DEADLAZARUS Ιανουάριος 31, 2020 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2020 Πατήρ Κλεομένης. Αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 31, 2020 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2020 On 29/1/2020 at 8:32 ΜΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ας μας πει ο ts τι έγινε, διότι βλέπω το θέμα να γίνεται vs. Πάντως (για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου), πολλά προβλήματα διαβάζω ότι έχουν οι navi xt. Τραγελαφικά προβλήματα. γελάει ο κόσμος με τα καραγκιοζιλίκια τους. Εκτός από μας που σκάσαμε 4 κατοστάρικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 31, 2020 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2020 υπάρχει περίπτωση να έχει ξεμείνει είτε ως πρόγραμμα είτε στο BIOS κάτι από Asrock σχετικό με γραφικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 31, 2020 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2020 εξηγησε μου καλύτερα σε παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 31, 2020 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2020 στη σελίδα της Asrock, στα FAQ της υποστήριξης κάποια αναφέρουν προβλήματα με την εγκατάσταση οδηγών ξεχωριστής κάρτας γραφικών αν δεν απεγκατασταθούν/απενεργοποιηθούν πρώτα κάποια προγράμματα ή οδηγοί που χρησιμοποιούν τα ενσωματωμένα της Asrock. Το δικό σας σύστημα λογικά δεν είχε ποτέ ενσωματωμένα γραφικά για να υπάρχουν τέτοια προγράμματα ξεχασμένα αλλά αν δεν βρεις άλλη λύση ρίξε μια ματιά μπας και υπάρχει τίποτα εγκατεστημένο από το software της μητρικής. Αν έχει κάνα γραφικό περιβάλλον για BIOS, τέτοια πράγματα. Δεν νομίζω να σε βοηθά αυτό που σου γράφω αλλά ελλείψει άλλης ιδέας... Γράψε κιόλας τι hardware έχει το μηχάνημα συνολικά μήπως σκεφτεί κάνας άλλος κάτι που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 9, 2020 Author #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2020 Status update: η μητρική Asrock ab350m αντικαταστάθηκε από msi b450 tomahawk max. Οι συμπεριφορές που περιγράφονται, δεν υπάρχουν και όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά; Επειδή δεν έχω εμπειρία από την πλατφόρμα ryzen, με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ελέγξω τη σταθερότητα; Ευχαριστώ με τις μέχρι τώρα συμβουλές σας και την υποστήριξη που παρείχατε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 9, 2020 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2020 πριν 14 λεπτά, το μέλος psyber έγραψε: Status update: η μητρική Asrock ab350m αντικαταστάθηκε από msi b450 tomahawk max. Οι συμπεριφορές που περιγράφονται, δεν υπάρχουν και όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά; Επειδή δεν έχω εμπειρία από την πλατφόρμα ryzen, με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ελέγξω τη σταθερότητα; Ευχαριστώ με τις μέχρι τώρα συμβουλές σας και την υποστήριξη που παρείχατε. Δηλαδή, ήταν θέμα μητρικής; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 9, 2020 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2020 θεμα συμβατότητας με τη μητρική. Η ίδια μητρική παίζει άψογα με κάρτα nvidia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts