Snake Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 Με το dvd decrypter έχω βάλει την ταινία στον σκληρό.Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλους σε αυτήν την ταινία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αν την εχεις ριπαρει την orginal ταινια σου με file mode στο dvd decrypter και εχεις επιλεξει ολα τα αρχεια τοτε θα εχεις στο σκληρο σου και τους υποτιτλους. Τωρα το επομενο βημα ειναι να χρησιμοποιησεις το dvdshrink ετσι ωστε να κοψεις τα περριτα πραγματα και να κρατησεις μονο την ταινια και τους υποτιτλους της αρεσκεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Απρίλιος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Tο ξέρω.Εγώ όμως θέλω να βάλω και άλλους υπότιτλους.Πως γίνεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ το Gordian Knot. Τα έχει όλα μέσα. Υπάρχει και το AutoGordianKnot που σου συμπιέζει την ταινία αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Απρίλιος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από SSJ5 [Σήμερα, στις 14:52] Εγώ χρησιμοποιώ το Gordian Knot. Τα έχει όλα μέσα. Υπάρχει και το AutoGordianKnot που σου συμπιέζει την ταινία αυτόματα. Nα ενσωματώσω υπότιτλους που είναι σε μορφη .srt θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Απρίλιος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Κανείς δεν ξέρει πως γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Σε προειδοποιω οτι ειναι μανουρα παντως...http://home.hetnet.nl/~erikvullings/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 ’λλο ένα guide.http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=219535 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Απρίλιος 26, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!!:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.