Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1-14-1-1.jpg
WWW.IN.GR

Τα αναφερόμενα συμπτώματα της έρευνας δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα, αλλά βασίστηκαν σε απάντησεις που έδωσαν νοσούντες απο τον κοροναιό.

Δηλαδή της κοντής ...λής ο Covid-19 της φταίει ή αλλιώς, εγώ την είχα μεγάλη αλλά με τον κορονοϊό μου μάζεψε. 

10559-quadruple-facepalm_w.jpg.dc14e7ddac61ed1d4f210358fee84bb1.jpg

Εμβολιαστείτε γιατί αν κολλήσετε θα την ψάχνετε.

• Haha 1

Γιατί φοβάστε να κολλήσετε? Τωρά το καλοκαίρι ειναι οτι καλύτερο, ούτε καν συμπτώματα δεν θα έχετε, και θα αποκτήσετε και φυσική ανοσία στον κορωνιο που κρατάει πολύ παραπάνω απο τα εμβόλια.

2 minutes ago, Spiros77 said:

Γιατί φοβάστε να κολλήσετε? Τωρά το καλοκαίρι ειναι οτι καλύτερο, ούτε καν συμπτώματα δεν θα έχετε, και θα αποκτήσετε και φυσική ανοσία στον κορωνιο που κρατάει πολύ παραπάνω απο τα εμβόλια.

Εσύ πήγες σε καμιά ΜΕΘ να κολλήσεις να είσαι έτοιμος για μακροβούτια;

• Haha 1

Τι σχέση έχει τι έκανα εγώ;

Είπες το παρακάτω;

16 minutes ago, Spiros77 said:

Τωρά το καλοκαίρι ειναι οτι καλύτερο, ούτε καν συμπτώματα δεν θα έχετε

Και σε ρώτησα γιατί δεν πας σε ΜΕΘ να κολλήσεις αφού είναι ότι καλύτερο και είσαι βέβαιος πως δεν θα έχεις συμπτώματα. 

Έλα να μας πεις μετά τι έγινε.

Αν ενδιαφερόσουν, θα πήγαινες να διαβάσεις τι πέρασα και πως. 

Αντί για αυτό,  συνεχίζεις να μας το παίζεις έξυπνος. Συγχαρητήρια θέλεις να ακούσεις; Ευχαρίστως

Spoiler

Συγχαρητήρια.

Εναποθέτω τις όποιες ελπίδες μου, στο ότι παίζει να τρολάρεις. 

Σε αυτή την περίπτωση, απολογούμαι

Δεν το διατύπωσα σωστά, εννοούσα οτι κολλήσες, το ξεπέρασες και απέκτησες φυσική ανοσία. Είσαι πλέον μέρος του περιβόητου "τείχους ανοσίας". Υπάρχουν χιλιάδες συμπατριώτες μας, οι οποίοι είτε νόσησαν χωρις να το ξέρουν, είτε το απέκρηψαν απο τη στατιστική.

Έγινε επεξεργασία από Spiros77

Τι εννοείς ότι δεν το διατύπωσες σωστά; Πως ακριβώς μπορείς να προτρέψεις κάποιον να κολλήσει, χωρίς να το έχεις κάνει ο ίδιος; Δεν μου απαντάς σε αυτό. 

Όσοι νόσησαν χωρίς να το ξέρουν είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Εσείς τρώτε ακόμη την καραμέλα του ασυμπτωματικού. Well... The Lies You Tell GIFs | Tenor

Εσύ λοιπόν , αφού λες ότι είναι κομπλέ να κολλήσεις και ό,τι καλύτερο, γιατί δεν κάνεις μια βόλτα σε κάποιο κρούσμα ή σε κλίνες του Σωτηρία, να κολλήσεις, να πάρεις και την "Φυσική ανοσία" μιας και το εμβόλιο είναι θανατηφόρο; 

πριν 19 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Όσοι νόσησαν χωρίς να το ξέρουν είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Εσείς τρώτε ακόμη την καραμέλα του ασυμπτωματικού. Well... 

Αυτό είναι προσώπικη σου εκτίμηση, που απέχει παρασάγγας απο την στατιστική και όσα υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Εγω δεν προτρέπω κανέναν να κολλήσει επίτηδες, απλά νομίζω οτι βλέπεις πολυ τηλεόραση και φαντάζομαι κυρίως τα δελτία ειδήσεων των βοθροκάναλων. Θεώρεις οτι όποιος δεν εμβολιαστεί και κολλήσει ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ενώ ο εμβολιασμένος γίνεται αυτόματα IRON MAN.

πριν 35 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Όσοι νόσησαν χωρίς να το ξέρουν είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Εσείς τρώτε ακόμη την καραμέλα του ασυμπτωματικού. Well... 

Στο εξωτερικό λένε 80% είναι ασυμπτωματικοί.

106735422-1602146819946-gettyimages-1228
WWW.CNBC.COM

So-called "silent spreaders" of the coronavirus could be more common than previously thought, with a U.K. study finding more than two thirds of people testing positive for the virus were...

Στην Ελλάδα λένε 50%

200120191727_pollution-1280x720.jpg
WWW.PROTOTHEMA.GR

Μεγάλο είναι το ποσοστό των ασυμπτωματικών ασθενών καθώς ο ένας στους δύο φορείς του ιού δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, κάνοντας ακόμα ευκολότερη την εξάπλωσή του

• Like 1

Από την αρχή της πανδημίας, οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει για τους ασυμπτωματικούς ασθενείς που μπορούν να μεταδίδουν τον ιό χωρίς οι ίδιοι να νοσούν

Αυτός λέγεται φορέας. Εδώ μιλάμε για έναν ιό, με παρόμοια συμπτώματα όπως αυτά της γρίπης (αλλά και πολλά ακόμη που δεν έχουν καμία σχέση). Ο ασυμπτωματικός είναι σπάνιο φαινόμενο. Στην Ελλάδα (και όχι μόνο), ασυμπτωματικός "βαφτίζεται" και ο "έλα μωρέ, έχω λίγο βήχα και θα περάσει". 

Το να μην νοσεί κάποιος και να μεταδίδει κιόλας δεν μπορεί να ειπωθεί ποσοστιαία, για αυτό καταλαβαίνουμε και πόσο "επιστημονικά" είναι τα άνωθι άρθρα. Πως θα υπολογιστεί αυτός που δεν νοσούσε όταν δεν το έμαθε ποτέ; Το βρήκε τυχαία; Πως έγινε αυτό αφού δεν είχε καμία απολύτως υπόνοια νόσου; 

12 minutes ago, Spiros77 said:

Αυτό είναι προσώπικη σου εκτίμηση, που απέχει παρασάγγας απο την στατιστική και όσα υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Εγω δεν προτρέπω κανέναν να κολλήσει επίτηδες, απλά νομίζω οτι βλέπεις πολυ τηλεόραση και φαντάζομαι κυρίως τα δελτία ειδήσεων των βοθροκάναλων. Θεώρεις οτι όποιος δεν εμβολιαστεί και κολλήσει ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ενώ ο εμβολιασμένος γίνεται αυτόματα IRON MAN.

Πω πω ρε γμτ. Έχεις πέσει μέσα σε ΟΛΑ. Δεν έχω λόγια. Η Λίτσα Πατέρα σε περιμένει να πείτε τα άστρα :hehe: Αυτό θεωρώ βρε μπαγασάκο, απλά εγώ έτυχε να αναστηθώ εκ νεκρών και να'μαι, εδώ , γράφω.

Σε περιμένουν και στο δέκαθλο όμως, γιατί η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. 

Βέβαια, και οι απανταχού επιστήμονες, κρέμονται από τα αχείλη σου.

Για να μην σε αδικώ όμως, μου αρέσει η λέξη "βοθροκάναλα". 

Το "σοβαρέψου for a change" πιο πίσω, έπιασε τόπο βλέπω :hehe: 

• Sad 1

Να με συγχωρνάς για το "ύφος" , απλά οκ, βλέπεις έχω νοσήσει, και μου λες για κανάλια και φαντάζεσαι και το τι πιστεύω. Δε γίνεται να τα πάρω σοβαρά όλα αυτά. Ελπίζω (ακόμη), να είναι, χάριν τρολαρίσματος.

• Like 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Πω πω ρε γμτ. Έχεις πέσει μέσα σε ΟΛΑ. Δεν έχω λόγια. Η Λίτσα Πατέρα σε περιμένει να πείτε τα άστρα :hehe: Αυτό θεωρώ βρε μπαγασάκο, απλά εγώ έτυχε να αναστηθώ εκ νεκρών και να'μαι, εδώ , γράφω.

Σε περιμένουν και στο δέκαθλο όμως, γιατί η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. 

Βέβαια, και οι απανταχού επιστήμονες, κρέμονται από τα αχείλη σου.

Για να μην σε αδικώ όμως, μου αρέσει η λέξη "βοθροκάναλα". 

Το "σοβαρέψου for a change" πιο πίσω, έπιασε τόπο βλέπω :hehe: 

Έπεσες στα σχοινιά τώρα και αντιδράς άσχημα ? Σου λένε οι επιστήμονες οτι το 80% που "μολύνθηκαν" το περνάει ζάχαρη και το θεωρείς "τρολάρισμα"??

Όχι ,απαντώ τι συμβαίνει :) 

So-called “silent spreaders” of the coronavirus could be more common than previously thought.

Could be more. Χαίρω πολύ :D 

A U.K. study has found that more than two thirds of people testing positive for the virus were asymptomatic on the day they took a test.

Αυτό μας λέει ότι συνέχισαν ασυμπτωματικοί; Χαίρω πολύ (ξανά). Υπάρχουν άνθρωποι που τα πρώτα συμπτώματα τα εκδήλωσαν 7-8 μέρες μετά. Καθίστανται ασυμπτωματικοί; 

Για μένα τι λέει το παραπάνω; Πήρα τεστ όντας θετικός και χωρίς συμπτώματα και βγήκα αρνητικός. Πωπω. Νοσούσα ήδη 2-3 μέρες. Μπράβο, είμαι ασυμπτωματικός. 

Ας σοβαρευτούμε. Ασυμπτωματικοί ΕΝΤΕΛΩΣ, είναι 1-2 στους 100 (βαριά βαριά). 

Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Τα παραπάνω άρθρα αυτοαναιρούνται στις πρώτες τους κιόλας γραμμούλες. 

• Confused 1

πριν 13 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Για μένα τι λέει το παραπάνω; Πήρα τεστ όντας θετικός και χωρίς συμπτώματα και βγήκα αρνητικός. Πωπω. Νοσούσα ήδη 2-3 μέρες. Μπράβο, είμαι ασυμπτωματικός. 

Ας σοβαρευτούμε. Ασυμπτωματικοί ΕΝΤΕΛΩΣ, είναι 1-2 στους 100 (βαριά βαριά). 

Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Τα παραπάνω άρθρα αυτοαναιρούνται στις πρώτες τους κιόλας γραμμούλες. 

Αυτο που γράφεις ΔΕΝ είναι επιστημονική μέθοδος. Επειδή ΕΣΥ ήσουν κάποια στίγμη ασυμπτώματικός και ύστερα νόσησες, πάει να πει οτι τελίκα οι ασυμπωματικοί είναι 1-2 στους 100?? Καταλάβαινεις τι γράφεις, και τι σου απαντάω? Αναιρείς το επιστημονικό άρθρο ΤΕΛΕΙΩΣ, λόγω της προσωπικής σου εμπειρίας και μόνο?

• Sad 1

Nope :) 

Το άρθρο αναιρεί τα ίδια πράγματα που γράφει. Το άρθρο λέει ξεκάθαρα (και ξανακουοτάρω)

A U.K. study has found that more than two thirds of people testing positive for the virus were asymptomatic on the day they took a test.

Που σημαίνει πως ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν είχαν συμπτώματα την επόμενη μέρα. Ξέρουμε ; Να το πω ακόμη πιο απλά.

Την μέρα που κάνεις τεστ για Χ Ψ λόγους, μπορεί να νοσείς αλλά να μην έχεις ακόμη συμπτώματα. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά. Είναι σύνηθες να κάνει κάποιος τεστ και να μην έχει συμπτώματα ενώ βρέθηκε θετικός, το να βγαίνει πόρισμα πως το ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ είναι ασυμπτωματικοί απλά από ΥΠΟΨΙΕΣ, σου μοιάζει για πολύ επιστημονικό;

Το προσωπικό μου παράδειγμα είναι απλό. Μετέδιδα αλλά δεν είχα συμπτώματα την day 3 της νόσου.  Είμαι ασυμπτωματικός; Το ίδιο ισχύει για όλους όσους βγήκαν θετικοί ενώ δεν είχαν συμπτώματα ON THE DAY THEY TOOK A TEST. 

Στο ελληνικό άρθρο δε, λέει πως "μεταδίδουν ενώ ΔΕΝ νοσούν" αλλά αμέσως μετά γράφει "ασυμπτωματικοί ασθενείς". Νοσούν ή όχι τελικά; 

Βλέπω πως βαφτίζετε "επιστημονικά" , όσα άρθρα θέλετε να βαφτίσετε. Good for you βρε παιδιά.

Τα άρθρα που παραθέτει καθώς και τις προσπάθειες του acct βέβαια, τις γράφετε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. 

πριν 11 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Το on the day they took a test το διάβασα, αλλα αύτο δεν σημαίνει οτι οτι θα νοσήσουν μετά ΟΛΟΙ, εκεί είναι η ενστασή μου. ΤΕΣΠΑ, goodnight.

@tommybertsen Χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο επανειλημμένα. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει; 

Να σου πω εγώ: θα γίνουν τα μυαλά σου κιμάς. 

πριν 7 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε:

Τωρά το καλοκαίρι ειναι οτι καλύτερο, ούτε καν συμπτώματα δεν θα έχετε, και θα αποκτήσετε και φυσική ανοσία στον κορωνιο που κρατάει πολύ παραπάνω απο τα εμβόλια.

Επιστημονικά δεδομένα, v3.

Για ποιον Κορωνιό λες, τον Άγγελο;

• Like 2

Νομίζω ότι έχετε ξεχάσει δεδομένα και βγαίνουν πορίσματα λάθος.

Αρχικά να υπενθυμίσω ότι στην Κίνα υπήρξαν αναφορές ότι άνθρωποι που νόσησαν και έγιναν καλά ξανά κόλλησαν.

Δεν ήταν κάποιο στέλεχος βέβαια που μπορεί να ήταν εξασθενισμενο είτε δεν υπήρχαν τότε αυτά τα δεδομένα.

Το να κολλήσεις και μετά έχεις ανοσία δεν υφίσταται, όπως δεν υφίσταται ούτε με το εμβόλιο.

Επίσης ξανά λέμε ότι δεν ξέρουμε ότι αν όντως κολλήσεις δε θα σου αφήσει μακροχρόνια κουσουρι. Είναι ακριβώς το ίδιο με το εμβόλιο. Δεν έχουμε αρκετά δεδομένα για να είμαστε σίγουροι. Οι περισσότερες ενδείξεις δείχνουν ότι όσοι νόσησαν βαριά τους άφησε υπολείμματα για τους υπόλοιπους ελαφριά η ασυμπτωματικοί δεν είμαστε σίγουροι.

Απ' οτι διάβαζα και προχτές και στις νεκροψιες δεν φαίνεται ο ιός λόγο του βάρους του. Και εκεί αρχίζει και το θέμα που έχει αναφερθεί και πατάνε αρκετοί ότι ο ιός δεν υπάρχει. Αλλά το ίδιο επιχείρημα είναι στο ότι ο ιός έχει πολλούς ασυμπτωματικους.

Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς, η γνώση δεν είναι επαρκής.

Επειδή τυγχάνει και έχω γνωστο κάτω των 40 που έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο και ήταν μέχρι την Τετάρτη μέσα για παρακολούθηση γιατί το οξυγόνο ήταν χαμηλα. Μπορώ να σου πω ότι επειδή του άφησε υπολείμματα στον πνεύμονα πρέπει να προσέχει όλο το καλοκαίρι λες και πέρασε πνευμονία. Κοινώς 6+ μήνες πλήρης προσοχή και θάλασσα κλπ μακρυά. Χαμένο καλοκαίρι δηλαδή. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το περάσω έτσι. 

Δεν είναι απλά ένα βηχαλακι, αν και πολλοί που το πέρασαν έτσι στο σπίτι νομίζω ότι δεν τους παρείχαν τα σωστά μέτρα παρακολούθησης αλλά κατανοώ ότι δε μπορείς να τους φέρεις όλους νοσοκομείο αλλά ούτε όλοι να ζούνε με ένα οξυμετρο στο χέρι. Έτσι παίξανε με τις πιθανότητες να μην γίνει τιποτα χοντρό. Πόσοι βγήκαν θετικοί και νοσοκομείο δεν είδαν ποτέ;

Γενικά θέλω να πω ότι ναι παίζεις με τις πιθανότητες να κολλήσεις και να περάσει αλλά ομοίως μπορεί να κολλήσεις και να είναι σοβαρό, θέλεις να πούμε 80/20? Αν είσαι στο 20 όμως και είναι σοβαρό θα θέλεις να κολλήσουν όλοι; Όπως ομοίως λες για λιγότερο από 10% παρενέργειες στα εμβόλια ότι είναι κακό περισσότερο κακο θα ήταν να κολλήσουν όλοι.

Γενικά ισχύει το ρητό ότι μακρυά και αγαπημένοι είτε από εμβόλιο είτε από τον ιό. Αλλά εφόσον δεν μπορείς να είσαι μακρυά από τον ιό γιατί συναναστρέφεσαι με κόσμο κάνε το εμβόλιο γιατί είναι μια παραπάνω ασπίδα προστασίας και τίποτε άλλο.

Τα υπόλοιπα είναι πολιτικά παιχνίδια που οι πολιτικοί πάντα κάνουν γιατί είναι πωλητές. Τάζουν λαγούς με πετραχήλια μια ζωή χωρίς αντίκρισμα.

Αν θέλεις εναντιώσου στους πολιτικούς αλλά όχι στην επιστήμη. Το ότι οι πωλητές είναι κακοί δεν σημαίνει ότι και οι τεχνικοί από πίσω είναι κομπάρσοι, γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

• Like 2