Jump to content



COVID-19


sotiris

Recommended Posts

  • Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πριν 40 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Πάντως και για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, την καραμέλα με την παρακολούθηση των ατόμων, τα τσιπ που είναι μέσα στο εμβόλιο, τους αντιχριστους κτλ καλό είναι να την ξανασκεφτούν όσοι την πιπιλίζουν συνέχεια. Έχετε δώσει στοιχεία στο google, στο κινητό και στις τράπεζες μέχρι και τι σχήμα έχει η κ******υπίδα σας, ποιό στρουμφάκι θα ήσασταν, πως θα μοιάζετε όταν γίνεται 100 χρονών αλλά δεν θέλω να με παρακολουθούν με το εμβόλιο. Εντάξει, πες τα και στο μπρόκολο του μανάβη, ίδια άποψη θα έχει...

 

Spoiler

5v3nsy.jpg

😛

 

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Πολύ αναφορά σε δικαιώματα. Φαντάζομαι ότι το συζητούσαν πολύ και πριν κάνουν τις ζώνες και τα κράνη υποχρεωτικά. Κάπου καταλαβαίνεις ότι ένα μέτρο είναι γενικώς καλό και ότι απλά η πραγματικότητα δε χωράει σε μερικά κεφάλια.

Αλλά μάλλον θα υπερισχύσει το δικαίωμα... (στο θάνατο όντας διασωληνωμένος/κοιμισμένος χωρίς η οικογένεια να μπορεί να σου πει αντίο, στην ταλαιπωρία με long covid, στη μετάδοση της...μακακίας, στο θάνατο μερικών συνανθρώπων που κόλλησαν γιατί δεν καταφέραμε να τους προστατέψουμε σαν κοινωνία, στον αποκλεισμό μη covid περιστατικών από θεραπείες που θα τους έσωζαν ή επέκτειναν τη ζωή).

 

4 χτες η Σουηδία, 11 η Πορτογαλία, 76 η Ελλάδα.

Αν χάναμε 10 κι εμείς τότε μόνο χτες 66 περισσότεροι θα συνέχιζαν να έχουν δικαιώματα

  • Like 2
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

krousmata-fresh-main.jpg
WWW.PROTOTHEMA.GR

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 503 είναι ανεμβολίαστοι - 391 νέες...

 

 

Πάμε για καραντίνα...

 

 

  • Haha 1
  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι λέω ότι τόσοι νεκροί δεν δικαιολογούνται σε μια χώρα σαν την Ελλάδα. Αλλά είπαμε,με κορονοϊό! 🙃

Έριξα μια μάτια να δω σε σχέση με την Πορτογαλία που έχει τον ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα, αλλά υψηλό ποσοστό εμβολιασμού και διαπίστωσα ότι έχει το ίδιο ποσοστό πληθυσμού κάτω από 12 ετών (13%) με εμάς.

Έχουν ξεκινήσει εμβολιασμούς σε αυτές τις ηλικίες; Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι.

Γιατί αν δεν έχουν ξεκινήσει,το ποσοστό που δηλώνουν (89%) μάλλον δεν περιλαμβάνει και την ηλικιακή ομάδα 0-12 ετών.

Όποτε το ερώτημα έρχεται από μόνο του. Εμείς γιατί να υπολογίζουμε το σύνολο του πληθυσμού και και να λέμε ότι έχουμε εμβολιάσει το 65-66%;

 

Link to comment
Share on other sites

Στην Πορτογαλία ο μέσος μισθός είναι σαφώς μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο της Ελλάδας, η ανεργία είναι στο μισό και έχουν σχεδόν την ίδια τιμή πετρελαίου θέρμανσης.

 

Στην Ελλάδα πολλοί δεν ανοίγουν την θέρμανση παρά μόνο όταν ξεπαγιάσουν.

Σε πολλές πολυκατοικίες μάλιστα δεν βάζουν καν πετρέλαιο θέρμανσης με αποτέλεσμα να κρυώνουν οι ένοικοι.

