Cyber_Cookie Φεβρουάριος 16, 2020 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος honda22 έγραψε: write Greek or i call cousin stab you Nie cytat, którego chcemy, ale cytat, którego potrzebujemy. Spoiler 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 17, 2020 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 @astrolabos χμμμ...καλημέρα! ωραία τα λαμπιόνια απο πάνω...!!! θα μαμούσε ακόμα περισσότερο νομίζω αν ηταν αναμμένα όταν είναι online ο άλλος...και σβηστά όταν είναι off 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2020 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: ωραία τα λαμπιόνια απο πάνω...!!! θα μαμούσε ακόμα περισσότερο νομίζω αν ηταν αναμμένα όταν είναι online ο άλλος...και σβηστά όταν είναι off @UltraB Μια if είναι μάνα μου, βάλτο. Αντε μπράβο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 17, 2020 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: @UltraB Μια if είναι μάνα μου, βάλτο. Αντε μπράβο. Να σου δώσω να το φτιάξεις αφού είναι μια if όπως λες; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 17, 2020 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: @UltraB Μια if είναι μάνα μου, βάλτο. Αντε μπράβο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2020 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος UltraB έγραψε: Να σου δώσω να το φτιάξεις αφού είναι μια if όπως λες; φέρε 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 17, 2020 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: φέρε Μπες, φτιάξε και όταν το ετοιμάσεις στείλε τον κώδικα. https://invisioncommunity.com/clientarea/demo/ You are welcome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2020 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Μπες, φτιάξε και όταν το ετοιμάσεις στείλε τον κώδικα. https://invisioncommunity.com/clientarea/demo/ You are welcome. δώσε μου ενα git να κανω clone το working branch σου και θα σου κανω PR. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 17, 2020 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Μπες, φτιάξε και όταν το ετοιμάσεις στείλε τον κώδικα. https://invisioncommunity.com/clientarea/demo/ You are welcome. <!DOCTYPE HTML> <html> <body> <p>Before the script...</p> <script> alert( 'Hello, world!' ); </script> <p>...After the script.</p> </body> </html> Thank me later 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 17, 2020 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 39 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: δώσε μου ενα git να κανω clone το working branch σου και θα σου κανω PR. Βαριέμαι Θεωρητικά γίνεται να γίνει αλλά θέλει χρόνο και δε νομίζω πως αξίζει να αφιερώσω παραπάνω χρόνο δεδομένου ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πραγματάκια που πρέπει να φτιαχτούν πρώτα. Αλλά άμα ντε και καλά το θέλετε τόσο πολύ, κάτι θα κάνουμε. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2020 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 27 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Βαριέμαι Θεωρητικά γίνεται να γίνει αλλά θέλει χρόνο και δε νομίζω πως αξίζει να αφιερώσω παραπάνω χρόνο δεδομένου ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πραγματάκια που πρέπει να φτιαχτούν πρώτα. Αλλά άμα ντε και καλά το θέλετε τόσο πολύ, κάτι θα κάνουμε. Έχεις φέρει ήδη το state για το πράσινο δαχτυλίδι. c'mon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 17, 2020 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 26 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Έχεις φέρει ήδη το state για το πράσινο δαχτυλίδι. c'mon Ναι αλλά για να γίνει στις λάμπες δεν είναι τόσο απλό. Θα κοιτάξω να δω πως θα το κάνω αφού σας ψήνει. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 17, 2020 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 Εντάξει, σε λίγο θα ζητήσουμε και κουρτίνα μπάνιου καθώς και ζεστό ντους. Εννοείται με τον Άστρο να κρατάει το μαχαίρι. Μπαίνεις και καλημερίζεις; Ανοίγει η κουρτίνα και αναλαμβάνει το μαχαίρι του Αντώνη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 17, 2020 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 48 minutes ago, UltraB said: Ναι αλλά για να γίνει στις λάμπες δεν είναι τόσο απλό. Θα κοιτάξω να δω πως θα το κάνω αφού σας ψήνει. Είμαι μαζί σου. Να βαριέσαι, πιες μια ρακή, φάε μια μπουγάτσα. Αν δεν υπακούσεις το σοφό ένστικτό σου, πρόσεχε: δεν πειράζει να είναι σβηστά, δεν πειράζει να είναι αναμένα, δεν πειράζει να είναι άλλοτε σβηστά κι άλλοτε αναμένα. Πειράζει πολύ αν αναβοσβήνουν. Δεν είμαστε περιπολικό, δεν είμαστε ασθενοφόρο, δεν είμαστε πυροσβεστικό όχημα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 17, 2020 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 Ο τελευταίος δίνει πολυ ωραίες ιδέες και με έβαλε σε σκέψεις. Προς το παρόν φέρτε καμιά λάμπα προς τα εδώ γιατί είμαστε μισή μέρα χωρίς ρευμα, τους έπεσαν βαριές φαίνεται του Λαμπη οι λάμπες 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 17, 2020 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 Κατηφορίζεις επικίνδυνα! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 17, 2020 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 Guys, λυπάμαι που σας το λέω αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι. Ασχολήθηκα λίγο αλλά οι αλλαγές που απαιτούνται είναι αρκετές όσο αφορά το συγκεκριμένο. Πιο εύκολα τα κάνω disco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Φεβρουάριος 17, 2020 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 Καλά τί σόι πληροφορικάριοι είστε ρε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2020 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος Simon έγραψε: Καλά τί σόι πληροφορικάριοι είστε ρε? Και ποιος σου είπε πως είμαστε. Εμείς είμεθα ντεβελοπερζ κύριε. Εις την κατοχήν εβάναμε γατοτροφές στας πεινασμένας γατούλας μπρος στα τανκζ κύριε. Που θα μας πείτε εμάς για το σόι μας. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 17, 2020 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος Simon έγραψε: Καλά τί σόι πληροφορικάριοι είστε ρε? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts