Seek & Find Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2020 Ειμαι σε αναζητηση tvbox με τις εξης απαιτησεις κατα σειρα προτεραιοτητας: 1. DTS 2. Ethernet 3. 1+ usb Δεν με ενδιαφερει 4K ποιο πολυ να παιζω ταινιες και μουσικη απο usb απροβληματιστα. Τωρα οτι αλλο κερδισουμε καλο ειναι εβαλα ενα οριο τα 40€ αλλα δε θα τα χαλασουμε αν παει λιγο παραπανω εαν πρεπει. Ειδα αυτο Τι λεει ο λαος; Πειτε ποιον πρεπει να κανω μενσιο Ευχαριστω παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 12, 2020 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2020 δεν εχει bluetooth αυτο.. Μηπως ειναι βασικο χαρακτηριστικο για πληκτρολογιο κλπ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 12, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2020 Οντως, σκοπιμα το παρεβλεψα γιατι δεν προοριζεται για σερφαρισμα πιο πολυ τον ρολο ενος pimped up media player θα παιξει. Θα εχω καποιο προβλημα με dts playback με αυτο που εχω βαλει στο λινκ; Αυτο με καιει πιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts