Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

πριν 6 ώρες, το μέλος xdoc έγραψε:

εχεις κάποια στοιχεία γι' αυτόν τον ισχυρισμό ?

koronoios-%20thanatoi_0.jpg?itok=MM3r6Q2
WWW.ETHNOS.GR

ΤΟ ΔΣ του νοσοκομείου στο Αγρίνιο καλείται να διερευνήσει τα περιστατικά

Για τον Πύργο μου το είπε ασθενής με Covid. Είχε covid και πήγε κατευθείαν στο Ρίο επειδή το έψαξε. Για να πω την αλήθεια, στον Πύργο συνήθως νοσηλεύονται μόνο όσοι είναι σε τόσο χάλια κατάσταση που δεν θα επιβιώσουν να πάνε μέχρι το Ρίο οπότε λογικό είναι να έχει χαμηλότερα ποσοστά επιβίωσης.

• Like 1

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Έλεγα να κάνω διάλειμμα λίγο από το θέμα και πάω και πέφτω πάνω σ' αυτό μέσω τουίτερ:

apokalypsi-2.png?itok=nmSSULRC
WWW.EFSYN.GR

Τα μηνύματα που δείχνουν ότι ο επικεφαλής δίνει εντολή να περάσει αποστολή της Φενέρ, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του αρμόδιου της Πυροσβεστικής

Διάλογος 1ος

Αξιωματικός: Τέσσερα άτομα συνοδείας από τη Φενέρ έχουν πυρετό.
Επικεφαλής: Να περάσει η ομάδα.
Αξιωματικός: Σίγουρα;
Επικεφαλής: Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο.

Διάλογος 2ος

Επικεφαλής: Να περάσει η VIP στις αφίξεις.
Πυροσβέστης: Μην μπλέξουμε διοικητή, είναι και το ΕΚΑΒ εδώ.
Επικεφαλής: Σιγά μην μπλέξουμε, οι άλλοι έκαψαν 100 άτομα και πήραν και βαθμό.
Πυροσβέστης: ΟΚ.
Επικεφαλής: Τελείωνε [...] μόνο σε αυτό το κινητό γιατί στα δικά μας έχουμε στείλει πολλά.
Πυροσβέστης: ΟΚ.
Επικεφαλής: Πακιστάν ρε [...].

Διάλογος 3ος

Αξιωματικός: Εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο. Εχει ενημερωθεί η ηγεσία. Ελπίζω να μη μας μπλέξουνε.

WTF. Μακάρι να τους έχουν πιάσει κορόιδα στην εφημερίδα και να είναι κατασκευασμένα. Αν δεν είναι... έλεος!

• Like 3
  • Agree 1
  • Wow 2

Έκανα μια μικρή έρευνα για τα μονοκλωνικά.

Υπάρχουν 2-3 εταιρείες απότι είδα με το Ίδρυμα Rockfeller πρώτο για ήδη ασθενής.

Ας μην αναλύσουμε πόσο γρήγορα κλπ και τα αποτελέσματα ή πόσο καλό κάνουν.

Πάλι τα αποτελέσματα ήταν καλά στα δείγματα και δεν γνωρίζουν αντενδείξεις.

Όσοι γνωρίζουμε ότι τα πήραν πειραματικά και είχαν τα φράγκα να τα δώσουν φαίνεται να πέρασαν τον Covid γρήγορα.

Προσοχή έγινε χορηγία πριν την διασωλήνωση σε όλες τις περιπτώσεις.

Σοβαρά τώρα 1000 ευρώ η μία δόση;

Με διαθεσιμότητα και παραγωγή πολύ μικρή;

Και κάποια θέλουν αρκετές δόσεις όχι μόνο μία.

Τιμές στη μαύρη αγορά ήδη υπάρχουν και πουλάς το σπίτι σου αν θέλεις να ζήσεις;

Τι φάση; αυτά θέλουμε και υποστηρίζει ο κόσμος;
Αν έχεις λεφτά θα ζήσεις;

Και μετά εμείς είμαστε οι Ναζί;

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πονηρό πίσω απόλα αυτά βέβαια.
Απλά ένεκεν τον αντιλόγον.

Έγινε επεξεργασία από swatoner
  • Like 4

πριν 2 ώρες, το μέλος acct έγραψε:

Έλεγα να κάνω διάλειμμα λίγο από το θέμα και πάω και πέφτω πάνω σ' αυτό μέσω τουίτερ:

apokalypsi-2.png?itok=nmSSULRC
WWW.EFSYN.GR

Τα μηνύματα που δείχνουν ότι ο επικεφαλής δίνει εντολή να περάσει αποστολή της Φενέρ, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του αρμόδιου της Πυροσβεστικής

WTF. Μακάρι να τους έχουν πιάσει κορόιδα στην εφημερίδα και να είναι κατασκευασμένα. Αν δεν είναι... έλεος!

Να το δεχόμουν, αλλά δυσκολευομαι να πιστεψω ότι υπάρχει (τόσο βλάκας) διοικητής που προτρέπει να μιλήσουν στο πακιστανικο τηλεφωνο, on record στο ελληνικό. Δε νομίζω ότι πιάστηκε κοροίδο η εφημερίδα της πρεζούς. Μια χαρά ξέρει τι κάνει

• Like 1

4 hours ago, swatoner said:

Έκανα μια μικρή έρευνα για τα μονοκλωνικά.

Υπάρχουν 2-3 εταιρείες απότι είδα με το Ίδρυμα Rockfeller πρώτο για ήδη ασθενής.

Ας μην αναλύσουμε πόσο γρήγορα κλπ και τα αποτελέσματα ή πόσο καλό κάνουν.

Πάλι τα αποτελέσματα ήταν καλά στα δείγματα και δεν γνωρίζουν αντενδείξεις.

Όσοι γνωρίζουμε ότι τα πήραν πειραματικά και είχαν τα φράγκα να τα δώσουν φαίνεται να πέρασαν τον Covid γρήγορα.

Προσοχή έγινε χορηγία πριν την διασωλήνωση σε όλες τις περιπτώσεις.

Σοβαρά τώρα 1000 ευρώ η μία δόση;

Με διαθεσιμότητα και παραγωγή πολύ μικρή;

Και κάποια θέλουν αρκετές δόσεις όχι μόνο μία.

Τιμές στη μαύρη αγορά ήδη υπάρχουν και πουλάς το σπίτι σου αν θέλεις να ζήσεις;

Τι φάση; αυτά θέλουμε και υποστηρίζει ο κόσμος;
Αν έχεις λεφτά θα ζήσεις;

Και μετά εμείς είμαστε οι Ναζί;

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πονηρό πίσω απόλα αυτά βέβαια.
Απλά ένεκεν τον αντιλόγον.

Εδώ και καιρό το brief19 είναι η βασική μου πηγή κοβιντονέων. Σύμφωνα με την τελευταία μελέτη που ανέλυσαν εδώ, μιλάνε για ένα ήπιο αποτέλεσμα, στατιστικώς σημαντικό, ΑΛΛΆ, πρέπει να ψάξεις με το μεγενθυντικό φακό για να βρεις τους ασθενείς που θα έχουν έστω αυτό το κέρδος. Και αφού αφιερώσεις τους πόρους να τους βρεις, μετά πρέπει να δώσεις τρελό χρήμα για τα μονοκλωνικά αντισώματα... Δεν ξέρω, εύχομαι ότι θα γίνει αυτό που προσδωκούν διάφοροι που είναι κατά του εμβολιασμού, να βρεθεί ένα χάπι που θα το παίρνεις όταν κολλήσεις και την επόμενη μέρα θα πετάς, αλλά ως τώρα είμαι απαισιόδοξος

7e91c6864c81405cb5f1f7eb798c6127.jpg
BRIEF19.COM

Also... Massachusetts Lifts State Of Emergency, Among Leaders In Vaccinations

• Like 2

πριν 5 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε:

Δεν ξέρω, εύχομαι ότι θα γίνει αυτό που προσδωκούν διάφοροι που είναι κατά του εμβολιασμού, να βρεθεί ένα χάπι που θα το παίρνεις όταν κολλήσεις και την επόμενη μέρα θα πετάς, αλλά ως τώρα είμαι απαισιόδοξος

Δεν ήθελα γενικώς να το αναφέρω γιατί μπορεί να θεωρηθεί το κλασικό "εκείνος μου είπε εκείνο" , αλλά συνέβη το εξής (αν δεν ήταν κοντινός μου συγγενής, δεν θα το πίστευα καν)

Πριν καμιά 15ρια μέρες με πήρε ένας ξάδερφός μου τηλέφωνο. Καθώς μιλούσαμε, του είπα πως κόλλησα covid, μου είπε πως εμβολιάστηκε κλπ κλπ. 

Μου λέει λοιπόν πως και ο ανιψιός σου ο Νικολάκης (25) κόλλησε και είναι γενικώς ο μόνος στο σόι που κόλλησε και ο μόνος στο σπίτι του (με γυναίκα και παιδί! )

Ο πατεράς του Νικολάκη λοιπόν δουλεύει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, σε ψυχιατρική πτέρυγα, πάρα πολλά χρόνια. Ο Νικολάκης είχε 38.5 πυρετό και τα κλασικά συμπτώματα. Όχι βαριά, σπίτι.

Ωστόσο την ίδια μέρα που νόσησε, ο πατέρας του του πήγε 2 χάπια. Τι χάπια ήταν αυτά δεν γνωρίζω και ούτε ξέρω πως μπορεί να είχε πρόσβαση και αν πλήρωσε ή απλά υπέγραψε κάποιο χαρτί.

