Jump to content

Σταμάτησε το fan της κάρτας γραφικών

SSJ5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 00:56]

όταν λές τρέχα Στουρνάρη??? 500+ χλμ τρέχοντας(Κοζάνη μένουμε)??? αντε και στο Πεκίνο μετά:hehe: :hehe: :rofl: :rofl:

Εαν πας από Πεκίνο θέλω μια απομίμηση από hatori hatzo να το κρεμάσω στον τοίχο μου :p.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε και ένα φίλος μου με μια Prolink πάλι gf5700-256mb που την πήγε για rma και της άλλαξαν το fan και μετά όλα οκ.

Εγώ πάντως στην θέση σου θα σκεφτόμουν να αντικαταστήσω ολόκληρη την κάρτα. Στις πρόσφορες έχει μερικές αρκετά οικονομικές λύσεις. ( εγώ προσωπικά δεν πουλάω καμία κάρτα πάντως για να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί γίνονται και παρεξηγήσεις)

:...:

Ευχαριστώ παιδιά...

Τώρα θα κάνω κάποια πατέντα ώστε να δώσω ρεύμα από αλλού. Πόσα volt χρειάζεται όμως; Μήπως το κάψω αν δώσω παραπάνω. Είχε ένα αυτοκόλλητο πάνω στο ανεμιστηράκι που έλεγε όμως το χαρτάκι... ΚΑΗΚΕ!!!:eek: :eek: :eek: :eek:

Συμφωνώ πάντως με το να πας στο κοντινότερο μαγαζί να πάρεις μια απλή ψύκτρα ή ακόμα καλύτερα να παραγγείλεις μια Silencer. Ωστόσο δοκίμασε πρώτα τον ανεμιστήρα σε άλλη κάρτα γιατί αν έχεις πρόβλημα από την κάρτα τελικά... :rip:

Με δημοκρατικές διαδικασίες και εγώ ψηγίζω "επένδυση" σε καινούριο ανεμιστηράκι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.