Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

Βλέπω πολλούς να επιχειρηματολογούν αναφέροντας κάποιους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν και πέθαναν από Covid. 

Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους και ΕΠΙΛΟΓΗ τους να μην εμβολιαστούν.

Το κάπνισμα είναι υπεύθυνο για θανάτους καπνιστών αλλά και μη καπνιστών.Επιτρέπεται.

Το αλκοόλ είναι υπεύθυνο για θανάτους, τόσο του πότη όσο και τρίτων (π.χ. λόγω τροχαίου ή λόγω βίαιης συμπεριφοράς που προκύπτει από το αλκοόλ). Επιτρέπεται.

Η ζάχαρη, το junk food και γενικότερα το ανθυγιεινό φαγητό επιτρέπεται.

Έτσι και ο με εμβολιασμός είναι ΕΠΙΛΟΓΗ. Όποιος θέλει εμβολιάζεται, όποιος δεν. θέλει όχι. Δεν έχω ακούσει για άλλο εμβόλιο που η αποτελεσματικότητα του σε εμένα να εξαρτάται από τον αν έχει εμβολιαστεί ο άλλος.

Για προφανή λόγο το κράτος εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε. Η κόντρες ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Intel-AMD, κλπ δεν είναι αρκετές για να διχάσουν τον κόσμο πλέον οπότε μπήκαν στην διαδικασία να μας διχάσουν διαφορετικά.

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πριν 6 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Βλέπω πολλούς να επιχειρηματολογούν αναφέροντας κάποιους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν και πέθαναν από Covid. 

Το κάπνισμα είναι υπεύθυνο για θανάτους καπνιστών αλλά και μη καπνιστών.Επιτρέπεται.

Το αλκοόλ είναι υπεύθυνο για θανάτους, τόσο του πότη όσο και τρίτων (π.χ. λόγω τροχαίου ή λόγω βίαιης συμπεριφοράς που προκύπτει από το αλκοόλ). Επιτρέπεται.

Η ζάχαρη, το junk food και γενικότερα το ανθυγιεινό φαγητό επιτρέπεται.

Έτσι και ο με εμβολιασμός είναι ΕΠΙΛΟΓΗ. Όποιος θέλει εμβολιάζεται, όποιος δεν. θέλει όχι. Δεν έχω ακούσει για άλλο εμβόλιο που η αποτελεσματικότητα του σε εμένα να εξαρτάται από τον αν έχει εμβολιαστεί ο άλλος.

Για προφανή λόγο το κράτος εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε. Η κόντρες ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Intel-AMD, κλπ δεν είναι αρκετές για να διχάσουν τον κόσμο πλέον οπότε μπήκαν στην διαδικασία να μας διχάσουν διαφορετικά.

Τη στιγμή που μετατρέπονται κλινικές νοσοκομείων σε Covid και οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, δεν είναι απλά προσωπική τους επιλογή, γιατί επηρεάζει τους πάντες.

Προσωπική τους επιλογή θα ήταν εάν τους άφηναν να ψοφήσουν στο δρόμο, όταν θα παρακαλάνε να βρούνε κρεβάτι. Εφόσον έχουν απαιτήσεις από την κοινωνία, θα πρέπει να εκπληρώνουν και κάποιες στοιχειώδεις υποχρεώσεις.

Εάν δεν επιβάρυναν το σύστημα υγείας, μη σου πω ότι κάνουν και καλό. Αυξάνει το μέσο IQ της χώρας, και ελαφραίνει και το ασφαλιστικό...

• Like 5
  • Haha 2

Μάλλον δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου.

Το παθητικό κάπνισμα βλάπτει.Οι καπνιστές δεν δικαιούνται νοσηλεία;  

Γνωρίζουμε πολλά περιστατικά νεκρών από τροχαία ή βίαιη συμπεριφορά κάποιου που είχε πιεί. Όσοι πίνουν αλκοόλ δεν δικαιούνται νοσηλεία;

Οι επαρχιακές πόλεις έχουν μόνο ένα νοσοκομείο ή και κανένα. Από την στιγμή που τα κάνανε νοσοκομεία covid ρίξανε πόρτα σε όλους τους υπόλοιπους ασθενείς.

Νέος που ήδη έχει χάσει ένα πνευμόνι από καρκίνο πήγε με δύσπνοια στο νοσοκομείο. Του κάνανε τεστ covid, βγήκε αρνητικό και τον στείλανε σπίτι του, δεν τον δέχτηκαν επειδή δεν είχε covid.

πριν 46 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Δεν έχω ακούσει για άλλο εμβόλιο που η αποτελεσματικότητα του σε εμένα να εξαρτάται από τον αν έχει εμβολιαστεί ο άλλος.

:hehe:

• Like 6
  • Haha 1

πριν 34 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Το παθητικό κάπνισμα βλάπτει.Οι καπνιστές δεν δικαιούνται νοσηλεία;  

Δικαιούνται νοσηλεία αλλά δεν είναι κατειλημμένες αποκλειστικά (ή στην πλειοψηφία τους) από καπνιστές οι ΜΕΘ.

(FYI, δεν είμαι καπνιστής)

πριν 35 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Γνωρίζουμε πολλά περιστατικά νεκρών από τροχαία

Ισχύει ότι έγραψα πιο πάνω, πότε οι τραυματίες από τροχαία μονοπωλούσαν τη νοσηλεία σε ΜΕΘ;

Ναι τα τροχαία είναι μάστιγα γιατί πολλοί οδηγοί είναι ζώα είτε έχουν καταναλώσει αλκοόλ είτε όχι.

Είχαμε ποτέ 16.109 θανάτους από μία και μόνη νόσο ή ένα συμβάν, όπως τα τροχαία,  σε διάστημα 18 μηνών;

Ενδεικτικά οι νεκροί από τροχαία το 1991 ήταν 1.790 και το 2019 ήταν 688. 

• Like 5

πριν 2 ώρες, το μέλος sdim έγραψε:

1)Το κάπνισμα είναι υπεύθυνο για θανάτους καπνιστών αλλά και μη καπνιστών.Επιτρέπεται.

2)Το αλκοόλ είναι υπεύθυνο για θανάτους, τόσο του πότη όσο και τρίτων (π.χ. λόγω τροχαίου ή λόγω βίαιης συμπεριφοράς που προκύπτει από το αλκοόλ). Επιτρέπεται.

3)Η ζάχαρη, το junk food και γενικότερα το ανθυγιεινό φαγητό επιτρέπεται.

1)Το καπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητα και δια ροπαλου σε κλειστους χωρους, ΜΜΜ, δημοσιες υπηρεσιες κλπ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. 

2) Η χρηση αλκοολ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ οταν οδηγεις

3) Αυτα δεν εχει αποδειχθει οτι σκοτωνουν ενα σημαντικο μερος οσως των καταναλωνουν, περιπου το 2% ας πουμε.

Επισης ΚΑΝΕΝΑ απο τα παραπανω δεν γεμισε κλινες ΜΕΘ, κανενα δεν σκοτωσε 17000 κοσμο σε 2 χρονια και κανενα απο αυτα δεν μπορει να σε προσβαλλει ΧΩΡΙΣ να το καταλαβεις. Δεν καπνιζεις καταλαθος, ΔΕΝ πινεις κατα λαθος, ΔΕΝ καταναλωνεις κακα τροφιμα κατα λαθος. Απο τον κορωνοιο ομως μια χαρα προσβαλλεσαι κατα λαθος, επειδη ο απεναντι σου ειναι ενας μαλακας και μισος που ξερει οτι τα εμβολια ειναι γτπκ, και δεν το εκανε. Και εκτος απο ενας μαλακας και μισος, εαν προσβληθει και το περασει βαρυα γινεται και μια κοτα λυρατη. Γιατι τη μαγκια μας τη βγαζουμε μονο οταν ειμαστε ασφαλεις. Δεν εχω δει κανεναν να κανει bullying σε εναν διμετρο με ποντικια 35cm περιμετρο ας πουμε......

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δικο μου ειναι το σωμα μου και οτι θελω το κανω. Οχι ομως να ρισκαρω να το κανω αλοιφη σε μια κολωνα κινουμενος με 200km/h σε δημοσιους δρομους!!!!!!!!

@ARMAGEDDON Φιλε, εχεις προβλημα... Ειλικρινα, εχεις προβλημα

• Like 8

Όλα έχουν απαντηθεί οπότε δεν υπάρχει πλέον λόγος να ασχολούμαι με αυτό το τόπικ

Εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα 'ρθεις ...

