NizzO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 Γεία σας θα μπορούσα να έχω κάποιες προτάσεις για laptop ώς 1100?Η χρήση του θα είναι κυρίως για κειμενογράφος, internet και ελαφρά επεξεργασία φωτογραφιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Βασικά εάν σε ενδιαφέρει το βάρος και η μπαταρία θα σου πρότεινα Sony Vaio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NizzO Μάϊος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Γενικά ρωτάω για να δω τι παίζει... Και να δω τι προτείνετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Βασικά εάν σε ενδιαφέρει το βάρος και η μπαταρία θα σου πρότεινα Sony Vaio. Ο άνθρωπος λέει ΜΕΧΡΙ 1100. Τα VAIO ξεκινάνε από 1200. Φίλε μου από την στιγμή που δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις τότε έχεις 2 βασικές επιλογές, Ή την έτοιμη λύση ή την κατασκευή σε πλαίσιο/multirama. Η άποψη μου θα ήταν μια έτοιμη λύση πχ σε Toshiba. Με 512ΜΒ και DVDRW. Συνήθως ο κόσμος έχει intel στα φορητά του. Ένας centrino θα σου έκανε πιστεύω εάν θα το κουβαλάς μαζί σου. Εάν θα το έχεις αντί για desktop τότε σου κάνουν τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάϊος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Και τα Vaio αλλα και τα έτοιμα της multirama ξεφέυγουν απο τα 1100ΠροτείνωTurbo-x 15wms Acer 4052 Θα προτιμούσα το Αcer πιο φτηνο και με περισσότερες δυνατότητεςΠάντως περίεργο την προηγούμενη βδομάδα ο turbo-x είχε 899 (τον πήρε ένας φίλος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 acer 1692. αν σου βγαίνουν πολλά δες και το 1691. άλλο πράγμα οι 15.4'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Οκτώβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Να επαναφέρω το θέμα: Ψάχνομαι και εγω ενδεχομένως για laptop με ζητουμενα χαρακτηριστικα: βαρος-μεγεθος, αυτονομια, τιμη μεχρι 1100-1200, αξιοπιστια-εγγύησηΤαχυτητα περναει σε δευτερη μοιρα, πιο πολυ με ενδιαφερει να εχει 512+ ΜΒ RAM και μετα τα Ghz. Οσο για την καρτα γραφικων δε με ενδιαφερει, εδω δεν παιζω στο desktop παιχνιδια, αντιθετα θα προτιμουσα κατι onoboard που ζεσταινει λιγοτερο και τρωει λιγοτερη μπαταρια.Μεχρι στιγμης μου εχουν πει για το vaio VGN-B3VP (επισημο site) με τιμη περιπου 1100. Με 1160 το εχω βρει και με +2 χρονια εγγυηση που με ενδιαφερει. Θα κοιταζα και σε 12αρι αν δεν ηταν τοσο ακριβα.Έχω ακουσει οτι τα acer ειναι καλα/φτηνα αλλα ψαχνοντας στο site δε βρηκα κατι αντιστοιχα μικρο-ελαφρυ. Εχει κανεις καμια αλλη προταση σε Acer ή αλλη μαρκα;Επισης εχει κανεις εμπειρια απο notebooks Sony και την εδω αντιπροσωπεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 acer 5024 wlmi από hardshop.gr μόνο 980!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Οκτώβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης acer 5024 wlmi από hardshop.gr μόνο 980!!! Αφ' ενός αναφέρεις την τιμή χωρίς ΦΠΑ αρα περιπου 1150 με ΦΠΑ. Δεν ειναι απαγορευτικη αλλα δεν ειναι 980 που λες. Επιπλέον τα δυο μηχανηματα δεν ειναι συγκρισιμα. Το Acer ειναι "καλύτερο" λόγω Χ700, μεγαλύτερης οθόνης, ίσως επεξεργαστη και τυπικα Gigabit Ethernet, αλλα όλα αυτά σημαίνουν 4 εκατοστα φαρδύτερο και 2.5 εκατοστα βαθύτερο (το vaio ειναι λιγο μεγαλυτερο απο μια κολλα Α4, σαν ενα ντοσιε περιπου, το Acer ξεφευγει) (θελω να μπαινει στην υπαρχουσα τσαντα, οχι να το κουβαλαω ξεχωριστα), σχεδον 1 κιλό βαρύτερο (θελω να το σηκωνω απο την ακρη με το ενα χερι οσο πιο ανετα γινεται και με τα 3-κιλα δε μπορω να πω οτι είναι ανετα, εχω δοκιμασει) και μόλις 37,5% την αυτονομίας του Vaio (με βαση τι ανακοινωνουν οι εταιριες, ειναι μια ενδειξη ειδικα οταν η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη). Επιπλεον με ενδιαφερει αξιοπιστια- εγγυηση και χωρις να λεω οτι τα Acer ειναι κακα (δεν ξερω-εχω εμπειρια) εχω ακουσει απο όλους να λενε οτι δεν ειναι και κορυφαια, κατι που εχω ακουσει γενικως για τα Vaio. Οποτε μεχρι στιγμης Vaio - Acer: 1-0, (με τα κριτηρια που θετω εγω, για τους περισσοτερους μαλλον το Acer ειναι καλυτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 βλεπω morpheus εχει ηδη βρει καποιο λαπτοπ που να σε αντιπροσωπευει!