Jump to content

MSI 6600GT AGP WDM Driver

Paragka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποιό WDM driver θεωρείτε το πιο κατάλληλο να χρησιμοποιήσω για την συγκεκριμένη κάρτα? Επίσης ποιό πρόγραμμα για TV capturing? VirtulaDub, VirtualVCR, WINDVD Recorder, WINDVR.....

Έχω ακούσει καλά λόγια για το WinDVR οστόσο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν να τα δοκιμάσεις όλα για να αποφασίσεις ποιό ταιριάζει σε εσένα.

Και εγώ έχω ακούσει πολλά για το WinDVR. Ψάξε σε διάφορα σχετικά site reviews από προγράμματα, ώστε να επιλέξεις το καλύτερο για σένα.

Φίλε, έχω δοκιμάσει πολλά με τη συγκεκριμένη κάρτα, αλλά το πρόβλημα με το 25άρι frame rate που φαίνεται σπαστή η κίνηση δεν το έλυσα... Δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα ή το ίδιο το mpeg...

Πάντως συστήνω το Mediaconcept MPEG encoder (κάνε ένα search στο Google) καθώς και το Ulead Movie Factory (έχει και πιο πολλές δυνατότητες επεξεργασίας). Αυτά που δίνουν μαζί με την κάρτα δεν λένε, γιατί δεν είναι customzable.

Α ξέχασα:

Για WDM driver χρησιμοποίησε αυτόν που σου έδωσαν μαζί, γιατί με αυτόν της nVidia είχα προβλήματα... Αν πάλι θες να πειραματιστείς κάντο και... πες μου κι εμένα!! :)

Το virtualdub ξέχνα το, γιατί δεν παίζει με τον WDM driver... (οποιονδήποτε - εκτός αν βγήκε κανα update μετά το 1.5.10 και το έχασα...). Είναι κρίμα, γιατί είναι πολύ καλό εργαλείο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.