Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

germania-koronoios-nosokomeio.jpg
M.NAFTEMPORIKI.GR

Το νέο στέλεχος Όμικρον έχει ήδη επικρατήσει παγκόσμια και προκάλεσε τις περισσότερες...

• Like 2

4 hours ago, DEADLAZARUS said:
germania-koronoios-nosokomeio.jpg
M.NAFTEMPORIKI.GR

Το νέο στέλεχος Όμικρον έχει ήδη επικρατήσει παγκόσμια και προκάλεσε τις περισσότερες...

Και γιατί αυξάνονται οι διασωληνωμένοι; Αυτοί ακόμη Α + Β κολλάνε;

• Haha 1

Μόλις τώρα, το μέλος l2phile έγραψε:

(εντελως χοντρικα) οταν τα κρουσματα αυξανονται με ρυθμο 3Χ ακομα και εαν η πιθανοτητα να χρειαστεις νοσηλεια ειναι στο 0,5Χ σε σχεση με πριν ε οπως και να το κανουμε εχεις μια αυξηση 1,5Χ.

• Like 4

24 minutes ago, l2phile said:

Αν καταλαβαίνεις καλά αγγλικά τότε αυτό εδώ θα σου λύσει τις απορίες σου επιστημονικά αλλά απλοϊκά ταυτόχρονα. Αν όχι τότε η εξήγηση του @panoc αρκεί

“If Delta was a Category 5 hurricane, Omicron is a Category 2 that moves ashore and just sits there until everything is flooded and just about everything is damaged. Hurricane Omicron doesn’t have the windspeed to rip off the roofs and flatten buildings. It just damages the roofs enough and floods them with massive rainfall, destroying the building just the same.”

Έγινε επεξεργασία από schumifer
  • Like 5

96% επιτυχια ετσι ? Κοιταξτε πως ξεροκαταπινει.. βλεπεις το ψεμα ειναι δυσκολο για να βγει.

Και το λοιπον στην ιστορια μιας και τα εμβολια ειναι ασφαλη ε ε Ε ? το νεο εμβολιο που θελει

να πασαρει να εχει ποινικες και οικονομικες ρητρες.

• Like 1
  • Agree 1
  • Haha 1

22 minutes ago, Proteas said:

96% επιτυχια ετσι ? Κοιταξτε πως ξεροκαταπινει.. βλεπεις το ψεμα ειναι δυσκολο για να βγει.

Και το λοιπον στην ιστορια μιας και τα εμβολια ειναι ασφαλη ε ε Ε ? το νεο εμβολιο που θελει

να πασαρει να εχει ποινικες και οικονομικες ρητρες.

cronjob: Every 6 months..old_doses_number=$suggested_doses ; suggested_doses+=1

echo $mlkia > twitter

@schumifer Όχι και πολύ καλό παράδειγμα. Η Ομικρον δεν αράζει στο σώμα καμία δεκαετία και σε τρώει σιγά σιγά.

Όπως λένε οι επιστήμονες ..αυτήν την περίοδο...η Δέλτα είναι σαν μπουνιά και η Όμικρον σαν σφαλιάρα.

Συμφωνώ με τον Πάνο

• Like 1

Βλέπετε φαντάσματα (εκεί που δεν υπάρχουν). Σε διαβεβαιώ ότι, και να ήταν ψέματα, δε θα είχε κανέναν ενδοιασμό να το πει μονορούφι ανερυθρίαστα.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα υπάρχουν ανεξάρτητα από την Pfizer και τη Moderna και λένε ακριβώς αυτό που λέει κι ο Μπουρλά.

39 minutes ago, Proteas said:

Και το λοιπον στην ιστορια μιας και τα εμβολια ειναι ασφαλη ε ε Ε ?

Ναι. Κι όποιος διαφωνεί έχει την ευθύνη να προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία. Το "νέο" εμβόλιο είναι το "παλιό" εμβόλιο με μικρές αλλαγές στο copy-paste του κώδικα και ίσως μικροβελτιώσεις στη διατηρησιμότητα, για να είναι λίγο πιο ανταγωνιστικό. Κανείς δε θέλει να πειραματίζεται άδικα όταν έχει βρει την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά.

Τόσον καιρό μετά τις πρώτες δόσεις, με την πλειονότητα των διασωληνωμένων να εξακολουθούν να προέρχονται από την μειονότητα των ανεμβολίαστων, ακόμη να λάβετε το μήνυμα;

1 minute ago, l2phile said:

η Δέλτα είναι σαν μπουνιά και η Όμικρον σαν σφαλιάρα.

Συμφωνώ με τον Πάνο

Το 30% των νέων διασωληνώσεων σε μεγάλο περιφερειακό νοσοκομείο είναι επιβεβαιωμένα από "σφαλιάρα". Δυνητικά περισσότερο, αλλά δεν έχει κριθεί απαραίτητο να προσδιοριστεί το στέλεχος στις υπόλοιπες.

Κι εγώ συμφωνώ με τον Βούδα, αλλά η επιδημιολογία δεν ενδιαφέται για τις απόψεις μας.

• Like 5

Όλοι όσοι γκρινιάζουν για αριθμό δόσεων, στο αντιγριπικό εμβόλιο τις αθροίζατε;

Αν πει κάποιος: "Μα αυτές δεν ήταν υποχρεωτικές", εγώ θα πω "Μα δεν είχαμε πανδημία". Όταν είχαμε εξάρσεις άλλων ιών γρίπης, και τότε υπήρχε υποχρεωτικότητα για πολλές κατηγορίες πολιτών. Εκείνα τα μέτρα ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που δεν είχαμε παγκόσμιες πανδημίες.

Αν γίνει ενδημικός ο SARS-CoV-2 με παρόμοια τρόπο οπως οι πιο κοινοί ιοί, ας κάνει όποιος θέλει όποιο εμβόλιο θέλει κι ας το μετράει όπως θέλει.

• Like 2
  • Agree 1

Δεν γκρινιάζουμε με τις δόσεις. Έχω κάνει 2, στις 25 θα κάνω την τρίτη και θα κάνω και τις επόμενες 100 χιλιάδες (όπως κάνω και το αντιγριπικό και ας είμαι 35)

Γκρινιάζουμε με τις παπαριές που πετάει ο καθένας και όπως είπα στο τέλος θα αντιδρούν και οι αψέκαστοι.

"Μία δεν φτάνει, θέλει και 2η", "Οι 2 δεν προσφέρουν προστασία, με 3η κάτι γίνεται" and so on

Πες απλά:

On 1/9/2022 at 2:26 PM, l2phile said:

"το εμβόλιο δεν καλύπτει ούτε δέλτα ούτε όμικρον, αλλά θα βοηθήσει αν κολλήσετε τις παλιές μεταλλάξεις και πολύ πιθανόν να εχετε ελαφρύτερα συμπτώματα στις νέες"

Όπως με Α+Β+Δ άλλοι δεν ένοιωθαν τίποτα και άλλοι πέθαιναν, έτσι και με την σφαλιάρα Ο, οι πιο πολλοί είναι κομπλέ, αλλά μερικοί δεν αντέχουν ούτε σφαλιάρα.

Οπότε ναι. Το εξήγησε καλά ο panoc.

Την ειρωνεία δεν την καταλαβαίνω, αλλά ΟΚ. Δημοκρατία έχουμε

EDIT: Στο αντιγριπικό σου λένε απλά και αντρίκια "Θα το κάνετε μία ζωή. Ίσως σε προστατέψει, ίσως μην κάνει και τίποτα"

Έγινε επεξεργασία από l2phile
  • Like 5

πριν 35 λεπτά, το μέλος acct έγραψε:

Βλέπετε φαντάσματα

Δεν βλεπουμε φαντασματα την κοροϊδια βλεπουμε.

Τα εμβολια ειναι ασφαλη. Ωραια περιμενω ποινικες και οικονομικες ρητρες με την νεα παρτιδα.

• Like 2
  • Haha 2

On 1/12/2022 at 4:28 PM, panoc said:

Πηγα εχθες για τη δικη μου αναβαθμιση αλλα ειχα παει με τη συζηγο γιατι βαριομουν να οδηγησω.
Θα παω παλι και αυριο, αλλα μονος μου, να λιποθυμησω γιατι θελω να με σωσει η νοσοκομα που εκανε την ενεση.

Ώπα. Για πες, να δηλώσουμε 2η φορά για 3η δόση;

• Haha 5

πριν 1 λεπτό, το μέλος jax7480 έγραψε:

Ώπα. Για πες, να δηλώσουμε 2η φορά για 3η δόση;

Eνα θα σου πω, ειμαι 1.92 και τη κοιταγα ευθεια... Φοραγε ενα ωραιο κολαν, διαγραφοταν τα παντα... Χρωμα μαλλιων καστανοξανθα, χρωμα ματιων μελι/καστανο ανοιχτο, καθαρο 90-60-90. Προτεινω στους ενδιαφερομενουν να εχουν πιει πολλα υγρα πριν πανε.

Α, και ελαφροχερα, ουτε που καταλαβα ποτε και αν εκανε την ενεση :p

• Like 4
  • Haha 1
  • Wow 2

πριν 3 λεπτά, το μέλος panoc έγραψε:

Eνα θα σου πω, ειμαι 1.92 και τη κοιταγα ευθεια... Φοραγε ενα ωραιο κολαν, διαγραφοταν τα παντα... Χρωμα μαλλιων καστανοξανθα, χρωμα ματιων μελι/καστανο ανοιχτο, καθαρο 90-60-90. Προτεινω στους ενδιαφερομενουν να εχουν πιει πολλα υγρα πριν πανε.

Α, και ελαφροχερα, ουτε που καταλαβα ποτε και αν εκανε την ενεση :p

Στοιχεία εμβολιαστικού κέντρου ASAP! 🤩

Πάω για 4η δόση άμα λάχει!!! :hehe:

• Haha 3

πριν 3 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε:

Στοιχεία εμβολιαστικού κέντρου ASAP! 🤩

Πάω για 4η δόση άμα λάχει!!! :hehe:

Αν και σου πεφτει λιγο μακρυα, αξιζει. Δες το σαν εκδρομη :p

Εμβολιαστικο Κεντρο Νοτιου Τομεα Πατρων. (ΙΚΑ Ζαρουχλεϊκων).

Έγινε επεξεργασία από panoc
  • Haha 3

Μία ώρα πριν, το μέλος panoc έγραψε:

zzbmsAY.png.ad39a98a50bfaaa59cf68b753d5be254.png

• Haha 9

Έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 1.3.0.1c (anamnistic edition). Περισσότερα για το πως μου "έκατσε", αύριο, αν και νομίζω ότι στα ίδια με την προηγούμενη θα είμαι.

Στο ΜΕΓΑ του Περιστερίου.

Θα ξαναπάω σε 2-3 μέρες λογικά γιατί είχαμε μία περίπτωση σαν αυτή του @panoc :hehe: 

• Like 3
  • Haha 4

2 minutes ago, tommybertsen said:

Έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 1.3.0.1c (anamnistic edition). Περισσότερα για το πως μου "έκατσε", αύριο, αν και νομίζω ότι στα ίδια με την προηγούμενη θα είμαι.

Στο ΜΕΓΑ του Περιστερίου.

Θα ξαναπάω σε 2-3 μέρες λογικά γιατί είχαμε μία περίπτωση σαν αυτή του @panoc :hehe: 

backup πηρες?

• Haha 2