Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

πριν 59 λεπτά, το μέλος swatoner έγραψε:

Να αυτά τα νούμερα είδαν και δημιούργησαν το Astra Zeneca με θρομβώσεις κυρίως σε γυναίκες για να φέρουν την ισορροπία.

Δεν είναι ανάγκη κάθε ανάρτηση να ερμηνεύεται με βάση την άποψη που θεωρείται ή θεωρείς ότι έχει αυτός που την έκανε με αποτέλεσμα να πρέπει να επισημανθεί αρνητικά. Όχι ότι δεν το έχω κάνει κι εγώ αυτό, αλλά τουλάχιστον να υπάρχει κάποια φανερή σχέση ανάμεσα στην ανάρτηση και την πρόθεση παραπλάνησης ή προπαγάνδισης ή ότι άλλο πιθανολογείται ως κακός σκοπός.

Postάρω συνήθως κάτι το οποίο θεωρώ (έστω και λανθασμένα) ενδιαφέρον ή εντυπωσιακό ή πιθανώς ασύμβατο με κάτι που θεωρείται δεδομένο, χωρίς αυτά τα 3 να ισχύουν ταυτόχρονα.

Spoiler

Για παράδειγμα είχα ανεβάσει link από ellinikahoaxes για περιστατικό που οι πραγματικοί αντιεμβολιαστές είχαν πρώτη μούρη στα sites τους και τα eh το απομυθοποιούσαν με σκοπό να δείξω ότι δεν δέχομαι αυτομάτως ότι δήθεν εξυπηρετεί τον αντιεμβολιασμό και επίσης ότι πρέπει να μη βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τα φημολογούμενα περιστατικά με τα αληθινά, τα οποία υπάρχουν στα αλήθεια και έχω ανεβάσει και τέτοιο περιστατικό.

Επίσης σε αναφορά μου για τους 4 πιλότους είχα φροντίσει να κρατήσω πισινή για την περίπτωση που ήταν ψευδές το περιστατικό (άρα δεν ήμουν απόλυτος) και αργότερα κάποιος ανέβασε σχετική δημοσίευση πάλι από ellinikahoaxes που επιβεβαιώνει τους θανάτους διαψεύδοντας όμως συσχέτιση με εμβολιασμό, αν και θα ήταν καλύτερο (για μένα τουλάχιστον) να ήταν μισό κλικ επεξηγηματικότεροι σε 2-3 λεπτομέρειες που ίσως να είχαν κάποια σημασία.

?

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

17 minutes ago, Γιάννης_84 said:

Δεν είναι ανάγκη κάθε ανάρτηση να ερμηνεύεται με βάση την άποψη που θεωρείται ή θεωρείς ότι έχει αυτός που την έκανε με αποτέλεσμα να πρέπει να επισημανθεί αρνητικά. Όχι ότι δεν το έχω κάνει κι εγώ αυτό, αλλά τουλάχιστον να υπάρχει κάποια φανερή σχέση ανάμεσα στην ανάρτηση και την πρόθεση παραπλάνησης ή προπαγάνδισης ή ότι άλλο πιθανολογείται ως κακός σκοπός.

Postάρω συνήθως κάτι το οποίο θεωρώ (έστω και λανθασμένα) ενδιαφέρον ή εντυπωσιακό ή πιθανώς ασύμβατο με κάτι που θεωρείται δεδομένο, χωρίς αυτά τα 3 να ισχύουν ταυτόχρονα.

Reveal hidden contents

Για παράδειγμα είχα ανεβάσει link από ellinikahoaxes για περιστατικό που οι πραγματικοί αντιεμβολιαστές είχαν πρώτη μούρη στα sites τους και τα eh το απομυθοποιούσαν με σκοπό να δείξω ότι δεν δέχομαι αυτομάτως ότι δήθεν εξυπηρετεί τον αντιεμβολιασμό και επίσης ότι πρέπει να μη βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τα φημολογούμενα περιστατικά με τα αληθινά, τα οποία υπάρχουν στα αλήθεια και έχω ανεβάσει και τέτοιο περιστατικό.

Επίσης σε αναφορά μου για τους 4 πιλότους είχα φροντίσει να κρατήσω πισινή για την περίπτωση που ήταν ψευδές το περιστατικό (άρα δεν ήμουν απόλυτος) και αργότερα κάποιος ανέβασε σχετική δημοσίευση πάλι από ellinikahoaxes που επιβεβαιώνει τους θανάτους διαψεύδοντας όμως συσχέτιση με εμβολιασμό, αν και θα ήταν καλύτερο (για μένα τουλάχιστον) να ήταν μισό κλικ επεξηγηματικότεροι σε 2-3 λεπτομέρειες που ίσως να είχαν κάποια σημασία.

?

Ρε συ δείτε λίγο το χιούμορ. trolling

Το άρθρο δεν έχει καμία σκοπιμότητα αρά γιατί να δημιουργήσω εγώ.

Κάποιοι αρπάζονται με το παραμικρό.

• Like 1

πριν 3 ώρες, το μέλος slalom έγραψε:

Δηλαδη αυτο τωρα αξιζε να το ανεβασεις εδω?

Οχι ?  Ισως ηταν καλυτερα στα ανεκδοτα, μπορει. Παντως θα εκπλαγεις απο το ποσοι ειναι εκει εξω.

πριν 22 ώρες, το μέλος alexcrx έγραψε:

σημερα εκανα την πρωτη δοση και νιωθω πολυ καλα........σιγουρα πιο καλα απ'οτι πριν.......

αμα παθω κατι και ψοφισω την καρτα γραφικων(rtx 2080) την αφηνω στον @DEADLAZARUS

τα πραγματα που εχω για την υδροψυξη στον @psyber

cpu-mobo-ram θα δωθουν στο thelab.....

αυτα απο εμενα..............

ντροπή! αφού τα δικά μου wc parts υδρόψυξης είναι καλύτερα! Θέλω εγώ την κάρτα!

• Haha 3

πριν 11 ώρες, το μέλος Freedom έγραψε:

Χαράς το κουράγιο σου @tommybertsen . Προσωπικά απο τότε που ξεκίνησε η κατάρα, όχι σε δημόσιο χώρο να παω να τζαμαρω, αλλά ούτε σε ιδιωτικό στούντιο κολλητού μου (απολυτα ελεγχόμενο περιβάλλον) δεν έχω βρεθεί με άλλους μουσικούς. Προφανώς μου την έχει δώσει αλλά σε αυτή την φάση, δεν...

Εγώ είμαι almighty και πλέον θα πάω ΚΑΙ την επόμενη εβδομάδα (και ο κόσμος θα είναι λιγότερος, καθώς θα είναι Κυριακή και όχι Παρασκευή, παραδοσιακά λιγότερος κόσμος τις Κυριακές). Θα τζαμάρω τα κομματάκια μου, θα περάσω καλά, θα φοράω μάσκες και ας με κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Μάλιστα θα δηλώσω και συμμετοχή σε τραγούδι με τον ακατανόμαστο τύπο :bleh: 

πριν 9 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Όλα καλά θα πάνε, Άλεξ. Έκανες το πρώτο βήμα. Σιδερένιος, bro μου.

Να πω ότι η δεύτερη δόση μάς χτύπησε παραπάνω. Ενώ την πρώτη μέρα δεν είχαμε παρενέργειες, τη δεύτερη ξυπνήσαμε με πόνο στο χέρι, η γυναίκα μου είχε δέκατα όλη μέρα (αναγκάστηκε να πάρει ντεπόν το απόγευμα), εγώ ήμουν άτονος και κουρασμένος, δεν είχα όρεξη να μιλήσω (καλά, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό:hehe:), γενικά, ήμασταν πεσμένοι.

Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, αλλά εξακολουθούμε να πονάμε λίγο στο χέρι.

Τι μας έβαλαν; Βλέπω τα αέρια με τα οποία μας ψεκάζουν και τους εξωγήινους που έχουν καταλάβει τον πλανήτη μας:p

Έχω ακούσει ότι δεν λες καλημέρα για 6 μήνες μετά. Ισχύει; 

• Like 1

Παίδες, παρακαλώ χαλαρώστε λίγο με τα αστειάκια με την άλλη πλευρά. Με τον @Γιάννης_84 έχουμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα που αποδεικνύουν το χάσμα που μας χωρίζει. Βάζει τελικά μια είδηση που κινείται σε άλλη κατεύθυνση, θεωρώ ότι καλό είναι να έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση.

• Like 2

πριν 1 ώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Έχω ακούσει ότι δεν λες καλημέρα για 6 μήνες μετά. Ισχύει; 

Είναι μύθος, είναι μύθος;

που κάποιοι διασπείρουν κακοήθως.

• Haha 3

1 hour ago, psyber said:

ντροπή! αφού τα δικά μου wc parts υδρόψυξης είναι καλύτερα! Θέλω εγώ την κάρτα!

οποτε θες βγαλτα εξω να τα μετρησουμε ???

λοιπον στα του εμβολιου.......

