Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

5157071.jpg
WWW.FLASH.GR

Η εισαγγελία διέταξε ερευνά η οποία δεν αφορά τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για να κρατήσουνε στη ζωή την 54χρονη.

• Like 4

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1 minute ago, Nickzzz said:

Το αστείο είναι ότι κάποιες χώρες νομίζω κάνανε το διάστημα μεταξύ των δόσεων μεγαλύτερο από ότι έλεγε η εταιρία και τελικά αυτό φαίνεται ότι βγαίνει σε καλό ή κάτι τέτοιο.

Αν τελικά είναι AZ, ισχύει ο αστερίσκος.

Το ξέραμε από την αρχή χάρη στις κλινικές δοκιμές ότι οι 12 εβδομάδες μεσοδιάστημα είχαν λίγο καλύτερο αποτέλεσμα από τις 8, που ήταν το μικρότερο που επετράπη στην Ελλάδα. Απλώς διάλεγες ανάμεσα σε λίγο μεγαλύτερη ή λίγο ταχύτερη προστασία. Δεν θυμάμαι χωρίς αναζήτηση τι ίσχυε για >12, αλλά δεν έχει πια και πολλή σημασία.

Όπως και να 'χει, εμείς βλέπω να πηγαίνουμε για Pfizer booster τελικά, με μπόνους και τους διαφορετικούς μηχανισμούς ανοσίας του AZ, περίπου όπως και οι νοσήσαντες.

• Like 1

1 hour ago, minast said:
5157071.jpg
WWW.FLASH.GR

Η εισαγγελία διέταξε ερευνά η οποία δεν αφορά τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για να κρατήσουνε στη ζωή την 54χρονη.

Αντωνιάδης το όνομα του " δικηγόρου"

Εν τάχει, διατηρεί ιστοσελίδα "με το αζημιωτο" , δίνοντας "συμβουλές" σε κόσμο. Έχει κάνει "κίνημα" σύμφωνα με το οποίο η διασωληνωση είναι οργανωμένο έγκλημα για να ξεκανουν τον κόσμο και να λένε ότι πέθανε από κορονοιο. Αυτόν επικαλέστηκε η 50χρονη (όχι 54, φαίνεται από το θετικό τεστ της, γεννηθείς το 1971), ζητώντας βοήθεια γιατί την διασωληνωνουν παρά τη θέληση της. Αυτός έχει και βίντεο στο youtube μαζί με κάποιον ονόματι "Πόντικα". Δύο απατεώνες που πρέπει να μπουν μέσα για τα καλά 

Α, ναι, απειλεί και τους πάντες με μηνύσεις, αλλά δεν έχει βγει στη φόρα ούτε μια ... Νίκη του :hehe:

• Like 4

πριν 1 ώρα, το μέλος acct έγραψε:

Όπως και να 'χει, εμείς βλέπω να πηγαίνουμε για Pfizer booster τελικά, με μπόνους και τους διαφορετικούς μηχανισμούς ανοσίας του AZ, περίπου όπως και οι νοσήσαντες.

Κανονικά πρεζάκια θα καταντήσουμε δηλαδή.. Εμείς οι νέοι και πολύ δυνατοί πρέπει να κάνουμε τρίτη δόση ή είναι υπερβολή;

5 minutes ago, Simon said:

Κανονικά πρεζάκια θα καταντήσουμε δηλαδή.. Εμείς οι νέοι και πολύ δυνατοί πρέπει να κάνουμε τρίτη δόση ή είναι υπερβολή;

Βρε βαρατε εκεί σαν να μην υπάρχει αύριο 

• Haha 1

46 minutes ago, Simon said:

Κοίτα, εγώ θα αισθανθώ πιο ασφαλής όταν έχω την επιλογή για booster και την αξιοποιήσω. Αλλά εγώ έχω κάνει και προαιρετικά εμβόλια και γενικά δεν είμαι της σχολής "αφού είμαι δυνατός σαν άλογο, ας αρρωστήσω και θα πάρω φάρμακα για άλογα", που είναι της μόδας... ?

