totally_wired Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 Γνωρίζεται τίποτα σχετικά?Υπάρχουν 2 (που ενδιαφέρουν) απόσο μου έδειξε ο σκρουτζάκος.Το 500 και το 200 Τα έχει ακούσει κανείς?Το 500 λέει ότι είναι για λάπτοπ καλό ένω το 200 είναι γενικό.Το λαπτοπ μου έχει άθλια ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 ’ποψή μου... Καλύτερα να πάρεις ένα σετ καλά ακουστικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Δεν θέλω να είμαι καρφωμένος στο laptop για να ακούω μουσική. Ούτε έιμαι λάτρεις του Hi-end ήχου. Κανονικά πράγματα θέλω αλλά όχι άθλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Κοίτα, δεν ξέρω την απόδοση των εν λόγω συστημάτων, αλλά μόνο και μόνο εμφανισιακά δεν προδιαθέτουν για τιποτα... Δεν νομίζω να δεις σημαντική διαφορά από τα ηχεία του laptop... Να υποθέσω ότι σε ενδιαφέρει και η φορητότητα έτσι? Γιατί αλλιώς, και τα πιο απλά ηχεία υπολογιστή θα είναι καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Το 500. Είναι γνωστό άλλωστε ότι πληρώσεις παίρνεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Το 500. Είναι γνωστό άλλωστε ότι πληρώσεις παίρνεις...... Στο 500 πληρώνεις την 100% φορητότητα. Στο 200 πληρώνεις την μειώμενη φορητότητα και απλά θέλω να δω εάν έχουν την ίδια ηχητική απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.