Jump to content

Αγορά από Νορβηγία

Διόνυσος

Recommended Posts

Καλημέρα. Βρήκα ένα site (www.vendur.no) από το οποίο θέλω να αγοράσω 3 silenX fans. Οι τύποι λένε ότι δεν πληρώνουμε φόρο (vat) αν αγοράσουμε από αυτούς γιατί ειναι εκτός Ευρωπαικής Ενώσεως. Επίσης για να δούμε ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε τπτ άλλους φόρους στη χώρα μας, κανουμε log in και βγαίνει το τελικο ποσό που καλούμαστε να πληρώσουμε για να έρθει στο ταχυδρομείο. Μηπως όμως πληρώνουμε και στο τελωνείο τπτ?

Αν ειναι εκτος Ευρωπαικης ενωσης περναει τελωνειο.Απο τοσες φορες που εχω παρει απο Αμερικη μια φορα μου σταματησε στο τελωνειο ενα keyboard+mouse logitech που ηταν τεραστιο το πακετο.Εκει μου βαλανε να πληρωσω +18% στο δηλωθεν ποσο.

Αρχική απάντηση από Aias

Αν ειναι εκτος Ευρωπαικης ενωσης περναει τελωνειο.Απο τοσες φορες που εχω παρει απο Αμερικη μια φορα μου σταματησε στο τελωνειο ενα keyboard+mouse logitech που ηταν τεραστιο το πακετο.Εκει μου βαλανε να πληρωσω +18% στο δηλωθεν ποσο.

εμενα που μου στελνουν δωρα για τα γενεθλια μου οι φιλοι απο αμερικη δεν πληρωνω τελωνειο :p

Αρχική απάντηση από spc

υπάρχει και ένα πολύ καλό κατάστημα στον Βόρειο Πόλο από το οποίο είχα αγοράσει τελευταία 2 βιδούλες.....:p

:daisy:

παω στοιχειμα οτι στο εστειλε ο ΑΙ-βΑΣΙΛΗΣ:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Διόνυσος

Να σημειώσω επίσης ότι σε e-mail μου είπαν ότι για να σιγουρέψω ότι δε θα πληρώσω VAT να τους πω να μου το στείλουν σα δώρο.

Αυτό είναι το κλειδί. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.