Πέρα από την πλάκα, όταν έρθει η ώρα, θα έχουμε και περισσότερα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή μοιάζει ασφαλής και χρήσιμη η 3η δόση για όσους είμαστε με AZ, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη.

• Like 3

πριν 14 λεπτά, το μέλος acct έγραψε:

Πέρα από την πλάκα, όταν έρθει η ώρα, θα έχουμε και περισσότερα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή μοιάζει ασφαλής και χρήσιμη η 3η δόση για όσους είμαστε με AZ, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη.

Το βλέπω το μπόλι να ξαναέρχεται.. :p

• Like 2

1 hour ago, JaguarOne said:

Για την 50χρονη, πάντως, δεν υπάρχει αύριο ?

58 minutes ago, ARMAGEDDON said:

Ούτε για τον Mad clip , έπαθε covid στο τιμόνι

Κρίμα για τον 31 χρόνο δεν υπάρχει μέλλον ?

• Sad 2

Μιας και μιλάμε για άρθρα στο παρόν thread, μάλλον πρέπει να ασχοληθώ κι εγώ με κορωνοϊούς να αποκτήσουμε λίγη επισκεψιμότητα :p 

Προς το παρόν: 

1-s2.0-S0039914021007335-ga1.jpg
WWW.SCIENCEDIRECT.COM

Hyperpolarized 13C isotope resolved spectroscopy boosts NMR signal intensity, which improves signal detection and allows metabolic fluxes to be analyz…

Απολογούμαι για το ΣΠΑΜ εκ των προτέρων 

:p 

@acct

2 AZ έχω κάνει :) πάμε για μπούστερ σουν!!!

• Like 2

πριν 4 ώρες, το μέλος minast έγραψε:
5157071.jpg
WWW.FLASH.GR

Δικαίωμα του καθενός είναι να αρνηθεί οποιαδήποτε ιατρική πράξη και καλά πράξανε οι γιατροί που δεν την διασωληνώσανε.

Ο γιατρός έχει δικαίωμα να προβεί σε ιατρική πράξη μόνο όταν ο ασθενής δεν είναι σε θέση να δώσει την συναίνεσή του, δεν υπάρχει συγγενής να την δώσει και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του ασθενή.

Πολλά πράγματα τα επιλέγουμε ενώ γνωρίζουμε ότι μας βλάπτουν.

Ποιος δεν έχει εξαρτήσεις; 

Τσιγάρο, ποτό, τζόγος, που####ς, ζάχαρη, υπερβολικό φαγητό, ουσίες, κατάχρηση της τεχνολογίας.

Ποιος δεν έχει καμία εξάρτηση; Και όμως, είναι κοινωνικά αποδεκτές τόσες εξαρτήσεις από την κοινωνία ακριβώς επειδή είναι επιλογή τους. Έτσι πρέπει να γίνει αποδεκτή η επιλογή κάποιου να μην διασωληνωθεί.

πριν 52 λεπτά, το μέλος sdim έγραψε:

Δικαίωμα του καθενός είναι να αρνηθεί οποιαδήποτε ιατρική πράξη και καλά πράξανε οι γιατροί που δεν την διασωληνώσανε.

Ο γιατρός έχει δικαίωμα να προβεί σε ιατρική πράξη μόνο όταν ο ασθενής δεν είναι σε θέση να δώσει την συναίνεσή του, δεν υπάρχει συγγενής να την δώσει και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του ασθενή.

Πολλά πράγματα τα επιλέγουμε ενώ γνωρίζουμε ότι μας βλάπτουν.

Ποιος δεν έχει εξαρτήσεις; 

Τσιγάρο, ποτό, τζόγος, που####ς, ζάχαρη, υπερβολικό φαγητό, ουσίες, κατάχρηση της τεχνολογίας.

Ποιος δεν έχει καμία εξάρτηση; Και όμως, είναι κοινωνικά αποδεκτές τόσες εξαρτήσεις από την κοινωνία ακριβώς επειδή είναι επιλογή τους. Έτσι πρέπει να γίνει αποδεκτή η επιλογή κάποιου να μην διασωληνωθεί.

Οι γιατροί κάλεσαν εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την διασωλήνωσή της, που νομίζω ότι έγινε.

Αναρωτιέμαι βέβαια ποια ήταν η θέση του συζύγου της: εάν η ίδια δεν κρίθηκε ικανή να πάρει την απόφαση, λογικά ο αμέσως επόμενος αρμόδιος θα έπρεπε να ήταν εκείνος. Από τα λίγα που είδα σε ειδήσεις, νομίζω ότι αυτός ήταν πιο κοντά στη γνώμη των γιατρών.

• Like 1

1 hour ago, minast said:

Αναρωτιέμαι βέβαια ποια ήταν η θέση του συζύγου της: εάν η ίδια δεν κρίθηκε ικανή να πάρει την απόφαση, λογικά ο αμέσως επόμενος αρμόδιος θα έπρεπε να ήταν εκείνος. Από τα λίγα που είδα σε ειδήσεις, νομίζω ότι αυτός ήταν πιο κοντά στη γνώμη των γιατρών.

Ο σύζυγός της έγραψε ότι "καλά έκανε" και δεν ήθελε διασωλήνωση, δεν ήταν καθόλου κοντά στην γνώμη των γιατρών.

Spoiler

May be an image of textMay be an image of text that says 'Alexander Mirmiroglou 1d Χρειάζομαι έναν καλό εντατικολόγο πνευμονολόγο, οποίος γνωρίζει ας με ενημερώσει. Like Comment 7 shares Share'

Με τον κύριο Αντωνιάδη επικοινώνησε. Με τον κύριο αυτόν ο οποίος διώκεται. Μετά ήθελε "εντατικολόγο", ο κύριος Αντωνιάδης τον έψησε ώστε να δικαιολογήσει την "αχρείαστη διασωλήνωση". Αν μπείτε στο προφίλ του κυρίου , θα δείτε τι πόσταρε την στιγμή που η γυναίκα του χαροπάλευε. 

• Like 2

Στα νοσοκομεία γίνονται τα εκτρώματα , συνέλθετε !

Τσεκ παραπάνω με τον 31χρονο αντί να του βαρεσουν αντιπυχτηκες ενέσεις τον κοίταζαν !

Πάντως αν θέλει κανένας διασωληνωση κάνω και εγώ δεν έχει σημασία που δεν έχω ειδικότητα και είμαι ηλεκτρονικός, σαν να περνάς καλώδια δεν είναι οπότε ξέρω θα σου κάνω μια εγκατάσταση μουρλια !

Τώρα οι μεθ δεν είναι μεθ απλά κρεβάτια και δωμάτια που τα βαφτίζουν ΜΕΘ ! @dfk_7677

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

18 minutes ago, Samael said:

Χου ιζ Αντωνιάδης?

Γράφω πιο πάνω. 

5 hours ago, tommybertsen said:

Αντωνιάδης το όνομα του " δικηγόρου"

Εν τάχει, διατηρεί ιστοσελίδα "με το αζημιωτο" , δίνοντας "συμβουλές" σε κόσμο. Έχει κάνει "κίνημα" σύμφωνα με το οποίο η διασωληνωση είναι οργανωμένο έγκλημα για να ξεκανουν τον κόσμο και να λένε ότι πέθανε από κορονοιο. Αυτόν επικαλέστηκε η 50χρονη (όχι 54, φαίνεται από το θετικό τεστ της, γεννηθείς το 1971), ζητώντας βοήθεια γιατί την διασωληνωνουν παρά τη θέληση της. Αυτός έχει και βίντεο στο youtube μαζί με κάποιον ονόματι "Πόντικα". Δύο απατεώνες που πρέπει να μπουν μέσα για τα καλά 

Α, ναι, απειλεί και τους πάντες με μηνύσεις, αλλά δεν έχει βγει στη φόρα ούτε μια ... Νίκη του :hehe:

Ένα μπόνους για να δεις πόσο σοβαρός είναι.

• Confused 1