Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

47 minutes ago, Γιάννης_84 said:

Με βάση το παραπάνω και άλλα παρόμοια περιστατικά:

1. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Έτσι δογματικά επιστημονικά μιλώντας και χωρίς μα και μου.

2. Πιθανές προσεγγίσεις από ΜΜΕ, κυβέρνηση, επιτροπές, φανατικούς forumίστες, συγχωριανούς με κλεισμένο ραντεβού ή έτοιμους να κλείσουν που όμως τώρα ίσως κλονίστικαν κτλ

α. Έλα μωρέ, fake news των ψεκασμένων αντιεμβολιαστών αμόρφωτων, ακροδεξιών κ.α. τέτοιων χαρακτηριστικών που σκοπό ή παράπλευρη απώλεια έχουν να πάρουν στο λαιμό τους όσο περισσότερο κόσμο μπορούν με τον να μην εμβολιάζονται και άρα δεν ασχολούμαστε με το γεγονός καν. Ούτε 20λεπτα ρεπορτάζ σε κεντρικά δελτία, ούτε τίποτα γιατί αυτό θα ήταν απαράδεκτο. Επίσης επίθεση σε όποιον επικαλείται το περιστατικό ως ανεκδοτολογικό και άνευ οποιασδήποτε ουσιαστικής αξίας πέραν της αντιεμβολιαστικής ψέκας.

β. Ασχολούμαστε με το θέμα αλλά μόνο και μόνο για να σπείρουμε αμφιβολίες για το γεγονός με τελικό αποτέλεσμα τα ellinikahoaxes να αποφανθούν ότι πέθανε από τροχαίο.

γ. Μετά από σοβαρό έλεγχο, βγαίνει ένα συμπέρασμα που λέει ότι με βάση τις παραμέτρους α,β,γ,δ,ε,...ω θα αποφευγόταν αυτός ο θάνατος εάν είχε γίνει πρώτα η τάδε εξέταση που θα μας έδειχνε ότι πριν το εμβόλιο πρέπει να κάνει γιόγκα ή ότι πρέπει να αποφύγει συγκεκριμένα το τάδε εμβόλιο ή ότι έπρεπε να αποφύγει όλα τα εμβόλια εκτός από το τάδε ή ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εάν ήθελε να εξακολουθεί να ζει, έπρεπε να μην κάνει κανένα εμβόλιο και να προσέχει τριπλά μην κολλήσει covid για τους χ,ψ εξατομικευμένους λόγους που με βάση κάποιες εξειδικευμένες ιατρικές οδηγίες προς τους γιατρούς μας και όχι από την τηλεόραση, όλοι θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε τυχόν τέτοιους λόγους για τους εαυτούς μας.

δ. Η αγαπημένη μου απλή σύμπτωση μη αποδεδειγμένης αιτιώδους σχέσης και εννοείται αυτό το λέμε προκαταβολικά, όχι μετά από ιατροδικαστικές εκθέσεις και τέτοια.

ε. Ανοιχτό για συμπλήρωση

Όσο δεν βλέπω το γ, εμβόλιο δεν κάνω, προσέχω φουλ και κυκλοφορώ σαν ninja. Και ειδικά όταν μου κουνάνε δάχτυλο ή μου μιλάνε σαν 5χρονο. 

ζ. Μάκης aka Zougla? Μετά λέτε για συστημικά μέσα.

η. Μου αρέσει που τελικά γίνανε οι άλλοι ψεκασμένοι από την δική σου οπτική. Είναι αυτό που λέγαμε θέλεις ένα ναι ή όχι και πραγματικά η επιστημονική άποψη δεν σε ενδιαφέρει. Συνέχισε να διαβάζεις τίτλους και να μεταφράζεις σε δράκους. Εν τέλη κάπως πρέπει να βγαίνουν και τα παραμύθια για να διασκεδάζουν τα παιδιά.

Προς Θεού δεν λέω ότι είναι ψέματα το γεγονός που αναφέρεται στο βίντεο, αλλά η επίθεση και ο χειρισμός των πληροφοριών από εσένα αποδικνύει γιατί ο κόσμος δεν θέλει να καταλάβει.

Προς Θεού Γιάννη μην κάνεις κανένα εμβόλιο ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου, θα γίνει μετάλαξη του DNA σου.

Βάλε όλα σε είδη μακαρονιών, βράστα για δέκα λεπτά και αν είναι δεν είναι όλα το ίδιο βρασμένα είσαι φασίστας, ψεύτης, συστημικός και καλύτερα να τα φάω ωμά. Προτιμώ την δηλητηρίαση παρά να αποδεχτώ την διαφορετικότητα.

• Like 4

πριν 1 λεπτό, το μέλος swatoner έγραψε:

ζ. Μάκης aka Zougla? Μετά λέτε για συστημικά μέσα.

Εκείνη τη φράση για εμάς τους <<φοβιτσιάρηδες>> για το δέντρο και το δάσος, το φεγγάρι και το δάχτυλο την ξέρεις έτσι; Σε σένα είναι σου δείχνω την περιγραφή της κόρης του νεκρού κι εσύ βλέπεις το Μάκη. Και στα συστημικά μέσα υπάρχει διαφοροποίηση και αστοχία καμια φορά αλλά το θέμα μου δεν εστιάζεται στα συστημικά ή μη μέσα αλλά στο τι συμβαίνει.

η. Μου αρέσει που τελικά γίνανε οι άλλοι ψεκασμένοι από την δική σου οπτική.

Δεν αποκάλεσα κανέναν ψεκασμένο, τη λέξη την έβαλα σε σχέση με το πως αποκαλούν τους ανεμβολίαστους, όχι τους άλλους. Οι άλλοι είναι οι ορθολογιστές.

Είναι αυτό που λέγαμε θέλεις ένα ναι ή όχι και πραγματικά η επιστημονική άποψη δεν σε ενδιαφέρει.

Συνέχισε να κοιτάς το δάκτυλο. Γράφω για ένα περιστατικό που κάτι πήγε στραβά και κάποιος συνάνθρωπός σου ΠΕΘΑΝΕ. Με ενδιαφέρει το πως φροντίζεται ότι δεν θα υπάρξει επόμενος, δεν σου κάνει αυτό για επιστημονική άποψη; Προτιμάς το επιστημονικότερο <<ήταν γραφτό του>>;

Συνέχισε να διαβάζεις τίτλους και να μεταφράζεις σε δράκους. Εν τέλη κάπως πρέπει να βγαίνουν και τα παραμύθια για να διασκεδάζουν τα παιδιά.

Ποιο είναι το παραμύθι; Αν ήταν πατέρας σου, πως θα σου φαινόταν να το αποκαλούσα παραμύθι;

Προς Θεού δεν λέω ότι είναι ψέματα το γεγονός που αναφέρεται στο βίντεο, αλλά η επίθεση και ο χειρισμός των πληροφοριών από εσένα αποδικνύει γιατί ο κόσμος δεν θέλει να καταλάβει.

Ναι, επίθεση, το βρήκες. Και αποδεικνύει κιόλας, διάνα!

Προς Θεού Γιάννη μην κάνεις κανένα εμβόλιο ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου, θα γίνει μετάλαξη του DNA σου.

Η απαραίτητη συνοδευτική ειρωνία πανταχού παρούσα, λες και έχω αναφέρει ποτέ τίποτα για μετάλλαξη DNA.

Βάλε όλα σε είδη μακαρονιών, βράστα για δέκα λεπτά και αν είναι δεν είναι όλα το ίδιο βρασμένα είσαι φασίστας, ψεύτης, συστημικός και καλύτερα να τα φάω ωμά. Προτιμώ την δηλητηρίαση παρά να αποδεχτώ την διαφορετικότητα.

Άρες μάρες.

πριν 4 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

η ακίδα θα παρέμενε γύρω από την περιοχή που εισηχθεί η βελόνα (μπράτσο) αλλά τελικά πάει παντού στο σώμα !

americanpsycho.jpg.641af1d6729af57f98e9e5dcfbb0d0fe.jpg

• Like 1
  • Haha 3

12 minutes ago, Γιάννης_84 said:

Εκείνη τη φράση για εμάς τους <<φοβιτσιάρηδες>> για το δέντρο και το δάσος, το φεγγάρι και το δάχτυλο την ξέρεις έτσι; Σε σένα είναι σου δείχνω την περιγραφή της κόρης του νεκρού κι εσύ βλέπεις το Μάκη. Και στα συστημικά μέσα υπάρχει διαφοροποίηση και αστοχία καμια φορά αλλά το θέμα μου δεν εστιάζεται στα συστημικά ή μη μέσα αλλά στο τι συμβαίνει.

Δεν αποκάλεσα κανέναν ψεκασμένο, τη λέξη την έβαλα σε σχέση με το πως αποκαλούν τους ανεμβολίαστους, όχι τους άλλους. Οι άλλοι είναι οι ορθολογιστές.

Συνέχισε να κοιτάς το δάκτυλο. Γράφω για ένα περιστατικό που κάτι πήγε στραβά και κάποιος συνάνθρωπός σου ΠΕΘΑΝΕ. Με ενδιαφέρει το πως φροντίζεται ότι δεν θα υπάρξει επόμενος, δεν σου κάνει αυτό για επιστημονική άποψη; Προτιμάς το επιστημονικότερο <<ήταν γραφτό του>>;

Ποιο είναι το παραμύθι; Αν ήταν πατέρας σου, πως θα σου φαινόταν να το αποκαλούσα παραμύθι;

Ναι, επίθεση, το βρήκες. Και αποδεικνύει κιόλας, διάνα!

Η απαραίτητη συνοδευτική ειρωνία πανταχού παρούσα, λες και έχω αναφέρει ποτέ τίποτα για μετάλλαξη DNA.

Άρες μάρες.

Δείχνεις με το δάχτυλο το φεγγάρι και εσύ επιμένεις να κοιτάς το χέρι. Προφανώς ήταν ειρωνικό αλλά αν θέλεις να δείς δράκους είπαμε είναι επιλογή.

Το δεν αποκάλεσες και το να ειρωνεύεσαι μεταφέροντας γραπτά άλλων κάνοντας το δικό σου μοντάζ και την δική σου μετάφραση πως λέγεται;

Το ότι αναφέρομαι στην λέξη παραμύθι και κάτω κάτω αναφέρω ότι δεν υποδηλώνει ψευδή τα γεγονότα που μεταφέρουν στο βίντεο τι είναι; Εγώ βλέπω το δάχτυλο τελικά ή επιμένεις να βλέπεις το χέρι (το δάχτυλο σου πέφτει μακρυά;)

Το ότι δε θέλεις να δείς τον κόσμο που πεθαίνει από Covid αλλά μόνο τον κόσμο που πεθαίνει από εμβόλια είναι επιλογή σου. Αν σε ενοχλεί το οποιοδήποτε εμβόλιο ή αντίδραση φαρμάκου ή οποιαδήποτε αντίδραση και κακή επίπτωση της "τεχνολογίας" τότε κακός είσαι στο Internet και γράφεις αυτή την στιγμή. Αλλά το παραθυράκι σου είναι μάλλον μικρό και ακόμα και το δάχτυλο σου πέφτει μακρυά. Μάλλον ούτε ξέρεις που πέφτει το φεγγάρι και δείχνεις τον ουρανό μέρα μεσημέρι λέγοντας "Να δες το φεγγάρι εκεί".

Δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση, θα πάρεις τις λέξεις και τις προτάσεις που θέλεις να φτιάξεις πάλι το δικό σου παραμύθι πάλι φωνάζωντας ότι ήρθε ο λύκος.

Άστο ευχαριστούμε εμείς είμαστε οι χαζοί και εσείς οι έξυπνοι. Ανεβαίνουμε στο επίπεδό σας βλέπεις, αλλά λόγο εμπειρίας μας κερδίζετε και νιώθουμε ποιο χαζοί.

• Like 4

Δεν είπα κανέναν χαζό, δεν αμφισβητώ ότι η πανδημία σκοτώνει κόσμο, που το έγραψα αυτο; Και πως το τραβάς από τα μαλλιά ότι είμαι κατά της τεχνολογίας; Πόσα κιλά strawmaning χρειάζεσαι απλώς για να μου την πεις; Ποιοι είναι οι δράκοι και οι λύκοι που δήθεν επικαλούμαι;

Δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά ο θάνατος από ασθένεια/αρρώστια/ιό/πανδημία/κτλ με τον θάνατο από πρόληψη. Αυτό σου φαίνεται δράκος και παραμύθι; Δεν με καλύπτει το <<έτυχε>>. Αυτό σου φαίνεται αντιεπιστημονικό;

Θα με κάλυπτε εάν υπήρχε πρακτική που να περνάει μέσα από το γιατρό σου ώστε να μην έχουμε μετά τον ιατροδικαστή να λέει απροσδιόριστα αίτια. Σου φαίνεται αυτό αντιεπιστημονικό και αντιτεχνολογικό;

Το κάντε όποιο εμβόλιο βρείτε πως σου φαίνεται; Επιστημονικό; Υπάρχει ένας άνθρωπος που να πήγε στο ραντεβού του εμβολιασμού του με το εμβόλιο χ και μετά από το ερωτηματολόγιο να του είπαν ότι με βάση αυτό πρέπει να προτιμήσει να κάνει το ψ; Μπορεί να υπάρχει, δεν το ξέρω. Θα ένιωθα καλύτερα εάν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Θα με έπειθε ότι δεν υπάρχει απλή επανάπαυση στη σπανιότητα των ατυχημάτων αλλά ενεργή προσπάθεια μείωσής τους. Αλλά αυτό είναι δράκος, αντιεπιστημονικό και αντιτεχνολογικό σωστά;

Γράψε μου τώρα άλλο ένα πετυχημένο για μακαρόνια βραστά, υπολογιστές που θα δουλεύουν για πάντα και ότι άλλο εύστοχο σκεφτείς. Και μην ξεχάσεις να με ξαναπείς έμμεσα ή άμεσα χαζό και τέτοια. Και δολοφόνο. Βοηθάνε τη συζήτηση αυτά.

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84

1 hour ago, Simon said:

americanpsycho.jpg.641af1d6729af57f98e9e5dcfbb0d0fe.jpg

δεν απαντάτε όμως βάζεις ένα meme .

είναι αλήθεια αυτό που μεταφέρω/γράφω ναι η όχι ;

έχουν κατασκευαστικό λάθος ναι η όχι ;

είναι ελαττωματικά ναι η όχι ;

συνεχίζουμε να κάνουμε και ας είναι ελαττωματικά ναι η όχι ;

κάποιοι τα παίρνουν για να τα κάνουμε εφόσον είναι ελαττωματικά ναι ή όχι ;

εφόσον είναι ελαττωματικά γιατί δεν βγάζουμε νέο και έχουμε μείνει σε αυτό, ισχύει ναι η όχι ;

όσοι έχουν κάνει αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουν , ισχύει αυτό ναι η όχι ;

δεν λέμε ότι δεν υπάρχει ο ιός μια χαρά υπάρχει και έχει βγει από εργαστήριο όπως και οι υπόλοιποι H1N1 χοίρων κλπ τρελών αγελάδων κλπ

το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καλό προϊόν αντιμετωπίσεις και προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι καλό το προϊόν τους, δηλαδή είναι πωλητές , ναι η όχι !

η υποχρεωτικά που ασκείτε αντλείτε από φασιστικά - χουντικά καθεστώτα ναι ή όχι !

και όπως λέγαμε ΝΑΙ Ή ΌΧΙ , τελείως !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

56 minutes ago, Γιάννης_84 said:

Δεν είπα κανέναν χαζό, δεν αμφισβητώ ότι η πανδημία σκοτώνει κόσμο, που το έγραψα αυτο; Και πως το τραβάς από τα μαλλιά ότι είμαι κατά της τεχνολογίας; Πόσα κιλά strawmaning χρειάζεσαι απλώς για να μου την πεις; Ποιοι είναι οι δράκοι και οι λύκοι που δήθεν επικαλούμαι;

Δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά ο θάνατος από ασθένεια/αρρώστια/ιό/πανδημία/κτλ με τον θάνατο από πρόληψη. Αυτό σου φαίνεται δράκος και παραμύθι; Δεν με καλύπτει το <<έτυχε>>. Αυτό σου φαίνεται αντιεπιστημονικό;

Θα με κάλυπτε εάν υπήρχε πρακτική που να περνάει μέσα από το γιατρό σου ώστε να μην έχουμε μετά τον ιατροδικαστή να λέει απροσδιόριστα αίτια. Σου φαίνεται αυτό αντιεπιστημονικό και αντιτεχνολογικό;

Το κάντε όποιο εμβόλιο βρείτε πως σου φαίνεται; Επιστημονικό; Υπάρχει ένας άνθρωπος που να πήγε στο ραντεβού του εμβολιασμού του με το εμβόλιο χ και μετά από το ερωτηματολόγιο να του είπαν ότι με βάση αυτό πρέπει να προτιμήσει να κάνει το ψ; Μπορεί να υπάρχει, δεν το ξέρω. Θα ένιωθα καλύτερα εάν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Θα με έπειθε ότι δεν υπάρχει απλή επανάπαυση στη σπανιότητα των ατυχημάτων αλλά ενεργή προσπάθεια μείωσής τους. Αλλά αυτό είναι δράκος, αντιεπιστημονικό και αντιτεχνολογικό σωστά;

Γράψε μου τώρα άλλο ένα πετυχημένο για μακαρόνια βραστά, υπολογιστές που θα δουλεύουν για πάντα και ότι άλλο εύστοχο σκεφτείς. Και μην ξεχάσεις να με ξαναπείς έμμεσα ή άμεσα χαζό και τέτοια. Και δολοφόνο. Βοηθάνε τη συζήτηση αυτά.

Όταν πας για χειρουργείο και αναισθησία τι σε ρωτάνε;

Όταν πάς ή πήγες τα παιδιά σου για εμβόλιο σε βάλανε να κάνεις γενικές εξετάσεις; 

Τεστ αλλεργιογόνων, καρδιογράφημα κλπ κλπ γενικό check up από την κορφή έως τα νύχια;

Αν όχι τότε γιατί ζητάς να σου κάνουν εις βάθος ιατρική ανάλυση όταν κανείς γιατρός δε σου έκανε ποτέ ακόμα και για χειρουργείο.

Ξέρεις πόσοι δεν ξύπνησαν ποτέ από χειρουργείο;

Ξέρεις πόσοι έχουν μόνιμες βλάβες από αντιδράσεις φαρμάκων;

Ξέρεις πόσοι δημιούργησαν λευχαιμία από παιδικά εμβόλια;

Αυτοί σε κατούρι πηγάδισαν και δε τους θυμάσαι ή εκεί δε σε νοιάζει γιατί δε σε έβαλαν σε καραντίνα για την δική τους ζωή;

Εκεί δε σε πόνεσε, τώρα σε πονάει.

Ζητάς σε ένα forum/συζήτηση/συνθήκη όπως θέλεις πες το να σου φτιάξει κάτι που τόσα χρόνια δεν λειτουργούσε.

Θέλεις να σου δικαιολογήσουμε γιατί ο κάθε διαφορετικός οργανισμός αντέδρασε με άσχημο δυστυχώς τρόπο σε 1.2.3 φάρμακα αλλά όταν σου λένε ότι είναι αντίδραση εσύ μεταφράζεις "έτυχε".

Δεν είχαμε/έχουμε πρωτοβάθμια υγεία.

Δεν είχαμε/έχουμε παιδεία πρόληψης.

Αντί να ζητάς να φτιάξουμε την πρωτοβάθμια, την παιδεία πρόληψης, συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη και να λες φταίει ο άλλος και όχι εγώ γι` αυτό θα κάνω τον γάϊδαρο και δε το κουνάω από εδώ.

Όλοι φταίμε και πρέπει όλοι κάτι να κάνουμε. Αν το καταλάβεις αυτό θα κοιτάξουμε όλοι το φεγγάρι (όπως έφερες για παράδειγμα εσύ) από την δική του οπτική γωνία.

Αν συνεχίζεις να μεταφέρεις δεδομένα με ειρωνικά σχόλια, ειρωνικά σχόλια θα πάρεις ή στην καλύτερη αδιαφορία.

• Like 2

πριν 42 λεπτά, το μέλος swatoner έγραψε:

Όταν πας για χειρουργείο και αναισθησία τι σε ρωτάνε;

Πολλά και σημαντικά. Τουλάχιστον στα χειρουργεία που εγώ έχω κάνει. Επίσης κάποιες φορές αρνούνται χειρουργεία όταν τα κρίνουν επικίνδυνα με βάση την κατάσταση και το ιστορικό σου.

Όταν πάς ή πήγες τα παιδιά σου για εμβόλιο σε βάλανε να κάνεις γενικές εξετάσεις; 

Τα παιδιά πάνε στον παιδίατρο και αυτός βγάζει πρόγραμμα στο πότε θα γίνει τι. Και εμείς ακολουθούμε αυτές τις οδηγίες και όχι ότι λέει η τηλεόραση. Επίσης ευτυχώς αυτά τα εμβόλια δεν είναι επικίνδυνα από ότι φαίνεται.

Τεστ αλλεργιογόνων, καρδιογράφημα κλπ κλπ γενικό check up από την κορφή έως τα νύχια;

Ο γιατρός θα ζητήσει διάφορα τεστ όταν το κρίνει εφόσον έχει την πλήρη εικόνα συγκεκριμένου ανθρώπου μπροστά του αναλόγως για ποιο πράγμα μιλάμε.

Αν όχι τότε γιατί ζητάς να σου κάνουν εις βάθος ιατρική ανάλυση όταν κανείς γιατρός δε σου έκανε ποτέ ακόμα και για χειρουργείο.

Δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις ότι ζητάω. Ζητάω να μην αποδίδουμε στην τύχη τα <<ατυχήματα>> με τα σχεδόν υποχρεωτικά πια εμβόλια. Ζητάω να έχει ο γιατρός τη γνώση να μου πει τι θα κάνω αναλόγως του ποιος είμαι. Αυτό μπορεί να απαιτεί μια χ εξέταση ή και καμία εξέταση ή ένα καλύτερο ερωτηματολόγιο για το ιστορικό κ.ο.κ. Εάν ήξερα τι απαιτεί, θα το είχα κάνει για μένα τουλάχιστον. Εάν μάθουμε ότι τα ατυχήματα είναι 2,3,5,10 ειδών και αφορούν τα τάδε και τάδε χαρακτηριστικά των ανθρώπων που τα υπέστησαν, τότε με τη βοήθεια του γιατρού σου θα μαθαίνεις εάν σε αφορά κάτι από αυτά και θα πράττεις αναλόγως. Σε αντίθεση με το όποιον πάρει ο χάρος και δεν πειράζει αφού δεν παίρνει και πολλούς, οπότε ντάξει.

Ξέρεις πόσοι δεν ξύπνησαν ποτέ από χειρουργείο;

Ξέρει η σχετική βιβλιογραφία. Από ιατρικά λάθη, αναγκαστικά ρίσκα, μέχρι και απίθανες και απρόβλεπτες αιτίες. Γι' αυτό υπάρχει ο προεγχειριτικός έλεγχος ώστε να μην έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις όσο είναι δυνατόν. Και πάλι ξεφεύγουν περιπτώσεις αλλά τουλάχιστον υπάρχει καθιερωμένη πρακτική αποφυγής των.

Ξέρεις πόσοι έχουν μόνιμες βλάβες από αντιδράσεις φαρμάκων;

Γι'αυτό πάρα πολλά φάρμακα δίνονται μόνο με συνταγή. Διότι τη συνταγή τη δίνει ο γιατρός που σε εξέτασε, που θα σου ζητήσει την τάδε εξέταση και μετά θα συνταγογραφήσει. Για να μειώνονται τέτοιες περιπτώσεις. Και πάλι λοιπόν βλέπουμε προσπάθεια να μην συμβαίνουν αυτά με συμμετοχή του γιατρού σου.

Ξέρεις πόσοι δημιούργησαν λευχαιμία από παιδικά εμβόλια;

Πίστευα κανένας. Διαφώτισέ με, δεν το ήξερα.

Αυτοί σε κατούρι πηγάδισαν και δε τους θυμάσαι ή εκεί δε σε νοιάζει γιατί δε σε έβαλαν σε καραντίνα για την δική τους ζωή;

Εκεί δε σε πόνεσε, τώρα σε πονάει.

Τι σχέση έχει εάν τους θυμάμαι ή όχι; Με πονάει να μπαίνει φυλακή ο αθώος και τάφο ο υγιής. Με πονάει κι ο θάνατος από covid αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Ζητάς σε ένα forum/συζήτηση/συνθήκη όπως θέλεις πες το να σου φτιάξει κάτι που τόσα χρόνια δεν λειτουργούσε.

Συζήτηση κάνουμε, οκ.

Θέλεις να σου δικαιολογήσουμε γιατί ο κάθε διαφορετικός οργανισμός αντέδρασε με άσχημο δυστυχώς τρόπο σε 1.2.3 φάρμακα αλλά όταν σου λένε ότι είναι αντίδραση εσύ μεταφράζεις "έτυχε".

Δεν το μεταφράζω εγώ ξέρεις. Στην παραπάνω περίπτωση ο ιατροδικαστής είπε απροσδιόριστα αίτια, όχι εγώ. Δεν είπε johnson αίτια, είπε απροσδιόριστα. Ενώ εάν ήταν από άλλη αιτία με ταυτόχρονο ασυμπτωματικό ή προσυμπτωματικό covid, μάντεψε τι θα γινόταν. Όχι νεκροψία πάντως γιατί στους με covid αποφεύγεται. Και μάντεψε σε ποια στατιστική θα έμπαινε. Στους νεκρούς της πανδημίας. Ενώ όταν εμπλέκεται εμβόλιο, πρέπει να εξαντλήσουμε με κάθε βεβαιότητα ότι έφταιγε και ΙΣΩΣ μπει σε κάποια σχετική στατιστική μετά από μήνες, ίσως και ποτέ.

Δεν είχαμε/έχουμε πρωτοβάθμια υγεία.

Το οποίο τονίζει ο Κούβελας αλλά τη ρετσινιά του αιρετικού δεν την γλυτώνει.

Δεν είχαμε/έχουμε παιδεία πρόληψης.

Αντί να ζητάς να φτιάξουμε την πρωτοβάθμια, την παιδεία πρόληψης, συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη και να λες φταίει ο άλλος και όχι εγώ γι` αυτό θα κάνω τον γάϊδαρο και δε το κουνάω από εδώ.

Το αντίθετο κατάλαβες. Φυσικά και ζητάω να φτιάξουμε την πρωτοβάθμια αφού με αυτή θα γλυτώναμε ένα σωρό προβλήματα και προ covid. Αλλά κι αυτό μπούμερανγκ μου βγαίνει διότι πρέπει να γίνει το άσπρο μαύρο.

Όλοι φταίμε και πρέπει όλοι κάτι να κάνουμε. Αν το καταλάβεις αυτό θα κοιτάξουμε όλοι το φεγγάρι (όπως έφερες για παράδειγμα εσύ) από την δική του οπτική γωνία.

Χέστη τη δική μου οπτική γωνία. Σκέψου την οπτική γωνία της κυριούλας παραπάνω. Ή του άλλου πατέρα που μέσα στη δήλωση διάψευσης μέρους της ανακοίνωσης του νοσοκομείου για το θάνατο του γιού του, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού! Δηλαδή ο άνθρωπος έχασε το παιδί του, βλέπει ανακοίνωση του νοσοκομείου που περιέχει και ένα ψέμα, και είναι τόση η τρομοκρατία, που στη διάψευσή του, παρά τη θλίψη του, φρόντισε να μην ξεχάσει να γράψει ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής για να μην τον παρεξηγήσουν! Disclaimers ακόμα και στα μοιρολόγια έχουμε φτάσει να έχουμε με τόση τρομοκρατία. Εάν αυτό δεν σου λέει κάτι, δεν ξέρω.

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84

australia_lockdown_ap_2.jpeg?itok=P7OnQw
WWW.SKAI.GR

Η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας επρόκειτο να τερματίσει το λοκντάουν πέντε εβδομάδων την Παρασκευή 30ή Ιουλίου, όμως η ισχύς των περιοριστικών μέτρων θα παραταθεί για άλλες...

Meanwhile down under...κλείνουν τις πόλεις με μόνο 177 κρούσματα?!?

• Haha 1

Οταν ο Πρωθυπουργος της χωρας λεει στο διαγγελμα "Όταν, λοιπόν, οι ειδικοί προειδοποιούν πως ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους, δεν υπάρχει χώρος για διπρόσωπες τοποθετήσεις." και αρρωσταινει πληρως εμβολιασμενος ο Γεωργιάδης κατι δεν παει καλα. Ή οι επιστημονες δεν ξερουν τι τους γίνεται αποδοση 9.80 ή ο Άδωνις δεν εμβολιαστηκε αποδοση 7 ή ο Πρωθυπουργος λεει μαλακιες αποδοση 1.10.

• Like 2

46 minutes ago, Γιάννης_84 said:

Πολλά και σημαντικά. Τουλάχιστον στα χειρουργεία που εγώ έχω κάνει. Επίσης κάποιες φορές αρνούνται χειρουργεία όταν τα κρίνουν επικίνδυνα με βάση την κατάσταση και το ιστορικό σου.

Τα παιδιά πάνε στον παιδίατρο και αυτός βγάζει πρόγραμμα στο πότε θα γίνει τι. Και εμείς ακολουθούμε αυτές τις οδηγίες και όχι ότι λέει η τηλεόραση. Επίσης ευτυχώς αυτά τα εμβόλια δεν είναι επικίνδυνα από ότι φαίνεται.

Ο γιατρός θα ζητήσει διάφορα τεστ όταν το κρίνει εφόσον έχει την πλήρη εικόνα συγκεκριμένου ανθρώπου μπροστά του αναλόγως για ποιο πράγμα μιλάμε.

Δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις ότι ζητάω. Ζητάω να μην αποδίδουμε στην τύχη τα <<ατυχήματα>> με τα σχεδόν υποχρεωτικά πια εμβόλια. Ζητάω να έχει ο γιατρός τη γνώση να μου πει τι θα κάνω αναλόγως του ποιος είμαι. Αυτό μπορεί να απαιτεί μια χ εξέταση ή και καμία εξέταση ή ένα καλύτερο ερωτηματολόγιο για το ιστορικό κ.ο.κ. Εάν ήξερα τι απαιτεί, θα το είχα κάνει για μένα τουλάχιστον. Εάν μάθουμε ότι τα ατυχήματα είναι 2,3,5,10 ειδών και αφορούν τα τάδε και τάδε χαρακτηριστικά των ανθρώπων που τα υπέστησαν, τότε με τη βοήθεια του γιατρού σου θα μαθαίνεις εάν σε αφορά κάτι από αυτά και θα πράττεις αναλόγως. Σε αντίθεση με το όποιον πάρει ο χάρος και δεν πειράζει αφού δεν παίρνει και πολλούς, οπότε ντάξει.

Ξέρει η σχετική βιβλιογραφία. Από ιατρικά λάθη, αναγκαστικά ρίσκα, μέχρι και απίθανες και απρόβλεπτες αιτίες. Γι' αυτό υπάρχει ο προεγχειριτικός έλεγχος ώστε να μην έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις όσο είναι δυνατόν. Και πάλι ξεφεύγουν περιπτώσεις αλλά τουλάχιστον υπάρχει καθιερωμένη πρακτική αποφυγής των.

Γι'αυτό πάρα πολλά πράγματα δίνονται μόνο με συνταγή. Διότι τη συνταγή τη δίνει ο γιατρός που σε εξέτασε, που θα σου ζητήσει την τάδε εξέταση και μετά θα συνταγογραφήσει. Για να μειώνονται τέτοιες περιπτώσεις. Και πάλι λοιπόν βλέπουμε προσπάθεια να μην συμβαίνουν αυτά με συμμετοχή του γιατρού σου.

Πίστευα κανένας. Διαφώτισέ με, δεν το ήξερα.

Τι σχέση έχει εάν τους θυμάμαι ή όχι; Με πονάει να μπαίνει φυλακή ο αθώος και τάφο ο υγιής. Με πονάει κι ο θάνατος από covid αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Συζήτηση κάνουμε, οκ.

