fatalara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2020 Εχω ενα access point Dlink dap1360. Οταν το ειχα σεταρει για πρωτη φορα ειχα μπει με την ip που εγραφε απο κατω και με εβαλε κανονικα στα settings. Τωρα θελω να συνδεθω με το Nintendo Switch μεσω wifi και μου γραφει οτι το security δεν ειναι συμβατο. Βαζω την ip να μπω παλι στα settings για να το αλλαξω και λεει η σελιδα δεν βρεθηκε. Τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 12, 2020 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2020 Ποια είναι η IP που γράφει από κάτω; Είσαι σίγουρος ότι δεν την είχες αλλάξει; Το DAP-1360 το χρησιμοποιείς ως router/AP ή ως range extender; Δίνεις σίγουρα από εκεί DHCP; Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω και επιπλέον σε ένα cmd γράψε και το εξής και πες μας το αποτέλεσμα: ipconfig /all <Μας ενδιαφέρουν τα παρακάτω> IPv4 Address. . . . . . . . . . . : XXX.XXX.XXX.XXX Subnet Mask . . . . . . . . . . . : XXX.XXX.XXX.XXX Default Gateway . . . . . . . . . : XXX.XXX.XXX.XXX Αν έχεις μόνο το Dlink, σχεδόν σίγουρα η τωρινή IP του είναι αυτή που θα δεις ως Default Geteway, μπορείς να δοκιμάσεις να την ανοίξεις σε έναν browser (ιδανικά από υπολογιστή συνδεδεμένο με καλώδιο). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 12, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2020 (edited) Ολα οκ. Δεν ηταν η ιδια αλλα δεν την εχω αλλαξει εγω. Οντως οτι ειπες ηταν. Access point το ειχα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2020 από fatalara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts