Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

ImgSrc-2022-01-03T081813.173.jpg
WWW.IN.GR

Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κάποιοι περιμένουν από τα ξημερώματα προκειμένου να υποβληθούν σε...

• Sad 1
  • Wow 1

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εάν το κράτος έχει βελτιστοποιήσει κάτι, είναι το πως να παίρνει λεφτά.

Για του λόγου το αληθές, οι λεπτομέρειες της επιβολής του προστίμου για τους ανεμβολίαστους άνω των 60:

%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%
WWW.IMERISIA.GR

Ενας αναλυτικός οδηγός για όσα πρέπει να ξέρετε για το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών - Οι πρώτες βεβαιώσεις...
  • Like 3
  • Haha 1
  • Wow 1

Και λίγα είναι. 

https://www.newsit.gr/media/vaggelis-konitopoulos-o-logos-pou-den-thelei-na-fora-maska/3439981/

Θαυμάστε εξήγηση υπεύθυνου ελεύθερου πολίτη.

Και οι έξι γάτες μου γνωρίζουν ήδη τον λόγο που πρέπει να φοράς μάσκα. Ανθρωποειδή κτήνη σαν και αυτόν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.

Ελπίζω κάποιος Musk να αποικίσει σύντομα τον Άρη. Ένας από τους δύο πλανήτες πρέπει να είναι dedicated για τους ηλίθιους. Αν βέβαια δεν αποφασίσει στο μεταξύ κάποιος να εφαρμόσει ... λιγότερο ακριβούς τρόπους αύξησης του ΜΟ ευφυίας του Γήινου πληθυσμού.

• Like 2
  • Haha 1

Στο μεταξύ δεν καταλαβαίνω την επιμονή των ειδικών να ανοίξουν τα σχολεία. Μαθηματικά, θα υπάρξει έκρηξη νοσήσεων σε πολλούς ενήλικες από τα παιδιά. Όπως και σε μας η μικρή ήταν αυτή που μας "τον έφερε", το ίδιο θα συμβεί και σε πολλές άλλες οικογένειες. Μπορεί όπως λένε να είναι ηπιότερη, αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους τους ανθρώπινους οργανισμούς. Σήμερα πχ ξεκίνησα  εισπνεόμενα διότι χειροτέρεψε ο βήχας. Ό πλήρως εμβολιασμένος. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γράψω τώρα ή αν έπαιζα επί 5 ώρες LOL,  αν δεν ήμουν.

Να σημειώσω, ότι όταν  έκανα το Rapid, με κόρη κ γυναίκα να είναι θετικές με PCR, βγήκε αρνητικό. Όπως είχα αναφέρει ήξερα ότι είναι είτε νωρίς, είτε ψευδές, διότι το ιικό φορτίο των γυναικών ήταν υπερβολικά υψηλό. CT (ή CP) 13 η γυναίκα, 20 η κόρη. Που σημαίνει ότι έχουν +16 Range Attack και Critical στο θεό. 

Τα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά από μια μέρα. Κάποια self που είχα σπίτι, έβγαιναν θετικά μόνο που τα κοιτούσα, και τελικά σήμερα Δευτέρα, το Rapid που χρειάστηκε να κάνω ως εμβολιασμένος για να καταγραφώ στην εργασία ως επιβεβαιωμένο κρούσμα,  βγήκε θετικό.

Πέραν από την υποχρέωση των μέτρων προστασίας φυσικά που έχουμε όλοι, εκτός από τον Κονιτόπουλο, όσοι ήρθατε σε επαφή με κρούσμα, δεν αισθάνεστε καλά, αλλά βγαίνετε αρνητικοί σε Rapid ή Self, κρατάτε και μια πισινή για κάνα 2ημερο. Μην ανεβάζετε πολλά κιλά στη μπάρα και μην βιάζεστε να δοκιμάσετε τα νέα Running της Nike. 

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 5
  • Haha 1

πριν 31 λεπτά, το μέλος Snips έγραψε:

Στο μεταξύ δεν καταλαβαίνω την επιμονή των ειδικών να ανοίξουν τα σχολεία. Μαθηματικά, θα υπάρξει έκρηξη νοσήσεων σε πολλούς ενήλικες από τα παιδιά. Όπως και σε μας η μικρή ήταν αυτή που μας "τον έφερε", το ίδιο θα συμβεί και σε πολλές άλλες οικογένειες. Μπορεί όπως λένε να είναι ηπιότερη, αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους τους ανθρώπινους οργανισμούς. Σήμερα πχ ξεκίνησα  εισπνεόμενα διότι χειροτέρεψε ο βήχας. Ό πλήρως εμβολιασμένος. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γράψω τώρα ή αν έπαιζα επί 5 ώρες LOL,  αν δεν ήμουν.

Να σημειώσω, ότι όταν  έκανα το Rapid, με κόρη κ γυναίκα να είναι θετικές με PCR, βγήκε αρνητικό. Όπως είχα αναφέρει ήξερα ότι είναι είτε νωρίς, είτε ψευδές, διότι το ιικό φορτίο των γυναικών ήταν υπερβολικά υψηλό. CT (ή CP) 13 η γυναίκα, 20 η κόρη. Που σημαίνει ότι έχουν +16 Range Attack και Critical στο θεό. 

Τα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά από μια μέρα. Κάποια self που είχα σπίτι, έβγαιναν θετικά μόνο που τα κοιτούσα, και τελικά σήμερα Δευτέρα, το Rapid που χρειάστηκε να κάνω ως εμβολιασμένος για να καταγραφώ στην εργασία ως επιβεβαιωμένο κρούσμα,  βγήκε θετικό.

Πέραν από την υποχρέωση των μέτρων προστασίας φυσικά που έχουμε όλοι, εκτός από τον Κονιτόπουλο, όσοι ήρθατε σε επαφή με κρούσμα, δεν αισθάνεστε καλά, αλλά βγαίνετε αρνητικοί σε Rapid ή Self, κρατάτε και μια πισινή για κάνα 2ημερο. Μην ανεβάζετε πολλά κιλά στη μπάρα και μην βιάζεστε να δοκιμάσετε τα νέα Running της Nike. 

Γίνεται μεγάλη συζήτηση να παραταθεί το άνοιγμα των σχολείων για μία εβδομάδα. Η πλευρά των γιατρών φαίνεται να το θέλει, αυτοί που δεν το θέλουν είναι το Υπ. Παιδείας και δυστυχώς αυτοί που δεν έχουν κάποιον να προσέχει τα παιδιά.

• Like 2

46 minutes ago, Snips said:

...

Ένας κακοπροαίρετος μπορεί π.χ. να σου πει ότι το θέλει η κυβέρνηση γιατί έτσι θα κολλήσουν σύντομα πιο πολλοί, από ένα στέλεχος που λένε ότι δεν είναι τόσο κακό, οπότε θα έρθει πιο σύντομα η περιβόητη ανοσία (που από ότι φαίνεται δεν θα έρθει).

• Like 1

Connecting the dots:

elizabeth_holmes_skandalo_art.jpg
WWW.PROTOTHEMA.GR

Ομόφωνα ένοχη για απάτη η 37χρονη πρωταγωνίστρια του «σκανδάλου του αίματος» αλλά οι ένορκοι την απάλλαξαν από άλλες κατηγορίες - Πώς το λαμπερό αστέρι της Silicon Valley βρέθηκε στο «σκαμνί»

Δείτε τα ονόματα λίγο: 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Ο πρώτος είναι πλέον γνωστός σε όλους (λόγω των απόψεών του για τον COVID).

Αυτό που έχει πλάκα είναι πώς ΠΟΛΥ εύκολα η "κοινή γνώμη" (= η διαμορφωμένη γνώμη από ΜΜΕ κλπ) βγάζει off ανθρώπους σαν αυτούς όταν λένε μια αντίθετη γνώμη.

Κι εγώ μέσα, μιας και σίγουρα αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τις προεκτάσεις που έχει μια απόφαση π.χ. καραντίνας κοιτάζοντας κυρίως εμένα και όχι το κοινωνικό σύνολο.

Ο δεύτερος είναι γνωστός μόνο σε όσους γνωρίζουν από κλινική χημεία, αλλά το άρθρο που κράζει τη Θέρανος είναι αυτό:

https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/cclm-2015-0356/html

Αυτά για τους entrepreneurs dot connecters των bitcoin και της μαγικής σταγόνας του αίματος, γιατί δεν πρέπει να αποφεύγεις την εκπαιδευτική διαδικασία και γιατί δεν πρέπει να ασχολείσαι με πίτουρα.

Έγινε επεξεργασία από sotiris
  • Like 5

coronavirus-g5c817882c_640.jpg
WWW.IN.GR

Σύμφωνα με νέα μελέτη ο κοροναϊός φαίνεται πως έχει την ικανότητα να εξαπλώνεται ταχύτατα σε καρδιά...

• Like 1

1 hour ago, astrolabos said:

Το etherium? 😛 

ασε κατω τον Εθερα !!

16 hours ago, tommybertsen said:

Την σπάσαμε την πενηντάρα

Reveal hidden contents

Pasok GIFs | Tenor

Μεσα σε αυτους ειμαι και εγω :p

Πλεον ειμαι ενταξει, αλλα ο λαιμος μου με διαολιζει. Η γευση βασικα. Το νιωθω σα δηλητηριασμενο.  Θα φαω σε λιγο σοκολατα να δω αν εχει γευση μπροκολου.

• Haha 2
  • Sad 2

a-35.jpg
WWW.IN.GR

Τα CDC δέχονταν πιέσεις από τους ειδικούς να ζητήσουν από όσους βρίσκονται θετικοί στην covid-19 να κάνουν διαγνωστικό τεστ προτού ολοκληρώσουν την καραντίνα τους, μετά την...

• Like 1

Ραντεβού σήμερα για το νέο firmware. Ερώτηση προς τους γνώστες και μόνο: Είναι αλήθεια πως μετά τo 3ο firmware upgrade χάνεις όλα τα bluetooth connections και πρέπει να τα ξανακάνεις; Γιατί έχω φίλο που το έκανε και όταν μπήκε στο αμάξι συνδέθηκε κανονικά...

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 1
  • Haha 7

πριν 56 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Ραντεβού σήμερα για το νέο firmware. Ερώτηση προς τους γνώστες και μόνο: Είναι αλήθεια πως μετά την 3ο firmware upgrade χάνεις όλα τα bluetooth connections και πρέπει να τα ξανακάνεις; Γιατί έχω φίλο που το έκανε και όταν μπήκε στο αμάξι συνδέθηκε κανονικά...

Nαι εγώ είχα -και ακόμα έχω- αρκετά προβλήματα.

Απ ότι έχω καταλάβει, κρατάει μεν διευθύνσεις ως known hosts όμως με το v3 έχει για τα ίδια repo άλλους σερβερ οπότε με το που πας να κάνεις hanshake σκάει.

Θέλει σίγουρα καθάρισμα στο known, autoremove για τα ορφανά πακέτα και ίσως και χεράτο ξήλωμα για κάποια παλιά.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μη το προσθέσουν στο finalazation της αναβάθμισης. Αλλά τι α κανς. 🤷‍♀️

• Haha 6