p55 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2020 Φίλος, μου έχει δώσει κάποια οικογενειακά DVD για να τα μετατρέψω σε MKV. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά σε μια σκηνή σε ένα τραπέζι θέλει να εξαφανίσει ή να μπει μαύρο σε ένα άτομο που είναι στην άκρη δεξιά. Η σκηνή δεν γίνεται να κοπεί γιατί διαρκεί 15-20 δευτερόλεπτα απλά θέλει να μη φαίνεται το συγκεκριμένο άτομο. Γίνεται και με ποιο δωρεάν πρόγραμμα; Δηλαδή κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Φεβρουάριος 11, 2020 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2020 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις davinci resolve, να βάλεις το κλιπ και να το κροπαρεις η να το στρετσαρεις ώστε το άτομο να βγει εκτός κάδρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 11, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2020 To σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά έτσι θα δημιουργούνταν τρία αρχεία βίντεο (το κροπαρισμένο, το πριν και το μετά) που θα έπρεπε να τα ξανακάνω ένα. Το να του ρίξω ένα μαύρο να το καλύψω δεν τον χαλάει αλλά ούτε και εμένα και θα μου βγει πιο εύκολο και γρήγορο. Για την ιστορία είναι ένας ξάδελφος του, που δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Από ότι μου είπε τους έχει φάει πολλά λεφτά, μέχρι και ένα δάνειο που είχε μπει εγγυητής το πλήρωσε ολόκληρο γιατί ο τύπος έκανε το κορόιδο. Γενικά στο σόι κανένας δεν του μιλάει και ούτε θέλει παρτίδες μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 11, 2020 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2020 Δεν χρειάζεσαι ολόκληρο davinci resolve για ένα μαύρο παραλληλόγραμμο στο δεξί μέρος του frame για 15". Και με το δωρεάν kdenlive ή σχεδόν οποιονδήποτε open source video editor μπορείς να το κάνεις. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 11, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2020 πριν 49 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: Δεν χρειάζεσαι ολόκληρο davinci resolve για ένα μαύρο παραλληλόγραμμο στο δεξί μέρος του frame για 15". Και με το δωρεάν kdenlive ή σχεδόν οποιονδήποτε open source video editor μπορείς να το κάνεις. Εκτός από το kdenlive ξέρεις κάποιο άλλο πρόγραμμα να προτείνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 11, 2020 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2020 OpenShot Shotcut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 11, 2020 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2020 Σε ευχαριστώ. Ο λόγος που ρώτησα αν ξέρεις να προτείνεις και άλλα, είναι επειδή θα τα δοκιμάσω και τα τρία για να δω πιο μου κάθεται πιο εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts