την αλήθεια εξαρχής

αν είχαν βγει το Μάρτιο και έλεγαν έρχεται το εμβόλιο θα το κάνουμε όλοι έτσι παιδάκια αλλά επειδή η τεχνολογία του εμβολίου και ο ιός είναι αυτός που είναι κάθε 6 μήνες θα κάνουμε εμβόλιο εντάξει παιδάκια !

δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια, αλλά θέλουν FREEDOM PASS ΚΛΠ αυτό τους νοιάζει πως θα φτιάξουν αυτά

GREAT RESET σελίδα 152 παράγραφος 2 (πχ σελίδες)

@Rusty_cookie

σιγά που σου θίξαμε τους Σουηδούς τις κότες

κράτος με την σημερινή έννοια εννοείς, άστο καλύτερα

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1

Μία ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

σε προλαβαίνω να μην απαντήσεις

Δεν είχα σκοπό... ?

Αλλά ρε συ, αυτά που λες ειλικρινά τα πιστευεις; έλα, μπέσα τώρα. Κανονικά τα λες;

• Like 5

Δεν ξέρω γιατί συνεχίζει η λίγη λογική του νήματος να ποτίζει το κουτόχορτο. Ευσεβής πόθος ότι θα θα μεταμορφωθεί σε τριαντάφυλλο;

gty_211101_covid_vaccine_vaccination_800
WWW.MEDSCAPE.COM

The research team concluded that vaccination can provide a higher, stronger, and more consistent...

Αλλά εμείς έχουμε χάπι και μονοκλωνικά (που ακόμη και να ήταν πανάκεια, όσοι χάνονται ενώ υπάρχει σωτηρία δε θα τα χρειαστούν)

Αν έχει κάποιος φίλο τον πρώην υφυπουργό μας, μπορεί να του στείλει αυτό

dt_210826_ivermectin_800x450.jpg
WWW.MEDSCAPE.COM

The authors of a study purportedly showing that ivermectin could treat patients with SARS-CoV-2 have...

Αν δεν προέτεινε την ιατρική του ιδιότητα θα ήταν απλά άλλος ένας. Τώρα θεωρώ ότι θα πρέπει να λογοδοτήσει. Λίγο παραπάνω από το μέσο καραγκιόζη ιατρό που επηρεάζει αρνητικά τους πχ 1000 ασθενείς του, μιας και αυτός επηρεάζει αρνητικά τους χιλιάδες πιστούς του ακόλουθους.

Ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει μια προσπάθεια καταγραφής των άδικων θανάτων και απόδοσης ευθυνών εκεί που πρέπει. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να χάνουμε τόσο κόσμο και να σφυράνε αδιάφορα στον ίδιο ρυθμό.

Οι Σουηδοί δεν είναι πιο έξυπνοι απ' εμάς, είναι λιγότερο χαζοί. Ούτε τα λεφτά παίζουν ρόλο, ούτε ο ήλιος.

Δεν τους πεθαίνουν 50 αλλά 5-7 την ημέρα (με τον ίδιο πληθυσμό) γιατί εμβολιάζονται (-στηκαν). Θα συνεχίσουν να περπατούν με το λειρί τους ψηλά. [Θυμίζει λίγο το "είπε ο κόκορας τον πετεινό κεφάλα"].

Αν δε σας νοιάζει για τον κόσμο που χάνεται, δηλώστε το και μην ασχολείστε με την επιστήμη. καθείς εφ' ω ετάχθη.

Screenshot_20211106_005520.jpg

• Like 5

Η φυσική ανοσία δεν με αφορά και τόσο διότι δεν έχω νοσήσει από covid, αλλά η ανοσία των εμβολίων (γενικώς) είναι συνηθισμένο να είναι καλύτερη από τη φυσική; Ειλικρινά το ρωτάω. Η παραπάνω μελέτη δείχνει κάτι αναμενόμενο με βάση τη γενική ιατρική εμπειρία για άλλες περιπτώσεις ή αποτελεί εξαίρεση; Δεν το ρωτάω ρητορικά, δεν ξέρω με σιγουριά την απάντηση. Πάντως υπάρχουν κι άλλες μελέτες που βγάζουν διαφορετικό συμπέρασμα για φυσική ανοσία σε σύγκριση με τα εμβόλια οσον αφορά την covid19. Δεν είμαι σε θέση να τις συγκρίνω και μάλλον δεν εξέτασαν ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά δεν μπορεί να επιλέγουμε μόνο τις μελέτες που μας βοηθάνε να μιλάμε για κουτόχορτο και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.

Επίσης η φυσική ανοσία δεν αποτελεί εναλλακτική επιλογή* της τεχνητής (σωστό το αντίστοιχο meme) γιατί ο στόχος είναι να μην νοσήσεις κατά κύριο λόγο, οπότε αν είναι να νοσήσεις με σκοπό να αποκτήσεις ανοσία, έχεις ήδη χάσει (εξ ου και σωστό το meme). Αυτοί όμως που έτσι κι αλλιώς νόσησαν, έχει σημασία να ξέρουν από την ανάρρωσή τους και μετά πόσο προστατευμένοι είναι. Για παράδειγμα γιατροί και νοσηλευτές οι οποίοι όταν κόλλησαν δεν ήταν καν διαθέσιμα τα εμβόλια. Αυτοί τώρα είναι σπίτια τους και δεν μπορούν να συμβάλλουν στη δημόσια υγεία η οποία δήθεν ήταν το κριτήριο της ποινής τους.

Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο αν και γίνονται ταχύτατα απ' ότι βλέπω.

*κάποιοι πάνε και κολλάνε επίτηδες, όχι για να αποκτήσουν ανοσία αλλά για να αποκτήσουν πιστοποιητικό. Καθόλου καλή ιδέα αλλά δεν δείχνει μόνο πράγματα γι' αυτούς που το κάνουν αλλά και για την κατάσταση.

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84
  • Like 1

"εντωμεταξύ ούτε 30% εμβολιασμένοι είναι, κρούσματα δεν έχει, άντε βγάλε άκρη"

Φιλος που εργαζεται Ινδια σημερα το πρωι.

Εντωμεταξυ μας εσκασε και δευτερο κρουσμα στην δουλεια.Το πρωτο δεν ηταν τοσο κοντα μου ,εργαζεται στα γραφεια-ειοοδο αλλα την καλημερα μας και την συζητηση καθημερινα την ειχαμε και δεν κολλησε και το αφεντικο με προβληματα υγειας εμβολιασμενος γαρ.

Το δευτερο προχθες εμαθα κατοπιν οτι ειχε συμπτωματα εδω και 2 μερες (!!) αλλα οπωτε τον ρωτουσα αν εκανε το rapid που λεει ο νομος "γμοτο το ξεχασα αυριο".

Καθε μερα εργαζομασταν κοντα και εκτος απο εμενα(εγκυος συζυγος + μικρο παιδι) αλλο ενα παλικαρι εχει μικροτερο παιδι απο την κορη μου ηλικιακα + γεννηθηκε προωρα και καθε μερα τρωγανε μαζι (εγω σε αλλο χωρο).Οπως τον ειπα "ειμαστε στο 80% καθαρα γιατι εχουμε αυτο (δειχνοντας τον εξαερισμο που ειναι και χαμηλα) αλλιως ..."

Οκ και εγω δεν το κανω  το εμβολιο (εχω ενα προβλημα υγειας) αλλα τα σκαω για τα rapid και θα τα σκαω γιατι ετσι πρεπει και για μενα και για τους αλλους διπλα μου.

Εσυ ρε .......(βαλτε οτι θελετε) γιατι δεν το κανεις?Εστω αυτο το ρημαδοτεστ.

Περιττο να παω απο τοτε που το μαθα εχω κανει ηδη 3 και απο εβδομαδα τα αλλα 2 αν νιωσω κατι και 3.

• Like 3

Πήγα μέχρι το ATM εδώ λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου. Στα 20 μέτρα, φαρμακείο εν εφημερία. Πάνω από 10 άτομα απ έξω, για να πάρουν- κανουν- δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,  τεστ. Ρε, στήνονται Σαββατιάτικα σε ουρές για τεστ, και δεν πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Το τραγικό της υπόθεσης, σχεδόν όλοι ήταν 35-45. Δηλαδή η παραγωγική ηλικία, και αυτοί που υποτίθεται έχουν λίγο νιονιο.  "Πόσο πιο κάτω θα πάμε;" λεω. Ε μετα ειδα το ακριβώς από πάνω ποστ, και απάντησα μόνος μου! "Απειρα"

@ARMAGEDDON Μπερδεύτηκα. Τελικα τα κανάλια λένε αλήθεια η ψέμματα ρε συ;

• Like 4
  • Haha 2
  • Sad 1

Εξαρτάται ποιο κανάλι βλέπεις

Όπως εξαρτάται από πού αντλεί πληροφορίες !

Όσο για τα φαρμακεία, τσουβαλιασες όλους τους ανθρώπους ανεμβολιαστους που περίμεναν έξω από το φαρμακείο, το ότι κυκλοφορούν οι ιώσεις και οι γρύπες ούτε που σου πέρασε από το μυαλό !

Επίσης ρώτησες από αυτούς που περίμεναν πόσοι ήταν εμβολιασμενοι ή όχι θα σου πω εγώ 70% εμβολιασμενοι και 30% ανεμβολιαστοι και μην ρωτήσετε τα στατιστικά από πού, βγείτε και ρωτήστε αυτούς που περιμένουν !

Οι ανεμβολιαστοι νομίζουν ότι είναι άτρωτοι και κυκλοφορούν περισσότερο σε πιο συνωστισμενους χώρους, εξού και οι ηλικίες που είδες να περιμένουν έξω από το φαρμακείο !

Το να έχεις μια μονόπλευρη πλευρά δεν βοηθάει την επιστήμη καθόλου διότι κάτι που ισχύει σήμερα αύριο μπορεί να ισχύει κάτι άλλο !

• Haha 1

πριν 9 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Όσο για τα φαρμακεία, τσουβαλιασες όλους τους ανθρώπους ανεμβολιαστους που περίμεναν έξω από το φαρμακείο, το ότι κυκλοφορούν οι ιώσεις και οι γρύπες ούτε που σου πέρασε από το μυαλό !

Μπα βλάκες ανεμβολιαστοι ήταν. Κατάντησαν τα φαρμακεία χαβρα Ιουδαίων, να βγαίνουν οι υπάλληλοι και να τους βάζουν σε σειρα γιατί τσακωνονταν μεχρι και μευαξυ τους , αντι να αφήσουν το φαρμακείο να δουλέψει γι αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη. Μιας και όπως λες, ιώσεις και γριπες κυκλοφορούν σαν δαίμονες....

πριν 12 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Επίσης ρώτησες από αυτούς που περίμεναν πόσοι ήταν εμβολιασμενοι ή όχι θα σου πω εγώ 70% εμβολιασμενοι και 30% ανεμβολιαστοι και μην ρωτήσετε τα στατιστικά από πού, βγείτε και ρωτήστε αυτούς που περιμένουν !

Όχι όχι. 100% βλάκες ανεμβολιαστοι. Είπαμε, μέχρι και σε σειρά τους έβαζε η υπάλληλος όλους αυτούς που είχαν πάει μόνο γι αυτό. Για να εξυπηρετηθούν άλλοι με πραγματική ανάγκη. Γιατί μέχρι και στα φαρμακεία πρόβλημα θα δημιουργήσουν τελικα. Οι βλάκες.

πριν 15 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Οι ανεμβολιαστοι νομίζουν ότι είναι άτρωτοι και κυκλοφορούν περισσότερο σε πιο συνωστισμενους χώρους, εξού και οι ηλικίες που είδες να περιμένουν έξω από το φαρμακείο !

Είπαμε, βλάκες με περικεφαλαία 

πριν 16 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Το να έχεις μια μονόπλευρη πλευρά δεν βοηθάει την επιστήμη καθόλου διότι κάτι που ισχύει σήμερα αύριο μπορεί να ισχύει κάτι άλλο !

Οκ, talk me about science. Ξεκινα δείχνοντας μου μια διπλευρη πλευρά ας πουμε!

πριν 17 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Εξαρτάται ποιο κανάλι βλέπεις

Όπως εξαρτάται από πού αντλεί πληροφορίες !

Α, δεν το ήξερα! Thanks!

• Like 1
  • Haha 2

πριν 2 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

?

Συγγνώμη που προτρέχω, αλλά είμαι μόλις στο 2ο λεπτό και η περί ης ο λόγος έχει παραδεχτεί ότι:

1. Έπαιρνε μόνη της αντιβιοτικά

2. Κάλεσε ασθενοφόρο για να την πάει στο νοσοκομείο, επειδή είχε διαγνωστεί θετική και είχε πυρετό 38° C

Ανυπομονώ να ακούσω στη συνέχεια πως όλα τα στραβά θα είναι ευθύνη κάποιου άλλου...

edit: εάν δεν τους έβλεπα στο βίντεο, θα τους φανταζόμουν να χαϊδεύει ο ένας τα μπαλάκια του άλλου και να χαίρονται με τις ανοησίες που λένε. Δεν αναλύω καν ότι θεωρώ κακοπροαίρετη την "δημοσιογράφο" αδερφή της, που έψαχνε τον Διοικητή του νοσοκομείου (!) για να σχολιάσει το λανθασμένο ιστορικό της εισαγωγής (για το οποίο μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ασθενής).

Σημειώνω για όσους δεν διάβασαν το ιστορικό, ότι η "κα Ελένη" πήγε στο νοσοκομείο επειδή είχε δέκατα και ούσα εμβολιασμένη. Άει σιχτίρ, τσόκαρο.

Έγινε επεξεργασία από minast
  • Like 4

10 minutes ago, minast said:

Συγγνώμη που προτρέχω, αλλά είμαι μόλις στο 2ο λεπτό και η περί ης ο λόγος έχει παραδεχτεί ότι:

1. Έπαιρνε μόνη της αντιβιοτικά

2. Κάλεσε ασθενοφόρο για να την πάει στο νοσοκομείο, επειδή είχε διαγνωστεί θετική και είχε πυρετό 38° C

Ανυπομονώ να ακούσω στη συνέχεια πως όλα τα στραβά θα είναι ευθύνη κάποιου άλλου...

Δεν μπορείς να βρεις αντιβίωση μόνος σου πλέον πρέπει να στην γράψει γιατρός ! Δες παρακάτω 

πριν 3 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Δεν μπορείς να βρεις αντιβίωση μόνος σου πλέον πρέπει να στην γράψει γιατρός ! Δες παρακάτω 

Μην αποπειραθείς καν να το ισχυριστείς. Αφενός δεν ισχύει, αφετέρου είναι σχεδόν σίγουρο από τα λεγόμενά της ότι την πήρε μόνη της "επειδή νόμιζε ότι έχει κρύωμα".

Αυτή η ανεγκέφαλη καταναλώνει άσκοπα πόρους του ΔΣΥ, την ίδια στιγμή που τους χρειάζονται συνάνθρωποί μας, και θέλουμε να της δώσουμε και εμείς χρόνο και δημοσιότητα; Δεν έχει καμία διαφορά από την Μυνχαουζενική του Τριανταφυλλόπουλου με την ψευτοεντατική. Στα τσακίδια και πολύ της είναι.

Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι ήταν εμβολιασμένη.

• Like 2

photo_06-11-2021_13_40_141636204634.jpg
WWW.TANEA.GR

Η εικόνα του συνωστισμού προκαλεί τρόμο, αφού όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας

στην ερμου δεν το λες και συνωστισμο,αναλογα την οπτικη γωνια της φωτο.Επιπλεον μερικοι φορουν μασκες.Παλι τα ιδια απο τρομολαγνα sites και μμε-κδ.Τελος παντων ολοι ξερουμε νομοτελειακα που παει το πραμα...μολις γεμισουν οι μεθ ολικο lock down και μια ωρα πριν βγει η ΚΥΑ θα εχει βγει ο κουλης να ανακοινωσει οτι δεν προκειται να γινει λοκ νταουν.

δεν καταλαβαινω γιατι δεν χαιρεστε που επιτελους θα γινουμε μπεργκαμο,μονο ετσι θα ξεμπερδευσουμε με τον κοβιντ εφοσον δεν προχωραει ο εμβολιασμος.

πριν 3 ώρες, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Πήγα μέχρι το ATM εδώ λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου. Στα 20 μέτρα, φαρμακείο εν εφημερία. Πάνω από 10 άτομα απ έξω, για να πάρουν- κανουν- δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,  τεστ. Ρε, στήνονται Σαββατιάτικα σε ουρές για τεστ, και δεν πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Το τραγικό της υπόθεσης, σχεδόν όλοι ήταν 35-45. Δηλαδή η παραγωγική ηλικία, και αυτοί που υποτίθεται έχουν λίγο νιονιο.  "Πόσο πιο κάτω θα πάμε;" λεω. Ε μετα ειδα το ακριβώς από πάνω ποστ, και απάντησα μόνος μου! "Απειρα"

image.png

Απο φίλη που ακόμη δεν έκλεισε 14 μέρες και το πιστοποιητικό της δεν έχει τεθεί σε ισχύ, σήμερα. 

Εγώ στο μεταξύ δεν είχα ιδέα ότι κάνουν rapid test σε φαρμακεία. Όταν είναι να κάνω, κάνω δωρεάν.

*Οι παραπάνω είναι ΟΛΟΙ για rapid. Όσοι είχαν ιώσεις κλπ (κοινώς ήθελαν οτιδήποτε άλλο) δεν περίμεναν στην ουρά αλλά τους εξυπηρετούσαν από δίπλα. Επειδή κάποιοι έχουν απορίες

• Like 1
  • Haha 3