Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

720_785998_3deb6669ee-ae9988667ffaaff8.j
WWW.ENIKOS.GR

Ένα νέο εμβόλιο που στοχεύει ειδικά στην πιο μεταδοτική παραλλαγή "Δέλτα" του...

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

6 minutes ago, Γιάννης_84 said:
720_785998_3deb6669ee-ae9988667ffaaff8.j
WWW.ENIKOS.GR

Ένα νέο εμβόλιο που στοχεύει ειδικά στην πιο μεταδοτική παραλλαγή "Δέλτα" του...

δημοσιογραφία του ω ΛΟΥ !

ΉΔΗ παράγεται το νέο για να είναι προς διάθεση το Σεπτέμβριο

πριν 7 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε:

Δε διαφωνώ ότι κάποιος του έδωσε κάτι, διαφωνώ ότι αυτό το κάτι είχε σχέση αιτίας αιτιατού με την κλινική βελτίωση

Βελτιώθηκε σε 3 μέρες μέσα, δεν ξέρω φυσικά αν υπήρξε πλήρης ανάρρωση (δεν νομίζω) , αλλά τα συμπτώματα κράτησαν τόσο και μετά ήταν σαν να μην είχε τίποτα. Ωστόσο τήρησε τα μέτρα καραντίνας κλπ.

Το επιβεβαίωσα (γιατί είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου) με την μητέρα του ανιψιού (ξαδέρφη μου). Δεν ξέρει περί τίνος χαπιού πρόκειται. Αλλά είναι πιθανό ότι αυτό που λες είναι σωστό γιατί είπε κατά λέξη "έφερε κάτι χάπια που δίνουν στο ΑΧΕΠΑ για κόβιντ". 

Μπορούμε να μάθουμε τι χάπια ήταν; Δεν έχω λόγο να βγάλω ψεύτη κανέναν από τους εμπλεκομένους σε αυτό το περιστατικό και δεν το κάνω και ειδικά όχι ως αυτόματη αντίδραση. Αντιθέτως. Και σύμπτωση να ήταν ή placebo ή δεν ξέρω εγώ τι, θα με ενδιέφερε να μάθω για αυτά τα χάπια. Και εφόσον τα χρησιμοποιούν για covid σε κάποιο νοσοκομείο, κάποια στιγμή θα μαθευτούν και τα γενικότερα αποτελέσματά τους.

πριν 56 λεπτά, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Μπορούμε να μάθουμε τι χάπια ήταν;

Σουπερμαντολίνη

πριν 15 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

Τι ειναι τα μονοκλωνικα χαπια ω ρε σεις ;

Με τεχνολογία AMD RDNA 5 στα 2 nm.

• Like 2
  • Haha 4

Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε:

Τι ειναι τα μονοκλωνικα χαπια ω ρε σεις ;

59463-farsalinos_660.jpg
WWW.IATRONET.GR

Ερώτημα στο οποίο απαντά στο Iatronet ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός - ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη Σχολή Δημόσιας

πριν 51 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε:

Σουπερμαντολίνη

Με τεχνολογία AMD RDNA 5 στα 2 nm.

Δεν ειναι ακριβως οπως τα λες. Ειναι ευλογο ερωτημα αρκετων επιστημονων το ''που ειναι τα αντισωματα''?

btw ψάχνοντας για μονοκλωνικά (όχι μόνο covid) δεν βρήκα κάποιο σε μορφή χαπιού. Όλα είναι υγρά (και όχι πόσιμα). Μπορεί να υπάρχει κάποιο αλλά γυρνώντας στα covid σίγουρα είναι υγρα.

Ειλικρινά από την μερίδα ανθρώπων που λένε ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά, μας στειρώνουν κλπ, υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι "η θεραπεία υπάρχει και τα λένε μονοκλωνικά".

Τα οποία μονοκλωνικά είναι 100% engineered αντισώματα. Αν δηλαδή έχεις (έστω εύλογο) στρες για τα εμβόλια, τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι αυτά;

Και για να πω και κάτι που είχα γράψει πιο πίσω. Αυτά είναι όντως πειραματικά. Δεν έχουν άδεια (ούτε κατεπείγοντος) στην Ελλάδα

14 minutes ago, JaguarOne said:

btw ψάχνοντας για μονοκλωνικά (όχι μόνο covid) δεν βρήκα κάποιο σε μορφή χαπιού. Όλα είναι υγρά (και όχι πόσιμα). Μπορεί να υπάρχει κάποιο αλλά γυρνώντας στα covid σίγουρα είναι υγρα.

Ειλικρινά από την μερίδα ανθρώπων που λένε ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά, μας στειρώνουν κλπ, υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι "η θεραπεία υπάρχει και τα λένε μονοκλωνικά".

Τα οποία μονοκλωνικά είναι 100% engineered αντισώματα. Αν δηλαδή έχεις (έστω εύλογο) στρες για τα εμβόλια, τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι αυτά;

Και για να πω και κάτι που είχα γράψει πιο πίσω. Αυτά είναι όντως πειραματικά. Δεν έχουν άδεια (ούτε κατεπείγοντος) στην Ελλάδα

Αν θυμάμαι καλά έχεις και παιδάκι, τι θα κάνεις τον Σεπτέμβριο ;

τι θεωρείς για κάτω των 15 ετών γενικά

είχα έρθει και είχα πάρει ένα κουτί κάποια στιγμή που δώριζες πολύ παλια πάρα πολύ παλιά

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

πριν 53 λεπτά, το μέλος JaguarOne έγραψε:

Άπλα τα μονοκλωνικά θα τα δώσουν σε όσους αρρωστήσουν... δηλαδή στους άλλους ; )

πριν 30 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

2η δόση, τσεκ. Όχι αλκοόλ για 1-2 ημέρες, ντεπόν εάν ανεβάσω πυρετό/ έχω πονοκέφαλο, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες κι ακτές, ναι στον καφέ.

Αυτά.

Τις καλημέρες βλέπω ότι δεν στις απαγόρευσε.

• Like 1
  • Haha 5

πριν 5 ώρες, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Μπορούμε να μάθουμε τι χάπια ήταν; Δεν έχω λόγο να βγάλω ψεύτη κανέναν από τους εμπλεκομένους σε αυτό το περιστατικό και δεν το κάνω και ειδικά όχι ως αυτόματη αντίδραση. Αντιθέτως. Και σύμπτωση να ήταν ή placebo ή δεν ξέρω εγώ τι, θα με ενδιέφερε να μάθω για αυτά τα χάπια. Και εφόσον τα χρησιμοποιούν για covid σε κάποιο νοσοκομείο, κάποια στιγμή θα μαθευτούν και τα γενικότερα αποτελέσματά τους.

Ρώτησα την ξαδέρφη μου όμως δεν γνώριζε. Υποθέτω (γιατί μόνο αυτό μπορώ να κάνω), πως, ήταν κάποια που δίνουν για ταχύτερη όχι ανάρρωση αλλά απαλλαγή από συμπτώματα. Δηλαδή δεν ήταν κάποια "ειδικά" για covid. Ψάχνοντας, είδα πως δεν θα ήταν δυνατόν να μοιράσουν έτσι απλά κάτι για το οποίο ο κόσμος αγωνιά. 

Και λέγοντας αγωνιά, εννοώ ο κόσμος που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Οποιοδήποτε χάπι (αν υπάρχει) είναι όπως είπε και ο @JaguarOne, engineered και φαστ φουντ αντισώματα.

πριν 1 ώρα, το μέλος p55 έγραψε:

Τις καλημέρες βλέπω ότι δεν στις απαγόρευσε.

Δεν του χορήγησα εγώ το εμβόλιο. Τυχερός ήταν :bleh:

• Like 1

3 hours ago, ARMAGEDDON said:

Αν θυμάμαι καλά έχεις και παιδάκι, τι θα κάνεις τον Σεπτέμβριο ;

τι θεωρείς για κάτω των 15 ετών γενικά

είχα έρθει και είχα πάρει ένα κουτί κάποια στιγμή που δώριζες πολύ παλια πάρα πολύ παλιά

πλέον έχω 2. και τα δύο ακολουθούν τους εμβολιασμούς τους κανονικότατα.

Για τα κοβιντ, αυτη τη στιγμή, είμαι αρνητικός. Αύριο μπορεί να μην είμαι.

Γιατί; Γιατί όπως και το εμβόλια που έκαναν δεν έκατσα να ψειρίσω αν-τι-πως, αν και είναι μια χαρα γνωστό ότι ακόμη και αυτά, τα μελετημένα, και φτιαγμένα να είναι τέλεια (/σ) εμβόλια, είναι στην αγορά χρόνια (κάποια ίσως δεκαετίες) και έχουν μια χαρα παρενέργειες, καποιες δε, πολύ σοβαρές. Τα ίδια εμβόλια που περάσανε τις ίδιες διαδικασίες με τα τωρινά.

Για να το κάνω απλό, όταν πάρουν κανονική άδεια το ξανασυζητάω.

Αλλά

Μέχρι τότε, αν αύριο, χτύπα ξύλο,

• επισκεφτει ένα από αυτά κάποια αρρώστια/πάθηση/καρκίνος
  • ή αν ανακαλύψουμε ότι έχουν κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα
  • ή ώ μη γέννητο βγει καμμια μετάλλαξη που κάνει τα παιδιά από ασυμπτωματικούς φορείς σε στατιστικά σημαντικά θύματα
  • ή δεν έχω να πληρώσω για ιντερνετ και πρέπει να βάλω τσιπάκι

θα ακούσω τι λένε οι ειδικοί. Όπως και η γνώμη μου μετράει στο προγραμματισμό που έχω εμπειρία σχεδόν 15 ετών, αλλά δεν είμαι τόσο αυτάρεσκος για να βγάζω τον εαυτό μου στο youtube και να αυτο-τιτλοφορούμαι ειδικός, εξπέρ, προφέσορας, διεπιστήμονας, αλλά ούτε λέω ότι ο καρμακ και ο τορβαλντς είναι άσχετοι, έτσι θεωρώ ότι όταν η συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου της ιατρικής, βιολογίας, φαρμακολογείας και συναφών ειδικοτήτων λέει "it is as safe as all the other shit in the market" δεν χρειάζομαι πραγματικά κάτι παραπάνω.

Τι να πω, αν εν τέλει πρέπει να κάνουμε όλοι εμβόλιο γιατι ανταγωνιζόμαστε το starlink του μάσκ, so be it ...

και έτσι για την ιστορία, μιας και λες για σεπτέμβριο, είμουν είμαι και θα είμαι κάθετα αντίθετος με την τηλε-εκπαιδευση σε δημοτικά/γυμνάσια/λύκεια για τον λόγο ότι δεν υπάρχει υποδομή, εκπαίδευση, διαδικασία κλπ. Δεν πολέμησα όμως το σχολείο ή το υπουργείο, ούτε ξεκίνησα ιδεολογική σταυροφορία ότι το κάνουν γιατί θέλουν τα παιδιά μας να είναι στουρνάρια. Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε μέτρο για κλωτσιές, αν και αναγνωρίζω ότι αν δεν το είχανε βάλει μπορεί να είχαμε μερικές χιλιάδες ακόμη νεκρούς.

αντίθετος (όχι τόσο κάθετα) με τις μάσκες στα παιδιά σαν υποχρεωτικό μέτρο. Κάνε μια βόλτα σε ένα δημοτικό και θα καταλάβεις γιατί. Αλλά πιο σημαντικό το ότι αφού δεν πεθαίνουν ή να μένουν με μόνιμα προβλήματα τα ίδια τα παιδιά, και η τηλε-εκπαίδευση αλλά και οι μάσκες κάνουν περισσότερο "κακό" σε αυτά παρά καλό σε εμάς.
Γονείς, παπούδες και γιαγιάδες να εμβολιαστούν όλοι άμεσα για να μην υποχρεώνουμε τα παιδια σε μαλακίες. Όσοι δεν εμβολιάζονται, δυστυχώς, καλά να πάθουν. Και το λέω αυτό που, για λόγους που δεν θα εκθέσω, δεν έχω εμβολιαστεί ακόμη.

