Jump to content



COVID-19


sotiris

Recommended Posts

πριν 6 ώρες, το μέλος sdim έγραψε:

Περί ιατρικής,σε ξεκινήσουμε από τον άνθρωπο.

Υπάρχουν καλοί άνθρωποι αλλά δεν είναι όλοι καλοί.

 

Οι νεότεροι δεν ξέρετε πόσο κόστιζε το πτυχίο παλιά.

Έλεγε ο φοιτητής ιατρικής στην Ελλάδα πως είχε κρύψει το σκονάκι για μια δύσκολη ερώτηση.

Στην ίδια παρέα ο Έλληνας που σπούδασε ιατρική  σε κοντινή μας χώρα μας έλεγε ότι έβαζε $20 σε λευκή κόλλα με το όνομα του μόνο και πέρναγε το μάθημα.

 

Μια κοπέλα που επίσης σπούδασε ιατρική σε κοντινή μας χώρα μας είπε περιστατικό που την είπε η καθηγήτρια "το ωραίο δαχτυλίδι φοράς,μακάρι να είχα ένα να κάνω δώρο στην κόρη μου". Της έδωσε το δαχτυλίδι και πέρασε το μάθημα.

Οι φαρμακοποιοί στέλνουν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένη σχολή φαρμακευτικής στην Ιταλία, αν δεν περάσουν Ελλάδα.Δεν λέω ότι είναι άχρηστη σχολή ή ότι αγοράζουν βαθμούς αλλά σίγουρα πιο εύκολη από την αντίστοιχη της Ελλάδας.

 

Ξέρετε πόσοι γιατροί διορισμένοι σε νοσοκομεία έχουν πτυχίο από τετοιες σχολές; 

 

Ο μισθός των γιατρών στο νοσοκομείο είναι αστείος σε σχέση με τον κέρδος ενός καλού ιδιώτη. Ένας ιδιώτης μπορεί να βγάλει την μέρα το μηνιάτικο που θα έπαιρνε  στο νοσοκομείο.


Στα δημόσια νοσοκομεία δουλεύουν και σωστοί άνθρωποι αλλά δουλεύουν και αυτοί που δεν μπορούν να κρατήσουν ιατρείο, αυτοί που δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του ελεύθερου επαγγελματος, αυτοί που κυνηγάνε μίζες (φακελάκια και δώρα από φαρμακευτικές),αυτοί που ήταν βαμμένοι κομματικά και διεκδικούσαν θέση προϊσταμένου,αυτοί που "αγοράσανε" το πτυχίο,κλπ.

 

Το ότι έχει κάποιος τον τίτλο του γιατρού δεν τον κάνει αυτόματα αυθεντία. Πρέπει να αποδείξει στην πράξη την αξία του.

Εάν με το αγοραστό πτυχίο κάνουν αξιόπιστη έρευνα που γίνεται δεκτή σε διεθνή περιοδικά με κριτές, μάλλον είναι τα καλύτερα λεφτά που ξόδεψαν ποτέ.

Βέβαια πάλι έχετε αλλάξει το αφήγημα, και γι΄ αυτό ξανακάνουμε κύκλους.

Για το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών σε ολόκληρο τον κόσμο λέει τα ίδια πράγματα, καμία ιδέα; Όλοι από το ίδιο μέρος αγοράζουν πτυχία;

 

Εάν δεν εμπιστεύεστε τους γιατρούς, μην πηγαίνετε στα νοσοκομεία. Εάν όλοι οι αντί- το εφάρμοζαν, δεν θα χρειάζονταν μέτρα, γιατί οι κλινικές θα ήταν άδειες. Μόνο τα νεκροταφεία θα γέμιζαν.

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Οι δημοσιεύσεις στην ιατρική γίνονται από γιατρούς οι οποίοι χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται από φαρμακευτικές. Δημοσιεύουν τα αποτελέσματα μόνο κατόπιν έγκρισης από τον σπόνσορα διαφορετικά τέλος το χρήμα.

