Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Στα παντα στη ζωη δεν υπαρχει μονο ασπρο - μαυρο, υπαρχουν κ ενδιαμεσες αποχρωσεις...

Ετσι κ σ αυτο το θεμα που εχει καταντησει , δυστυχως, διχαστικο για την κοινωνια ,γιατι ετσι βολευει καποιους.

Ειδικα στην Ελλαδα με το σκουπιδαριο που κυβερναει απ το 80 κ μετα , παντα διχαζαν με διαφορα τον [ηλιθιο] κοσμο για να επιβιωσουν...

Τα εμβολια ειναι πειραματικα ακομα, σωζουν ζωες αλλα εχουν κ παρενεργειες, εμμεσες η αμεσες...κ ελπιζω σε 2-5 χρονια να μην παει κατι στραβα σε ανθρωπους που το καναν, αναμεσα τους κ γω ....[λογω δουλειας κ ο νοων νοειτε] 

Στο παιδι μου [17 χρονων] δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω , αν κλεισει τα 18 ,ας αποφασισει μονος του.

Δεχομαι κ αντιμετωπιζω με τον ιδιο τροπο τους υπερμαχους κ τους αρνητες, απ τη στιγμη που δεν επηρεαζεται η ζωη μου, αλλωστε κ οι δυο πλεον μπορει να μεταδωσουν τον ιο.

Κ πολυ περισσοτερο προσεχα οταν το κανα ,για να μην μεταδωσω την ,οποια, μορφη ειχα σαν εμβολιασμενος .

Το οτι μια χουφτα ανθρωποι εδω μεσα εχουμε διχαστει, φανταστητε τι θα γινετε παραεξω...κ προσπαθηστε να δειτε τα ποιο σημαντικα προβληματα ,καποια στιγμη, που επηρεαζουν ποιο πολυ την καθημερινοτητα μας....

Εχω γραψει ελαχιστοτατες φορες στο συγκεκριμενο θεμα ,αυτη ειναι η τελευταια, κ ελπιζω συντομα να καταντησει μια απλη γριππη που θα περναει ανωδυνα απ ολους.

• Like 5
  • Haha 1

πριν 40 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε:

Στα παντα στη ζωη δεν υπαρχει μονο ασπρο - μαυρο, υπαρχουν κ ενδιαμεσες αποχρωσεις...

Ετσι κ σ αυτο το θεμα που εχει καταντησει , δυστυχως, διχαστικο για την κοινωνια ,γιατι ετσι βολευει καποιους.

Ειδικα στην Ελλαδα με το σκουπιδαριο που κυβερναει απ το 80 κ μετα , παντα διχαζαν με διαφορα τον [ηλιθιο] κοσμο για να επιβιωσουν...

Τα εμβολια ειναι πειραματικα ακομα, σωζουν ζωες αλλα εχουν κ παρενεργειες, εμμεσες η αμεσες...κ ελπιζω σε 2-5 χρονια να μην παει κατι στραβα σε ανθρωπους που το καναν, αναμεσα τους κ γω ....[λογω δουλειας κ ο νοων νοειτε] 

Στο παιδι μου [17 χρονων] δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω , αν κλεισει τα 18 ,ας αποφασισει μονος του.

Δεχομαι κ αντιμετωπιζω με τον ιδιο τροπο τους υπερμαχους κ τους αρνητες, απ τη στιγμη που δεν επηρεαζεται η ζωη μου, αλλωστε κ οι δυο πλεον μπορει να μεταδωσουν τον ιο.

Κ πολυ περισσοτερο προσεχα οταν το κανα ,για να μην μεταδωσω την ,οποια, μορφη ειχα σαν εμβολιασμενος .

Το οτι μια χουφτα ανθρωποι εδω μεσα εχουμε διχαστει, φανταστητε τι θα γινετε παραεξω...κ προσπαθηστε να δειτε τα ποιο σημαντικα προβληματα ,καποια στιγμη, που επηρεαζουν ποιο πολυ την καθημερινοτητα μας....

Εχω γραψει ελαχιστοτατες φορες στο συγκεκριμενο θεμα ,αυτη ειναι η τελευταια, κ ελπιζω συντομα να καταντησει μια απλη γριππη που θα περναει ανωδυνα απ ολους.

Αναγνωρίζω την απόπειρα να φανείς διαλλακτικός, αλλά κάνεις λάθος.

Ναι, τα εμβόλια είναι δοκιμασμένα για σχετικά μικρό χρόνο, αλλά δεν είναι περισσότερο "πειραματικά" από άλλες ιατρικές πράξεις που εφαρμόζονται χρόνια. Εκτός του ότι το πειραματικό στάδιο ολοκληρώθηκε πλήρως, τα δεδομένα από τα δισεκατομμύρια δόσεις που έχουν γίνει προσφέρουν πολύ περισσότερη πληροφορία από όση έχουμε για πιο "ώριμες" χρονικά ουσίες.

Ακόμη και για ουσίες που είναι εγκεκριμμένες για δεκαετίες προκύπτουν συνεχώς νέες πληροφορίες, αυτό δεν τις κάνει "πειραματικές". Επιπλέον, εάν η σφραγίδα είναι αυτό που τα κάνει πειραματικά, η FDA τα έχει ήδη εγκρίνει τελεσίδικα, και σύντομα αναμένεται να γίνει το ίδιο και από την EMA.

Προς αποφυγή παρεξήγησης, εάν νομίζεις ότι με το εμβόλιο έχεις κάποια μορφή του ιού, αυτό δεν ισχύει.

Ο λόγος που έχουμε διχαστεί, δεν είναι επειδή υπάρχει μία σημειολογική διαφωνία σε ένα αδιάφορο αντικείμενο. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι επειδή έχουν πρόσβαση στο internet, η τους η γνώμη τους σε ένα σύνθετο θέμα έχει την ίδια βαρύτητα με άλλων που έχουν φάει τη ζωή τους να το μελετάνε. Πιθανόν να υπάρχουν και λίγοι που έχουν δόκιμες επιφυλάξεις, αλλά η ηχηρή πλειονότητα μεταδίδει συνεχώς θεωρίες συνωμοσίας, αντιεπιστημονικότητας, και αποχαύνωσης. Είναι μία ξεκάθαρη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία που χαράκτηκε μία γραμμή στο έδαφος και η μία πλευρά είναι γεμάτη βλάκες. Όποιος δεν θέλει να τον πάρει κατά λάθος η μπάλα, μπορεί να σταματήσει να κρατάει ίσες αποστάσεις.

Άλλο ένα τρανό παράδειγμα του πόσο επικίνδυνοι είναι οι ηγέτες του κινήματος "επιφύλαξης":

Έγινε επεξεργασία από minast
typo
  • Like 6

πριν 9 λεπτά, το μέλος minast έγραψε:

Ο λόγος που έχουμε διχαστεί, δεν είναι επειδή υπάρχει μία σημειολογική διαφωνία σε ένα αδιάφορο αντικείμενο. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι επειδή έχουν πρόσβαση στο internet, η τους η γνώμη τους σε ένα σύνθετο θέμα έχει την ίδια βαρύτητα με άλλων που έχουν φάει τη ζωή τους να το μελετάνε.

Αυτό συμβαίνει και από τον μεν, και από τους δε όμως, διότι και οι δύο έχουν φτάσει στα άκρα. Μεγάλη μερίδα τουλάχιστον.

Οι μεν γιατί είναι σε φάση ότι τα εμβόλια περιέχουν τσιπάκια, είναι του σατανά και δεν ξέρω και εγώ τι, και οι άλλοι γιατί θεωρούν ότι το εμβόλιο δεν μπορεί να προκαλέσει όντως κάποια παρανέργεια σε ορισμένους ανθρώπους (αλλεργικό σοκ όπως αναφέρθηκε για παράδειγμα παραπάνω), όπως μπορεί να συμβεί με όποιο εμβόλιο, φάρμακο κλπ άλλωστε λίγο - πολύ.