Πήρε από μισό για 2 ημέρες και 1 την τρίτη ημέρα. Ήδη την τρίτη ημέρα το βράδυ, πετούσε. 

Δεν έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω τον ξάδερφο, ο οποίος είναι πλήρως συνειδητοποιημένος και προστατεύεται όσο μπορεί. 

Ότι μπορεί να κυκλοφορούν κάποια χάπια κλπ όπως έχετε ήδη αναφέρερι, οκ, το γνωρίζω. Ότι μπόρεσε να τα προμηθευτεί ο μαστροΣάββας όμως τόσο "απλά", μου προκαλεί απορία. Ήθελα να πάρω τον ίδιο τον ανιψιό και θα το πράξω λίαν συντόμως, αλλά η απορία μου έως τότε θα παραμένει. Απορώ κυρίως γιατί βλέπω τι κοστίζει κάτι τέτοιο, σε μια τόσο πρώιμη φάση του.

• Like 1

1 minute ago, tommybertsen said:

Δεν ήθελα γενικώς να το αναφέρω γιατί μπορεί να θεωρηθεί το κλασικό "εκείνος μου είπε εκείνο" , αλλά συνέβη το εξής (αν δεν ήταν κοντινός μου συγγενής, δεν θα το πίστευα καν)

Πριν καμιά 15ρια μέρες με πήρε ένας ξάδερφός μου τηλέφωνο. Καθώς μιλούσαμε, του είπα πως κόλλησα covid, μου είπε πως εμβολιάστηκε κλπ κλπ. 

Μου λέει λοιπόν πως και ο ανιψιός σου ο Νικολάκης (25) κόλλησε και είναι γενικώς ο μόνος στο σόι που κόλλησε και ο μόνος στο σπίτι του (με γυναίκα και παιδί! )

Ο πατεράς του Νικολάκη λοιπόν δουλεύει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, σε ψυχιατρική πτέρυγα, πάρα πολλά χρόνια. Ο Νικολάκης είχε 38.5 πυρετό και τα κλασικά συμπτώματα. Όχι βαριά, σπίτι.

Ωστόσο την ίδια μέρα που νόσησε, ο πατέρας του του πήγε 2 χάπια. Τι χάπια ήταν αυτά δεν γνωρίζω και ούτε ξέρω πως μπορεί να είχε πρόσβαση και αν πλήρωσε ή απλά υπέγραψε κάποιο χαρτί.

Πήρε από μισό για 2 ημέρες και 1 την τρίτη ημέρα. Ήδη την τρίτη ημέρα το βράδυ, πετούσε. 

Δεν έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω τον ξάδερφο, ο οποίος είναι πλήρως συνειδητοποιημένος και προστατεύεται όσο μπορεί. 

Ότι μπορεί να κυκλοφορούν κάποια χάπια κλπ όπως έχετε ήδη αναφέρερι, οκ, το γνωρίζω. Ότι μπόρεσε να τα προμηθευτεί ο μαστροΣάββας όμως τόσο "απλά", μου προκαλεί απορία. Ήθελα να πάρω τον ίδιο τον ανιψιό και θα το πράξω λίαν συντόμως, αλλά η απορία μου έως τότε θα παραμένει. Απορώ κυρίως γιατί βλέπω τι κοστίζει κάτι τέτοιο, σε μια τόσο πρώιμη φάση του.

Η Ελλάδα και κάποια νοσοκομεία συμμετέχουν σε δοκιμές με μονοκλωνικά εδώ και καιρό.

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kinonia/proedros-eof-egkrithikan-oi-klinikes-dokimes-monoklonikon-antisomaton-stin-ellada-video/

Δεν το γνώριζα αλλά εδώ δε πρόκειται ακριβώς για κλινική δοκιμή, αλλά για τον "Χ" νοσηλευτή ο οποίος πήρε 2 χάπια και τα έδωσε στον γιο του, ο οποίος νόσησε με κανονικά συμπτώματα, σπίτι του. Δηλαδή καμία σχέση με τους 100 που λέει (φαντάζομαι, λες να είναι στους 100; :p )

Είχε κολλήσει Μάιο. Το άρθρο λέει 5 Δεκεμβρίου ή 12 Μαΐου; :hmm: 

To κλασικό format ημερομηνίας μου λέει πως το άρθρο είναι του Δεκεμβρίου...

Αλλά από τη στιγμή που δεν λέει "2020" δίπλα, είναι του Μαΐου; Σόρρυ για την ζαλούρα! 

3 minutes ago, GeorgeVasil said:

Τον αλλο τον @#^#$&%* τον γιατρο που "εκανε" εμβολια και εν τελη τα πετουσε στο καλαθι των σκουπιδιων πως τον κόβετε? 

Δολοφόνο με προμελετημένο σχέδιο.
Ρε φίλε αν έχεις διαφορετική άποψη βγες πες το και κάνε αποχή.

Το να παίρνεις πρωτοβουλία για τους άλλους δε διαφέρει από το να τους πυροβολείς.

• Like 1

πριν 1 ώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Δεν το γνώριζα αλλά εδώ δε πρόκειται ακριβώς για κλινική δοκιμή, αλλά για τον "Χ" νοσηλευτή ο οποίος πήρε 2 χάπια και τα έδωσε στον γιο του, ο οποίος νόσησε με κανονικά συμπτώματα, σπίτι του. Δηλαδή καμία σχέση με τους 100 που λέει (φαντάζομαι, λες να είναι στους 100; :p )

Είχε κολλήσει Μάιο. Το άρθρο λέει 5 Δεκεμβρίου ή 12 Μαΐου; :hmm: 

To κλασικό format ημερομηνίας μου λέει πως το άρθρο είναι του Δεκεμβρίου...

Αλλά από τη στιγμή που δεν λέει "2020" δίπλα, είναι του Μαΐου; Σόρρυ για την ζαλούρα! 

Ποιο πιθανό μου ακούγεται τα χάπια να είναι από την ψυχιατρική, παρά να είναι μονοκλωνικά ;)

Πάντως την ίδια ακριβώς ιστορία έχω ακούσει από γνωστό-γνωστής νοσηλεύτριας, και ρωτώντας διακριτικά τι και πως δεν ήταν διασταυρώσιμη η ιστορία...

• Like 4

35 minutes ago, minast said:

Ποιο πιθανό μου ακούγεται τα χάπια να είναι από την ψυχιατρική, παρά να είναι μονοκλωνικά ;)

Πάντως την ίδια ακριβώς ιστορία έχω ακούσει από γνωστό-γνωστής νοσηλεύτριας, και ρωτώντας διακριτικά τι και πως δεν ήταν διασταυρώσιμη η ιστορία...

Στην Ελλάδα είμαστε, οι κανόνες και τα όρια πάνε περίπατο ανάλογα που φυσάει.

πριν 51 λεπτά, το μέλος GeorgeVasil έγραψε:

Τον αλλο τον @#^#$&%* τον γιατρο που "εκανε" εμβολια και εν τελη τα πετουσε στο καλαθι των σκουπιδιων πως τον κόβετε? 

Για μαλάκα.

IOS-KORONOPARTI.jpg
WWW.CNN.GR

Συναγερμός σήμανε χθες βράδυ στη Ραφήνα , όταν στο λιμάνι κατέπλευσε το πλοίο Super Express προερχόμενο από την Ίο στο οποίο επέβαιναν δεκάδες ύποπτα...

Εντάξει, παιδιά, πώς κάνετε έτσι; Τρίο στην Ίο και θα σε δω στο πλοίο.

53077801_1.jpg
WWW.LIBERAL.GR

Εξαιρετικά σκληρός απέναντι στην εκστρατεία πειθώ δείχνει ο πυρήνας όσων μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει καμία δόση του εμβολίου. Το 40% δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί...

• Haha 1

1 hour ago, swatoner said:

Δολοφόνο με προμελετημένο σχέδιο.
Ρε φίλε αν έχεις διαφορετική άποψη βγες πες το και κάνε αποχή.

Το να παίρνεις πρωτοβουλία για τους άλλους δε διαφέρει από το να τους πυροβολείς.

29 minutes ago, DEADLAZARUS said:

Για μαλάκα.

https://www.in.gr/2021/07/08/greece/poedin-orgi-gia-ton-giatro-pou-katagelletai-gia-maimou-emvoliasmous-ti-akrivos-synevi/

χαχαχαχ ποσο γιωτας. Τζαμπα ο κοπος του. 

Έγινε επεξεργασία από GeorgeVasil
  • Like 1

4 hours ago, tommybertsen said:

Ως τώρα έχω διαβάσει μόνο για ενδοφλέβια μονοκλωνικά. Όταν εν Ελλάδι ο γνωστός του γνωστού ω γνωστέ κι εγένετο θαύμα, εγώ κρατάω μικρό καλάθι.

Θα στοιχημάτιζα σε παρακεταμόλη, κορτιζόνη, αζιθρομυκίνη ή κολχικίνη. Από τα οποία μόνο η παρακεταμόλη είχε ένδειξη έτσι όπως περιγράφεις το περιστατικό.

• Like 3

πριν 5 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

μονοκλωνικά αντισώματα σε χαπάκι ? .....χλωμό το κόβω.....τωρα το τι ηταν αυτά τα χάπια ουδείς (πλην του χορηγήσαντος) γνωρίζει