δευτερη μερα ζωντανος ???

πονεσε το χερι μου σα να εκανα βαρη ξαφνικα και πιαστηκα...........πονοκεφαλος καθολου,πυρετος καθολου.................

παρενεργιες της πρωτης μερας.......πολλη τσιτα ρε παιδι μου............σα να ειχα πιει 2-3 ενεργειακα μαζι ενα πραμα............αφου ηθελα και σημερα αλλη μια δοση αλλα δεν γινεται........:(

και παμε να πουμε για εχτες τι ειδαν τα ματια μου..........

ειμαι λατρης του καλου σουβλακιου οποτε παω και μακρυα για να φαω κατι σωστο.........ετσι λοιπον εχτες πηγαμε μια βολτα μεχρι Συνταγμα για να παρουμε σουβλακια και να παμε σπιτι μας να τα φαμε........αυτοι που φοραγαν μασκα ηταν το 0.5% του κοσμου,ολοι οι αλλοι λες και δεν υπηρξε ποτε coronavirus....και λεμε για κοσμο πολυ.......τελικα για το χρημα θα πεθανουν πολλοι ακομα

πριν 1 λεπτό, το μέλος p55 έγραψε:

Είναι μύθος, είναι μύθος;

που κάποιοι διασπείρουν κακοήθως.

动态图GIF: season 9, hbo, boom, premiere, jb, leon, handshake, curb your  enthusiasm, fist pump, fist bump, larry david, curb, jb smoove, j.b. smoove

Στα δεξιά ο Ανδρέας Παπανδρέου

Μόλις τώρα, το μέλος alexcrx έγραψε:

οποτε θες βγαλτα εξω να τα μετρησουμε ???

λοιπον στα του εμβολιου.......

δευτερη μερα ζωντανος ???

πονεσε το χερι μου σα να εκανα βαρη ξαφνικα και πιαστηκα...........πονοκεφαλος καθολου,πυρετος καθολου.................

παρενεργιες της πρωτης μερας.......πολλη τσιτα ρε παιδι μου............σα να ειχα πιει 2-3 ενεργειακα μαζι ενα πραμα............αφου ηθελα και σημερα αλλη μια δοση αλλα δεν γινεται........:(

και παμε να πουμε για εχτες τι ειδαν τα ματια μου..........

ειμαι λατρης του καλου σουβλακιου οποτε παω και μακρυα για να φαω κατι σωστο.........ετσι λοιπον εχτες πηγαμε μια βολτα μεχρι Συνταγμα για να παρουμε σουβλακια και να παμε σπιτι μας να τα φαμε........αυτοι που φοραγαν μασκα ηταν το 0.5% του κοσμου,ολοι οι αλλοι λες και δεν υπηρξε ποτε coronavirus....και λεμε για κοσμο πολυ.......τελικα για το χρημα θα πεθανουν πολλοι ακομα

Έτσι ακριβώς και στο μαγαζάκι που πήγα, το οποίο κλειστός χώρος έτσι; Μεγάλο μέρος αυτών, είχαν εμβολιαστεί, ωστόσο το 50% τουλάχιστον είναι άτομα που το παίρνουν αψήφιστα, δυστυχώς.

• Like 1

Εκτακτο ευρωβαρόμετρο: 12% οι αρνητές εμβολιασμού στην Ελλάδα

Παράθεση

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, αυτή βρίσκεται κάπου στην μέση μεταξύ όλων των ευρωπαικών χωρών αναφορικά με την αποδοχή ή μη των εμβολιασμών.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ερωτηθέντες στην Ελλάδα απάντησαν σε σχετικά καλό ποσοστό 27% (έναντι 32% του μεσου ευρωπαικού όρου) ότι θα εμβολιάζονταν όσο το δυνατό πιο γρήγορα κατά του κορωνοιού, ότι έχουν ήδη εμβολιαστεί 32% (37% ο μέσος όρος), ότι θα εμβολιαστούν κάποια στιγμή μέσα στο 2021 14% (10% ο μέσος ευρωπαικός όρος) και ότι δεν θα εμβολιαστούν ποτέ 12% (9% ο μέσος ευρωπαικός όρος).

• Like 1

4 minutes ago, tommybertsen said:

το οποίο κλειστός χώρος έτσι;

και ανοιχτος που ηταν ο χωρος αμα εβλεπες ποσα ατομα ηταν θα ελεγες φιλε αντε γεια.....φαντασου καλοκαιρι χωρις virus και τιγκα τουριστες μαζι με εμας........

μασκα μονο το 0.5%........αφου ελεγες ρε φιλε δεν μπορει να βλεπω κατι τετοιο............φαντασου κατηφορισα Καραγιωρη Σερβιας με την μηχανη και ελεγα παει.......θα κολλησω corona h1n1 μαζι με κονδυλωματα...............η κατασταση ηταν τσιου εντελως...........λες και δεν υπηρξε ποτε κανενας ιος.........και αναρωτιεμαι ρε φιλε.....εμενα που μου εχουν κοπει τα αυτια απο την μασκα ειμαι λαλακας?????????

• Like 1

Είναι αυτό που είπα αδερφέ μου, το παίρνουν αψήφιστα. Από αυτούς να έχεις υπόψη πως οι εμβολιασμένοι θαρρούν πως ξεμπέρδεψαν. Αν μου'λεγες πως όλοι είχαν εμβολιαστεί, θα ήταν κάπως αλλιώς, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Πρόσφατα ενημερώθηκα πως υπάρχει άτομο στον περίγυρό μου, το οποίο έχασε και τους 2 γονείς του από τον ιό. Αρνείται να εμβολιαστεί όμως, γιατί θα αλλάξει το DNA. Προτιμάει λέει να πεθάνει από κορονοϊό, παρά να αλλαχτεί το DNA της. Εγώ θα γούσταρα πάντως να γίνω δεινόσαυρος. Ή κάτι τέτοιο.

Δεν το είπε σε εμένα αυτό όμως, να απαντήσω κατάλληλα... 

• Like 1
  • Haha 3

1 hour ago, acct said:

Παίδες, παρακαλώ χαλαρώστε λίγο με τα αστειάκια με την άλλη πλευρά. Με τον @Γιάννης_84 έχουμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα που αποδεικνύουν το χάσμα που μας χωρίζει. Βάζει τελικά μια είδηση που κινείται σε άλλη κατεύθυνση, θεωρώ ότι καλό είναι να έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση.

Αν θεωρείται ότι κοροίδεψα κάποιον του ζητώ συγνώμη.

Αλλά υποθέτω ότι το αστείο ήταν προφανές.

Τώρα αν κάποιος είδε κάτι τραβηγμένο και ταυτίστηκε ή θεώρησε ότι τον προσβάλω, μπορεί να πάρει μια καραμπίνα και να ξεκινήσει το κυνήγι drone.

• Like 2

57 minutes ago, tommybertsen said:

γιατί θα αλλάξει το DNA

και θα βγαλει τριχες και θα πρεπει να παει για λεϊζερ στο μπικινι

ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

συγνωμη αλλα απο το πολυ γελιο μου βγηκε το εμβολιο απο την μυτη ???

• Haha 2

Πιο πιθανό είναι να αλλάξει το DNA από το κάπνισμα για την ώρα πάντως αλλά δεν μαμιέται.

Smoking directly exposes the epithelial tissue to at least 60 powerful chemical carcinogens with the potential to cause DNA damage to larynx, bronchi, and lung epithelial cells.

1 minute ago, Nickzzz said:

Πιο πιθανό είναι να αλλάξει το DNA από το κάπνισμα για την ώρα πάντως αλλά δεν μαμιέται.

Είχα σκεφτεί κι άλλες εναλλακτικές παλιότερα...

On 5/19/2021 at 8:56 AM, acct said:

Μήπως αυτό έπρεπε να το σκεφτεί και με άλλα σκευάσματα; Just saying... ?‍♂️

BRIEF REPORT: Single exposure to cocaine or ecstasy induces DNA damage in brain and other organs of mice

πριν 3 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Πρόσφατα ενημερώθηκα πως υπάρχει άτομο στον περίγυρό μου, το οποίο έχασε και τους 2 γονείς του από τον ιό. Αρνείται να εμβολιαστεί όμως, γιατί θα αλλάξει το DNA. Προτιμάει λέει να πεθάνει από κορονοϊό, παρά να αλλαχτεί το DNA της. Εγώ θα γούσταρα πάντως να γίνω δεινόσαυρος. Ή κάτι τέτοιο.

Δεν το είπε σε εμένα αυτό όμως, να απαντήσω κατάλληλα... 

Επιλογή του είναι. Παλιότερα έλεγαν ελευθερία ή θάνατος. Κάπως έτσι το βλέπει.

πριν 4 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Που έγινε η δημοσκόπηση;

Σε αστικά κέντρα που φάγανε πακέτο με το lockdown δεν την παλέβουν και δεν τους νοιάζουν οι πιθανές παρενέργειες. Στην συντριπτική πλειοψηφία θέλουν να μην κλειστούν ξάνα στο σπίτι.

Στην επαρχία αντίθετα που υπήρχε η πολυτέλεια για μια βόλτα στην αυλή, ελάχιστοι πιέστηκαν με τα lockdown και οι περισσότεροι περιμένουν να δουν τι άλλες παρενέργειες θα προκύψουν.

Πέρα από τον φόβο για τα εμβόλια, έχετε σκεφτεί πόσοι ΘΕΛΟΥΝ να συνεχιστούν τα μέτρα;

- Πόσοι είναι ωφελημένοι με την τηλεεργασία;

- Πόσοι φοιτητές χαίρονται που δεν χρειάζεται να πάνε στην σχολή;

- Πόσοι μαθητές χαίρονται που μένουν σπίτι;

- Πόσα θύματα bulling χαίρονται που δεν χρειάζεται να πάνε στο σχολείο/σχολή/δουλειά;

- Πόσοι γονείς χαίρονται που τα παιδιά τους σπουδάζουν από το σπίτι και δεν χρειάζεται να μπουν στα έξοδα σπουδών σε άλλη πόλη;

- Πόσοι επαγγελματίες που εμπορεύονται μέτρα προστασίας (μάσκες, διαχωριστικά κισέ, κλπ) είναι ωφελημένοι;

- Πόσοι επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού είναι ωφελημένοι; Πολλοί τουρίστες φοβούμενοι τον συνωστισμό άλλαξαν τις προτιμήσεις τους. Αντί για ξενοδοχείο (κοινόχρηστοι χώροι, εστιατόριο, reception, πισίνα, κλπ) προτιμούν ενοικιαζόμενες κατοικίες με ατομική κουζίνα. Αντί για κρουαζιέρα προτιμούν να νοικιάσουν σκάφος. Αντί για λεωφορείο προτιμούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο ή τροχοβίλα.

Πηγαίνετε στην Κρήτη και πείτε τους για εμβόλιο. Μου έχει αποτυπωθεί χαρακτηριστικά η συνέντευξη ενός εστιάτορα. Τον ρώτησε ο δημοσιογράφος τον εστιάτορα για τα νέα μέτρα, σύμφωνα με τα οποία θα πρέπει να ελέγχει αν κάποιος είναι εμβολιασμένος για να μπει και η απάντηση ήταν: 

- Μπαίνουν στο μαγαζί με την καραμπίνα και το πιστόλι και θα τους ρωτήσω αν έχουν εμβολιαστεί;

Έγινε επεξεργασία από sdim
  • Like 2

Μόλις τώρα, το μέλος sdim έγραψε:

Επιλογή του είναι. Παλιότερα έλεγαν ελευθερία ή θάνατος. Κάπως έτσι το βλέπει.

Βλέπεις κάπου να λέω ότι δεν είναι επιλογή της;

Δικαιολογώ μέχρι τώρα το να αρνείται κάποιος να εμβολιαστεί, επειδή μπορεί να έχει σημαντικούς λόγους να το κάνει. Είτε γιατί αμφιβάλλει, είτε γιατί έχει κάποια αντένδειξη (από ιατρό). Θα εμβολιαστούμε εμείς για αυτόν, δεν πειράζει.

Η παραπάνω κατηγορία όμως, δεν είναι το σύνηθες.

Συνηθίζεται να αρνούνται οι επαναστάτες του καναπέ, οι οποίοι ξαφνικά, αποφάσισαν ότι ο Κούλης φταίει και βάζουν το ιδεολογικό τους πάνω από την υγεία τους. Με γεια τους με χαρά τους.

Αρνούνται επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εξωγήινος και ο Μπιλ Γκειτς ψυθιριζει "ΦΑΙΒ ΤΖΙ" στο όνειρό τους. Η νέα τάξη πραγμάτων, είναι προ των πυλών. Εμπρός λοιπόν να αντισταθούμε στον αληθινό εχθρό, τα εμβόλια.

Το να υπερασπίζεσαι κάποιον που επιλέγει να μην εμβολιαστεί επειδή πιστεύει ότι θα ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ, είναι χειρότερο από τον ίδιο που το πιστεύει. 

Έχεις κάτι να προσθέσεις, πέρα απο φληναφήματα; 

Αμφιβάλλω, όπως εσύ για τα εμβόλια. Δικαίωμά μου δεν είναι;

Συνηθίζω να εύχομαι καλά μυαλά τελευταία, όμως η ευχή είναι waste.

Υγεία πάντως, θα ευχηθώ. 

• Like 2