Για μας(καλα...για μενα περισσοτερο) θα ειναι δυσκολο να σου βρουμε καποιο αλλο!Περα της βαρυτητας του ονοματος vaio και των χαρακτηριστικων που σε βολευουν στο συγκεκριμενο μοντελο δεν μενουν και πολλες επιλογες....Και κατω των 3 κιλων νομιζω ειναι μια χαρα για 15αρα οθονη!Πρεπει να πας σε αλλη κατηγορια για να πλησιασεις τα 2 κιλα....αλλα μαλλων θα ανεβεις σε λεφτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Tο 5121 της Acer το πηρε φιλος στα 1120 ευρω απο πλαισιο. Γ@μω τα μηχανήματα! Σκεφτομαι να τσιμπησω κ εγω! Με 1gb μνημης, X700 και 80gb σκληρου...τι αλλο θες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Οκτώβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ρε παιδιά εκτιμώ τις προτάσεις μας αλλα μάλλον δεν έχω κανει σαφές τι ζητάω. Το Sony που λεω ζυγιζει 2.3 κιλά, είναι λίγο μεγαλύτερο απο μια κόλλα Α4 (14.1'' γαρ) και εχει αυτονομια 479 λεπτά. Σε επιδόσεις, μνήμη, VGA κλπ ειναι σαφώς υποδεέστερο αυτων πουμου λέτε, αλλά είναι ένας συμβιβασμός που δέχομαι. Αυτο που ρωταω ειναι αν υπάρχει καποιο αλλο notebook με αντιστοιχο βάρος, μέγεθος, αυτονομία που ίσως επειδή δεν θα ειναι vaio αλλά πχ acer θα ειναι πιο φτηνό αφού δε θα πληρώνω το ονομα vaio.Αν τον ηθελα για αποκλειστικό υπολογιστή, τα μοντελα που μου προτεινετε ειναι πραγματι δελεαστικά, ομως τον θελω πρωτιστως ως portable και δευτερευοντως ως computer.PS 5121 δε βρισκω πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Δε πρόσεξα πως δεν περιελάμβανε Φ.Π.Α. Τέσπα ότι επιλέξει ο καθένας με τα standar του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από morpheus Ρε παιδιά εκτιμώ τις προτάσεις μας αλλα μάλλον δεν έχω κανει σαφές τι ζητάω. Το Sony που λεω ζυγιζει 2.3 κιλά, είναι λίγο μεγαλύτερο απο μια κόλλα Α4 (14.1'' γαρ) και εχει αυτονομια 479 λεπτά. Σε επιδόσεις, μνήμη, VGA κλπ ειναι σαφώς υποδεέστερο αυτων πουμου λέτε, αλλά είναι ένας συμβιβασμός που δέχομαι. Αυτο που ρωταω ειναι αν υπάρχει καποιο αλλο notebook με αντιστοιχο βάρος, μέγεθος, αυτονομία που ίσως επειδή δεν θα ειναι vaio αλλά πχ acer θα ειναι πιο φτηνό αφού δε θα πληρώνω το ονομα vaio.Αν τον ηθελα για αποκλειστικό υπολογιστή, τα μοντελα που μου προτεινετε ειναι πραγματι δελεαστικά, ομως τον θελω πρωτιστως ως portable και δευτερευοντως ως computer.PS 5121 δε βρισκω πουθενα Toτε sony ή ΙΒΜ χαλαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Δεν το ειπα για κακο απλα εχεις ηδη βρει ενα μοντελο που δυσκολα θα βρεθει αλλο ανταγωνιστικο τοσο σε βαρος οσο και σε ονομα(vaio)!Αλλα και η τιμη του δεν ειναι κακη!(δεν ηξερα οτι ειναι με 14,1" και ζυγιζει 2,3)@ydinopoulosοντως που το εχεις βρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 5021 οχι 5121. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr 5021 οχι 5121. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 ετσι εξηγειται....αν και ειναι με 512 μνημη και οχι 1 γιγα(και μιας και δεν ανεφερε επεξεργαστη θεωρησα οτι βγηκε καινουργιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 1 GB ειναι και εχει cpu εναν Τurion(δεν θυμαμαι ποιον ακριβως). Πηγα με φιλο κ το πηραμε απο Πλαισιο στα 1120 Ευρω (με ΦαΠΑ). Αυτο πριν κανα μηνα περιπου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 επειδη το 5021 ειχε παραγγελθει καποτε πριν 3 μηνες περιπου και ειχε τον 1,6 με 512ΜΒ και την χ600!Βεβαια ειχε 1020 περιπου..τωρα θυμηθηκα το 5022 ελεγα εγωπαντως το 5021 στο skroutz το βαγζει με 512ΜΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.