Jump to content

COVID-19

sotiris

Recommended Posts

1 hour ago, dfk_7677 said:

Δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς κάνουμε συζήτηση για μια θεραπεία η οποία δεν έχει περάσει καν στη φάση ΙΙΙ, αλλά αμφισβητούμε εμβόλια που το έχουν κάνει με αρκετά καλά αποτελέσματα.

Όταν με το καλό η οποιαδήποτε ιατρική αντιμετώπιση δείξει αποτελέσματα (όπως προς το παρόν δεν έχει κάνει το εμβόλιο της Οξφόρδης για παράδειγμα), δε νομίζω κάποιος θα την αρνηθεί επειδή απλά δεν είναι εμβόλιο.

Μα προφανώς! Ούτως ή άλλως εμβόλια και φάρμακα πάντοτε συνυπάρχουν...

• Like 1

• Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Χωρίς καν να δω την εκπομπή, πρόκειται για άθλια «δημοσιογραφία.» Εμπόριο ψευδούς ελπίδας. πράγμα εντελώς άθλιο υπο οποιεσδήποτε συνθήκες. Πριν κρίνουμε τις φαρμακευτικές, τους γιατρούς, τις κυβερνήσεις, άγνωστο σε εμάς κόσμο, μπορούμε ευκολότερα να κρίνουμε τον υπεύθυνο που παριστάνει τον ρεπόρτερ/δημοσιογράφο.
Είναι δική του ευθύνη πριν κάνει δήθεν ρεπορτάζ κι «αποκαλύψεις» να έχει ερευνήσει το θέμα που παρουσιάζει. Αυτό σημαίνει ρεπορτάζ, αυτό σημαίνει δημοσιογραφική έρευνα.
Είναι μέρος της ευθύνης του. Αν είναι σε δημόσια συχνότητα ακόμα παραπάνω. Εννοείται δεν είναι ο μόνος. εμείς εδώ μπορούμε να γράφουμε -περίπου, ακόμα κι εδώ υπάρχουν όρια- ο,τιδήποτε θέλουμε. Κρινόμαστε φυσικά αλλά δεν παριστάνουμε τους δημοσιογράφους ούτε έχουμε κάποια ειδική ευθύνη, δεν είμαστε εργαζόμενοι επ' αμοιβή στο φόρουμ.

Κατά τα λοιπά:

raptopoulos-agrafa-korwnoios.jpg?itok=3A
WWW.IEFIMERIDA.GR

Στο χωριό Ραπτόπουλο, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας...

Χωριό 150 κατοίκων, (παράνομο πιθανότατα εν μέσω απαγόρευσης άσκοπου συγχρωτισμού, απερίσκεπτο σίγουρα ασχέτως απαγορεύσεων) γλέντι προ ημερών 3-4 οικογενειών για ονομαστική εορτή. 30 ασθενείς με COVID19, οι 7 ήδη διασωληνωμένοι. Οι περισσότεροι μέλη των οικογενειών που συμμετείχαν στο γλέντι.

• Like 4

emvolio.jpeg
WWW.IN.GR

Επιφυλακτικοί εμφανίζονται οι πολίτες στο ερώτημα αν θα εμβολιαστούν άμεσα ή θα περιμένουν ένα μικρό διάστημα μέχρι να σιγουρευτούν. Μάλιστα ο ηλικιακός παράγοντας εμφανίζεται...

• Like 1

21_012_20200812_kt_5284-2_sooc1597239777
THEPRESSPROJECT.GR

Σε υγειονομική βόμβα μετατράπηκε άλλη μια δομή που φιλοξενεί ευπαθείς ομάδες, στην οποία εμφανίστηκαν...

• Like 2
  • Wow 1

@ΓιαγκΤ υπέροχη η φωτογραφία αλλά αν θες γράψε κιόλας τι προσπαθησες να μου πεις με αυτήν γιατί δεν το κατάλαβα ατυχώς. Να διευκρινίσω ότι τα εντελώς αρνητικά σχόλια δεν ήταν ούτε κατά διάνοια εναντίον σου (επειδή έβαλες το λινκ ή δεν ξέρω γω τι). Εσύ άριστα κάνεις και το δείχνεις κι είμαστε σαφείς -ελπίζω το καταλαβαίνεις από παλιότερα- ότι δεν σε ταυτίζω με το περιεχόμενο κάποιου λινκ.

Στον συγκεκριμένο τύπο με ενόχλησε αρκετά ότι δεν είχε κάνει καν στοιχειώδη δημ. έρευνα σε θέμα φαρμακου, που αφορά εκείνο που ονόμασα «εμπόριο ελπίδας». Αν θυμάσαι την ιστορία με τον απατεώνα και τον Κοντομηνά, αντιδρώ άσχημα όταν πιστέψω ότι κάποιος επιδιώκει/εκμεταλλεύεται κάτι τέτοιο σε ασθενείς/άτομα που φοβούνται να νοσήσουν. Κι αν εσύ έχεις δυο δράμια++ μυαλό παραπάνω οπότε δεν με αγχώνει ότι μπορεί να μην καταλάβεις αν δεις την εκπομπή, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω μειωμένων αντοχών και διαύγειας, δυστυχώς σε όρια απελπισίας που ψάχνουν κάπου να πιαστούν ελπίζοντας να σωθούν.
Πραγματικά μου τη δίνει όταν ο άλλος από υπεύθυνη θέση κάνει κάτι τέτοιο για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

• Like 4
  • Agree 1

πριν 6 ώρες, το μέλος salde έγραψε:

@ΓιαγκΤ υπέροχη η φωτογραφία αλλά αν θες γράψε κιόλας τι προσπαθησες να μου πεις με αυτήν γιατί δεν το κατάλαβα ατυχώς. Να διευκρινίσω ότι τα εντελώς αρνητικά σχόλια δεν ήταν ούτε κατά διάνοια εναντίον σου (επειδή έβαλες το λινκ ή δεν ξέρω γω τι). Εσύ άριστα κάνεις και το δείχνεις κι είμαστε σαφείς -ελπίζω το καταλαβαίνεις από παλιότερα- ότι δεν σε ταυτίζω με το περιεχόμενο κάποιου λινκ.

Στον συγκεκριμένο τύπο με ενόχλησε αρκετά ότι δεν είχε κάνει καν στοιχειώδη δημ. έρευνα σε θέμα φαρμακου, που αφορά εκείνο που ονόμασα «εμπόριο ελπίδας». Αν θυμάσαι την ιστορία με τον απατεώνα και τον Κοντομηνά, αντιδρώ άσχημα όταν πιστέψω ότι κάποιος επιδιώκει/εκμεταλλεύεται κάτι τέτοιο σε ασθενείς/άτομα που φοβούνται να νοσήσουν. Κι αν εσύ έχεις δυο δράμια++ μυαλό παραπάνω οπότε δεν με αγχώνει ότι μπορεί να μην καταλάβεις αν δεις την εκπομπή, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω μειωμένων αντοχών και διαύγειας, δυστυχώς σε όρια απελπισίας που ψάχνουν κάπου να πιαστούν ελπίζοντας να σωθούν.
Πραγματικά μου τη δίνει όταν ο άλλος από υπεύθυνη θέση κάνει κάτι τέτοιο για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Το κεντρικό όργανο είναι σχεδόν τερματισμένο. ; )

Φτιάχνω συχνά παντζάρια, είναι καλός μεταπροπονητικός υδατάνθρακας Όταν ήταν μικρό το παιδί μου τα βλέπει και μου λέει δεν μου αρέσουν αυτά.

Τα έχεις δοκιμάσει;

Οχι αλλά δεν μου αρέσουν

Της εξήγησα ότι αυτά που λέει είναι ο ορισμός της προκατάληψης και δείχνουν άνθρωπο που δεν σκέπτεται...

• Like 1

αν ήταν έξυπνοι θα μας πούλαγαν χάπια να τα παίρνουμε κάθε 48 ώρες ειδικό application με συνδρομή κλπ κλπ κλπ

θα πέταγαν μετά και μια άλλη ασθένεια πάρε και άλλα χάπια

γενικά όλο αυτό για 5 χρόνια μόλις βρούμε και είμαστε σίγουροι για το εμβόλιο !

ποιο πολλά $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ θα βγάζαμε έτσι

αλλά έχουν μείνει στην εποχή των εμβολίων ...