Ξεκίνησε ο αποκλεισμός, εν μια νυκτί γύρισε ο διακόπτης & επιτρέπετε ο φασισμός - ναζισμός, άντε με το καλό να γίνουμε και άρια φυλή... Good Job Government

• Confused 1

@ARMAGEDDON

Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να συναντηθούμε. Ούτε από απόσταση χιλιομέτρων. Όσο θέλετε να μπερδεύεται την βούρτσα με την τσατσαρα γιατί προσπαθείτε να μιλήσετε για εμβόλια υπό το πρίσμα της κυβέρνησης,  θα λέτε ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΗΔΙΕΣ. Ηλιθιότητες, αηδίες, ανυπόστατα πράγματα, επικίνδυνα για εσάς και τους γύρω σας, που όχι μόνο καμία αξία δεν έχουν, αντίθετα θα έπρεπε να διωκεστε και για αυτά. Οπότε θελήσεις σου στέλνω να διαβάσεις μπας και ξεστραβωθεις.

Αλλά ειπαμε: Το γαμημένο το διάβασμα ΚΑΝΕΙΣ δεν το σκέφτηκε πριν αρχίσει να αραδιάζει ένα σωρό μπούρδες στα ίντερνετ.

Ενδεικτικά

20211104_110510.jpg

• Like 3

πριν 27 λεπτά, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Επισης ΚΑΝΕΝΑ απο τα παραπανω δεν γεμισε κλινες ΜΕΘ, κανενα δεν σκοτωσε 17000 κοσμο σε 2 χρονια

kapnisma-panw-apo-15000-nekroi-etisiws-s
WWW.THETOC.GR

«Ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης αγνοεί ότι το κάπνισμα είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου από καρδιαγγειακή νόσο», υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Στα 2 χρόνια, 30.000

• Like 1
  • Wow 1

@giorgos2187το ποιος έχει μπερδέψει βούρτσα άνοιξε την τηλεόραση να δεις, και πήγαινε συμβούλεψέ τους !

ναι και τι με τα βιβλία τελείωσαν τα επιχειρήματα και λες τώρα κάτσε να δείξω τι σπουδάζω κλπ !

με αυτή την λογική σε θέματα τεχνολογίας πρέπει να βαράς προσοχή σε εμένα πχ, τι φάση ;

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

πριν 2 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

με αυτή την λογική σε θέματα τεχνολογίας πρέπει να βαράς προσοχή σε εμένα πχ, τι φάση ;

Ναι βρε μπουμπουνα, πρεπει!!!! Αυτο δεν καταλαβαινετε!!!! Οτι εφοσον καποιος σπουδασε κατι, πρεπει να αναγνωριζουμε οτι κατι παραπανω απο εμας ξερει στον συγκεκριμενο τομεα!!!!!!!!!!!! Αυτο ακριβως σημαινει γαμω την κοινωνια μου! Ναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!!!!!!!! Οταν η επισημη θεση της Ιατρικης επιστημης ειναι αυτη, τοτε για καποιον γαμημενο λογο ειναι αυτη, γιατι εχει βγει απο ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, οχι απο ιντερνετς.

@sdim Οκ, απο εδω και περα θα ενταξω στις πηγες ενημερωσης μου το thetoc, το οποιο αφου κανει μια βαρυγδουπη δηλωση στην πρωτη προταση, μετα θυμαται τις λεξεις "εκτιμαται" κλπ

• Like 5
  • Agree 1

πριν 12 λεπτά, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

@sdim Οκ, απο εδω και περα θα ενταξω στις πηγες ενημερωσης μου το thetoc, το οποιο αφου κανει μια βαρυγδουπη δηλωση στην πρωτη προταση, μετα θυμαται τις λεξεις "εκτιμαται" κλπ

Ας παραθέσω τότε άλλες πηγές.

Από τον ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/Portals/0/Αρχεία/Γραφείο Τύπου/2018/ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ PATRA Presentation BEHRAKIS.pdf) , 600.000 πεθαίνουν παγκοσμίως από το ΠΑΘΗΤΙΚΟ κάπνισμα, εκ των οποίων τα 150.000 είναι παιδιά.

πριν 7 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Ας παραθέσω τότε άλλες πηγές.

Από τον ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/Portals/0/Αρχεία/Γραφείο Τύπου/2018/ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ PATRA Presentation BEHRAKIS.pdf) , 600.000 πεθαίνουν παγκοσμίως από το ΠΑΘΗΤΙΚΟ κάπνισμα, εκ των οποίων τα 150.000 είναι παιδιά.

Στο μετρό όμως δε κολλάω κάπνισμα. Covid κολλάω.

• Like 3

Μόλις τώρα, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Στο μετρό όμως δε κολλάω κάπνισμα. Covid κολλάω.

Αν όμως κάπνιζαν οι άλλοι επιβαίνοντες τότε θα πάθαινες παθητικά καρκίνο.

Παιδιά, τί δεν καταλαβαίνετε;  Στην Ελλάδα έχουμε περισσότερες από 500 καταγεγραμμένες αυτοκτονίες τον χρόνο. Γιατί εκεί κανείς δεν μιλάει;  Γιατί δεν απαγορεύονται οι αυτοκτονίες;  Τί δεν καταλαβαίνετε ειλικρινά...

Στην αρχή οι φωστήρες τύπου Πετράκου σύγκριναν τον covid με την γρίπη. Τώρα που τα θύματα δεν έμειναν μερικές εκατοντάδες, αλλά έγιναν αρκετές χιλιάδες, θα συγκρίνουν τους θανάτους από covid με το κάπνισμα (λες και έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά λέμε τώρα). Αν φτάσουμε κοντά στις 100.000 που λέει ο λόγος, και το κάπνισμα δεν κάνει για σύγκριση, θα πάμε στους πολέμους, στην κλιματική αλλαγή, στην ραδιενέργεια, στις πυρηνικές δοκιμές... Δεν ξέρω κάτι θα βρούν οι αρνητές, είμαι σίγουρος.

Ο προφήτης του Αρκά το είπε γλαφυρά: Ο πόλεμος με την βλακεία έληξε. Χάσαμε...

• Like 7

500 είναι οι καταγεγραμμένες.

Στην πράξη είναι πολύ περισσότερες αλλά δηλώνονται ως "ασθένεια" για διάφορους λόγους όπως θρησκευτικούς, αποζημίωση από ασφάλεια, κλπ.

Δεν μιλάει κανένας γιατί είναι μεγάλο το πολιτικό κόστος.

Επίσης δεν μιλάει κανένας επειδή είναι Έλληνες. Ότι αφορά Έλληνες, str8 και Χριστιανούς δεν βγαίνει στα ΜΜΕ. Ότι αφορά μετανάστες, άθεους,  "μειονότητες", κλπ είναι "σημαντικό".

Έγινε επεξεργασία από sdim

πριν 2 ώρες, το μέλος sdim έγραψε:

.....Οι επαρχιακές πόλεις έχουν μόνο ένα νοσοκομείο ή και κανένα. Από την στιγμή που τα κάνανε νοσοκομεία covid ρίξανε πόρτα σε όλους τους υπόλοιπους ασθενείς.......

Λες μπαρούφες .......

• Like 2
  • Agree 1

https://www.iatropedia.gr/diatrofi/alkool-chiliades-ellines-chanoun-kathe-chrono-ti-zoi-tous-exaitias-tou/108617/

Περίπου 6.500 συνάνθρωποί μας στην Ελλάδα χάνουν την ζωή τους από αλκοόλ κατ' έτος. Προτείνω πλήρη απαγόρευση του αλκοόλ. Και μη πει κανείς ότι δεν επηρεάζονται οι γύρω;  

Εδώ πλέον παλεύουμε με την κοινή λογική. Χάθηκε ο κοινός νους. Το αλκοόλ το βλέπω και το επιλέγω ή το αποφεύγω αν θέλω. Αν είμαι ευσυνείδητος δεν οδηγώ όταν πίνω. Το τσιγάρο και τον καπνό του τα βλέπω και τα μυρίζω. Αν είμαι ευσυνείδητος βγαίνω έξω να καπνίσω και δεν επιβαρύνω κανέναν. Τον ριμαδο-κορωνοϊό δεν μπορώ να τον δώ, ούτε να τον μυρίσω, και όσο ευσυνείδητος και να είμαι και τυπικός με τα μέτρα, μπορώ να τον κολλήσω ή να τον μεταδώσω. Εντάξει παιδάκια;  Το καταλάβατε; 

Και μη ξανακούσω για Έλληνες, στρέιτ και ΧΟ, γιατί είμαι και τα 3 και πολύ μάλιστα. Απλά, έχω κοινό νου και δεν ανέχομαι κανέναν φανατικό να μονοπωλεί τις αξίες μου. Οι ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι είναι από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις, κυρίως από τα άκρα. Και η αριστερά έχει τους δικούς της, αλλά με άλλη ατζέντα, το κεφάλαιο, τις φαρμακευτικές, τον καπιταλισμό τέλος πάντων. Ρωτήστε τον Γιάνη (με ένα Ν) και θα σας πει, αν και το εμβόλιο το έκανε (χαζός ήταν; ). 

• Like 4