Jump to content



Recommended Posts

Εξαιρετικός και μεθοδικός όπως πάντα :T:

Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη αυτού του τύπου σπειρωμάτων. 

Τα προμηθεύτηκες από τον γνωστό "αποθηκάριο" σού; :p 

  • Like 1
  • Agree 1
4 minutes ago, karmen1983 said:

Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη αυτού του τύπου σπειρωμάτων. 

Τα προμηθεύτηκες από τον γνωστό "αποθηκάριο" σού; :p 

 

Να 'σαι καλά Αγάπη !   :)

Να σου πω κι εγώ στο ψάξιμο -ευτυχώς!-  τα ανακάλυψα.

Παίζουν πολύ καλά και είναι και πιο εύκολα από το Helicoil.

Τα βρήκα στο Παναγόπουλο -όπως καλά υπέθεσες- αλλά από το μαγαζί που είναι στην Παιανία, όχι στην Αγία Παρασκευή.

Αυτό που θα έκανα για βελτίωση είναι το να πάρω ένα τριβάθμιο σετ  κολαούζων (αυτά  που τα πρώτα δυο νούμερα έχουν τραπεζοειδή μορφή στα δόντια τους) και να χρησιμοποιήσω το πρώτο ή το δεύτερο νούμερο για το αρχικό πάσο.

Έτσι με αυτό το τρόπο θα μπορεί ακόμα και σε μικρές βίδες αν το θελήσουμε το τελικό πάσο και το καλό σφήνωμα να γίνει με το ίδιο το insert!

  • Like 3
(edited)

Ναι από TECHNOLOGIKI PANAGOPOULOS

Να σου πω, ούτε και θυμάμαι!

Δεν πρέπει να κόστισαν πολύ, είχα πάρει καμιά 20 ρια κομμάτια.

Πολύ περισσότερα έκαναν τα τρυπάνια και τα κολαούζα που πήρα! :) 

Αν πάρεις τηλέφωνο ( 21 0664 1161είναι πολύ εξυπηρετικοί !

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
  • 5 years later...

@Τζέρι_M Καλώς ήρθες στην παρέα !
Να είσαι καλά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! 
Και επίσης για τις χρήσιμες και εύστοχες παρατηρήσεις σου!
Αν θυμάμαι καλά, επειδή σκόπευα να βάλω κόλα σπειρωμάτων και η τρύπα στην αλουμινένια βάση ήταν "τυφλή" και επιπλέον δεν είχα πεπιεσμένο αέρα για καθάρισμα, τα πάσα τα άνοιξα "στεγνά" χωρίς κάποιο λιπαντικό.  Τα εμφυτεύματα -αν θυμάμαι καλά- τα έβαλα όπως τα πήρα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο καθάρισμα / απολίπανση.
Καλό βέβαια είναι να βάζεις πάντα λιπαντικό κοπής στα κολαούζα, αλλά στη προκείμενη περίπτωση, χρησιμοποίησα μόνο το Νο1 από την τριάδα των κολαούζων, το οποίο ανοίγει "τραπεζοειδές" πάσο.
Οπότε βάζοντας μετά το εμφύτευμα, από το μέσο της συναρμογής του και πέρα, έκοψε και αυτό λίγο στο βάθος του σπειρώματος, συνεπώς εκμηδενίστηκε και η περίπτωση να υπάρχει κάποιος τζόγος στην τελική συναρμογή του επισκευαστικού σπειρώματος με την αλουμινένια βάση.
Και επιπλέον η κόλα σπειρωμάτων -στον μικρό χρόνο που χρειάζεται μέχρι να πήξει- λειτούργησε σαν ιδιότυπο "λιπαντικό" διευκολύνοντας την εμφύτευση του πρόσθετου πάσου.
Εύχομαι καλή παραμονή στην παρέα, πάντα κέφια και όρεξη για νέα και ωραία πράγματα! 
Και επειδή είναι φανερό ότι είσαι σχετικός με το "άθλημα", αν έχεις χρόνο, κέφι και την ευκαιρία, θα χαρούμε όλοι να δούμε και ένα δικό σου worklogg.
Διότι το "μικρόβιο" πρέπει να μεταδίδεται !  :D

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.