όποια εταιρεία θέλει να της σχεδιάσω πως θα αρμέξει και αποτελεσματικά εδώ είμαι !

όχι σαν την προχειροδουλειά με τον covid πτηνών κλπ

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

covid-lab.jpg
WWW.NEWS247.GR

Βρετανική μελέτη με συμμετοχή Ελλήνων επιστημόνων ρίχνει φως στους γενετικούς παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα να αρρωστήσει κάποιος βαριά με κορονοϊό.

• Like 2
  • Agree 1

Και αυτό σημαντικό:

pfizer1.jpg
WWW.NEWS247.GR

Χορηγήθηκε η άδεια για κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου των Pfizer/BionTECH στις ΗΠΑ. Ξεκινούν άμεσα οι εμβολιασμοί στη χώρα.

Την επόμενη εβδομάδα λέει στο άρθρο, θα αποφασίσει ο FDA και για το εμβόλιο της Moderna.

• Like 3
  • Agree 1

50 minutes ago, sotiris said:

Και αυτό σημαντικό:

pfizer1.jpg
WWW.NEWS247.GR

Χορηγήθηκε η άδεια για κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου των Pfizer/BionTECH στις ΗΠΑ. Ξεκινούν άμεσα οι εμβολιασμοί στη χώρα.

Την επόμενη εβδομάδα λέει στο άρθρο, θα αποφασίσει ο FDA και για το εμβόλιο της Moderna.

Για όποιον δεν παρακολουθεί τις διαδικασίες, να επισημάνω ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν δημόσια, με ονομαστική ψηφοφορία των μελών και το livestream είναι διαθέσιμο στο κοινό, μαζί με όλα τα στοιχεία από τις σχετικές μελέτες που κατατέθηκαν:

Δε νομίζω ότι αυτό αρκεί για να κατευνάσει τους συνωμοσιολόγους, ελπίζω όμως ότι θα δώσει τροφή για σκέψη σε όσους ζητούν περισσότερη διαφάνεια στα καθ' ημάς.

• Like 4

1 minute ago, astrolabos said:

Έπαθα Covid μόνο που το είδα

πρέπει να σε ενημερώνω αρχηγούλη. Μπορεί να θες να πας Ροβανιέμι να δεις τον Άγιο Νικόλαο, να έχεις έλληνα ιχνηλάτη μην την πατήσουμε όπως με τη βινιέτα στη Σλοβενία και σε φάει κάνας τάρανδος.

Αν δε θες Ροβανιέμι με Έλληνα, σου έχουμε κι επιλογή στου Ψυρρή με γκρίκλις, κουκλίστικο καφενεδάκι να νιώσεις τρυφερά και ζεστούλικα: Kalimeres.

• Haha 3

https://www.zougla.gr/kosmos/article/rompert-kenenti-apofigete-ta-emvolia-mrna-pasi-8isia--i-zimia-pou-8a-ipostite-8a-ine-mi-anastrepsimi

Ούτε που τα ανοίγω τα λινκς, καλά έκανε ο αρθρογράφος και τα μάζεψε. Κάποιος να τους μαζέψει, αυτόν και όλους σαν και αυτόν δεν υπάρχει;;;

• Like 2

με τις υγείες σας .... ?

έχεις πιει κοκα κόλα ε είσαι θετικός

έχεις πιει αναψυκτικό ε είσαι θετικός

άντε γεια αφρίστε κάντε τα εμβόλια μόνοι σας !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

πριν 9 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε:

https://www.zougla.gr/kosmos/article/rompert-kenenti-apofigete-ta-emvolia-mrna-pasi-8isia--i-zimia-pou-8a-ipostite-8a-ine-mi-anastrepsimi

Ούτε που τα ανοίγω τα λινκς, καλά έκανε ο αρθρογράφος και τα μάζεψε. Κάποιος να τους μαζέψει, αυτόν και όλους σαν και αυτόν δεν υπάρχει;;;

Βρε schumi, άστον αυτόν. Πρέπει να παριστάνει τον ημίτρελο-γραφικό αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσά μας.

Αν σοβαρευτεί, θα τον χτυπήσει η περίφημη κατάρα των Κένεντι...

• Like 1