 

Τα αγοραστά πτυχία τα ανάφερα για την εμπιστοσύνη στους γιατρούς που βλέπουμε στα νοσοκομεία. Μπορεί ένας γιατρός να είναι αστέρι αλλά μπορεί να είναι και επικίνδυνα άσχετος. Υπάρχουν γιατροί που τους ξέρω και τους εμπιστεύομαι, σίγουρα υπάρχουν πολλοί σωστοί γιατροί, απλά αναφέρω πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

 

 

Πέρα από τα αγοραστά πτυχία  είναι και ο τρόπος που δουλεύουν οι γιατροί στην Ελλάδα κάνουν το σύστημα αναξιόπιστο.. 

Ξέρεις τι είναι το "φακελάκι"; Στην περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει είναι μίζα (μαύρα χρήματα, επιπλέον του μισθού τους) που απαιτούν αρκετοί γιατροί ώστε να κάνουν μια απαραίτητη επέμβαση. Ο άλλος πεθαίνει, περιμένει να μπει στην εντατική αλλά αν δεν δώσουν οι δικοί του ένα σεβαστό ποσό στον γιατρό δεν πρόκειται να τον εγχειρίσει. 

Αν δεν έχεις ακούσει τέτοια περιστατικά είσαι τυχερός. Στην επαρχία θεωρείται δεδομένο.

Μόνο και μόνο για τα  επίσημα "φακελάκια" που έχουν πιάσει το google βγάζει αρκετά αποτελέσματα, μπορείς να πάρεις μια ιδέα.

 

https://www.google.gr/search?q=φακελάκι+νοσοκομεία

 

 

 

πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Σωστά. Επίσηςι αλλά δεν είναι όλοι κακοί. Ευχαριστούμε, captain obvious.

Για πες. Υποθέτω έχεις πληρώσει για να πάρεις το δικό σου ή αυτοί που τα μοίραζαν ήταν αγιογδύτες και δεν μπόρεσες να συγκεντρώσεις το απαιτούμενο ποσό;

 

 

Το δίπλωμα μου το πήρα με το σπαθί μου. Σε πολυτεχνική σχολή στην Ελλάδα τελείωσα, χωρίς να γραφτώ σε πολιτική παράταξη.

 

πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Αυτό λες. Άρα οι φαρμακοποιοί από τη συγκεκριμένη σχολή φαρμακευτικής στην Ιταλία δεν ξέρουν τι τους γίνεται (λίγο, όχι πολύ) και δεν πρέπει να τους ακούμε, όταν συνιστούν να εμβολιαστούμε. Άρα, είναι όργανα των Μπουρλάδων και των Μουλάδων των εμβολίων. Άρα, μας πιέζουν, οι άθλιοι, να προβούμε σε ανεπιθύμητες ιατρικές πράξεις στο σώμα μας (το οποίο είναι ο ναός μας). Άντε, εγώ θα τα λέω όλα;

 

Δεν έκρινα τους φαρμακοποιούς που αποφοιτούν από εκεί. Για βαλκανική χώρα είχα ακούσει να αγοράζουν τα μαθήματα με 20€, όχι για την Ιταλία Απλά ανάφερα ότι υπάρχουν χώρες με πιο εύκολες σχολές απ' ότι εδώ.

 

πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Κι αυτοί στο κόλπο, ε; Εσύ πηγαίνεις, υποθέτω, μόνο στο νοσοκομείο που πάει η Μαρία Χοακίνα με τον Χόρχε Δελ Σάλτο.

Το ότι γράφεις με ύφος περισπούδαστο  για τα εμβόλια, δεν σε κάνει αυτόματα αυθεντία. Πρέπει ν' αποδείξεις στην πράξη την αξία σου. Μέχρι τώρα, έχεις αποδείξει ότι είσαι ικανός ν' αραδιάζεις ένα κάρο βλακείες. Τροφή για σκέψη...

 

Παραθέτω το σκεπτικό  μου και συνήθως παραθέτω σχετικά link.

 

Ο καθένας μπορεί να κρίνει αν στέκουν και να σχηματίσει άποψη. 

 

Έγινε επεξεργασία από sdim
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

εγω ξερω οτι πεθαναν 2 συγγενεις μου, 2 οικογενειακοι φιλοι, και ενας συναδελφος, και βγηκε εμβολιο που καπως προστατευει απο αυτο. τωρα τι μας λες εσυ...

Έγινε επεξεργασία από fuz10n
  • Like 5
  • Sad 9
Link to comment
Share on other sites

 

πριν 21 λεπτά, το μέλος fuz10n έγραψε:

εγω ξερω οτι πεθαναν 2 συγγενεις μου, 2 οικογενειακοι φιλοι, και ενας συναδελφος, και βγηκε εμβολιο που καπως προστατευει απο αυτο. τωρα τι μας λες εσυ...

 

Και εγώ ξέρω ότι μικρός παραλίγο να πεθάνω από ιατρικό. λάθος, δεν μπορώ να τρέχω σαν άνθρωπος από άλλο ιατρικό λάθος, δύο συγγενείς έχουν δια βίου προβλήματα υγείας από ιατρικά λάθη,  η γιαγιά μου πέθανε στο νοσοκομείο από ιατρικό λάθος, γνωρίζω αμέτρητους που τους ζήτησαν φακελάκι για να τους χειρουργήσουν αλλά και πάλι λέω ότι υπάρχουν και σωστοί γιατροί, δεν τους καταδικάζω όλους. Είμαι απλά επιφυλακτικός.

 

 

@giorgos2187 Ποιες ηλικίες ψηφίζουν την τωρινή κυβέρνηση; Αυτές τις ηλικίες πιθανότατα θέλουν να προστατεύσουν.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, gdp77 said:

Να με συγχωρείς αλλά αν δεν βλέπεις το πολιτικό παιχνίδι που παίζεται, τα οικονομικά συμφέροντα κτλ πίσω από τον covid, μάλλον εσύ δεν βλέπεις καλά. 

 

Αρνείσαι την εργαλειοποίηση της "επιστήμης", της "ιατρικής", των "ειδικών" που βλέπουμε παντού? 

 

Αρνείσαι ότι βάσει του ΠΟΥ το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπάρχει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για σκοπούς φαρμακοεπαγρύπνησης και χρησιμοποιείται από τις κυβερνήσεις σαν άλλο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων? Δεν τα βλέπεις όλα αυτά?

 

Αρνείσαι ότι υπάρχει η ΤΥΦΛΗ προσκόλληση στην υποχρεωτικότητα/αναγκαιότητα του εμβολιασμού, όταν μόνο τυφλοί πλέον δεν βλέπουν ότι είναι αναποτελεσματικά και όμως υπάρχει επιμονή σε αυτά? Μήπως για να μην αναγνωρίσουν το λάθος τους? Δεν βγήκε προχθές ο παναγιωτόπουλος της επιτροπής των "ειδικών" και δήλωσε ότι είναι εμμονική η προσκόλληση στην "πανδημία των ανεμβολίαστων" και ότι δεν είναι σωστό να πληρώνουν  αυτοί τα τεστ ενώ όλοι οι άλλοι είναι ΧΥΜΑ?

 

Δεν είναι όλα αυτά πολιτικό παιχνίδι?

 

Οχι και δε θα πρεπε να σε νοιάζει. 

Αυτό που θα έπρεπε να σε νοιάζει όπως  και τον κάθε άνθρωπο που θεωρει ότι ζει σε μια κοινωνία,  είναι να προστατέψει  τον εαυτό του και τους  συνανθρώπους  του. 

Αν αρνείσαι  για το παραπάνω,  σεβαστό  αλλα δε θεωρείσαι κοινωνικό άτομο και οφείλεις  να μη θέτεις  σε κίνδυνο τους γύρω  σου.

Είτε  αυτό λεγεται τσιγάρο,  ειτε οδήγηση,  είτε κοβιντ είτε   κάνεις  οτι γουστάρεις  χωρίς να σε νοιάζει ο συνανθρωοπος σου.

Ειναι θεμα φιλοσοφιας και οχι θεμα κυβέρνησης  που διαβάζω  εδώ  κατα καιρούς. 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

@giorgos2187 έρχεται το ολικό lockdown και για σένα μην σκας !

 

συνεχίζεται να μην καταλαβαίνετε η δεν θέλετε να καταλάβετε

άλλο εμβολιασμός άλλο μέτρα και πόσα από αυτά είναι ορθά !

 

in other news στην Ιταλία χαμός, στην Αυστρία ο κόσμος προσπαθεί, (επίσης προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι απόγονοι Ναζιστών και μπράβο του σε αντίθεση με την κυβέρνηση που είναι καθαροί απόγονοι του Χίτλερ), και εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι <-- δεν είναι ωραίος όρος ο οποίος προήλθε από τα media και έγινε αποδεκτός θα τους έλεγα άτομα με αμφιβολίες, οπότε εμβολιασμένοι και τα άτομα με αμφιβολίες κατέβηκαν μαζί στον δρόμο διότι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι μεταξύ τους, και ζητάνε το αυτονόητο το απλό κοινό συνταγματικό τους δικαίωμα την Ελευθερία τους και όχι τον διαχωρισμό. 1-2-3 απλά πράγματα !

Απλά τα κανάλια κολλάνε μια ταμπέλα και τέλος that's it

 

Το πουλμανάκι που λες με ποιο τρόπο μετρήθηκε της Ελλάδος ή της Αγγλίας ή δεν ξέρω και εγώ με ποια χώρα είπαν να μετρήσουν ;

διότι αν μετρήθηκε με της Αγγλίας 36 άτομα αντί 45 των greek statistics

 

@fuz10n Συλλυπητήρια, ο ιός είναι υπαρκτός και μάλιστα εργαστηριακός, όποιος το αμφισβητεί έχει κάψει φλάτζα

  

1 minute ago, GoMaR said:

Οχι και δε θα πρεπε να σε νοιάζει. 

Αυτό που θα έπρεπε να σε νοιάζει όπως  και τον κάθε άνθρωπο που θεωρει ότι ζει σε μια κοινωνία,  είναι να προστατέψει  τον εαυτό του και τους  συνανθρώπους  του. 

Αν αρνείσαι  για το παραπάνω,  σεβαστό  αλλα δε θεωρείσαι κοινωνικό άτομο και οφείλεις  να μη θέτεις  σε κίνδυνο τους γύρω  σου.

Είτε  αυτό λεγεται τσιγάρο,  ειτε οδήγηση,  είτε κοβιντ είτε   κάνεις  οτι γουστάρεις  χωρίς να σε νοιάζει ο συνανθρωοπος σου.

Ειναι θεμα φιλοσοφιας και οχι θεμα κυβέρνησης  που διαβάζω  εδώ  κατα καιρούς. 

 

 

 

Το εμβόλιο προσφέρει ατομική προστασία τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους, όποιος έχει επίσημη μελέτη καλώς να την προσάψει εδώ

Link to comment
Share on other sites

πριν 7 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

Αυτό που θα έπρεπε να σε νοιάζει όπως  και τον κάθε άνθρωπο που θεωρει ότι ζει σε μια κοινωνία,  είναι να προστατέψει  τον εαυτό του και τους  συνανθρώπους  του. 

Μια παρατήρηση σε αυτό.

Η καραντινα είναι πολυτέλεια των πλουσίων.

Τα μέτρα δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα  όσους ταΐζει το κράτος (συνταξιούχους,  δημόσιους υπαλλήλους, επιδοματάκηδες, ΑΜΕΑ, μειονότητες, κλπ), διαλύουν όμως οικονομικά και συναισθηματικά τους υπόλοιπους.

 

Πολλοί δεν βγάζουν τα προς το ζην, έχουν να πληρώσουν ένα σωρό υποχρεώσεις, αποκτούν προβλήματα υγείας από το άγχος,κάποιοι έχουν αυτοκτονήσει. Αυτοί δεν είναι συνάνθρωποί μας; 

Link to comment
Share on other sites

πριν 10 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε:

Και όσο για αυτό με τα προβλήματα υγείας που κάνουν μερικούς να αποφεύγουν τα εμβόλια, τα ακούω βερεσέ πια.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω τέτοιες ιστορίες για αγρίους από άτομα που απλά δε θέλουν να εμβολιαστούν. Εκτός και αν μαζεύτηκαν στην Ελλάδα όλοι όσοι έχουν προηγούμενη αναφυλακτική κρίση σε PEG. Για όνομα! Και λευχαιμία να ήταν θα γινόταν μια χαρά το εμβόλιο μετά από λίγες εβδομάδες.

Βέβαια εδώ δε φταίτε μόνο εσείς, δυστυχώς έχουμε κάτι τζιμάνια πτυχιούχους (που άνοιξαν βιβλίο τελευταία φορά όταν πήραν πτυχίο), που απαγορεύουν εμβολιασμό σε άτομα που παίρνουν αντιβίωση για οδοντικό απόστημα... Όλως τυχαίως είναι αυτοί που επιλέγετε να ακολουθείτε στα κοινωνικά μέσα.

Προσπερνάω τα παραπάνω "μηνύματα" των συμφορουμιτών (έχω βαρεθεί πλέον να προσπαθούν να μου δώσουν να καταλάβω για την απάτη του κοροϊδοϊού και να μην το καταλαβαίνω ή να μην θέλω να το καταλάβω) και απαντώ συγκεκριμένα σε αυτό.

Ήθελα να το γράψω (αυτό στο bold), αλλά λέω οκ, κάτι θα υπάρχει και μετά λέω, τζάμπα μπορεί να "κατηγορήσω" κόσμο. I thought it through though.. 

 

Έχω ένα κάρο βλακείες, από απλές αλλεργίες (ρινίτιδες και σία ΟΕ), μέχρι και χρόνια προβλήματα (τα οποία είναι αυτά με τα οποία "μαθαίνω να ζω" και δεν υπάρχουν θεραπείες). Καμία αντένδειξη δεν είχα, κανένα παραπάνω πρόβλημα δεν είδα 2 μήνες μετά τον εμβολιασμό μου και σίγουρα στάθηκα αρκετά τυχερός μετά την περιπέτεια με τον covid (τον Μάη). Να περιμένω ε; Θα έρθουνε τα πάνω κάτω ε; Για να δούμε σε 3 χρόνια. Ή μάλλον όχι, σε 5 χρόνια. Τι λέω μωρέ, σε 10 χρόνια. Δε μας παρατάτε λέω εγώ; Σε 15 

 

Αντένδειξη έχουν ελάχιστοι και τελευταία "αυξάνονται". Αφού αραδειάσουν την αντιεμβολιαστική τους στάση, μετά είναι "εγώ θα το έκανα, αλλά έχω πρόβλημα". Μετά είναι και αυτοί που "ακόμη κι αν μπορούσα δεν θα το έκανα, έχω ωστόσο πρόβλημα". Προσπαθούν να ευλογήσουν τα γένια τους; Προσπαθούν να τύχουν συμπόνοιας και μέσω αυτής να "διαβάσουμε" το μήνυμα που κρύβεται (666) πίσω από όλα όσα μας λένε; Αδυνατώ να το καταλάβω. Υπάρχουν κι αυτοί που όντως έχουν πρόβλημα, καταννοώ την πληθώρα προβλημάτων που υπάρχουν και με κάποια από αυτά κάποια εμβόλια αντενδείκνυνται (όπως και πολλά φάρμακα), και πλέον έχουμε συνονθύλευμα . Όλα οδηγούν στον Κούλη και στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων πάντως. Όλα εκεί. Αν βέβαια ο Κούλης έλεγε "δεν χρειάζεστε εμβόλια" , το 80% (και λίγο λέω) , θα έκανε μια εμβολιαστική καμπάνια, κράζοντας τον Κούλη (και τον κάθε Κούλη) ο οποίος δεν νοιάζεται για την υγεία τους. Στοίχημα κιόλας.

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ναι. ΚΑΙ για τον παραπανω λογο, εκανα εμβολιο. για να μην επηρεαστουν και αυτες οι ομαδες ανθρωπων.
Περασαμε καραντινα ολοι. Πλουσιος δεν ειμαι, αλλα την περασαμε.  Οπως και πολυς κοσμος.

Στο γραφειο τηρουμε οσο μπορουμε αποστασεις και τα μετρα υγιεινης ακριβως για να μην "κλεισει" το γραφειο απο λαθος δικο μας. 
Που αν γινει κατι τετοιο, θα επηρεαστουν ολοι οι συναδελφοι μου οπως και εγω.
Εμβολιασμενοι ολοι και κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να την γλυτωσουμε.

@ARMAGEDDON το λες και μονος σου. Προσφερει ατομικη προστασια. Λιγο λογικη να βαλεις σε αυτο που ειπες, θα καταλαβεις πως η ατομικη προστασια επηρεαζει και τον γυρω σου.

 

Link to comment
Share on other sites

Μόλις έμαθα ότι η μία από τους 5 συναδέλφους, πλήρως εμβολιασμένους, που νοσούν, εισήχθη στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση... Ναι αυτοί οι εμβολιασμένοι που όπως έλεγε η κυβέρνηση μπορούσαν (και ακόμη μπορούν) να έρχονται ΧΥΜΑ στο σχολείο και μπορούν να μπαίνουν στους κλειστούς χώρους με το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

 

Ελάτε μετά να μου πείτε ότι το παιχνίδι δεν είναι πολιτικό/οικονομικό... Στην υγεία των κορόιδων...

Έγινε επεξεργασία από gdp77
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αντε παλι με τους επικινδυνους εμβολιασμενους 😄

 

@sdim δε θα συνεχισω αλλο τη συζητηση, η λογικη σου ειναι πολυ παραξενη. κανε οτι θες.

 

edit να προσθεσω το εξης. παντα και παντου, ποσο μαλλον σε κατι τοσο μεγαλο, υπηρχαν και θα υπαρχουν πολιτικα και οικονομικα παιχνιδια. ζουμε με αυτο, δεν το αφηνουμε να επηρεασει την αντικειμενικοτητα οσο μπορουμε. οβερ

Έγινε επεξεργασία από fuz10n
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Συζητηση σε διπλανο τραπεζι 21/11/21

 

-Ρε φιλε ενα ανηλικος οταν παιρνει ενα φαρμακο εχει την ιδια δοσολογια με εναν ενηλικο;

-Οχι.

-Στο εμβολιο γιατι ειναι ιδια η δοσολογια;

-Τι παει να πει αυτο;

-Παει να πει οτι καποια μαλακια γινεται.

 

Το λυπηρο ειναι οτι αυτος ψηφιζει.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

πριν 42 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

Ελάτε μετά να μου πείτε ότι το παιχνίδι δεν είναι πολιτικό/οικονομικό

 

Tα πάντα είναι πολιτικά/οικονομικά. Τα δημόσια έργα, οι υποδομές, οι αγορές εξοπλιστικών, όλα.

 

πριν 45 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

Στην υγεία των κορόιδων...

Ενώ πριν τα πλήρωναν από την τσέπη τους ο Αλέξης, ο Αντώνης ο γκαβός, τα μέλη της συγκυβέρνησης, ο ΓΑΠ, ο Καραμανλής ο Β΄, ο Σημίτης, ο Ανδρέας και οι προηγούμενοι αυτών.

 

πριν 1 ώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Ή μάλλον όχι, σε 5 χρόνια. Τι λέω μωρέ,πολιτικό/οικονομικό. Δε μας παρατάτε λέω εγώ; Σε 15 

 

Αυτός που έβγαλε το "σε 10 χρόνια θα δείτε " το έκανε εκ του πονηρού, γιατί σου λέει μετά από 10 χρόνια σιγά μη το θυμούνται ή που να με βρουν.

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

WWW.PFIZER.COM

Results are the first from a pivotal trial of any COVID-19 vaccine in children under 12 years of age In participants 5 to 11 years of age, the vaccine was safe, well tolerated and showed robust neutralizing...

 

 

Να του απαγορευτεί η ψήφος που τόλμησε να κάνει τέτοια σκέψη. Μήπως έχεις τα στοιχεία του; Χαλαρώστε

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όλοι εσείς που δε θέλετε να εμβολιαστείτε, καταλαβαίνω ότι νιώθετε έτσι σημαντικοί, γιατί όλοι ασχολούνται μαζί σας, έξυπνοι, γιατί έχετε καταλάβει κάτι που οι υπόλοιποι δε μπορούν και ήρωες, επειδή αντιστέκεστε στο κατεστημένο, παρά τις πιέσεις.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι σας στη ζωή σας είστε σημαντικοί και έξυπνοι και ήρωες, για πολλούς, πραγματικούς λόγους. Δε μπορώ παρά να πιστέψω ότι απλά οι ίδιοι δε νιώθετε έτσι και χρειάζεστε ένα αντιεμβολιαστικό κίνημα να σας πείσει.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.