Jump to content

Old pc - Πόσο να τον πουλήσω?

Kanonieris

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chros26_

3*512 ram... από o/c πως πάει αυτός ο συνδιασμός?

Δεν το γνώριζώ τούτο.Το παιδί το πήρε απο την Λάρισα απο ένα κατάστημα και του προτείνανε αυτό το πακέτο σαν ένα PC για gamers και τις γνωστές π.........ες.Αν έχει κάνένας την περιέργια, τον ρώταο και σας απαντάω.

Αρχική απάντηση από blkik

Γιατι θα είναι εγκλημα τα XP σε P3. Έχω έναν στα 450 με 384 μνήμη, 60Gb σκληρό, dvd, cd-rw, gforce2, creative 5.1 και Xp pro και σε πληροφορώ τρέχει μια χαρά ανοίγωντας ταυτόχρονα και media player και word και Internet.

Κάποιες φορές είναι όντως αργός αλλά γενικα μια χαρά τα πάει για την ηλικία του.

Δε μίλησα για τον επεξεργαστή O P3 μπορεί να κάνει πολλά

Να διαβάζεις ολόκληρες τις προτάσεις

Τα 64MB μνήμης είναι πολύ λίγα για τα xp.

Και κατά συνέπεια δίνουν κατακόρυφα την τιμή του παραπάνω old pc.

Και ένας celeron 300Α μία χαρά τρέχει τα XP αρκεί να έχει πάνω από 256MB μνήμης

Όλα εξαρτώνται σε τι ταχύτητες έχεις συνηθίσει να δουλεύεις. Αν βάλεις τον Alonso να οδηγήσει ένα yugo θα το βρει απαράδεκτο, στον πατέρα μου θα φανεί αξιοπρεπές.

Για celeron 366 πολλά έδωσες. Συνήθως τα κάνουμε δωρεές ή πληρώνουμε για να μας τα πάρουν.

Αρχική απάντηση από kaynd

Δε μίλησα για τον επεξεργαστή O P3 μπορεί να κάνει πολλά

Να διαβάζεις ολόκληρες τις προτάσεις

Τα 64MB μνήμης είναι πολύ λίγα για τα xp.

Και κατά συνέπεια δίνουν κατακόρυφα την τιμή του παραπάνω old pc.

Και ένας celeron 300Α μία χαρά τρέχει τα XP αρκεί να έχει πάνω από 256MB μνήμης

Έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να μιλάς γενικώς για τους P3

Στο θέμα τώρα 80-100

Εμένα πόσο μπορεί να πιάσει ένα PIII 667MHz,386 MB Memory,28GB HDD WD,Riva TNT2 VGA,Sound Blaster PCI απλή,ethernet Card10/100,DVD-ROM Sony,DVD+-RW Teac DV-W50D?????

Για πείτε πόσ ομπορεί να ποιάνει?????

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 02:12]

Εμένα πόσο μπορεί να πιάσει ένα PIII 667MHz,386 MB Memory,28GB HDD WD,Riva TNT2 VGA,Sound Blaster PCI απλή,ethernet Card10/100,DVD-ROM Sony,DVD+-RW Teac DV-W50D?????

Για πείτε πόσ ομπορεί να ποιάνει?????

+ Monitor PHILIPS 107E5(ενός χρόνου)

+ηχεία απλά

+keyboard/mouse

Όλα αυτά πόσο να πάνε σοβαρές τιμές όμως:worship:

Τι λέτε ρε παίδες,το δικό μου είναι διπλό σχεδόν σε όλα με το άλλο και πάει 20 μόνο παραπάνω από το άλλο?????

Έχει Pentium3 στα 500, με 64mb Ram, εξωτερικό montem Robotics, Οθόνη Sony 15'' παλιά ,cd - rom, ηχεία απλά, τροφ. 300W,σκληρό 10Gb, ποντικί Microsoft, πληκτρολόγιο καλό

Kαι έχω: ΡΙΙΙ 667ΜΗΖ,Gigabyte MOBO,386MB Memory,nVidia Riva TNT2 64MB,SoundBlaster PCI απλή, Ηχεία απλά FLAT,keyboard/mouse απλά,28GB HDD WD,DVD-ROM SONY,TEAC DV-W50D DVD+-RW,+PLEXTOR CD-RW 48X24X48,κάρτα δικτύου Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC,Monitor Philips 107E5

Μην το δωσεις. Βαλε κανα Suse/redhat/ubuntu και ενα βιβλιο για linux. Ευκαιρια για νεες γνωσεις ;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 10:35]

Μην το δωσεις. Βαλε κανα Suse/redhat/ubuntu και ενα βιβλιο για linux. Ευκαιρια για νεες γνωσεις ;)

Ακομα καλυτερα!

Ρε παίδες που μπορώ να βρω καμιά μνήμη για το χρεπάκι μου?????

Μια 512ΜΒ είναι ότι πρέπει:D

Μόνο από κανένα παιδί ε?Σιγά να μην βρω σε μαγαζί:tomato:

Αρχική απάντηση από morius

Ρε παίδες που μπορώ να βρω καμιά μνήμη για το χρεπάκι μου?????

Μια 512ΜΒ είναι ότι πρέπει:D

Μόνο από κανένα παιδί ε?Σιγά να μην βρω σε μαγαζί:tomato:

Δεν νομίζω η μητρική να σηκώνει την 512. Διάβασε καλύτερα το manual για να είσαι σίγουρος πριν αγοράσεις. Μνήμες φυσικά και μπορείς να βρεις. Πουλιούνται ακόμα. Απλά έχουν συχνότητα 133, ενω το δικό σου θέλει 100 και έτσι θα δουλεύουν. :)

Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 10:56]

Δεν νομίζω η μητρική να σηκώνει την 512. Διάβασε καλύτερα το manual για να είσαι σίγουρος πριν αγοράσεις. Μνήμες φυσικά και μπορείς να βρεις. Πουλιούνται ακόμα. Απλά έχουν συχνότητα 133, ενω το δικό σου θέλει 100 και έτσι θα δουλεύουν. :)

Πόσο θα πάει περίπου????? Θα πρέπει να πάρω ίδιο ακριβώς μοντέλο????? Έχω ήδη 1Χ128ΜΒ-1Χ256ΜΒ + αν πάρω μία 512 θα πετάει το PIII:D :D

Κανά 25 θα πάει ή παραπάνω:wassat:

Στο e-shop μπορείς να βρεις μνήμες στα 133. Είχα ρωτήσει και εγώ πρόσφατα και μου είπαν ότι έχουν και τις έχει και στην σελίδα του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.