Vardeos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2020 Το συγκεκριμένο εργαλείο παίρνει δίσκους 150mm και 16mm τρύπα. Όταν το αγόρασα είχε δίσκο με 18 δόντια και έδιναν σαν έξτρα και δίσκο με 24 δόντια όπου και πήρα. Έβαλα τον 24 δόντια από την αρχή αλλά σε κόψιμο σε μελαμίνες μου κάνει γρέζια αν το λέω σωστά δεν κάνει καθαρό κόψιμό στις άκρες του ξύλου με αποτέλεσμα όταν κολάω την ταινία να φαίνονται κενά μικρά αλλά φαίνονται άσχημα Ψάχνω να βρω λοιπόν δίσκο με πιο πολλά δόντια αλλά είναι λίγο δύσκολη η διάμετρος 150 για πολλά δόντια. Χτες πέτυχα ένα δίσκο στο praktiker με 40 δόντια άλλα 160mm διάμετρο σε κάποιο review που είχα διαβάσει ανέφεραν ότι και 160 δίσκος δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Τα ερωτήματα είναι Το πρόβλημα μου θα διορθωθεί με περισσότερα δόντια η γράφω βλακείες ? Έχει βάλει κάνεις με ασφάλεια σε εργαλείο ανάλογο με δίσκο 150 μεγαλύτερο όπως 160 πχ Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2020 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2020 Προσωπικα του ειχα φορεσει αυτον Και το αποτέλεσμα θα φαινοταν εδω αν δεν ειχαν εξαφανιστει οι φωτογραφίες. Θα ψαξω να τις βρω αυριο Για μεγαλυτερο δεν ξερω... update: Τις βρηκα. Θα διορθωσω αυριο το αλλο post 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Μάρτιος 5, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Τελικά δεν έχω βρει τον δίσκο DEWALT DT1334. που έχεις βάλει και εσυ @karmen1983. Αν κάποιος γνωρίζει από που μπορώ να προμηθευτώ ας βάλει λινκ. Τώρα την επιλογή να βάλω 160 την φοβάμαι αφού κανείς δεν έχει δοκιμάσει οπότε την αφήνω για την ώρα. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
W00D Μάρτιος 5, 2020 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Έχει ο Παπαδόπουλος τέτοιο δίσκο, καλής ποιότητας https://www.papadopoulostools.com/index.php?route=product/category&path=63_72 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts