Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

5 minutes ago, GoMaR said:

Ισα ισα εσυ εισαι απο αυτους που πρεπει να καθονται μεσα για να μη θετεις σε κινδυνο τους υπολοιπους.

δεν θα δώσω συνέχεια αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί θέτω σε κίνδυνο τους υπόλοιπους όπου κάνω rapid test κάθε βδομάδα αυτό είναι το σωστό έχεις κάνει δεν έχεις κάνει εμβόλιο ενώ οι υπόλοιποι περνάνε με το FREEDOM PASS (πολιτική οδηγία), εγώ τους (φρεεντομ πας) τους προστατεύω αυτοί εμένα δεν με προστατεύουν.

επειδή καταλαβαίνω δεν είμαι αναίσθητος και δεν θέλω να πάθεις κάτι από νεύρα κλπ δεν το συνεχίζω !

θέλω να είστε όλοι καλά αλλά και ψυχικά καλά !

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι πολλοί από τους ψέκ ξεκινήσανε την κατάσταση στο "δεν με κλειδώνετε μέσα", "οι ελευθερίες μου" κλπ, και τώρα το γυρνάνε στο "και εμβολιασμένοι που είστε, κολάτε τους άλλους, μείνετε μέσα"

Αρμαγίδια

• Like 2
  • Agree 1
  • Haha 3

Just now, JaguarOne said:

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι πολλοί από τους ψέκ ξεκινήσανε την κατάσταση στο "δεν με κλειδώνετε μέσα", "οι ελευθερίες μου" κλπ, και τώρα το γυρνάνε στο "και εμβολιασμένοι που είστε, κολάτε τους άλλους, μείνετε μέσα"

Αρμαγίδια

έχετε μπλέξει την πτσα με την βούρτσα ξεμπλέχτε τα !

εδώ μέσα δεν γράφω όλη την ώρα για τον βιασμό της λογικής ! ε να τα τώρα !

Άλλο να λες το FREEDOM PASS είναι ότι πιο άχρηστο για τον κόσμο και ότι με αυτόν τον τρόπο θέλεις να διχάσεις τον κόσμο ώστε να τσακώνονται οι μεν με τους δε, και οι υπόλοιποι να επιμένουν με αυτό τον τρόπο ότι θα ξεπεράσουμε την πανδημία κλπ αν δεν το έχεις δεν πας πουθενά και να σε αποκλείουν από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο κλπ

και να τα μας τώρα ! οι άλλοι ανέβηκαν με πιστοποιητικό νόσισης και όχι με rapid όπου μπορεί να βρίσκονταν θετικοί, έτσι δεν γίνεται δουλειά!

εδώ μόλις μαθεύτηκε για τους οδοντιάτρους ότι πρέπει να κάνουν και αυτοί rapid που έχουν κάνει το εμβόλιο σκούξανε οι εμβολιασμένοι όπου θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα ζητάνε rapid tests !

αποφασίστε θέλετε σωστά πράγματα η ότι σας λένε οι πολιτικοί !

το freedom pass και πιστοποιητικά τέτοιου τύπου είναι άχρηστα !

RAPID TEST παντού, θέλεις να πας μπουζούκια ε στην πόρτα των μπουζουκιών να υπάρχει πορτιέρης που κάνει rapid test κλπ κλπ

θέλεις να πας θέατρο το ίδιο, θέλεις να πας κινηματογράφο το ίδιο, όπου κάθεσαι σε κλειστό χώρο παραπάνω από 30-45 λεπτά

αν δεν μπορείτε να καταλάβετε απλά πράγματα πλέον, πείτε με όπως θέλετε χαρακτηρίστε με όπως θέλετε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ !

Ααα ναι η άλλη κολωτούμπα που έχει γίνει.

Οι ψεκ λέγανε στην αρχή "είναι όλα κανονικά", "τα μέτρα είναι όλα υπερβολικά", και τώρα έχει κωλοτουμπιάσει σε "θέλουμε rapid test παντού και σε όλους!", "δεν θα είναι τα πράγματα κανονικά ποτέ ξανα!"

• Like 1

Ααα ναι η άλλη κολωτούμπα που έχει γίνει.

Οι ψεκ λέγανε στην αρχή "είναι όλα κανονικά", "τα μέτρα είναι όλα υπερβολικά", και τώρα έχει κωλοτουμπιάσει σε "θέλουμε rapid test παντού και σε όλους!", "δεν θα είναι τα πράγματα κανονικά ποτέ ξανα!"

τσουβαλιάζεις ασύστολα !

το ΨΕΚ το λες συνέχεια , το περάσαμε σαν το φασίστα ναζί κλπ αν ναι και οι δυο μεριές είναι ΨΕΚ

βγάλε άκρη ΨΕΚ

Δεν τσουβαλιάζω κανένα. Δεν είπα ότι είσαι ψέκ. Είπα "οι ψεκ".

Τώρα, άμα ενοχλείσαι εσύ προσωπικά είναι δικό σου θέμα. Εγώ πάντως δεν σε είπα, και μάλιστα ούτε καν έβαλα σε εισαγωγικά δικό σου quote.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλείσαι με το ψεκ αλλά μάλλον όποιος έχει την μύγα ....

• Like 1

6 minutes ago, fuz10n said:

εχω μπερδευτει ποια ειναι η θεση σου @ARMAGEDDON? ανεμβολιαστος και προσεχω? (και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο?)

και για την amd τα έλεγα και πάλι με χλεύαζαν εδώ μέσα , και για δες τώρα που έφτασε η AMD

2 minutes ago, JaguarOne said:

Δεν τσουβαλιάζω κανένα. Δεν είπα ότι είσαι ψέκ. Είπα "οι ψεκ".

Τώρα, άμα ενοχλείσαι εσύ προσωπικά είναι δικό σου θέμα. Εγώ πάντως δεν σε είπα, και μάλιστα ούτε καν έβαλα σε εισαγωγικά δικό σου quote.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλείσαι με το ψεκ αλλά μάλλον όποιος έχει την μύγα ....

σωστός αλλά γράφεις κάτω απο μένα το ίδιο ισχύει και για σένα όποιος έχει την μύγα ...

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Just now, ARMAGEDDON said:

σωστός αλλά γράφεις κάτω απο μένα το ίδιο ισχύει και για σένα όποιος έχει την μύγα ...

ναι είναι εμφανές ότι έχεις θέμα με την κατανόηση κειμένου, χαίρομαι που συμφωνείς

• Like 1

ναι είναι εμφανές ότι έχεις θέμα με την κατανόηση κειμένου, χαίρομαι που συμφωνείς

μία από τα ίδια και εσύ , ότι θέλεις καταλαβαίνεις , το σωστός ήτανε μέχρι ένα σημείο αλλά έπρεπε να το εξηγήσω , και ήθελα να δω τι θα καταλάβεις κατάλαβες αυτά που ήθελες να δεις , δεν έχει νόημα πλέον να νταβαντουριαζόμαστε ! ποιος την έχει πιο μεγάλη και ου δύο προσπαθούμε για το σωστό ο καθένας από την δικιά του μεριά .

καλή συνέχεια αυτομπανόρομαι από το παρών θέμα, μου φέρνει κακή διάθεση με χαλάει βρε παιδί μου ψυχολογικά

Παίδες, χαλαρώστε παρακαλώ.

Χαίρομαι τουλάχιστον γιατί σήμερα ο @ARMAGEDDON έχει παραθέσει μια πραγματικά επιστημονική είδηση και διπλά επειδή μαθαίνω ότι τουλάχιστον κάνει περιοδικά rapid test.

Προσωπικά βέβαια θεωρώ απαράδεκτη την εκστρατεία του να μας πείσει ότι η άρνηση εμβολιασμού χωρίς ιατρική αντένδειξη είναι προσωπικό θέμα. Το γεγονός ότι καθημερινά εξακολουθούν να πεθαίνουν δεκάδες άνθρωποι δε μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους, οπότε κατανοώ και συμμερίζομαι τις οργισμένες απαντήσεις.

Όμως, ας μην το συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Πολλές φορές στο παρελθόν δεν οδήγησε πουθενά.

• Like 5
  • Agree 1

2 hours ago, ARMAGEDDON said:

και για την amd τα έλεγα και πάλι με χλεύαζαν εδώ μέσα , και για δες τώρα που έφτασε η AMD

μπραβο λοιπον, ομως επειδη επεσες μεσα με την AMD, απο δω και περα οτι λες ισχυει?

δε μου ειπες ποια η θεση σου στο θεμα? ανεμβολιαστος και προσεχω?

Δηλαδή....ΑΜΑ είχανε πεισθεί ΟΛΟΙ και είχανε κάνει ΟΛΟΙ το εμβόλιο ....τι θα γινόταν?

Θα είχαμε κρούσματα πολλά ? διψήφια? μονοψήφια?

Διασωληνωμένους ??? μονοψήφια???

Θανάτους ??? 0?????

Δεν καταλαβαίνω..... και ναι...θα ξενερώσω που δεν θα μπορώ να πάω μπουζούκια και δεν θα μπορώ να τραγουδάω και να φωνάζω μες την μούρη του άλλου επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί ΟΛΟΙ.....

Πιο πολύ σέβομαι κάποιον που φοβάται την βελόνα...παρά το 5G :)

Φιλιά και υγεία...μέσα και έξω :D 

?

58 minutes ago, f117 said:

Δηλαδή....ΑΜΑ είχανε πεισθεί ΟΛΟΙ και είχανε κάνει ΟΛΟΙ το εμβόλιο ....τι θα γινόταν?

Θα είχαμε κρούσματα πολλά ? διψήφια? μονοψήφια?

Διασωληνωμένους ??? μονοψήφια???

Θανάτους ??? 0?????

Στατιστικά, μπορείς με ασφάλεια (>95%) να πεις ότι όλα θα ήταν τουλάχιστον μια τάξη μεγέθους κάτω. Το πολύ τριψήφια κρούσματα, διψήφιοι διασωλημένοι και μονοψήφιοι ή μηδενικοί θάνατοι. Αντίθετα, θυμίζω ότι με την τωρινή κατάσταση πεθαίνουν καθημερινά μερικές δεκάδες άνθρωποι που η τελευταία τους μοιραία σκέψη ήταν ότι "δεν ξέρουν τις μακροχρόνιες συνέπειες του εμβολίου". Ζεις, αυτή είναι η μακροχρόνια συνέπεια.

58 minutes ago, f117 said:

Δεν καταλαβαίνω..... και ναι...θα ξενερώσω που δεν θα μπορώ να πάω μπουζούκια και δεν θα μπορώ να τραγουδάω και να φωνάζω μες την μούρη του άλλου επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί ΟΛΟΙ.....

Πιο πολύ σέβομαι κάποιον που φοβάται την βελόνα...παρά το 5G :)

Φιλιά και υγεία...μέσα και έξω :D 

?

Εγώ πάλι φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τη βελόνα αντί τη νόσο. ?‍♂️

• Like 5

shutterstock_1231736446.jpg
WWW.LIBERAL.GR

Η προτεινόμενη αντικατάσταση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων, είναι μια απολύτως λανθασμένη επιλογή. Θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία της...

Προσυπογράφω.

• Like 5