Jump to content

Recommended Posts

Παραγγελία από αμαζον UK. Βλέπω ότι έφυγε από αποθήκη Μιλάνου στις 10/3, πήγε στο Carpi 11/3 έφτασε χθες Αθήνα, και θα μου παραδωθεί τη Δευτέρα. Αφορά είδος ρουχισμού. Την ανοίγω άφοβα; Της βάζω φωτιά; Την αφήνω να περιμένει άλλες 2-3 ημέρες στο κουριερ;

• Replies 10,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 14/3/2020 at 7:11 ΠΜ, το μέλος GriGaS έγραψε:

Παραγγελία από αμαζον UK. Βλέπω ότι έφυγε από αποθήκη Μιλάνου στις 10/3, πήγε στο Carpi 11/3 έφτασε χθες Αθήνα, και θα μου παραδωθεί τη Δευτέρα. Αφορά είδος ρουχισμού. Την ανοίγω άφοβα; Της βάζω φωτιά; Την αφήνω να περιμένει άλλες 2-3 ημέρες στο κουριερ;

Expand  

Just to be safe, ανοίγεις στο μπαλκόνι και αφήνεις το ρούχο στην ηλιακή ακτινοβολία (αν ο καιρός είναι καλός).

Expand  

10-40 λεπτα, αναλλογα την επιφανεια, μενει πανω στις επιφανειες ο ιος.

(edited)

Expand  

Μην φοβάσαι τα βάζεις για πλύσιμο στους 60 βαθμούς και τελείωσε. Ο κορονοιος σε επιφάνειες είναι ανθεκτικός 2-9 ώρες σε συνθήκες εποασης. Εμείς στις πτήσεις έχουμε ειδικά προτοκολα υγείας από Ισραήλ. Και μας τα αναλύουν όλα. 

Έγινε επεξεργασία από def
  • Like 2
(edited)

Δεν εχω γραψει τιποτα για την κατασταση γιατι οτι ηξερα ηταν 2ο χερι....

Απο πρωτο χερι τωρα....Ναυτιλιακες εκλεισαν κ δουλευουν απο σπιτι...[εδω κ 3 μερες.]

Σε μεγαλο νοσοκομειο στον Πειραια εχει αδειασει ο 6ος κ ειναι πλεον για κρουσματα...το ιδιο εχει γινει κ σε αλλα νοσοκομεια. 

Δειγματα που εχουν σταλει στο Παστερ, [απ το ιδιο νοσοκομειο] το τελευταιο 10ημερο δεν εχουν αναλυθει ακομα....

Έγινε επεξεργασία από Stelios13
  • Like 1
  On 14/3/2020 at 8:37 ΠΜ, το μέλος def έγραψε:

Μην φοβάσαι τα βάζεις για πλύσιμο στους 60 βαθμούς και τελείωσε. Ο κορονοιος σε επιφάνειες είναι ανθεκτικός 2-9 ώρες σε συνθήκες εποασης. Εμείς στις πτήσεις έχουμε ειδικά προτοκολα υγείας από Ισραήλ. Και μας τα αναλύουν όλα. 

Expand  

στους 60 δε θα μεινει τπτ...

On 14/3/2020 at 9:18 ΠΜ, το μέλος GriGaS έγραψε:

στους 60 δε θα μεινει τπτ...

Expand  

Δεν χρειαζεται 60 βαθμους. Απλα βαλτο για πλυσιμο, με νερο και σαπουνι φευγει ετσι και αλλιως ασχετα απο θερμοκρασια.

Οι 2 με 9 ωρες που λεει ο def ειναι σε εργαστηριακο περιβαλλον με ιδανικες συνθηκες. Και 3 ωρες στο αερα αντεχει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μενει στον αερα. Ειναι μεγαλος, βαρυς (50nm) και πεφτει κατω. 

Ανταλλαζω rgb case με ενα κιλο κιμα.

:p

πηγα σε 2 μεγαλα κρεοπωλεία στη γειτονια για να παρω κιμα κ δεν υπηρχε τιποτα.......

• Like 2
  • Haha 7
  • Sad 1
  On 14/3/2020 at 11:27 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Ανταλλαζω rgb case με ενα κιλο κιμα.

:p

πηγα σε 2 μεγαλα κρεοπωλεία στη γειτονια για να παρω κιμα κ δεν υπηρχε τιποτα.......

Expand  

SilverStone Crown CW02 Black και σου δίνω 2 κιλά κιμά black angus

• Like 2
  • Haha 3
  On 14/3/2020 at 12:08 ΜΜ, το μέλος GoMaR έγραψε:

Ε ρε Κουλη...Για λιγο εγινες πρωθυπουργος και εχουν γ@μηθει ολα. Φαντασου να γινοταν πλανηταρχης τι θα γινοταν.. Θα κινδυνευε το ηλιακο μας συστημα :p 

Expand  

viber_image_2020-03-14_13-35-39.jpg

• Like 1
  • Haha 6

Αψυχολόγητα ψωνίζει ο κόσμος. Έχω δει 15 rio mare, 6 σαμπουάν, ένα καρότσι γεμάτο πατατάκια/κόκα κόλες/μπισκότα κτλ.

Αν δεν μας σκοτώσει ο ιός, θα μας σκοτώσει η χοληστερίνη και τα κιλά που θα έχουμε πάρει σε δύο μήνες. Όσο για τα όσπρια που πήραν όλοι:

• Like 1
  • Haha 4
  On 14/3/2020 at 12:42 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Αψυχολόγητα ψωνίζει ο κόσμος. Έχω δει 15 rio mare, 6 σαμπουάν, ένα καρότσι γεμάτο πατατάκια/κόκα κόλες/μπισκότα κτλ.

Αν δεν μας σκοτώσει ο ιός, θα μας σκοτώσει η χοληστερίνη και τα κιλά που θα έχουμε πάρει σε δύο μήνες. Όσο για τα όσπρια που πήραν όλοι:

Expand  

Φίλος μου έστειλε φωτό από σούπερ της περιοχής του. Εξαφανίστηκαν τα χαρτιά υγείας. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ευκοίλια τους έπιασε;

• Like 1
  • Haha 3