Psychokiller Απρίλιος 26, 2005 #21 Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 00:56] όταν λές τρέχα Στουρνάρη??? 500+ χλμ τρέχοντας(Κοζάνη μένουμε)??? αντε και στο Πεκίνο μετά :hehe: :rofl: Εαν πας από Πεκίνο θέλω μια απομίμηση από hatori hatzo να το κρεμάσω στον τοίχο μου . Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε και ένα φίλος μου με μια Prolink πάλι gf5700-256mb που την πήγε για rma και της άλλαξαν το fan και μετά όλα οκ. Εγώ πάντως στην θέση σου θα σκεφτόμουν να αντικαταστήσω ολόκληρη την κάρτα. Στις πρόσφορες έχει μερικές αρκετά οικονομικές λύσεις. ( εγώ προσωπικά δεν πουλάω καμία κάρτα πάντως για να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί γίνονται και παρεξηγήσεις) :...:
SSJ5 Απρίλιος 27, 2005 Author #22 Απρίλιος 27, 2005 Ευχαριστώ παιδιά... Τώρα θα κάνω κάποια πατέντα ώστε να δώσω ρεύμα από αλλού. Πόσα volt χρειάζεται όμως; Μήπως το κάψω αν δώσω παραπάνω. Είχε ένα αυτοκόλλητο πάνω στο ανεμιστηράκι που έλεγε όμως το χαρτάκι... ΚΑΗΚΕ!!! :eek: :eek:
Makis Hourdakis Απρίλιος 27, 2005 #23 Απρίλιος 27, 2005 Συμφωνώ πάντως με το να πας στο κοντινότερο μαγαζί να πάρεις μια απλή ψύκτρα ή ακόμα καλύτερα να παραγγείλεις μια Silencer. Ωστόσο δοκίμασε πρώτα τον ανεμιστήρα σε άλλη κάρτα γιατί αν έχεις πρόβλημα από την κάρτα τελικά...
chriss Απρίλιος 27, 2005 #24 Απρίλιος 27, 2005 Με δημοκρατικές διαδικασίες και εγώ ψηγίζω "επένδυση" σε καινούριο ανεμιστηράκι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.