 

Επίσης υπάρχει θέμα υποσιτισμού. Πριν από 6 χρόνια είχε τεθεί θέμα στην ΕΕ όπου είχε αναφερθεί ότι το 25% των οικογενειών υποφέρουν από πείνα, το 60% αντιμετωπίζει διατροφική ανεπάρκεια.  Από τότε και ιδιαίτερα μετά από 2 χρόνια καραντίνας τα ποσοστά έχουν σίγουρα αυξηθεί. https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2015-005023_EL.html

 

Δυστυχώς είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς που μπαίνουν στο νοσοκομείο λόγω covid είχαν ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό από το κρύο και την ανεπαρκή σίτιση, θεωρώ δεδομένο όμως ότι παίζει σημαντικό ρόλο.

 

 

 

Και ένα πρόσφατο άρθρο.

Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning

"We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination."

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 15 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Κάθε άλλο. Οι πράξεις τους τους χαρακτηρίζουν. Όταν κάποιος συμπεριφέρεται με ηλίθιο και αντικοινωνικό τρόπο, δεν φταίω εγώ εάν τον αποκαλέσω ηλίθιο και αντικοινωνικό.

Ναι εσύ δεν φταις, οι άλλοι το ξεκινήσανε. Ξεκαβαλήστε καλάμι με το ποιος είναι ηλίθιος και αντικοινωνικός. Μην είστε τόσο πολύ με τον καλό το λόγο στο στόμα.

 

πριν 15 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Για όνομα του Θεού, πόσες φορές πρέπει ο @tommybertsen να εξηγήσει τι εννοούσε χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη φράση; Επιμένεις κιόλας, αλλά δεν σε είδα τόσο ευαίσθητο όταν ο spiros77 τού ευχόταν καλό ψόφο. Εκεί μια χαρά ήσουν έτοιμος να δικαιολογήσεις (με τον γνωστό σου αθώο τρόπο) τ' αδικαιολόγητα. Μην προσπαθήσεις να επιχειρηματολογήσεις περί του αντιθέτου, οι αναρτήσεις είναι μερικές σελίδες πιο πίσω. Ποιος, τελικά, πανηγυρίζει για τους θανάτους εμβολιασμένων ή μη, θα μας πεις;

Καλά, για τον @tommybertsen γράφω ότι μου έδωσε τότε την εντύπωση, διευκρινίζω ότι δεν θα επιμείνω επειδή μπορεί να έκανα λάθος κι εσύ μου λες ότι επιμένω σαν να είχα γράψει το αντίθετο; Απλώς εξήγησα την τότε αντίδρασή μου, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Στην περίπτωση του spiros77 είδες πουθενά να επιβραβεύω, να υιοθετώ, να κάνω like ή κάτι τέτοιο; Μήπως είδες να υπήρξε έλλειμμα αντίδρασης στο συγκεκριμένο post ώστε να έπρεπε να γράψω κι εγώ κάτι συγκεκριμένο; Όποιος δεν έγραψε κάτι τότε συμφωνούσε δήθεν με το spiro77; Συγκρατήσου λίγο. Και οι αναρτήσεις είναι όντως πιο πίσω, που πανηγύρισα για οποιονδήποτε θάνατο; Εντάξει, να διαφωνούμε, αλλά να μην παραλογιζόμαστε.

 

πριν 15 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Τα είπαμε πιο πάνω. Πού νομίζω ότι βοηθάω; Πουθενά. Οι περισσότεροι αρνητές είναι lost cases. Δεν πρόκειται να πειστούν, δεν πρόκειται να εμβολιαστούν. Μακάρι να διαψευστώ, βέβαια.

Πάλι καλά που το παραδέχεσαι. Άρα το κάνεις μόνο για την ικανοποίηση τους την είπα κι έτσι; Ωραίος.

 

πριν 15 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Πού ξέρεις πόσοι εμβολιασμένοι γράφουν εις τα παπάρια τους τα μέτρα, διασπείροντας τον ιό;  Facts, please. Το βάρος της απόδειξης πέφτει στους ανεμβολίαστους. Προφανώς και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό. Αλλά, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, θεωρώ πως ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι για την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού.

Δεν απέχει πολύ αυτό που λέω από αυτό που έγραψες από πάνω. Απλώς εσύ το βλέπεις περισσότερο άσπρο-μαύρο. Ουσιαστικά ήθελα να επισημάνω ότι η αντικοινωνική συμπεριφορά δεν είναι αυτόματη ιδιότητα που έχεις ή δεν έχεις επειδή είσαι ή δεν είσαι εμβολιασμένος χωρίς να παίζει ρόλο η υπόλοιπη συμπεριφορά. Απλώς εσείς ευχαριστιέστε να ρίχνετε ευθύνες αποκλειστικά στους άλλους. Τους κακούς τους ανεμβολίαστους, τα κατακάθια της κοινωνίας. Τα facts που ζητάς είναι λίγο ελλιπή όπως καταλαβαίνεις εφόσον οι ανεμβολίαστοι τεστάρονται συνέχεια ενώ οι εμβολιασμένοι όχι, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η σύγκριση. Δεν είναι ανάγκη να τα χαλάσουμε εκεί. Το ρεζουμέ για μένα είναι ότι δεν αρκεί το αν έκανες εμβόλιο ή δεν έκανες, για να πούμε πόσο υπεύθυνος ή ανεύθυνος είσαι.

 

πριν 15 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Θα κάτσω ν' ακούσω τους ακαταδίωκτους/δεξιούς/αριστερούς/κεντρώους; Εμπιστεύομαι την ιατρική επιστήμη και όσους τη διακονούν, τελεία και παύλα.

Και οι ακαταδίωκτοι επιστήμονες είναι, γιατί τους βάζεις μαζί με δεξιούς/αριστερούς/κεντρώους; ΟΛΟΙ οι άλλοι επιστήμονες οι οποίοι έχουν κάποιες διαφωνίες δεν υπηρετούν την επιστήμη; Και μάλιστα όταν οι διαφωνίες τους αυτές δεν λειτουργούν υπέρ των προσωπικών τους συμφερόντων αλλά το αντίθετο. Όταν τα επιχειρήματά τους αντιμετωπίζονται μόνο ποσοτικά και δεν αντικρούονται πειστικά, δεν είναι άξιο προσοχής; Για χιλιοστή φορά διευκρινίζω ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν δίκιο, αλλά δεν είναι όλα όσα λένε για πέταμα και για να αντιμετωπίζονται ως ψεκ.

 

πριν 15 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Τώρα, θα μου επιτρέψεις, εγώ δεν σε πιστεύω. Εδώ δεν μπορούσες να ερμηνεύσεις τα ευρήματα απλών στατιστικών πινάκων (ή τρόλαρες ανελέητα), επιμένοντας (μέχρι τελικής πτώσης) να λες τα δικά σου, θα μου πεις κιόλας ότι δεν έχεις αποκλείσει την πιθανότητα να εμβολιαστείς; Μην προσπαθήσεις να επιχειρηματολογήσεις περί του αντιθέτου, οι αναρτήσεις σου υπάρχουν στις πιο πίσω σελίδες. Πάμε ξανά, επισημαίνουμε το αυτονόητο. Θέτε να το καταλάβετε; Έχει καλώς. Δεν θέτε; Έχει πορτοκαλάδα από λεμόνια.

Πολλά από τα post μου ήταν βιαστικά και σε κλίμα απλής συζήτησης και όχι προσπάθειας να αποδείξω κάτι συγκεκριμένο αλλά αντιμετωπίζονταν με το γνωστό επιθετικό τρόπο. Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν αποκλείω να εμβολιαστώ, δεν το έγραψα πρώτη φορά. Αδιάφορο που δεν το πιστεύεις αλλά οκ. Επίσης, σχεδόν τίποτα από αυτά που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια δεν μου μοιάζει ιδιαίτερα αυτονόητο.

 

 

 

 

πριν 13 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Είπαμε είστε έξυπνοι κι εμείς ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουμε. Και μας πατρονάρετε κιόλας. Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτό το θέμα....

Ποτέ σε είπα ηλίθιο; Απλώς συνέκρινα την <<επιείκιά>>  σου να μας <<παραχωρήσεις>> την παραδοχή ότι δεν είμαστε δολοφόνοι τη στιγμή που ομοϊδεάτες σου αρνούνταν να μας <<παραχωρήσουν>> ακόμα και την ιδιότητα του ανθρώπου. Για καλό το είπα όσον αφορά εσένα, μην παρασύρεσαι εκεί που δεν χρειάζεται.

 

πριν 13 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Τόσες έρευνες έχουν παρατεθεί παραπάνω. Όχι δεν ξέρεις για την πλειοψηφία, αλλά ξέρεις καλύτερα από τις έρευνες. Στη ζωή σου πως αποφασίζεις, ρίχνεις ζάρι ή εμπιστεύεσαι τους ειδικούς, αυτούς που ξέρουν καλύτερα από σένα; 

 

Δεν ξέρω και δεν έχω πει ότι ξέρω καλύτερα από τις έρευνες και συμφωνώ για την εμπιστοσύνη στους ειδικούς που ξέρουν καλύτερα από εμένα. Απλώς υπάρχουν ειδικοί, οι οποίοι ξέρουν καλύτερα από εμένα και οι οποίοι διαφωνούν με άλλους ειδικούς οι οποίοι επίσης ξέρουν καλύτερα από μένα.

 

πριν 13 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Επιγραμματικά, σημαντικοί, έξυπνοι, ήρωες.

Δεν κρατήθηκες πάλι. Ξεκόλλα λίγο.

 

πριν 13 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Στο έχουν γράψει πάμπολες φορές ότι είναι λογικό άλμα το κάποιος ενεργεί σύμφωνα με το συμφέρον του (πολιτικοί) => διενεργεί εις βάρος μου.

Είναι πράγματι λογικό άλμα εάν αυτή η σκέψη δεν συνοδεύεται από τίποτα άλλο. Αλλά το χειρότερο δεν είναι η έντονη διαφωνία, είναι ότι την αποδίδετε μόνο σε όλα τα ανθρώπινα ελαττώματα που μας αποδίδετε, σε δόλο ηλιθιότητα και τέτοια. Δηλαδή όποιος διαφωνεί πρέπει αναγκαστικά να είναι κακός, ηλίθιος, αντικοινωνικός, παρτάκιας και τέτοια. Δεν μπορεί απλώς να κάνει λάθος. Όπως επίσης διαφωνώ και με αυτούς που λένε τους εμβολιασμένους πρόβατα.

 

πριν 13 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Εντάξει, καταλήξαμε στη δυστοπία... Αλλά όχι δεν πιστεύετε σε σε θεωρείες συνωμοσίας. Αν φοβάσαι δυστοπίες, γιατί γράφεις σε αυτό εδώ το forum; Δεν ανησυχείς ότι βλέπει ο μεγάλος αδερφός ότι έχεις καταλάβει το κόλπο του και θα σε βάλει στο μάτι;

Ως δυστοπία βλέπω την αύξηση της κυβερνητικής επιρροής και ελέγχου σε ασφυκτικό και λεπτομερές επίπεδο επί κάθε λεπτομέρειας της καθημερινότητάς μας ομοιάζοντας τυρρανικές πρακτικές. Ας πούμε ότι υπερβάλλω.

 

Στην Αυστραλία ειδικά αλλά και σε άλλες σύγχρονες δυτικές χώρες δεν είδες κυβερνητικές υπερβολές που να δικαιολογούν την ανησυχία αυτή;

 

Το ότι περάσαμε περίοδο που έπρεπε να ενημερώσεις την κυβέρνηση επί ποινή προστίμου για να πας να πάρεις ψωμί ή να βγάλεις το σκύλο βόλτα και που δεν επιτρεπόταν να πάω στο χωριό να τακτοποιήσω σοβαρά θέματα, το ξέχασες; Γνωρίζω περιστατικό διάρρηξης εξοχικού επί lockdown, που οι άνθρωποι έλεγαν στην αστυνομία να τους αφήσει να πάνε να δουν τι απέμεινε, να ασφαλίσουν καμιά πόρτα και λοιπά και η αστυνομία αφού ρώτησε δεν ξέρω ποιον, δεν τους άφησε! Δεν άνηκε στις εξαιρέσεις έλεγαν! Αυτό δεν είναι συνωμοσιολογική φαντασία, έγινε και αποτελεί δυστοπική πραγματικότητα.

 

Όπως το να μπαίνει η αστυνομία στα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις καφετέριες να ψάχνει ταυτότητες και πιστοποιητικά λες και ψάχνει κανέναν δραπέτη. Ή να μετράει τους καλεσμένους σε γάμο μην έχουν υπερβεί το όριο. Ή να μην αφήνει να πάνε όσοι θέλουν σε μια κηδεία. Ή να μη σε αφήνουν επί μία εβδομάδα να επισκευτείς τη μάνα σου που κάνει χημειοθεραπεία στο Λαϊκό ούτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Εάν όλα αυτά τα βλέπεις οκ και νομίζεις ότι μιλάς με έναν φαντασιόπληκτο που διάβασε το 1984 και νομίζει ότι κάτι έκανε, ξανασκέψου το.

 

Θα μου πεις ότι πολλά από τα μέτρα είναι προσωρινά και μακάρι να έχεις δίκιο αλλά εκτός της παροιμίας που λέει ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, αυτή η φάμπρικα είναι πολιτικά πολύ χρήσιμη για να σταματήσει τώρα που ξεκίνησε. Μακάρι να διαψευστώ.

 

Άρα δεν φοβάμαι κάποιον υποχθόνιο φανταστικό μεγάλο αδερφό που με παρακολουθεί και θα με βάλει στο μάτι. Φοβάμαι την αδιαμαρτύρητη ολίσθηση προς λιγότερη ελευθερία που (ελλιπέστατα) μόλις σου περιέγραψα.

 

πριν 13 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Ταμπέλες. Να μας πεις και γιατί είναι υποκριτικός και αποτελεί υπεκφυγή. Αν δε σκοπεύεις, αέρας κοπανιστός τα λόγια σου, που δε θα είναι και πρώτη φορά άλλωστε.

Είναι υποκριτικός γιατί σκοπό έχει να υπερασπίζεται το <<δικαίωμά>> σου να μας τη λέτε και να μη μας φέρεστε σαν ανθρώπους. Μιλούσες για συνέπειες όταν σου έγραψα ότι είναι ήδη αρκετές και σοβαρές και δεν χρειάζεται να βγάζετε και την κακία σας από πάνω δείχνοντας έλλειψη ανθρωπισμού και μου το γύρισες στο αν είναι δικό μας το φταίξιμο για να μην αξίζουμε να τον επικαλούμαστε. Δείχνετε εμπάθεια και όταν σας το επισημαίνουν φταίνε οι επιλογές μας και εσείς φέρεστε καλόψυχα και σωστά. Με αυτή τη λογική μάλλον θα είσαι κατά της διάσωσης ναυαγών που έρχονται κατ' επιλογήν τους παράνομα με άθλια βαρκάκια και ελλιπή μέτρα προστασίας γιατί τα ήθελαν και τα έπαθαν; Ή έστω θα υπερασπίζεσαι το <<δικαίωμά>> σου να λες καλά να πάθουν αφού ήταν από δικές τους επιλογές η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν;

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84
  • Wow 2
Link to comment
Share on other sites

Ο εστιάτορας λέει ξεκάθαρα τους κορόιδεψαν οι πολιτικοί στην Αυστρία, θα κάνετε τις δυο δόσεις και θα το ξεπεράσουμε, μέχρι και 1 μέρα πριν το λοκ ντοουν όλα καλά και μετά φαπ και φουπ ξύπνησε ο ΧΙΤΛΕΡ μέσα τους, (τιπ ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ) και στα καπάκια μπαίνει το πλυντήριο στο από κάτω βίντεο

 

και μετά λέτε ότι δεν συνδέουν την πολιτική, θέμα πλυντηρίου κατά εντολή να συνδεθεί ότι οι ανεμβολίαστοι είναι ακροδεξιοί, χαρακτηριστική η μπηχτή για το αντιμνημόνιο που έκαναν πολιτική πάνω του μερικοί και κέρδισαν ποσοστά κλπ

 

 

Έρχεται το Χάραγμα - 666 , εξωγήινοι, σεισμοί λιμοί καταποντισμοί κλπ Ότι θέλετε ! Ζούμε τους ποιο ωραίους καιρούς ! Ναι ρε φίλε !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

@Γιάννης_84 Συγγνώμη αλλά βαριέμαι να διαβάσω το κατεβατό που έγραψες. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, πάντως. Καλή συνέχεια.

 

πριν 7 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

και μετά φαπ και φουπ ξύπνησε ο ΧΙΤΛΕΡ μέσα τους, (τιπ ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ) και στα καπάκια μπαίνει το πλυντήριο στο από κάτω βίντεο

Για πες, δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή, ο Χίτλερ έβαζε πλυντήριο; 

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, DEADLAZARUS said:

@Γιάννης_84 Συγγνώμη αλλά βαριέμαι να διαβάσω το κατεβατό που έγραψες. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, πάντως. Καλή συνέχεια.

 

Για πες, δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή, ο Χίτλερ έβαζε πλυντήριο; 

αμέ και μετά μάζευε τον κόσμο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και έκανε σαπούνια για να πλένει

 

έλα για πάμε δώστε και άλλο !

 

howard%20springs1a.jpg?itok=9kCsOFr6
WWW.ZEROHEDGE.COM

"Yes, these are strong measures, but the threat to lives is extreme."

 

 

 

 

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 9 ώρες, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Καλά, για τον @tommybertsen γράφω ότι μου έδωσε τότε την εντύπωση, διευκρινίζω ότι δεν θα επιμείνω επειδή μπορεί να έκανα λάθος κι εσύ μου λες ότι επιμένω σαν να είχα γράψει το αντίθετο; Απλώς εξήγησα την τότε αντίδρασή μου, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Στην περίπτωση του spiros77 είδες πουθενά να επιβραβεύω, να υιοθετώ, να κάνω like ή κάτι τέτοιο; Μήπως είδες να υπήρξε έλλειμμα αντίδρασης στο συγκεκριμένο post ώστε να έπρεπε να γράψω κι εγώ κάτι συγκεκριμένο; Όποιος δεν έγραψε κάτι τότε συμφωνούσε δήθεν με το spiro77; Συγκρατήσου λίγο. Και οι αναρτήσεις είναι όντως πιο πίσω, που πανηγύρισα για οποιονδήποτε θάνατο; Εντάξει, να διαφωνούμε, αλλά να μην παραλογιζόμαστε.

Spoiler

Μιας και είδα 2 φορές να αναφέρομαι. 

Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι ΜΠΟΡΕΙ να έκανες λάθος. Δεν μπορεί. Έκανες λάθος. Σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; (απαντώ εγώ, ναι σου είναι πολύ δύσκολο, εξηγώ λίγο μετά το γιατί)

Στην περίπτωση του spiros77 άφησες υπόνοια ότι μπορεί να προκάλεσα το ευχολόγιο (πήγαινε διάβασε, είναι εκεί τα μηνύματα, μια χαρά έγραψες για τον spiros77). Δηλαδή αν ο άλλος σου ευχηθεί να πεθάνεις από covid or whatever και έρθω και σου πω εγώ "μπορεί να το προκάλεσες", ποιος ξέρει τι θα μου σούρεις. Έπος λέμε.

Explanation:

Απλά θέλεις να (νομίζεις ότι) έχεις δίκιο για όλα, να προκαλείς "αθώα" αλλά να μην λαμβάνεις αντίστοιχη απάντηση (αλλιώς είμαστε ναζί και χίτλερ και σε αντιμετωπίζουμε με γνωστό επιθετικό τρόπο, τον καημένο, ενώ στην πραγματικότητα απλά κάνουμε "damage control" στο έρμο το thread) και να ειρωνεύεσαι χωρίς καμία επίπτωση. Brilliant. Προφέσορας (μη μου πεις ότι δεν αποκάλεσες έτσι τον εαυτό σου με τις γνωστές αθώες "απολογητικού" ύφους απαντήσεις, πλιζ)

 

In any way, ξαναποστάρω το συγκεντρωτικό πινακάκι που ενημερώνεται καθημερινά (από τις εκάστοτε πηγές που αναφέρουν για τον Covid από κάθε χώρα) 

WWW.WORLDOMETERS.INFO

Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter...

Στα θετικά, το Μακάο δεν έχει πλέον covid :p 

Link to comment
Share on other sites

πριν 10 ώρες, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Φοβάμαι την αδιαμαρτύρητη ολίσθηση προς λιγότερη ελευθερία που (ελλιπέστατα) μόλις σου περιέγραψα.

 

Αυτός δεν είναι λόγος να μη μπορείς να διακρίνεις τι είναι σωστό για σένα ή για την κοινωνία. Ούτε εγώ συμφωνώ με όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί. Πρέπει να σου πω όμως ότι είμαι θερμός υποστηρικτής του όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Εφόσον κάποιοι πολίτες αρνούνται να καταλάβουν ότι πρέπει να φοράνε ζώνες, τί ακριβώς να γίνει; Νομίζω ξεχνάτε ότι στο δυτικό κόσμος ζούμε σε δημοκρατικές χώρες. Οι κυβερνήσεις ελέγχονται μέσω των εκλογών κάθε 4-5 χρόνια το πολύ. Αν η εκάστοτε πλειοψηφία ήταν τόσο ενάντια στα μέτρα, στις επόμενες εκλογές θα άλλαζε η κυβέρνηση. Αν πάλι είναι υπέρ, τότε συγγνώμη αλλά αυτό είναι δημοκρατία.

 

πριν 10 ώρες, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Με αυτή τη λογική μάλλον θα είσαι κατά της διάσωσης ναυαγών που έρχονται κατ' επιλογήν τους παράνομα με άθλια βαρκάκια και ελλιπή μέτρα προστασίας γιατί τα ήθελαν και τα έπαθαν; Ή έστω θα υπερασπίζεσαι το <<δικαίωμά>> σου να λες καλά να πάθουν αφού ήταν από δικές τους επιλογές η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν;


Μου αρέσει ο παραλληλισμός που κάνεις μεταξύ μη εμβολιασμένων και λαθρομεταναστών. Η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία τους και οι δύο ομάδες έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης, για το τι οφέλη και κινδύνους έχουν οι αποφάσεις τους. Και τους παραπληροφορούν άνθρωποι για προσωπικό οικονομικό όφελος, ή/και κέντρα εξουσίας ώστε να προκαλέσουν αναταραχές. Η στάση μου είναι ακριβώς η ίδια: Η λύση είναι να κάνεις όσο πιο ασύμφορη την επιλογή είτε του μη εμβολιασμού, είτε της λαθρομετανάστευσης. Σίγουρα όμως νιώθω μεγαλύτερη συμπόνια για τους λαθρομετανάστες, διότι έρχονται από μια κατάσταση στην οποία δεν επέλεξαν να είναι: Γεννήθηκαν σε λάθος χώρα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Rusty_Cookie said:

 

Και ο Εφιάλτης Έλληνας.

Και στη μάχη με το χτικιο έχουμε πολλούς Εφιάλτες.

Just sayin.

 

Φυσικά και έχουν πιάσει και μεγάλα πόστα συμφωνούμε εδώ !

Μέχρι PΜs έχουν γίνει

Link to comment
Share on other sites

πριν 7 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Μέχρι PΜs έχουν γίνει

 

Aνεμβολιαστοι Project Managers? Δε περίμενα κάτι περισσότερο από το μανατζεριό. Αχώνευτη φάρα.

Το θέμα είναι οι Εφιάλτες ανάμεσά μας όμως. 

  • Agree 1
  • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.