Jump to content



COVID-19


sotiris

Recommended Posts

32 minutes ago, DEADLAZARUS said:

Αποφεύγω να κυκλοφορώ έξω για δουλειές αυτές τις ημέρες, διότι εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω 9/10 άτομα να φοράνε με λανθασμένο τρόπο τις μάσκες.

Μιλάμε για τραγωδία. 

Για το καλό σου, πρέπει επιτακτικά να χαλαρώσεις με τα λάθη των άλλων αλλιώς δεν θα την βγάλεις καθαρή. Το προσπαθώ, μέχρι τον σαρςκοβ όχι σε καθημερινή βάση ευτυχώς, με μικρή αλλά όχι ασήμαντη επιτυχία μέχρι στιγμής.
Θα προσπαθείς να συγκεντρωθείς μόνο σε όσα πράγματα είναι δυνατόν να ελεγχθούν απολύτως από εσένα προσωπικά.

Π.χ. οι Χ τριγύρω δεν φορούν μάσκα. Είναι στον έλεγχ σου οι κινήσεις τους; Όχι δεν μπορείς (σπανιότατα η απλή, ευγενική σύσταση λειτουργεί). Περνάς στο επόμενο σταδιο: -Τι μπορώ να κάνω; Να απομακρυνθώ στωικά. (ούτε καν αυτό δεν λειτουργεί επιτυχώς πάντα, ορισμένες φορές θα σου την πουν ακόμα κι αν δεν έχεις βγάλει άχνα)

Γενικώς η οργή, όσο δικαιολογημένη κι αν σου φαίνεται, στο 99,99% των περιπτώσεων θα βλάψει έναν μονάχα: εσένα. Για την επίτευξη του στόχου σου μιλώ, όχι γενικώς περί οργής.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για εμένα, μη φαντάζεσαι ότι είμαι υπόδειγμα στωικότητας.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

9e21be567993474b95e3c4ddd1d51dda.jpg
WWW.IN.GR

Εφόσον οι επιβεβαιωμένες μολύνσεις σε διάστημα ενός 24ώρου αγγίξουν τις...

Πάνε τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
9e21be567993474b95e3c4ddd1d51dda.jpg
WWW.IN.GR

Εφόσον οι επιβεβαιωμένες μολύνσεις σε διάστημα ενός 24ώρου αγγίξουν τις...

Πάνε τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες...

«Από εμάς και την υπακοή μας στα μέτρα εξαρτάται εάν θα επιβληθεί γενικό lockdown» επαναλαμβάνουν ο ένας μετά τον άλλον οι αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μετά και τις νέες εκκλήσεις του πρωθυπουργού για τήρηση των μέτρων.''

 

Στο μεταξυ χθες αλλα και τους τελευταιους μηνες...

 

image.thumb.png.88b448a2a2e1f9e5758d8719d5c239fb.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:
KERAMEOS.jpg
WWW.CNN.GR

Θετικό στον κορωνοϊό είναι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως .

 

 

 

Spoiler

image.png

 

  • Haha 6
Link to comment
Share on other sites

επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου οτι κλειστηκαμε μεσα τον περασμενο μαρτιο χωρις λογο.Με το ανοιγμα των ταξιδιων και του τουρισμου,των μπαρ οπου για να μιλησεις πας πολυ κοντα με τον αλλον και φωναζεις,το εγκληματικο ανοιγμα των σχολειων ειναι θεμα χρονου να παμε σε 10,000 κρουσματα τη μερα και να ερθει ο αχρηστος που αποφασιζει και να πει παλι καραντινα.....οπου μετα θα αρχισει να ανοιγει τους τομεις της οικονομιας κανοντας ακριβως τα ιδια λαθη ωστε να συνεχιστει ο κυκλος της καραντινας-μετρα-καραντινα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι για να μην πληρωσουν κανενα επιδομα και παθουν τιποτα.. (οχι οτι το επιδομα εσωσε την κατασταση για τους επαγγελματιες..)

Λες και σε κατασταση lockdown το πρωτο πραγμα που σκεφτεται ο μεσος νοημων ανθρωπος ειναι τι θα ψωνισει απο την αγορα και οχι τα απαραιτητα μονο, σουπερ μαρκετ κλπ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πρόταση ε.. 

Τα λεφτά που έδωσες στα κανάλια παρτα πίσω, κάνε άμεσα απαιτητα αυτά που χρωστάνε, + αυτά που χρωστάνε τα κόμματα, μείωση μισθών/συντάξεων  στους υπουργούς όλους, στο 1000αρικο και θα βρεις λεφτά μπόλικα για λεωφορεία και οδηγούς λεωφορείων κλπ κλπ.. + νέες μεθ σε νέα κτίρια. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οκ. Για τα ΜΜΜ συμφωνώ. Πρέπει να βρεθεί λύση εχθές. Τις ΜΕΘ προσωπικά τις θεωρώ αμφιλεγόμενο μέτρο. Όχι ότι δεν βοηθούν (εννοείται αυτό) αλλά από την στιγμή που θα βρεθεί κάποιος στην ΜΕΘ, οι πιθανότητες επιβίωσης είναι 50%. Οπότε εκεί που πρέπει να δοθεί βάρος είναι στην πρόληψη (όπως πάντα). Αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων σε κάθε σπίτι για ΟΛΑ τα μέτρα προστασίας (κοινωνική αποστασιοποίηση, πλύσιμο χεριών, οδηγίες χρήσης μάσκας/γαντιών), επιδότηση των επιχειρήσεων για την προώθηση της τηλεργασίας (όπου είναι δυνατό) και λοιπά παρόμοια μέτρα είναι ίσως καλύτερης απόδοσης από μια δεκάδα ΜΕΘ.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.