tyxeros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2020 Καλησπέρα σε ολους ψάχνω ένα πρόγραμμα free κατά προτίμηση το οποίο να κάνει monitor όταν κάνω κάποιο άλλο software εγκατάσταση και όταν θέλω να κάνω unistall να καθαρίζει ότι έβαλε εξαρχής. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Ιανουάριος 24, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 Όταν λες να κάνει monitor; Προτείνω το Revo Uninstaller; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 24, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 5 minutes ago, deNordic said: Όταν λες να κάνει monitor; Προτείνω το Revo Uninstaller; Να παρακολουθεί ποια αρχεία εγκαθιστά η εφαρμογή , και τι αλλαγές κάνει στην Registry , έτσι ώστε μετά να τα ξηλώσει όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Ιανουάριος 24, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 2 hours ago, tyxeros said: Να παρακολουθεί ποια αρχεία εγκαθιστά η εφαρμογή , και τι αλλαγές κάνει στην Registry , έτσι ώστε μετά να τα ξηλώσει όλα. Το Revo από όσο έχω δει κάνει καλό καθάρισμα, καθώς μετά αφαίρεση του εκάστοτε προγράμματος/εφαρμογής σου δίνει την επιλογή για το βάθος του περαιτέρω καθαρισμού που χρειάζεται να γίνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιανουάριος 24, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 Εγώ αν θες σου προτείνω το total uninstall αλλά δεν είναι free. Βασικά δε ξέρω και κανένα free[emoji16] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 24, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 14 minutes ago, hypnz said: Βασικά δε ξέρω και κανένα free https://www.revouninstaller.com/products/revo-uninstaller-free/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 27, 2020 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2020 Ευχαριστω , θα τα τσεκαρω και τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegr Ιανουάριος 27, 2020 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2020 Και το ccleaner έχει εργαλείο απεγκατάστασης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Ιανουάριος 31, 2020 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2020 Δοκιμασε το Geek Unistall Δεν χρειαζεται να ειναι μονιμα εγκατεστημενο και να κανει monitor απλος το τρεχεις βρισκεις το app που θες να ξηλωσεις και τερμα. Επισης εχει επιλογη να κανει force removal σε app που για καποιο λογο δεν γινεται με κανονικο τροπο unistall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts