Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

5 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Θέλει ένα νταβαντούρι, κανέναν πόλεμο κλπ  να ρίξουν το φταίξιμο κλπ

είναι στο peak να γίνει καλό πατατράκ

Δίνεις προφητείες σαν δεύτερο επάγγελμα; :p

• Haha 3

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εφόσον είμαι & ηλεκτρονικός ότι θέλω κάνω  ^^ 

Spoiler

image.png.e6e96f7b114dec70acf00ac686fc7603.png soon ?

σε άλλα νέα

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1316619572157217&id=100014275599790

image.png.0631e43e55790633cf20c5c9b4e6d330.png

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Haha 2

3 ώρες πριν, το μέλος Nickzzz έγραψε:

Πρέπει να ανακάμψει η οικονομία, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με περσινά ξινά σταφύλια.

αυτοι σχεδιαζουν νεα ακραια λιτοτητα και μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος

Vagus-Nerve.jpg
WWW.IN.GR

To πιο πολυλειτουργικό νεύρο του οργανισμού μας πλήττει ο κοροναϊός, με αποτέλεσμα τη μακρά COVID...

• Like 1
  • Wow 1

Παρενέργειες rapid test / self test

image.png.117d0ea719f0fa748e3a96f49d6d954a.png

Σε 96 δείγματα είχανε 27 παρενέργειες.

Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι μετά το rapid για μερικές μέρες έχω brain fog. Το έχει παρατηρήσει άλλος;

• Like 1
  • Haha 5

έχεις και brain fog που δεν είχε κανεις από τους 96.
Έχω πολλούς συνάδελφος που κάνουν 2 ραπιντ την εβδομάδα εδώ και πολλούς πολλούς μήνες. Κανεις δεν έχει παραπονεθεί ποτέ, περαν του σπαστικού του θέματος

• Like 9

56 λεπτά πριν, το μέλος sdim έγραψε:

Παρενέργειες rapid test / self test

image.png.117d0ea719f0fa748e3a96f49d6d954a.png

Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι μετά το rapid για μερικές μέρες έχω brain fog. Το έχει παρατηρήσει άλλος;

Είσαι σίγουρος ότι δεν προϋπήρχε; ;) 

• Like 5
  • Haha 2

4 hours ago, sdim said:

Για το δεύτερο μισό σου απάντησαν καλύτερα από ό,τι θα μπορούσα εγώ.

Για το πρώτο, σημειώνω προς πάντα ενδιαφερόμενο ότι αυτό που παραθέτεις είναι ένα απλό Letter to the Editor και προφανώς (όπως φαίνεται από το σύντομο διάστημα μέχρι τη δημοσίευση και τα όσα αφήνει στη φαντασία) δεν έχει υποστεί τη βάσανο ενός άρθρου.

Σε "96 δείγματα" δεν είχαν "27 παρενέργειες".

Σε 96 δειγματοληψίες είχαν από 8 ως 27 (άγνωστο) εξεταζόμενους που πιθανότατα κατά δήλωση εμφάνισαν αυτές τις καταστάσεις, σε ένταση που δεν καταγράφεται. Δεν είναι καθόλου απίθανο να είχαν 8 εξεταζόμενους που τους άνοιξαν τη μύτη, εκ των οποίων οι 4-5 δήλωσαν ότι είχαν (προφανώς) και ελαφριά δυσφορία σε μύτη και αυτί, ελαφρύ πονοκέφαλο και καταρροή.

Προσπερνώ ότι κατάφεραν να προκαλέσουν επίσταξη σε ~8% των περιπτώσεων, ενώ σε άλλη επιστολή (Fabbris et al.) τα νούμερα είναι 4/4876 -που νομίζω ταιριάζουν περισσότερο και στην ανεκδοτολογική εμπειρία όλων μας.

Αν ψάχνουμε βλακείες που έχουν κάνει επαγγελματίες υγείας κατά τη λήψη δείγματος, στο δείγμα των ~5000 παραπάνω έσπασαν και 3 στειλεούς σε μύτες (τον ένα μάλιστα τον κατάπιε η 58χρονη). Shit happens.

Εδώ μια άλλη κυριούλα (επίσης 58χρονη -χμμ- και λιγουλάκι ευτραφής) που είχε τρομοκρατηθεί στο πρώτο της τεστ έπαθε αμνησία μετά από καμιά ώρα (Ravaglia et al.). Θες να σου πω τι παθαίνουν στις αξονικές και τις μαγνητικές οι κλειστοφοβικοί;

Ποιο είναι το επιχείρημα; "Μην εξετάζεστε, γιατί είναι επικίνδυνο"; Ευτυχώς που η νόσος είναι ακίνδυνη δηλαδή.

• Like 8

3 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε:

Είσαι σίγουρος ότι δεν προϋπήρχε; ;) 

100%.

Το ότι προέκυψαν κάποιες παρενέργειες στο δείγμα της έρευνας δεν σημαίνει ότι σημαίνει καλύψει όλες τις πιθανές παρενέργειες. Ούτε σημαίνει το ότι έχει κάποιος συμπτώματα ότι φταίει απαραίτητα αυτό. Πρέπει να είναι επαναλήψιμο το γεγονός.

ΥΓ. Δεν θα πιστέψετε τι θα σας απαντήσει η siri αν ρωτήσετε who paid the largest fine in history. Μόλις το είδα στο tiktok και το επαλήθευσα.

• Like 1
  • Haha 2

2 minutes ago, sdim said:

ΥΓ. Δεν θα πιστέψετε τι θα σας απαντήσει η siri αν ρωτήσετε who paid the largest fine in history. Μόλις το είδα στο tiktok και το επαλήθευσα.

Ε, αφού το είδες στο Τικτόκ να το λέει η Σίρι, έκλεισε το θέμα. Φαντάζομαι λέει η Φάιζερ; Ε, μαλακίες λέει. Θες και πηγές ή θα κάνεις για μια φορά τον κόπο να ψάξεις μόνος;

• Like 2

19 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Ποιο είναι το επιχείρημα; "Μην εξετάζεστε, γιατί είναι επικίνδυνο"; Ευτυχώς που η νόσος είναι ακίνδυνη δηλαδή.

Δεν το πηγαίνω εκεί. Απλά επισημαίνω ότι και το τεστ είναι ιατρική πράξη για την οποία όμως δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση πριν συνεναίσει κάποιος  (informed consent).

10 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Ε, αφού το είδες στο Τικτόκ να το λέει η Σίρι, έκλεισε το θέμα. Φαντάζομαι λέει η Φάιζερ; Ε, μαλακίες λέει. Θες και πηγές ή θα κάνεις για μια φορά τον κόπο να ψάξεις μόνος;

doj-seal-fb.jpg
WWW.JUSTICE.GOV

American pharmaceutical giant Pfizer Inc. and its subsidiary Pharmacia & Upjohn...

https://www.justice.gov/usao-ma/press-release/file/1066111/download

Έγινε επεξεργασία από sdim
  • Like 1

Ε, τώρα λες κι εσύ μαλακίες. Ή μπήκα σε χρονομηχανή και γύρισα στο '09. Μισό, πάω να αγοράσω κάτι μετοχές, τα λέμε αύριο το πρωί!

Edit:

@sdim, αν κι έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με βλακείες, ας κάνουμε ένα μικρό πείραμα:

Πρώτο αποτέλεσμα:

https://www.scotsman.com/news/crime/who-paid-the-largest-criminal-fine-in-history-and-why-3376815

1. Tepco: £330 billion [2011, Fukushima]

2. British Petroleum (BP): £47 billion [2012, Deepwater Horizon]

3. Bank of America: £11 billion [2008, Subprimes]

...

Pfizer: £1.7 billion [2009, Bextra off-label marketing]

Ακόμη κι αν έμενες μόνο στις φαρμακευτικές, η GSK έχει ήδη από το 2012 μεγαλύτερο πρόστιμο ($3 billion). Και, προφανώς μέσα είναι όλες οι γνωστές φαρμακευτικές, κάποιες από τις οποίες έχουν παράξει και εμβόλια για την COVID.

Προσπερνώντας για ακόμη μια φορά ότι οι πληροφορίες που προσπαθείς να πλασάρεις είναι σκόπιμα ανακριβείς, παραπλανητικές ή λανθασμένες, κανένας δεν κάνει την αγιογραφία των φαρμακευτικών εταιρειών εδώ μέσα. Αλλά όλοι χρησιμοποιούμε τα σκευάσματά τους.

Όμως, επειδή δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι στο δικό σου σου google ήταν τόσο βαθιά κρυμμένες αυτές οι πληροφορίες ή ότι ήταν τόσο δύσκολο να ανασκευάσεις όταν τις είδες, μάλλον είναι καιρός να κάνεις ένα διάλειμμα από την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση στην οποία επιδίδεσαι συστηματικά. Τα λέμε πάλι σε λίγες μέρες σε τούτο το θέμα.

Έγινε επεξεργασία από acct
  • Like 2
  • Haha 4

Ο φάδα διαβασμένος καθηγητής Χημείας +Βιολογίας/Φυσικής (για να συμπληρώσει ώρες).

Θρήσκος και στα γεράματα είπε να βάλει και ΦουΜπου... Δεν ήθελε πολύ να γίνει αγωνιστής.

Κόλλησε πριν κανένα 3βδόμαδο. Έκανε ταρζανιές και στο νοσοκομείο.

Τώρα τα πνευμόνια είναι "μαύρα" και τρέχει για αξονικές και ντόπες.

Ευτυχώς τουλάχιστον παραδέχτηκε ότι διάβαζε @@διες.

Για να δούμε...

• Like 5
  • Sad 5
  • Wow 1

11 ώρες πριν, το μέλος sdim έγραψε:

Δεν το πηγαίνω εκεί. Απλά επισημαίνω ότι και το τεστ είναι ιατρική πράξη για την οποία όμως δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση πριν συνεναίσει κάποιος  (informed consent).

Συμπληρωνω κατι εδω. Εχετε δει ποσα στραβα μπορει να τυχουν απο κακιες/σπασμενες/ κακα αποστειρωμενες βελονες μπορουν να τυχουν κατα τη ληψη αιματος για αιματολογικες εξετασεις; Ειδικα αν αυτη η βελονα πεσει και σε χερια "γκαζμα" νοσηλευτη, τη βαψαμε. Ως ιατρικη πραξη πρεπει να λαβουμε περισσοτερη ενημερωση λοιπον, και βλακωδως (κι εγω) προτεινω να την αποφευγουμε!

Για να μην μπω τωρα σε περιπτωσεις οδοντιατρικων πραξεων και σας κανω ολους να χεστειτε πανω σας.

• Haha 2

10 ώρες πριν, το μέλος l2phile έγραψε:

Για να δούμε...

Περαστικά του να είναι και να μην του αφήσει τίποτα ελπίζω!

• Like 4

10 ώρες πριν, το μέλος l2phile έγραψε:

Ο φάδα διαβασμένος καθηγητής Χημείας +Βιολογίας/Φυσικής (για να συμπληρώσει ώρες).

Θρήσκος και στα γεράματα είπε να βάλει και ΦουΜπου... Δεν ήθελε πολύ να γίνει αγωνιστής.

Για να δούμε...

Περαστικά του, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

@acct 👍 (μάθαμε και το brain fog...)..

plevris.jpg
WWW.IN.GR

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ταχύτητα με την οποία εξαπλώθηκε ο ιός.

Brain fog έχει κι  αυτός.

• Like 3

11 ώρες πριν, το μέλος l2phile έγραψε:

Για να δούμε...

Link για τους μη έχοντες; (φβ)

19 λεπτά πριν, το μέλος schumifer έγραψε:

Link για τους μη έχοντες; (φβ)

Link του φβ? Του FB profile του πατέρα μου; Των αγωνιστικών γκρουπς που έμπαινε;

(μόνο το πρώτο ξέρω)

Τις επιστημονικές αναλύσεις τις ποστάρουν και άλλοι αγωνιστές εδώ μέσα.

• Haha 4