Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

Μία ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Συγγνώμη αν έχεις την την εντύπωση ότι κάνοντας το εμβόλιο πάει και ο κόβιντ πλανάσαι πλάνην οικτρά, μελέτησέ το ξανά

Ο απλανος! Άκουσες πουθενά κανέναν να λέει ότι με το εμβόλιο "πάει" Η (οχι ο) covid?

• Like 1

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

image.thumb.png.bc2f9c2f7b100997eb3c43faf76300ba.png

Φήμες λένε ότι οι άλλες χώρες πλην Βουλγαρίας και Ελλάδας έχουν πέσει με τα μούτρα στις ιβερμεκτίνες, τα μονοκλωνικά και τη βιταμίνη D.

Όπως εξάλλου δείχνει και το παρακάτω γράφημα. Για τους άσχετους, vaccinated σημαίνει ιβερμεκτιασμένος. Το είπε και ο Ποβλάκης αφού...

image.thumb.png.b414b98ccd1bca882adac3e04f822b60.png

Κάθε μέρα απογοήτευση, θα είχα σίγουρα τσακωθεί άσχημα αν ήμουν Ελλάδα.

• Like 5

πριν 1 ώρα, το μέλος sotiris έγραψε:

Η Τσεχία π.χ. του @trendy είναι ακόμη πιο γκαζμάδες!

Έχει πέσει κι εδώ πολλή μίρλα από τους ανεμβολίαστους. Έχει σταματήσει η κάλυψη από το κράτος για τα τεστ, rapid και pcr, και από Δευτέρα μειώνεται η διάρκεια που είχαν ισχύ τα αρνητικά τεστ. Μάσκες ξανά σε εσωτερικούς χώρους.

• Like 1

On 20/10/2021 at 10:19 ΜΜ, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !

Spoiler

Νομίζεις, εγώ δεν.

to_donti_feat.jpg.b4ed7915e949cb99c8e9a03c7329b448.jpg

On 20/10/2021 at 10:19 ΜΜ, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Spoiler

xlarge_20191127144922_0d87c611.jpeg.217567a65fa5629838994b570aaa6464.jpeg

:bleh:

Έγινε επεξεργασία από p55
  • Haha 6

Δηλαδή αν μπεις στην εντατική και σου πούνε ότι για να μπορείς να αναπνέεις πρέπει να διασωληνωθεις, εσύ θα το ψάξεις αν η έλλειψη οξυγόνου προέρχεται από covid ή πνευμονία ή παρανυχιδα στον δείκτη; Τελικά μπορεί να είχα γράψει 20 Χημεία το '94 αλλά είμαι σκράπας. Προφανώς υπάρχουν πολλά είδη Οξυγόνου στη φύση. 

• Like 2
  • Haha 4

πριν 11 ώρες, το μέλος Nickzzz έγραψε:

Δεν ξέρω αν μπορούν να θεωρηθούν είδη, αλλά,

Το φυσικό οξυγόνο αποτελείται από τρία (3) σταθερά ισότοπα : το 16Ο (σε ποσοστό 99,762 %), το 17Ο και το 18O.

76203282.jpg.407cec52ed86c8fc8be0bee7e2798234.jpg

• Haha 6
  • Sad 1

koronoios-athina.jpg
M.NAFTEMPORIKI.GR

Η συνεχής αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση των νοσηλειών, με τις...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ. ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ. 

Άντε, καλό χειμώνα να έχουμε.

• Like 4

4η φορά από τότε που "πετάξαμε" τις μάσκες (Μάιο κλπ), που αρπάζω συνάχι-κρύωμα-ίωση. Πριν φορέσουμε μάσκες, άντε να άρπαζα κάτι μια φορά τον χρόνο.

΄'Εχω διαπιστώσει ότι έγινα πιο τρωτός. Έλλειψη επαφής του βλενογόνου με τον καθαρό αέρα, σωματίδια κλπ, για παρατεαμένο χρονικό διάστημα.

• Like 2

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα, αλλά έχει ενδιαφέρον.

Από την αντίθετη, εγώ που δεν έχω πετάξει τις μάσκες έχω τη μικρότερη συχνότητα κρυωμάτων απ' όσα χρόνια θυμάμαι.

• Like 5

Τουλάχιστον το αφήγημα ότι, λόγω εμβολίου το ανοσοποιητικό θα απορυθμιστεί και θα έχουμε αντιδράσεις ADE σε κάθε είδους μόλυνση καταρρέει. Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία, αλλά λέμε τώρα

πριν 5 ώρες, το μέλος JaguarOne έγραψε:

Τουλάχιστον το αφήγημα ότι, λόγω εμβολίου το ανοσοποιητικό θα απορυθμιστεί και θα έχουμε αντιδράσεις ADE σε κάθε είδους μόλυνση καταρρέει. ................

Σαν ανέκδοτο ισχύει

• Like 1

Μιας και το θέμα είναι γύρω από την υγεία, μπορείτε να βρείτε τον ιατρικό σας φάκελο εδώ

ESERVICES.EOPYY.GOV.GR

Όσοι έχετε παιδιά μπορείτε να δείτε και το ιστορικό των παιδιών σας. Διαγνώσεις, ιατρικές πράξεις, γνωματεύσεις, κλπ.

• Like 6

vaccine_usa.jpg
WWW.PROTOTHEMA.GR

Στις ΗΠΑ είναι ήδη σε εξέλιξη η χορήγηση της τρίτης, αναμνηστικής δόσης κατά του κορωνοϊού - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης...

Θα τρυπιέστε μέχρι να βγάλετε κέρατα! Σας γλεντάνε οι ακαταδίωκτοι!

• Agree 1
  • Haha 2