Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

22 minutes ago, giorgos2187 said:

Ήδη χαρακτηρίζουμε ως ηλίθιους τους αντιεμβολιαστες, μένει μόνο να τους απαγορεύσουμε με νόμο αυτη την επικίνδυνη για τους άλλους κακια τους συνηθεια-αποψη-μπουρδολογια. 

Μην ξεχάσετε να βάλετε τροπολογία στον νόμο αυτόν που επιθυμείς για έξοδα κηδείας με δημόσια δαπάνη όσων φύγουν άμεσα ή μακροπρόθεσμα από τις παρενέργειες των εμβολίων. Σωστές δουλειές όχι μισές.

ΥΓ ο δρόμος του φασισμού απέχει από τη "δημοκρατία" ένα τσιγάρο δρόμο. Και με τη βοήθεια των ΜΜΕ μισό τσιγάρο. Και αυτό στο γράφω εγώ που κατά τα λεγόμενά σου είμαι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και θες να με υποχρεώσεις με νόμο να κάνω ιατρική πράξη. Λυπάμαι. Δικαίωμά σου, αλλά λυπάμαι.

Έγινε επεξεργασία από gdp77
  • Like 2
  • Agree 1

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πριν 33 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

Μην ξεχάσετε να βάλετε τροπολογία στον νόμο αυτόν που επιθυμείς για έξοδα κηδείας με δημόσια δαπάνη όσων φύγουν άμεσα ή μακροπρόθεσμα από τις παρενέργειες των εμβολίων. Σωστές δουλειές όχι μισές.

Αν ημανε εγώ πρωθυπουργός πανεύκολα θα το έκανα. Ναι ναι, πανεύκολα. Και όχι για 5ετια. Για τα επόμενα 100 χρόνια. Μάλιστα σαν δεύτερη τροπολογία, θα επεβαλλα πρόστιμο 500.000 ευρώ (τυπικα) για κάθε ζωή που χάθηκε εξαιτίας μετάδοσης ανεμβολιαστου. Τον κολλησες; Πέθανε; Τον πληρώνεις. Και με αυτά τα λεφτά θα πληρωνα κηδεία ξέρεις για πόσα χρονια; Ουυυυ. Άπειρα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, όχι 100 χρόνια, μέχρι τη συντέλεια του σύμπαντος θα ίσχυε η δική σου προτεινόμενη τροπολογία. Ας μη μετράω εγώ ένα πούλμαν νεκρών κάθε μέρα και ας μετρήσω μερικές 10αδες  νεκρών σε μια ζωή. (Έτσι κι αλλιώς χαζομάρες λέμε για χαμένες ζωές από το εμβόλιο, με χαζομάρες απαντώ κι εγώ)

πριν 37 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

ΥΓ ο δρόμος του φασισμού απέχει από τη "δημοκρατία" ένα τσιγάρο δρόμο. Και με τη βοήθεια των ΜΜΕ μισό τσιγάρο. Και αυτό στο γράφω εγώ που κατά τα λεγόμενά σου είμαι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και θες να με υποχρεώσεις με νόμο να κάνω ιατρική πράξη. Λυπάμαι. Δικαίωμά σου, αλλά λυπάμαι.

Συμφωνώ 100%, εφόσον το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το έβαλες σε εισαγωγικά. Αν βαφτιζεις "δημοκρατία" την παραπληροφόρηση, την μπουρδολογια τιποτενιων ΜΜΕ που με αισχρο τροπο προσπαθουν να κερδισουν κανενα κλικακι και κάναν τηλεθεατη, την συζήτηση που σαν επιχειρήματα χρησιμοποιεί ανυπόστατα πράγματα η κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις στην καλύτερη των περιπτωσεων τότε θα συμφωνήσω. Όλα αυτά, φασισμό τα λες και μάλιστα ως "τη χειρότερη αριστομερομορφη μορφή του". 

Εννοείται υποχρεωτικοτητα εμβολιασμού παιδιών για όλες τις ασθένειες που προβλέπεται, εννοείται υποχρεωτικός εμβολιασμός για covid, εννοειται υποχρεωτικά όσα προτείνει η Ιατρική επιστήμη. Το θέμα "υγεια" δεν χωρά πολιτικές συζητήσεις, τυχοδιωκτισμό, μπουρδολογία. Οπότε με μια υποχωρητικότητα τα εξαφανίσεις μια και καλή. 

"Επικινδυνο" δεν θεωρώ κανεναν σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μου αρέσει να στοχοποιω (αν και κάποιες φορές ξεφεύγω και το κάνω , συγγνώμη γι αυτο) αλλά οποιοσδήποτε ανεμβολιαστος από επιλογή, δυνητικά είναι επικίνδυνος ακόμα και αν μιλάμε για ποσοστά υπερβολικά χαμηλά. 

Ρε σεις, τώρα που το σκέφτομαι, να κάνω ψεκ-αντιεμβολιαστικα στριμ στο κανάλι μου στο twitch? Λογικά οι followers μου και το viewership θα πάει στο θεό! Έτσι κι αλλιώς προς το παρόν η μπουρδολογία δεν απαγορεύεται. Μωρέ λες;

• Like 4
  • Haha 1

Μία ώρα πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

Λυπάμαι αλλά αυτό που εσύ αποκαλείς δημοκρατία, είναι στην ουσία των πραγμάτων,  αναρχία. Και γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο μόνος λόγος που δεν γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός είναι το πολιτικό κόστος. Το οποίο δεν είμαι σίγουρος αν το αποφύγουν εν τέλει. 

Μου κάνει εντύπωση που ακόμα ως επιχείρημα προτείνεις την μελλοντική παρενέργεια ενός φαρμάκου. Υποτίθεται ότι εδώ, έχουμε άλλη επαφή με την ευρύτερη επιστήμη και τα μαθηματικά. Την οποία δεν έχουν οι κοινωνίες που υπολείπονται εκπαίδευσης.

• Like 7
  • Haha 1

2 hours ago, gdp77 said:

Εγώ λυπάμαι που άτομα με τη δική σου ευφυΐα έχουν κάπως πεισθεί ότι η γη είναι επίπεδη. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να είσαι ικανοποιημένος με το να χάνεις 45 Έλληνες ΚΆΘΕ μαμημένη μέρα αντί για 10. Ταυτόχρονα να αργοπεθαίνουν περισσότεροι που δεν μπορούν να πάνε να πάρουν τις θεραπείες τους γιατί πνευματικά ανάπηροι έχουν κατακλύσει το σύστημα υγείας.

Για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων θα έλεγα ναι σκεφτόμενος πόσοι γνωστοί μου το αρνούνται, από την άλλη αν το δεις πιο ψυχρά, θα υποχρέωνα τον Trump να το κάνει αν δεν το ήθελε; Ένα κράτος που λειτουργεί με γνώμονα το κοινό καλό θα το είχε ήδη βάλει στο νερό αν γινόταν. Πόσες χιλιάδες Έλληνες θα ζούσαν αν το είχε κάνει ο στρατός σε όλους; Θα ζούσαν έστω και αν μετά το μόνο που θα έκαναν θα ήταν να διαδηλώνουν...

Η ιατρική κάνει άπειρες προσπάθειες να αντιταχθεί στη δύναμη της φυσικής επιλογής. Αποδείξτε τη λάθος

• Like 4
  • Haha 1

Greek Statistics confirmed once again !

38% and it's growing

θάνατος στους ανεμβολίαστους αν δεν κάνουν εμβόλιο να τους πάρουμε τα σπίτια !

Def Jam Burn GIF by Universal Music MY

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Wow 1

πριν 6 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Greek Statistics confirmed once again !

38% and it's growing

Def Jam Burn GIF by Universal Music MY

Statistics θες;

c1c87856c1e0427880804ed8cee4b2b7.jpg
WWW.CAPITAL.GR

Μία δυσάρεστη πραγματικότητα εκτυλίσσεται σιωπηλά από τον Φεβρουάριο και έπειτα.

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1

πριν 54 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Βεβαίως βεβαίως. Βλέπουμε ότι υπάρχουν εμβολιασμενοι, οι οποίοι παραμένουν αδύναμοι και εξακολουθούν να κινδυνεύουν. Χεστηκαμε αν σας φαίνεται καινούριο, αλλά δεν είναι. Επομένως, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με όσους  νοσούν από βλακεία, αντέχουμε μόνο να ασχολούμαστε με όσους νοσούν για σοβαρό λόγο. Γρήγορα γρήγορα, κάψιμο, στέρηση δικαιωμάτων, φυλακα,  και ο,τι άλλο φασισταριοζικο  θέλετε. Κάντε το καραμέλα, επίσης χεστηκαμε, αλλά ακόμα κινδυνεύουν ζωες

• Like 1
  • Agree 1

πριν 54 λεπτά, το μέλος minast έγραψε:

Statistics θες;

c1c87856c1e0427880804ed8cee4b2b7.jpg
WWW.CAPITAL.GR

Μία δυσάρεστη πραγματικότητα εκτυλίσσεται σιωπηλά από τον Φεβρουάριο και έπειτα.

Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε ότι οι αυξημένοι θάνατοι ΔΕΝ οφείλονται στις παρενέργειες των εμβολίων;

Spoiler

123.png.028a76b5762a63bba733d13f8b898685.png

• Haha 6
  • Wow 1

Αυτό αποκλείεται :p . Ή θα οφείλονται στις ευθύνες των ανεμβολίαστων γενικώς (γιατί παντού φταίνε, δεν υπάρχει πρόβλημα στο οποίο να μη συμβάλλουν αρνητικά) ή στη μονομερή ενασχόληση όλου του σύμπαντος μόνο σε ότι έχει να κάνει με covid19 παραμελώντας όλα τα υπόλοιπα, ή σε συνδυασμό αυτών των 2. Ο αντικειμενικός βέβαια θα επιλέξει μόνο το πρώτο.

• Wow 1

Κατάργηση σε όλους μετά το πέρας 7μηνου θα έλεγα εγώ. Αν θέλουν να κάνουν σωστή δουλειά.

Αλλιώς ας το πάνε σιγά σιγά ανά ηλικία,για να συντηρούμε και το 2%. :whistling:

• Like 1

"Ειδικά για τα εμβόλια είναι απαραίτητο να αναφέρεται το εμπορικό όνομα του εμβολίου που χορηγήθηκε, ο αριθμός παρτίδας και το εμβολιαστικό κέντρο, στο οποίο πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός. Η ημερομηνία χορήγησης του εμβολίου, ο αριθμός της δόσης και στοιχεία του ιατρικού ιστορικού του εμβολιαζόμενου και τυχόν συγχορηγούμενων φαρμάκων είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση της αναφοράς."

Χωρίς αριθμό παρτίδας δεν γίνεται να δηλώσει κάποιος παρενέργειες.

Μερικοί που ζήτησαν τον αριθμό παρτίδας πήραν απάντηση της μορφής "θα στον δώσουμε στην επόμενη δόση".

Όσοι είσαστε υπέρ των εμβολίων, μπορείτε να μάθετε έγκυρα τον αριθμό παρτίδας σας; Αν δεν μπορείτε εσείς που είσαστε υγιείς, σίγουρα δεν μπορούν να τον βρουν και όσοι είχαν σοβαρές παρενέργειες. Για τους νεκρούς δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν.

• Haha 3

Τι link είναι αυτό; Μήπως είναι εκ παραδρομής λανθασμένη διατύπωση; Μήπως είσαι αρνητής της φαρμακοεπαγύπνησης; :hehe:

Πέρα από την πλάκα πάντως η φαρμακοεπαγρύπνηση σε πολλές περιπτώσεις είναι βραδύκαυστη διαδικασία με μακροπρόθεσμα οφέλη σε μακροσκοπικό επίπεδο. Εννοώ για παράδειγμα ότι έχει οδηγήσει σε κάποιες περιπτώσεις να αποσυρθεί ένα φάρμακο μετά από πολλά χρόνια κυκλοφορίας. Δεν θα σου απαντήσει απαραίτητα με σιγουριά για το συγκεκριμένο τάδε ή το δείνα περιστατικό κατά πόσο σχετιζόταν με το τάδε φάρμακο ή εμβόλιο ή όχι.

Οπότε επανερχόμαστε στο γνωστό covid19 bios factory default που λέει πως ότι και αν συμβεί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φταίει το εμβόλιο, άρα τι ασχολείσαι με ΕΟΦ και κίτρινες κάρτες; :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84

Κι εγώ, αλλά βαριέμαι να ανεβάσω φωτογραφία :)

707-7078662_jack-daniels-gentleman-jack-

edit: disclaimer ανεφθεινώμεθα αν κάποιος έρθει στο θέμα για συμβουλές Covid και καταλήξει αλκοολικός ?

Έγινε επεξεργασία από minast
  • Like 1
  • Haha 8

Επειδή μας αξίζει , τα υπόλοιπα στο ψυγείο δίπλα είναι για μέτρο σύγκρισης !

IMG_20211110_220406.thumb.jpg.be88b073e93d9c1fa398818b027705cd.jpg

Εμπρός στον αγώνα εμπρός Hi Siemens 

Τους ανεμβολιαστους θα τους κάνουμε ζαμπόν ! Ζήτω η Γερμανία 

• Like 1
  • Haha 2

emvolio_0.jpg?itok=mIKZ2dzw
WWW.PRONEWS.GR

«ΑΣΕΠ μόνο για εμβολισμένους - Να μην βρίσκουν εργασία οι ανεμβολίαστοι»

...λαδι εριξα στη φωτια σημερα ή οχι....?

• Haha 1
  • Wow 1