Και μιας και έγραψα σεντόνι, να σχολιάσω και τις ιδεολογικές σταυροφορίες, θεωρώ ότι έχω αρκετό μυαλό (λέμε τώρα) ή κοινή λογική (/σ) να ξεχωρίσω το πότε ζουμε μια ιδιαιτερότητα και πότε είμαστε σε κάτι που θυμίζει κανονική ζωή.
Όποιος βλέπει το Χίλτον να καίγεται και μπαίνει μέσα και απαιτεί από τον μπάρμαν να του φτιάξει ένα κοκταίλ κάποιο θέμα αντίληψης έχει.

Αν έπρεπε να πω φωναχτά πιο είναι το δικό μου conspiracy theory είναι ότι όσο πιστεύουμε σε ψέματα, ευχολόγια, νερό του καματερού και μαλακίες και δεν τελειώνουμε με τους εμβολιασμούς τόσο πιο πίσω μένουμε εμείς, η οικονομία και τα παιδιά μας πίσω , κάποιος παίζει το παιχνίδι του διαίρει και βασίλευε, και btw, τα νούμερα λένε ότι δεν είναι ο κούλης, ο παραθυροπύλης, οι εβραιομασώνοι ή το big pharma αλλά και-καλά "αντιστασιακοί" που όμως όλως τυχαίως εμφανίζονται αποκλειστικά σε ακροδεξιά κανάλια.

ουφ

• Like 7

Να σου ζήσουν να τα χαίρεσαι !

Να είναι πάντα δυνατά και τυχερά και να τα δεις όπως επιθυμείς !

Επειδή έχει παρεξηγηθεί η στάση μου με αυτά που πετάω, να το ξεκαθαρίσουμε συμφωνώ σε αυτά που γράφεις . Τα εμβόλια είναι ένα εργαλείο αρκεί να γίνεται σωστά όπως λες !

Δεν είμαι αρνητής αλλά ο τρόπος που τα σπρώχνουν είναι τελείως πολιτικοποιημένο !

2 hours ago, ARMAGEDDON said:

... ο τρόπος που τα σπρώχνουν είναι τελείως πολιτικοποιημένο !

να με συγχωρείς αλλά ποιά πολιτικοποίηση;

το μόνο κόμμα που δεν είναι υπερ είναι η ελληνική λύσσα. Και αν δεν ήταν μπαγλαρωμένοι, θα ήταν και αυτοί με τα ασημένια αυγά.

Κανείς άλλος. Και αμα δεν μας κάνει το εσωτερικό, και έξω, την ίδια εικόνα θα βρεις.

ακόμη και ο τραμπ που μας τα έκανε τσουρέκια λόγω εκλογικής βάσης (και αυτός ναι το πολιτικοποίησε), βγήκε και είπε ότι πρέπει να του δώσουν περισσότερο credit για το εμβολιαστικό πρόγραμα

• Like 3

Τι να κάνουμε εγώ το βλέπω έτσι .

Όταν πάτησαν ειδικά με τις ελευθερίες εκεί τέλος ! 

Συμφωνούμε ότι αυτά είναι γελοία πράγματα.

Μπαρουφες mode on

Αν το πάμε πιο περα το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνει με άλλη κυβέρνηση να πει θυμάστε τότε που ακούσατε τους τάδε και κάνατε αυτό ωραία ξέρουμε ποιοι είστε έχετε βγάλει τρομάρα σας πιστοποιητικά και θα σας κλείσουμε μέσα όποιος βρεθεί έξω 10000€ πρόστιμο κλπ γιατί είστε κίνδυνος ...

Μπαρουφες mode off

Σοβαρό mode on

Αυτά που κάνουν είναι καραγκιοζιλικια ...

Κάντε rapid test PCR κλπ τεεστς αλλά ο άλλος με το κότερο μπορεί να κόβει βόλτες χωρίς τεστ ! Θα πάει και σε 20 πάρτι και θα διασπείρει τον ιό

Γενικά μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αρκεί να έχεις λεφτά !

4000€+++ μια βδομάδα με καταμαράν πάς όπου θέλεις (ένα από τα φτηνά που βρήκα)

8 / 16 άτομα πανω

Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας 

Τον Αύγουστο θα είμαστε χειρότερα

Από χειμώνα σίγουρο το lockdown

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1