Kanonieris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 Θέλω να μάθω την αξία ενός Pentium3 στα 500, με 64mb Ram, εξωτερικό montem Robotics, Οθόνη Sony 15'' παλιά ,cd - rom, ηχεία απλά, τροφ. 300W,σκληρό 10Gb, ποντικί Microsoft, πληκτρολόγιο καλό.Πρότείνεται καμια τίμη πρός πώληση για να τον ξεφορτωθώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 150 και ηδη λεω πααααααρα πολλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Απρίλιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 εγω θα σου προτεινα να το κανεις ενα ωραιο firewall;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 φιλε μου πουλησα αντιστοιχο συστημα χωρις οθονηαλλα με dvd-rom, 256 ram, 13,6 Seagate, Voodoo 3000προς 90 ευρω...εκει παιζουν πανω κατω...κοιτα τις αγγελιες ολοκληρωμενων συστηματων στο Fleamarketνα παρεις μια ιδεα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Κάτι που ξέχασα να πώ είναι ότι το σύστημα αυτό έχει και μία ΜΧ400Ευχαριστώ παιδιά, αν είναι Θα ξεκινήσω απο τα 150 και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Όυτε για 100 δεν το κόβω, ειδικά στο fleamarket οι τιμές παίζουν πολύ φθηνότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skembe Απρίλιος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 γιατί δεν μπαίνεις σε κανένα site απο στοκάδικο να κάνεις μία παρόμοια σύγκριση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Κοιτα και στα www.ocs.gr και www.theshop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 100 ευρώ μετα βίας πιάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Ξεκινατο απο 150 ευρω οο και καποιος μπορει να το παρει...Αν περασει καιρος και δεν το δωσεις σκωτοσε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από skembe γιατί δεν μπαίνεις σε κανένα site απο στοκάδικο να κάνεις μία παρόμοια σύγκριση; p3 σε στοκάδικο ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 O P3 κάνει τα πάντα εκτός από συμπίεση Video και παιχνίδια εκεί που το μηχάνημα χάνει είναι η τραγικά χαμηλή ποσότητα μνήμης Αν ανοίξεις ένα site ταυτόχρονα με το word και τον winamp (ούτε συζήτηση το media player) θα αρχίσει να γράφει στο δίσκο εικονική μνήμη.. (Κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα θα κινούνται αργααα α α α α) και πάντα μιλάμε για win 98... θα ήταν έγκλημα να φορτώσει κάποιος XP.Δηλαδή μόνο για γραφομηχανή-mp3 player μπορεί να το έχει κανείς το μηχάνημα αυτόΞεκίνα από τα 150ευρώ μίας και δίνεις και οθόνηΑν έχεις όρεξη όμως πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα να το λύσεις και τα το πουλήσεις κομμάτι κομμάτι. Πόλοι θα ήθελαν να προσθέσουν 64 mb sdram ας πούμε σε ένα μηχανηματάκι με 192 ή την κάρτα γραφικών κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 19:51] O P3 κάνει τα πάντα εκτός από συμπίεση Video και παιχνίδια εκεί που το μηχάνημα χάνει είναι η τραγικά χαμηλή ποσότητα μνήμης Αν ανοίξεις ένα site ταυτόχρονα με το word και τον winamp (ούτε συζήτηση το media player) θα αρχίσει να γράφει στο δίσκο εικονική μνήμη.. (Κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα θα κινούνται αργααα α α α α) και πάντα μιλάμε για win 98... θα ήταν έγκλημα να φορτώσει κάποιος XP. Δηλαδή μόνο για γραφομηχανή-mp3 player μπορεί να το έχει κανείς το μηχάνημα αυτό Ξεκίνα από τα 150ευρώ μίας και δίνεις και οθόνη Αν έχεις όρεξη όμως πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα να το λύσεις και τα το πουλήσεις κομμάτι κομμάτι. Πόλοι θα ήθελαν να προσθέσουν 64 mb sdram ας πούμε σε ένα μηχανηματάκι με 192 ή την κάρτα γραφικών κλπ κλπ συμφωνω και εγω μαζι σου, και εγω εχω εναν p3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Δεν αξίζει να το δώσεις, καλύτερα δώστο σε κανα ξαδερφάκι, βαφτιστικο κλπ. θα το χαρεί περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 εχω και εγω ενα με ΡΙΙΙ 450@ 527 και ειναι το κατεβαστηρι μου...........εχει πανο win 98se με 256 στα 133 και θελω αλη μια 256αρα μαζι με μια geforce2 me 32(ολοκληρα)mbεχει και εναν scsi condroler με 4 cheatαh 20αριδες και εναν 20αρι ΙΔΕ μαστερκαι ενα cdrw αυτα ειναι ολα τα καλουδια αθορυβο και αποδοτικο τα μεγιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 26, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [Χθες, στις 19:51] O P3 κάνει τα πάντα εκτός από συμπίεση Video και παιχνίδια εκεί που το μηχάνημα χάνει είναι η τραγικά χαμηλή ποσότητα μνήμης Αν ανοίξεις ένα site ταυτόχρονα με το word και τον winamp (ούτε συζήτηση το media player) θα αρχίσει να γράφει στο δίσκο εικονική μνήμη.. (Κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα θα κινούνται αργααα α α α α) και πάντα μιλάμε για win 98... θα ήταν έγκλημα να φορτώσει κάποιος XP.Δηλαδή μόνο για γραφομηχανή-mp3 player μπορεί να το έχει κανείς το μηχάνημα αυτόΞεκίνα από τα 150ευρώ μίας και δίνεις και οθόνηΑν έχεις όρεξη όμως πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα να το λύσεις και τα το πουλήσεις κομμάτι κομμάτι. Πόλοι θα ήθελαν να προσθέσουν 64 mb sdram ας πούμε σε ένα μηχανηματάκι με 192 ή την κάρτα γραφικών κλπ κλπ Γιατι θα είναι εγκλημα τα XP σε P3. Έχω έναν στα 450 με 384 μνήμη, 60Gb σκληρό, dvd, cd-rw, gforce2, creative 5.1 και Xp pro και σε πληροφορώ τρέχει μια χαρά ανοίγωντας ταυτόχρονα και media player και word και Internet. Κάποιες φορές είναι όντως αργός αλλά γενικα μια χαρά τα πάει για την ηλικία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 27, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Ο λόγος που θα πάρει κάποιος ένα τέτοιο pc είναι είτε για το γραφείο του για να τρέχει κανένα λογιστικό προγραμμα ή κανένα MS Office είτε για το Internet.Και τέλος μάλλον θα του βάλω και 128mb ram επιπλέον. Αρχική απάντηση από JiMk Δεν αξίζει να το δώσεις, καλύτερα δώστο σε κανα ξαδερφάκι, βαφτιστικο κλπ. θα το χαρεί περισσότερο. Δύστυχώς το ξαδερφάκι μου έχει έναν Athlon64 3200+, 1536 RAM, MSI 6600GT κτλ...... Του το πρότεινα αλλά όπως είναι φυσικό η πρόταση μου απορριφθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 27, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 3*512 ram... από o/c πως πάει αυτός ο συνδιασμός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 27, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Είπα να το πω και εγώ αλλά λέω άστο καλύτερα. Μάλλον έχει παλιό μηχάνημα (χωρίς dual). Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 27, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin [Χθες, στις 19:15] 100 ευρώ μετα βίας πιάνει. Με βρίσκεις σύμφωνο. Καλύτερα να μην το πουλήσεις είναι κρίμα, δώστο σε κανένα παιδάκι να μαθαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.