• Like 1
  • Confused 1

9 hours ago, UltraB said:

Αυτό συμβαίνει και από τον μεν, και από τους δε όμως, διότι και οι δύο έχουν φτάσει στα άκρα. Μεγάλη μερίδα τουλάχιστον.

Οι μεν γιατί είναι σε φάση ότι τα εμβόλια περιέχουν τσιπάκια, είναι του σατανά και δεν ξέρω και εγώ τι, και οι άλλοι γιατί θεωρούν ότι το εμβόλιο δεν μπορεί να προκαλέσει όντως κάποια παρανέργεια σε ορισμένους ανθρώπους (αλλεργικό σοκ όπως αναφέρθηκε για παράδειγμα παραπάνω), όπως μπορεί να συμβεί με όποιο εμβόλιο, φάρμακο κλπ άλλωστε λίγο - πολύ.

Δυστυχώς χάνεις το νόημα της αντιπαράθεσης. Ή την πιάνεις, μιας και λες ότι

γιατί θεωρούν ότι το εμβόλιο δεν μπορεί να προκαλέσει όντως κάποια παρανέργεια σε ορισμένους ανθρώπους (αλλεργικό σοκ όπως αναφέρθηκε για παράδειγμα παραπάνω), όπως μπορεί να συμβεί με όποιο εμβόλιο, φάρμακο κλπ άλλωστε λίγο - πολύ.

(που για μένα ισοδυναμεί με το ότι ΟΚ τα εμβόλια είναι ασφαλή γιατί έχουν ανεπιθύμητες όσο γενικώς τα άλλα εμβόλια-φάρμακα).

αλλά συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι έχουν φτάσει στα άκρα και οι 2 μεριές.

Η επιστημονική μεριά όσο ενδιαφέρεται για τις ζωές των ανθρώπων θα συνεχίσει να εντείνει την προσπάθεια εμβολιασμού.

Αν δίνεις λοιπόν ίσα δίκια στους αντιεμβολιαστές εκ πεποιθήσεως και στους επιστήμονες που προάγουν τον εμβολιασμό, ρίχνε μια ματιά στις καμπύλες θανάτων σε σύγκριση με χώρες που είναι λιγότερο ΄΄έξυπνες΄΄ από εμάς και εμβολιάζουν ό,τι κινείται.

Για να δεις ότι δεν είναι οι παρενέργειες που αγχώνουν ενός εμβολίου, αλλά οι επιπλοκές μίας νόσου

• Like 4

Δεν εμπιστεύομαι τέτοιες έρευνες. Θα ρωτήσω τον γείτονα ή, ακόμα καλύτερα, τον καντηλανάφτη της εκκλησίας. 

• Like 5
  • Haha 2

πριν 55 λεπτά, το μέλος schumifer έγραψε:

Δυστυχώς χάνεις το νόημα της αντιπαράθεσης. Ή την πιάνεις, μιας και λες ότι

γιατί θεωρούν ότι το εμβόλιο δεν μπορεί να προκαλέσει όντως κάποια παρανέργεια σε ορισμένους ανθρώπους (αλλεργικό σοκ όπως αναφέρθηκε για παράδειγμα παραπάνω), όπως μπορεί να συμβεί με όποιο εμβόλιο, φάρμακο κλπ άλλωστε λίγο - πολύ.

(που για μένα ισοδυναμεί με το ότι ΟΚ τα εμβόλια είναι ασφαλή γιατί έχουν ανεπιθύμητες όσο γενικώς τα άλλα εμβόλια-φάρμακα).

αλλά συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι έχουν φτάσει στα άκρα και οι 2 μεριές.

Η επιστημονική μεριά όσο ενδιαφέρεται για τις ζωές των ανθρώπων θα συνεχίσει να εντείνει την προσπάθεια εμβολιασμού.

Αν δίνεις λοιπόν ίσα δίκια στους αντιεμβολιαστές εκ πεποιθήσεως και στους επιστήμονες που προάγουν τον εμβολιασμό, ρίχνε μια ματιά στις καμπύλες θανάτων σε σύγκριση με χώρες που είναι λιγότερο ΄΄έξυπνες΄΄ από εμάς και εμβολιάζουν ό,τι κινείται.

Για να δεις ότι δεν είναι οι παρενέργειες που αγχώνουν ενός εμβολίου, αλλά οι επιπλοκές μίας νόσου

Το μήνυμα μου δεν αφορούσε την επιστιμονική μεριά όπως λες αλλά τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους.

• Like 2

πριν 31 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Δεν εμπιστεύομαι τέτοιες έρευνες. Θα ρωτήσω τον γείτονα ή, ακόμα καλύτερα, τον καντηλανάφτη της εκκλησίας.  

Μιας και το ανάφερες, ο καντηλανάφτης της εκκλησίας ξέρει από πρώτο χέρι ποιος πέθανε και από τι. Ξέρει και την επίσημη αιτία και τυχόν ιατρικό ιστορικό που του λένε οι συγγενείς.

Πολύ καλή ιδέα!

• Haha 4
  • Confused 1

18 minutes ago, sdim said:

ο καντηλανάφτης της εκκλησίας ξέρει από πρώτο χέρι ποιος πέθανε και από τι. Ξέρει και την επίσημη αιτία και τυχόν ιατρικό ιστορικό

Και το λέω τόσα χρόνια, αλλά δε μ' ακούν. Απολύστε γιατρούς και ιατροδικαστές και προσλάβετε καντηλανάφτες!

Κι όπως είπαμε:

ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν (Αποκ. κβ':10)

• Like 5
  • Agree 1

Μία ώρα πριν, το μέλος sdim έγραψε:

Μιας και το ανάφερες, ο καντηλανάφτης της εκκλησίας ξέρει από πρώτο χέρι ποιος πέθανε και από τι. Ξέρει και την επίσημη αιτία και τυχόν ιατρικό ιστορικό που του λένε οι συγγενείς.

Πολύ καλή ιδέα!

Το λες για πλάκα, αλλά όλο το πρόβλημα ξεκινάει από βλάκες που νομίζουν ότι ξέρουν επειδή κάπου το άκουσαν...

Η μεγαλύτερη πρόοδος της ανθρωπότητας ξεκίνησε όταν οι άνθρωποι παραδέχονταν αυτά που δεν ξέρουν.

Όπως είπε και ο Socrates (sic), ο ίδιος ντε που είχαν οι διαμαρτυρόμενοι στα πανό:

Φεύγοντας λοιπόν συλλογιζόμουν ότι είμαι σοφώτερος αυτού του ανθρώπου. Διότι φοβάμαι πως κανείς από τους δύο γνωρίζει τίποτα καλό και αγαθό, όμως αυτός μεν νομίζει πως γνωρίζει κάτι χωρίς να το γνωρίζει, εγώ δε δεν το γνωρίζω, ούτε νομίζω. Μου φαίνεται λοιπόν ότι είμαι κάτι λίγο σοφότερος από αυτόν, καθόσον αυτά που δεν γνωρίζω ούτε φρονώ πως γνωρίζω

• Like 4

28 minutes ago, ΓιαγκΤ said:

φέτος κυνηγήστε τα παιδιά ! this is the slogan this is the plan !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1

πριν 23 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

36 άτομα πέθαναν όμως στις 2 Σεπτεμβρίου στο Ισραήλ και στην Ελλάδα 33 στις 2 Σεπτεμβρίου

Ναι, και; Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα:

Αν θεωρήσουμε για ευκολία ότι οι μισοί από όσους νοσούν βαριά θα πεθάνουν και ότι όλοι οι νεκροί ήταν στην "χειρότερη" κατηγορία των 80-89 και εμβολιασμένοι, τότε χωρίς εμβόλιο θα είχαν πεθάνει 190, αντί για 36. Σε άλλη κατηγορία θα ήταν ~500.

Παίξε με τις υποθέσεις όσο θέλεις, αλλά πάντα νικάει το εμβόλιο.

• Like 9