Δεν το μεταφράζω εγώ ξέρεις. Στην παραπάνω περίπτωση ο ιατροδικαστής είπε απροσδιόριστα αίτια, όχι εγώ. Δεν είπε johnson αίτια, είπε απροσδιόριστα. Ενώ εάν ήταν από άλλη αιτία με ταυτόχρονο ασυμπτωματικό ή προσυμπτωματικό covid, μάντεψε τι θα γινόταν. Όχι νεκροψία πάντως γιατί στους με covid αποφεύγεται. Και μάντεψε σε ποια στατιστική θα έμπαινε. Στους νεκρούς της πανδημίας. Ενώ όταν εμπλέκεται εμβόλιο, πρέπει να εξαντλήσουμε με κάθε βεβαιότητα ότι έφταιγε και ΙΣΩΣ μπει σε κάποια σχετική στατιστική μετά από μήνες, ίσως και ποτέ.

Το οποίο τονίζει ο Κούβελας αλλά τη ρετσινιά του αιρετικού δεν την γλυτώνει.

Το αντίθετο κατάλαβες. Φυσικά και ζητάω να φτιάξουμε την πρωτοβάθμια αφού με αυτή θα γλυτώναμε ένα σωρό προβλήματα και προ covid. Αλλά κι αυτό μπούμερανγκ μου βγαίνει διότι πρέπει να γίνει το άσπρο μαύρο.

Χέστη τη δική μου οπτική γωνία. Σκέψου την οπτική γωνία της κυριούλας παραπάνω. Ή του άλλου πατέρα που μέσα στη δήλωση διάψευσης μέρους της ανακοίνωσης του νοσοκομείου για το θάνατο του γιού του, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού! Δηλαδή ο άνθρωπος έχασε το παιδί του, βλέπει ανακοίνωση του νοσοκομείου που περιέχει και ένα ψέμα, και είναι τόση η τρομοκρατία, που στη διάψευσή του, παρά τη θλίψη του, φρόντισε να μην ξεχάσει γράψει ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής για να μην τον παρεξηγήσουν! Disclaimers ακόμα και στα μοιρολόγια έχουμε φτάσει να έχουμε με τόση τρομοκρατία. Εάν αυτό δεν σου λέει κάτι, δεν ξέρω.

Ζούμε σε μια κοινωνία που πρέπει να αποδείξεις την ενοχή σου και όχι την αθωότητά σου.

Δεν μπορεί κάποιος να πεί ότι φταίει το τάδε φάρμακο εφόσον δεν έχει αποδείξεις, πολύ απλά υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που θα είναι ψευδή και άλλες που θα είναι. Αν δεν έχει αποδείξεις πως θα δικάσει το φάρμακο; Δεν είναι μάγισσες.

Και αν το δεις επιστημονικά, πιθανών το "αντικείμενο" να είχε άλλο νόσημα το οποίο μεγεθύνθηκε/ξύπνησε ο οργανισμός του με την προσπάθειά του να φτιάξει αντισώμματα μετά από το εμβόλιο. Ποιος φταίει το εμβόλιο ή το πρόβλημα που είχε;
Ναι μεν θα μου πείς αν δεν έκανε το εμβόλιο δε θα έβγαινε το πρόβλημα και θα έχεις δίκιο, αλλά αν κόλλαγε covid και πέθαινε από το πρόβλημα που είχε; Τώρα το βαφτίζαν covid, είναι όμως σωστό;
Τους (μπορεί όχι εσύ αλλά πολλοί που ήταν εναντίων τους) κατηγορείς γιατί βαφτίζαν covid ενώ δεν ήταν αλλά και "εσύ" το ίδιο κάνεις, βαφτίζεις εμβόλιο ενώ μπορεί να μην ήταν. Το να γίνεις χειρότερος από τα χάλια τους δε σε βγάζει νικητή αλλά χαμένο.

Ξανά λέμε άσε τα κανάλια και την κυβέρνηση είναι πολιτικά τα θέματα και τρώγονται μόνοι τους.

Αν θέλετε να συζητήσετε την διαχείρηση και τι κάνουν θα πρότεινα όχι εδώ και ας κρατήσουμε τα πολιτικά εκτός.
Εδώ είμαστε να κάνουμε συζήτηση για διαφορετικές απόψεις και όχι για πολιτικά χαζά παιχνίδια.

Είναι επιλογή μου να ενημερώνομαι από τα κοινωνικά μέσα και γενικά το internet και όχι από την τηλεόραση, αν και πάντα ακούω και μελετάω και τα δύο γιατί το νόμισμα έχει 2 όψης το λιγότερο.

Στα νοσοκομεία σου κάνουν τις βασικές εξετάσεις που έχουν οριστεί ύστερα από συνεχόμενα λάθη ετών. Αν κοιτάξεις ιστορικά σε περίοδο πανδημίας είχαμε πολύ χειρότερα αποτελέσματα απότι έχουμε τώρα. Πως ζητάτε/νε άμεση λύση σε ένα πρόβλημα που παρόμοια είχαμε διαχειριστεί χειρότερα αλλά και δεν έχουμε λύση.

Επίσης οι γιατροί ξεκινάνε θεραπείες και προτείνουν φάρμακα βλέπωντας πως αντιδρά ο οργανισμός σου, σε κάποιους θα δουλέψει, σε άλλους μπορεί να κάνει αντίδραση. Εδώ αντιβιώσεις που έχουν πάρει αρκετές φορές παιδιά, μπορεί μια φορά να κάνουν αλλεργία σε κάποιον γιατί έφαγε κάτι.
Στον μεγάλο μου τον γιό, ενώ έχει πάρει άλλες 3 φορές την ίδια αντιβίωση και δε του έκανε τίποτα, την 4η και μια μέρα μετά αφού τελείωσε του γέμισε σπυράκια όλο του το κορμί. Και το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά, απόσο έψαξα και έμαθα. Μην σου συνεχίσω γιατί τσακώθηκα με γιατρό που υπέθεσε ότι το παιδί μου έχει πρόβλημα αλλά του το έκρυβα.

Ο Κουβέλας επιστημονικά έχει δίκιο σε αρκετά πράγματα αλλά "θεωρώ" όχι σε όλα. Και χάνει το δίκιο του γιατί και αυτός πέφτει στην παγίδα του χαζού παιχνιδιού που κάνουν οι δημοσιογράφοι. Και αν προσέξεις τις απόψεις του τις αλλάζει εν μέρη λόγο ότι αλλάζουν και τα δεδομένα.
Και πάλι ο ίδιος αναφέρει ότι ο εμβολιασμός αποτρέπει αρκετά την μεταφορά και ειδικά την εισαγωγή και τα άσχημα περιστατικά.

Για πολοστή φορά δε σου λέω ότι έχεις άδικο, αλλά σου λέω ότι ενώ έχεις εν μέρη δίκιο οι πιθανότητες δείχνουν ότι είναι καλύτερα να κάνεις παρά να μην κάνεις.

Γι' αυτό ξανα λέμε ότι δεν έπρεπε να είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο σε χαμηλού ρίσκου επαγγέλματα.
Δεν πρέπει ένας που βλέπει 1000 ανθρώπους την ημέρα να μην κάνει εμβόλιο, η στατιστική δείχνει ότι θα κολλήσει από έναν και θα κολλήσει το λιγότερο έναν σε συνέχεια. Και δεν μιλάμε για απλή γρίπη, αλλά ασθένεια που οδηγεί αρκετές φορές σε θάνατο ή μακροχρόνια προβλήματα.

Κανείς εδώ μέσα δεν είπε ότι βάζω το χέρι μου στην φωτιά το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές. Αλλά είναι ποιο ασφαλές να κάνεις παρά να μην κάνεις.
Δες τις προηγούμενες μου αναρτήσεις ακριβώς αυτό λέω.

Εν τέλη αν έχεις πρόβλημα με τα μέσα, την τηλεόραση και τους πολιτικούς πήγαινε βγάλε την χολή σου εκεί.

Έγινε επεξεργασία από swatoner

πριν 9 λεπτά, το μέλος Samael έγραψε:

Κάπου το έχασες, μη το παίξεις γιατί πας για κουβά, το "χτυπά" δε σημαίνει δεν κολλάς.

Όλες οι έρευνες και όλα τα στατιστικά δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο εμβολιασμός μειώνει την πιθανότητα να κολλήσεις αλλά δεν την αποτρέπει πλήρως.

Αυτό που αποτρέπει, σε τεράστιο ποσοστό μάλιστα, είναι τη νοσηλεία και ειδικά τις ΜΕΘ. 

Όταν αποφασίζεις να εμβολιάζεσαι δεν κινδυνεύεις.

Έγινε επεξεργασία από edward

6 minutes ago, edward said:

Όταν αποφασίζεις να εμβολιάζεσαι δεν κινδυνεύεις.

Εδώ ο Άδωνις έλεγε ότι δε θα πάει ποτέ στην Νέα Δημοκρατία και τον ψηφίζουν ακόμα;

Θέλεις να κάνουμε πολιτική συζήτηση; 

Αναφέρθηκε ποτέ κανείς εδώ μέσα ότι οι πολιτικοί τα λένε σωστά;

Τότε γιατί συνεχίζουμε και κάνουμε αναφορές σε πολιτικούς;

Και μην μου πείς ότι μας είναι οι αντιπρόσωποί μας.

Αυτοί που ήθελαν και τους ψήφισαν θέλουν και τους ακούν.

πριν 3 λεπτά, το μέλος swatoner έγραψε:

Εδώ ο Άδωνις έλεγε ότι δε θα πάει ποτέ στην Νέα Δημοκρατία και τον ψηφίζουν ακόμα;

Θέλεις να κάνουμε πολιτική συζήτηση; 

Αναφέρθηκε ποτέ κανείς εδώ μέσα ότι οι πολιτικοί τα λένε σωστά;

Τότε γιατί συνεχίζουμε και κάνουμε αναφορές σε πολιτικούς;

Και μην μου πείς ότι μας είναι οι αντιπρόσωποί μας.

Αυτοί που ήθελαν και τους ψήφισαν θέλουν και τους ακούν.

Αναφέρομαι στον Άδωνη γιατί λέει "είμαι η κυβέρνηση". Αν πρόσεχαν τι έλεγαν θα είχαν πείσει περισσότερο κόσμο.Τώρα έχουν κάθε λόγο να τους αμφισβητούν.

Σε τι ποσοστο αραγε αυτοι που συνειδητα δεν θελουν να το κανουν...

Ειναι λογω του α' ποσοστου παρενεργειων και συνεπως μια λογικης φοβιας που μπορει να εχουν.

ή ειναι αντιδραστικοι σε αυτα τα εμβολια λογικοτερα και με την λογικη που πανε να επιβληθουν.

Τι θα γινοταν αραγε αν σε μερικους μηνες βγει η μεταλλαξη Θ και 50% σου προκαλει βαρια πνευμονια και 10% σε "στελνει" ανεξαρτητου ηλικιας. Τοτε θα το εκαναν ? 

Έγινε επεξεργασία από al3x